| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2019 20:04
- Nahlásit
Xerxová
Zitra odjezd? Tak predem preju stastnou cestu a uzijte si to, vsichni!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2019 20:13
- Nahlásit
až večer... ještě chci uklidit a převlíknout postele... Ráda se vracím do uklizeného. A navíc za babčou dorazí postupně vnoučata (když budou bezdětná, neb Trpajzlíci jedou s náma) , tak aby byli v uklizeném - neb azyl budou mít u nás.
Preferujeme noční jízdy - je to mnohem klidnější, dítka i pes spí (a nebo poslouchají čtené knížky...) a výhodou tohoto ubytování je i to, že nastoupit můžeme úplně kdykoli - i dopoledne. Jen tedy předpověď není ideální... snad bude alespoň most nezavřený, pokud stopnou lodě... Má hodně foukat a Pag je burou pověstný...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2019 20:31
- Nahlásit
ráno bylo 6 stupňů a nejvyšší odpolední byla 16... Zima... A zítra nemá být víc. Jen zapršet by potřebovalo mocmoc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2019 21:24
- Nahlásit
Xerxová
Buru nebrat, at neuletite a taky dobre dorazite.
Jj, ochladilo se, az je cloveku zima, zaplatbuh. Ficelo fest, zase to akorat este vic vysusuje uz proschlou zem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2019 22:16
- Nahlásit
tady taková zima nebyla, jsem byla v práci normálně v krátkejch gatích, tričku a sandálech a bylo mi tak akorát
ale teď v baráku už je to horší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2019 07:31
- Nahlásit
me teda rano o pul 6 cestou do orace bylo chlando na ramena a nosim na tilko triko s dlouhym...
xerxova
stastnou cestu!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2019 08:39
- Nahlásit
večer se ochladilo hodně - bylo jen 8 stupňů - takže víno jsme na terase fakt nepili teď už je dvanáct... Nosím ponožky - to je u mě v létě věc často nevídaná... Povlečení se pere, perník se peče... díky dlouhému víkendu a dvou dnům dovolené před odjezdem je to v klídku a v pohodě.
Pes včera večer v trysku blbě došlápl na hranu zídky - a aby nespadnul jak žok, tak se to snažil vybrat... Měl roztřepané drápy (už jsem je ostříhala - docela se to povedlo), na dlažbě zůstaly viditelné stopy brzdné dráhy - a stejně dojel po boku... Kupodivu ani nekulhá. To mu ten "nepřítel rasl" za to nestál (hnal k plotu - řve na minimum psů - ale na tohoto vždy). Ufff - v sobotu ten blicí problém, v neděli uši (po vyčištění se tváří úplně v klidu) a včera držkopád (spíš bokopád)… snad má vybráno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2019 12:54
- Nahlásit
xerxova
hudu drzet palce aby byl ok ux a dovcu si uxijte!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2019 19:36
- Nahlásit
Xerxová
Si Najtoslavek vybral vsechno zly pred dovolenou a tam bude v poho. Mejte se tam fajn.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2019 09:33
- Nahlásit
ted to tady na tydrn definitivne umre
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2019 07:08
- Nahlásit
Kuk. Foukalo hodně, ale trajekt jel. Jízda ve vlnách byla zážitek. Moře teplé, cikády řvou, vlny tak akorát na blbnutí. Psík zcela v pohodě, evidentně si to tady pamatuje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2019 12:25
- Nahlásit
tak to zni jako pohodovej zacatek, jen tak dal!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2019 21:32
- Nahlásit
Xerxová
Jízda ve vlnách byla zážitek.
Doslo na morskou nemoc?
Primereny vlny a krasny chvile!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2019 21:48
- Nahlásit
a hlavně ne bouřky
brácha odjíždí teď v noci, prej předpovídaj na Istrii deště, tak se maj na co těšit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2019 07:08
- Nahlásit
Vlny malé, i tak se některé bojí, ze jim šplouchne do šnorchlu. Ale ve vodě jsme hodně. Je tu krásně, počasí skvělé - jen 25 stupňů a žádný déšť. Hodně tady lilo minulý týden, je tu zeleněji než u nás
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2019 13:19
- Nahlásit
Domácí nás naučil zkratku na úžasné místo. Přes zeď a trní, ale píseček, čisté moře jen pro nás . Night konečně může plavat - a plave. Je to díky písku bez ježků . Teď je polední klid.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2019 13:21
- Nahlásit
Tak to je skvely, soukroma plax bez jezecku ,
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2019 17:49
- Nahlásit
Xerxová
Parada - a plove ve veste nebo to zvlada bez?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2019 19:30
- Nahlásit
Bez. Hlídá mě a Pepu. Takže děti vůbec neřeší. Nenecháme ho plavat daleko, včas ho točíme zpátky na mělčinu. Ideální místo, pás písku v zátoce. Má dost. Odpolední jsem ho i zavřela v baráku, aby musel chvíli sedět na pelechu. A teskně plakat...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2019 11:36 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Oba trpaslíci zvládají ploutve i monoploutve. Night plave bez ploutví
Paráda.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2019 19:15
- Nahlásit
Xerxová
tak to je sikovnej ze bez vesty a ze to mate takhle krasne tu plaz pristupnou a vyhovujici
vcera prselo, tak super ranni prochajda, dneska uz zas vedro takze vylet s kamaradama
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2019 20:16
- Nahlásit
Xerxová
Aby jim vsem nakonec ploutve nenarostly.
Tu se dnes kolem honily bourky, jednou to flaklo nekde pobliz tak, ze se malem okna vysypaly. Deste ale moc nespadlo. Co spadlo, je jedna obr vetev merunky. Jsem to ted likvidovala, tri prepravky nedozralych merunek - mely by dojit, ale je to velka skoda. Zitra to rozdam po znamych. Holt starej strom, i kdyz prorezanej, poupata jsem vystipovala, aby nebylo tolika plodu... Sucho dela svy.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2019 13:55
- Nahlásit
Škoda stromu. Tady stále pohoda, psík se rozplaval, musíme ho hlídat, aby byl blízko místa, kde stačí. Nechtěla bych, aby začal zmatkovat a lezl na nás. Zítra večer balíme, nějak to uteklo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2019 18:52
- Nahlásit
Fifi
a podeprit problemovy obsypany vetve nebo navazat ke kmeni?
Xerxova
yo uteklo hodne rychle dyt je to jak kdybyste jeli vcera, to snad ani neni celej tyden?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2019 18:59
- Nahlásit
cernej caj
Jasne, ze co jde, podepreno jest. Navazat ke kmeni nejde, tohle byla jedna z tech nejvrchnejsich vetvi. Snad uz nic neprdne. Paradoxne za to mohl asi mirny desticek, kterej ulpel na listech a to uz strom nedal.
Xerxová
To je fofr, za chvili jste zpet. Sem nejspis privezete zase teplo, doted bylo prijatelne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2019 21:59
- Nahlásit
Xerxová
no teda mám dojem, že jste jeli nedávno a vy už jedete zpátky
to akorát přijdete do tropů, příští tejden prej 34 a já mám dovolenou, to je fakt jak naschvál
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2019 06:07
- Nahlásit
Ten dement tak v noci běhal ze spaní, až spadnul jak žok z postele . Čučel velmi překvapeně... Venku fouká.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2019 08:15
- Nahlásit
xerxova
chudak malej
uz dnes jedete? nebo uz vcera na noc?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2019 11:27
- Nahlásit
jsme doma. Nějak jsem přivezla spoustu špíny... už peru a Pepa myje člun a ploutve... A půjdu poo (vaří babča) spinkat... Trpajzlíky jsme vysadili doma v matičce stověžaté...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2019 13:21
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že stále ještě žiju a Clokáně taky ... Měla jsem teď poměrně hektický měsíc. Střídala se u na na hlídání Karamelka a Lottynka. Takže se moje zrzečka nenudila. I když Karamelka je o něco línější a hlavně si nechce moc hrát. Za to Lottynka je 9 měsíční třeštiprdlo, které neustále poskakovalo, nutilo Clo k hrátkám atd. Do toho se mi v pátek vdala dcééra, takže bylo i v tomto směru co dělat.
Prcek roste jako z vody, takže už půjde do předškolní třídy. Je chytrý jak opice a dokáže toho využít ve svůj prospěch ...
Tak to je asi v kostce vše. Mějte se tu krásně, užívejte léta, sluníčka, vody a hlavně teploučka... Zase se objevím,papa
|