| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2019 09:03
- Nahlásit
vy jste vtipny, prave ze na online registraci u nas jsou volny terminy az na cerven a v Praze to mam trochu z ruky, takze bych si musela vzit dovolenou a dojet sem mi zabere pul dne, to si muzu rovnou vycekat u nas bez registrace
no nic, jsem prave myslela, ze se tomu votravnymu cekani vyhnu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2019 09:06
- Nahlásit
a jinak je to 10 pracovnich dni a nebo 10 dni vcetne vikendu?
tyhle terminy jsou fakt delany pro pracujici lid
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2019 11:35
- Nahlásit
hm.zaludna otazka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2019 13:26
- Nahlásit
na netu jsou ty dny ruzne
poslala jsem dotaz na ten urad, ale zatim mi nikdo neodpovedel, kdyby to bylo pracovni dny, tak je to v poho, protoze nejblizsi posledni termin se mi podarilo urvat na 3.6.
jinak jako je mi jasny, ze je to jen docasna prevozni znacka urcena na prevoz domu a na registr, ale tak nejak jsem mela dojem, ze kdyz s tim autem nepojedu,, na registr si muzu dojet busem, tak ze par dni po terminu by nemuselo vadit, ale prave nerada bych se dockala nejakyho bububu pak na urade a pokuticky za nedodrzeni terminu, protoze s uradama fakt clovek nikdy nevi
za by byla pokuta za jezdeni s autem s tou propadlou docaskou je mi samo jasny, ale to praktikovat nehodlam
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2019 13:46
- Nahlásit
prší, prší, jen se leje... Jizerky už solidně plavou...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2019 18:24
- Nahlásit
a hop nad reklamy...
Co Fifi a voda ?? Prší??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2019 20:19
- Nahlásit
Fifi
tak jak dneska?
Maya
tak su zvedava, co odepisi. nekdy lepsi volat ale, nez se k mailu dostanou...
me se dneska rozbil internet, tak 2h sudlani, drbani a misto abych treba na neco koukla... aspon sem trohcu procisla ferinku, pohled napul vycitavej ale chvostem se vohani, kdyz na ni koukam
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2019 20:36
- Nahlásit
Jojo, tady taky pekne prsi.
Maya
Tak at to nejak s prepisem klapne bez voseru.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2019 20:54
- Nahlásit
Fifi tak alespoň že i u vás prší... Dobrá zpráva alespoň o počasí...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2019 21:50
- Nahlásit
u nás furt leje, ale je docela teplo
tak kdyby to někdo někdy potřeboval,t ak je to 10 pracovních dní, je to napsaný na tom papíře za oknem
z úřadu samo nikdo nenapsal, volat se jim nedá neb telefony na webu nemaj
tož jsem ráda a můžu v pohodě jít v objednaném termínu 3.6. přesně v poledne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2019 05:36
- Nahlásit
Maya
tak skvely, ze.to stihas a neprida ti to dalsi starosti
tady dneska zatazeno jeste, jako nevadi mi to, je to takovy konecne po letech prijemny jaro
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2019 07:06
- Nahlásit
achjo - včera jsem od státnic v areálu ještě jela do Jablonce (státnice našich návrhářů) a pak tedy domů... mezitím mi na stole přistála veliká krásná kytice. Asi poděkování od mé úspěšné bakalářky (za vedení práce). Nevím - cedulka tam není žádná. Co mě naštvalo je to - že nikdo nedal kytku do vody... takže tady chudinka ležela v teple na stole...
První pomoc dostala - zastřihla jsem všechny stonky a dala ji do vody. Uvidíme, jak se vzpamatuje...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2019 08:00
- Nahlásit
xerxova
tak treba si ji jikdo nevsim? ale potesi to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2019 08:31
- Nahlásit
Xerxova
tak to urcite potesi, tak snad to kytka prezije
cernejcaj
no jo, jenze takovyhle jaro melo bejt v dubnu a ne ted uz pomalu v cervnu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2019 09:22
- Nahlásit
maya
tsk lepsi neco nez nic, zacit v pulce dubna 30 a mit je az do konce srpna je urco horsi...
byla ses vcera projet?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2019 11:36
- Nahlásit
cernejcaj
neumim s tim automatem a z navodu to moc nechapu, tak musim s projetim pockat az mi to bracha ukaze, doufam, ze to bude o vikendu
vono i ty sterace a svetla, ma to priserne moznosti a tlacitek a vubec, budu radsi kdyz mi to ukaze, i kdyz by to melo fungovat samo, tak by to asi clovek mel umet zapnout
zatim se mi podarilo akorat sparovat telefon, tak muzu v aute telefonovat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2019 14:14
- Nahlásit
Maya gratuluju k chytrému autíčku. Máme automaty u aut už spoustu let a maximální spokojenost. Však se to naučíš - když si vezmu, jak naše babča v pětaosmdesáti změnila velké auto za malé a jak jezdí (a na jaké vzdálenosti ) … A s novým automatem (ale dalších udělátek moc nechtěla - že čím míň věcí to umí, tím pro ni líp) se naučila rychle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2019 15:10
- Nahlásit
Xerxova
tak urcite ja automat jednodussi, ahorat holt je to jiny
ma to i tlacitka a kolecka na volantu, doufam ze si nebudu preladovat radio omylem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2019 05:48
- Nahlásit
Maya
to urcite rychle pochytis az bracha ukaze
Xerxova
tak je to i o nature, nekdi snadno strida auta a nekomu trva mesic nez se nauci v nobym a v aute z pujcovny by ani neodjel...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2019 08:12
- Nahlásit
me zase ty udelatka prijdou dobry, kdyz se clovek nemusi starat ani o sterace ani o svetla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2019 09:57
- Nahlásit
maya
tak hlaven aby sis to mohla i ovladat dle potreby... muz treba na nasich autech prebastlil elektriku ze s jlickama se sami zapnou svetla pac driv se nemuselo svitit a pak clovek musi furt zapinat vypinat ze ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2019 09:58
- Nahlásit
s klickama jak nastartujes
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2019 10:10
- Nahlásit
ja u toho staryho to taky musela zapinat, byl tam akorat pipak kdyz se otevrely dvere u ridice, tak to rvalo, aby clovek nenechal nekde stat auto s rozsvicenejma svetlama
tady to ma to denni sviceni zapnuty taky samo
ovladat to vsechno nejak jde rucne, akorat mam dojem ze se podivam jak a pak jak to nebudu pouzivat tak to zapomenu
prisla mi odpoved od uradu, tak kdyby o nekdy nekdo potreboval, na registraci auta neni zadna lhuta, jen se s tou propadlou prozatimni znackou s tim nesmi jezdit, ale doma muze stat auto jak dlouho chce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2019 11:06
- Nahlásit
Maya
tak to je super, ze to je takhle.
proto to muzprebadtlil at to nemusime hlidat a zaroven to nesviti furt jak driv, ze...
to si oahas rychle urcite
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2019 06:36
- Nahlásit
psisko vstává brzo - takže už jsme dosnídali a vyrážíme do lesa... Je teplo, vlhko, vezmu poprvé i nožík (asi předčasně, ale kováříci by mohly začít)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2019 10:53
- Nahlásit
jeden hříbeček - a jinak spousta klíšťat... Naštěstí psík je "chemický" a většinu jsem jich smetla v lese ze psa i nás...
Je krásně čvachtavě mokro - potůčky tečou i tam, kde dávno netekly... Paráda. Zítra asi vyrazíme na nějaké ty vodopády... ale to je všude děsně do kopce - ať už Černý potok, Smědá, Desná...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2019 18:11
- Nahlásit
dnešní lesík za humny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2019 19:03
- Nahlásit
Maya
prisla mi odpoved od uradu, tak kdyby o nekdy nekdo potreboval, na registraci auta neni zadna lhuta, jen se s tou propadlou prozatimni znackou s tim nesmi jezdit, ale doma muze stat auto jak dlouho chce
Aha, no vidis, to jsem nevedela. Po mne chtela pojistovna zase v nejakym terminu uz SPZ, kvuli pojisteni a zeleny karte a taky to byla dost infarktova situace.
Tak at se ti s novym, chytrym autickem dobre jezdi, at Emilek slouzi - jakou ma barvu?
Xerxová
Voda, hodne vody, pekny! A Najtik je furt sokolik hejbaci uzasnej.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2019 19:13
- Nahlásit
Fifi v lese je opravdu mokro. A navíc odpoledne zabouřilo. Sice moc vody nespadlo, ale každá kapka se hodí. Trávník vyrazil jak divý... Night opravdu elán neztrácí - dneska řádil v lese jak pominutý a dokonce to do mě jednou nakulil tak, až jsem šla k zemi... Tedy dost řízeně - ono bylo jasné, že se tam (skála a smrk) v trysku nevytočí a že se setkáme...
Zítra asi bude okolí Souše - vodopády by měly hodně téct.
Doufám, že máš poklidný víkend
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2019 20:50
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky a ta poslední fotka
Fifi
Emilek no nevim, teda autům jména nedávám a navíc Emil je můj bratránek a taky kolega v práci
barva je červená velvet s černou střechou, abych si ho poznala na parkovišti
dneska zkušební jízda, jako to je nebe a dudy ten automat, akorát to víc brzdí než stará felda, tak to mi bude trvat asi dlouho než dokážu zabrzdit aniž by to vypadalo, že prolítnem předním sklem
pod sedačkou jsem objevila deštník, to jsem ani nevěděla, že takovýhle věci dávaj do novejch aut
|