Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2019 17:21
- Nahlásit

Fifi
tak muz za mnou prijel az v noci, takze vcera byli spolu celej den, spala doma a rano sme uz byli zpatky - kvuli ni.

no prave, u bezpytlikovych je to fuj

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2019 17:47
- Nahlásit

cernej caj
spala doma a rano sme uz byli zpatky - kvuli ni.
Toz to jo. Aspon si videla kamosku pred odjezdem teda, to bylo to dilema, cos tu onehda resila?

Jaro je asi tady, slysim zpivat kosa! Sice jich tu taky ubylo diky naky ty nemoci od komaru, ale to je krasa, jak ted jeden prozpevuje na strese.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2019 18:10
- Nahlásit

Fifi
jo no - ale to bylo prave nejakej unorovej vikend tak sem jela ted jako nahradni termin

a potrenovala sem AJ, i kdyz teda je videt, ze jak to potrebujuv praci min jak ve stary, tak je to horsi a horsi...

jeee, uzivej si kosiho zpevu

my sme si to ted uzili s feri, myslim, ze se najime a pudem haji

uz zacina byt vic a vic svetla, za chvili fakt bude jaro

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2019 18:31
- Nahlásit

jsme teď dorazili z Jezevčího vrchu - tam bylo sněhu málo - někde nebyl a někde deset čísel mokrýho… Zato bahna na cestách i loukách víc než dost. Psík nadšen, řádil jak cvok.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2019 18:57
- Nahlásit

no a udělám něco málo do práce a začnu si po delší době hrát s dovolenou. Už se to docela rychle blíží (čajdovi taky)… je třeba finalizovat varianty pro hezké počasí i hnusné, pro psa (či páníky) nadšené i znavené, varianty spíš autové či více pěšochodící... V plánu jsou hlavně hory a skály kolem hlubokých údolí- takže si to užije i psisko

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 08:38
- Nahlásit

Xerxova
u vas je teda jeste zima, u nas jaro, dneska uz jsem sla do prace jen v tricku a jarni bundicce
ale jako neni to normalni, fakt se desim jak bude v cervenci
kolik tech variant dovoleny vzdycky mas?
jak bych asi googlila az na miste

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 08:54
- Nahlásit

xerxova
kdy vubec jedete?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 08:55
- Nahlásit

maya
ja mam rafa i po cr aspon predbeznej nasyrel, s mapama v mobilu se mi oracuje hur nez na pc a papirovy manxradsi na irientaci v terenu nez plajovani

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 11:36
- Nahlásit

cernejcaj
tak samo +- nejakej plan kudy a kam dopredu jo, ale jak pise Xerxova, ze dela vsechny mozny varianty, tak to fakt ne
ja bych to proste asi brala tak, ze mam v planu navstivit to a to a kdyz uz budu tam a zacne lejt, tak holt si vygooglim neco jineho, ne ze bych si iniciativne dopredu pripravovala suchou i mokrou variantu
ale Xerxovou to evidentne bavi, me by to nebavilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 12:17
- Nahlásit

maya
jo no me to taky prave bavi jen do jiste miry

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 12:45
- Nahlásit

jezdíme bez cestovek. Chceme "vytěžit" z cesty co nejvíc. A na dovolené není čas hledat nápady na další den - večer se hledá jen aktuální počasí, zajišťují místa na trajektu na druhý den (Skotsko) a stahují se fotky... Navíc se signálem to nebývá až tak jednoduché - kamenné domky ve Skotsku a nedělám si iluzi o kamenné kapli se silnými zdmi - jsou často zcela bez signálu. A hledat něco venku v lijáku není ideální

Byla jsem moc ráda, že do Skotska jsem měla dopředu vybrané výlety (mají skvělý web pro turisty) - kratší i delší - většina se nerealizovala, ale stačilo sáhnout do desek a vytáhnout papír i s mapkou. A věděla jsem, že když pojedeme ráno, vejdeme se na parkoviště pro pár aut... a nemusíme dlouho po silnici... a tak...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 13:21
- Nahlásit

Xerxova
ano, to spojeni na dovolene neni cas, to je moje nocni mura a ne dovolena

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 14:12
- Nahlásit

Maya on je čas - ale na tu dovolenou - a ne že budu sedět "doma" a hledat otvírací doby, turistická parkoviště, povolené vstupy se psy... právě že pak je to klídek a pohodička. Raději "mažeme" fotky a popíjíme místní víno (tedy ve Skotsku ne místní) a relaxujeme... než řešíme co bude.
Každý to má jinak - ale jednak mě to baví a druhak se hodí být připraven

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 17:44
- Nahlásit

Xerxová
V plánu jsou hlavně hory a skály kolem hlubokých údolí- takže si to užije i psisko
Kdo je pripraven, neni prekvapen.
cernej caj
Ty uz mas naplanovano?

Fuj, tady se odpoledne zved vichr, spis takova vichricka, az se zase Troldik bal, trubik. A moje hlava se asi rozhodla explodovat, tlak festovne klesl a muj zrejme taky...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 19:14
- Nahlásit

čaj vyjíždíme na Čarodějnice...

tady taky fouká - ale vylomená velevětev v borovici stále drží. Psisku vlají uši - ale to on rád. Chůdě Troldík - on je strašpytlík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 19:17
- Nahlásit

Fifi
jo mam rozplanovany etapy, nektery dhy maji vic variant a rozplabnovany i obchody, restaurace, kde budeme spat...

staci prakticky jen sbalit batoh a letet

xerxova
tak ono hlavne kdyz clovek nemuze spolihat na net to je lepsi yo mit vymysleny z doby kdy byl cas a prostor. a me to taky bavi vymyslet a sedet v mape, takze te chapu a ja nechavam jen malej prostor pak pro provizorium na miste, pokud jedem podle sebe

dneska.sme si daly 5km okruh a dobry, noha ok (vetsinou asfalt)

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 19:32
- Nahlásit

Xerxová
Chůdě Troldík - on je strašpytlík
Bohuzel si zgeneralizoval ten blbej zazitek s horkovzduch balonem i na silnej vitr. Jako neni to zadna tragedie, ven normal vyleze, ale nebude tam radit s Ruzici, kdyz jsou poryvy. A kdyz vrznou dvere nebo okna, jak se vitr opre, tak ho mam u sebe...
cernej caj
staci prakticky jen sbalit batoh a letet
No prima, podstatnosti naplanovany. Tyjo, vy vlastne budete mit jen bagly, zadny kufry - jak to udelate s vahou, kdyz potahnes stan a tak? Krosny coby zavazadlo a malej batuzek palubni?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 19:54
- Nahlásit

čaj však stejně se vždycky něco improvizuje a mění a doplňuje... Ale byla jsem třeba ráda, že časovky do Alhambry a nebo na chodníčky vysoko v soutěsce plné orlů a supů v Andalusii jsme měli skoro půlroku rezervované. Na místě by to zařídit nešlo - ani propadlé časovky na místě neuvolňovali... vstupy byly na číslo pasu...
Ono prokousávat se italskými či francouzskými weby je dost za trest - zlaté Skotsko často to opravdu není na chvilkové nahlédnutí
Skotsko závidím - uvidíme, zda-li to půjde někdy ještě s čoklem (i když věřím, že ano - i za cenu návratu k testu na titr protilátek)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 19:56
- Nahlásit

Fifi já vím, že není žádný velký chudinka - ale stejně mi je líto těch strašpytlíků, co mají nějaký "zbytečný" blok. Jsem zvědavá, co Night a bouřky. Do loňska byl v pohodě, ale letos poprvé řešil ohňostroj na Silvestra...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 20:14
- Nahlásit

fif
i
tak snad vitr brzo ustqne tady je to taky sila...

jj, krosny jako odpalubni za priplatek cca 800 coz je ok a do.letadla jen nejqkou vodu a doklady...

xerxova
tak to fakt jedete jak.my...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 20:16
- Nahlásit

Xerxová
Jsem zvědavá, co Night a bouřky. Do loňska byl v pohodě, ale letos poprvé řešil ohňostroj na Silvestra...
Vidis, a naky bourky ci strelba, ohnostroje sou zase Troldovi ukradeny, max na to zajeci, kdyz je ohnostroju moc, tak ho to naucila teticka Kremylkova. Holt ma fakt "mouchy v hlave", zbytecne, taky me to mrzi, ale nevysvetlis mu to.
Najtik bude snad v klidku, kor u bourek, to se chce kochat na zaprazi a jasat, ze lije.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 20:19
- Nahlásit

cernej caj
tak snad vitr brzo ustqne tady je to taky sila...
Tu se to uz utisilo trochu, zaplatbuh, ale vyhrozujou az do zejtra.
Jasny, tak krosnicky se povezou v podpalubi. Btw, doporucuju je obalit takovou tou potravinarskou folii aspon na cestu tam a zamecky na zipy, at vidis na prvni pohled, zda se v tom nekdo hrabal ci ne.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 20:29
- Nahlásit

Fifi už jsem to tady určitě psala - ale všechny naše dosavadní dogy bez ohledu na barvu či pohlaví neřešily bouřky a střelbu tak do čtyř let... a pak se objevil drobný neklid a pak větší neklid, a pak strach... Náš přístup se rozhodně neměnil (mimochodem bouřku miluju) - a přesto to bylo u všech jak přes kopírák. Night ještě v létě neřešil nic - říkala jsem si, že bude první pohodář... a o svátcích to řešit začal. Zatím jen trošku... Fakt jsem zvědavá

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2019 21:38
- Nahlásit

u nás fučí dost, Loki teda víchr naštěstí neřeší, stačí úplně ty bouřky
si pamatuju kdysi Aranovi se ten strach z bouřek objevil až někdy kolem 10 let, naštěstí to bylo jen na pár let, protože pak už byl zase hluchej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2019 09:35
- Nahlásit

fifi
dik za tip se zqmeckama, folii koupim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2019 12:59
- Nahlásit

dneska na střídačku sluníčko a sněhové přeháňky... aprílové počasí

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2019 18:28
- Nahlásit

Maya
strach z bouřek objevil až někdy kolem 10 let, naštěstí to bylo jen na pár let, protože pak už byl zase hluchej
Nejaky vyhody to psi stari ma.
cernej caj
Nz, znami hodne cestujou a bali si takhle kufry, parkrat se jim to vyplatilo. Spolucestujicim zmizely z kufru naky veci, jim nic.
Xerxová
April jak vysitej, akorat u nas misto snehu prehanky lijavy. Fuj, kdyz vidim zahradu, teda spis vydusanej tankodrom, jsem zvedava, jestli se tam vubec naka trava objevi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2019 18:41
- Nahlásit

Fifi teď jsme přišli z procházky - zimáááá - místy dokonce leží poprašek. I psisko si to namířilo na poslední křižovatce rovnou domů.
Za pár týdnů do trávníku nasypeme nová semínka - třeba se něco chytí a loňská step se zahustí a zazelená

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2019 19:34
- Nahlásit

Xerxová
třeba se něco chytí a loňská step se zahustí a zazelená
Tu se prave po lonskych tropech darilo jen hlubokorennym plevelum, travnik spis nic nez moc, sezehnuto, sucho. Taky to casem posypu travnima seminkama, ale ty budes sypat "do travniku", ja na uhor. Inu, uvidime, co vyrasi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2019 07:22
- Nahlásit

je překrásné ráno - slůňo slůní, je šedivák, Ještěd se třpytí... krása

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání