Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2019 22:32
- Nahlásit

cernej caj
tak jsem to našla, prej to byla jen víkendová akce, teď jí maj ve slevě ještě na pár dní za 4 eura

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2019 06:42
- Nahlásit

Fifi kontrolní RTG ve čtvrtek... Mamka se snaží, taŤka to blbě snáší... Neteř si vzala homeoficce, já tam chodím každé odpoledne... To zvládneme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2019 09:13
- Nahlásit

fifi
sikovnej

maya
tak to je skoda, ALE napadlo me -pokud ti to tam priao hru co mas na pc do novyho uctu, mozna bych si kohla zalozit taky novej a zkusit, zda se tam ten kholat prida? a pujcit ti ho.

Jinak je takova strasidelna bloudis po mape (ja po ni teda bloudim a hledas asi zapisky z deniku

xerxova
to je dobre ze to zvvladate

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2019 16:37
- Nahlásit

dneska kontrola u Dr (ATB další jsem nafasovala), pak rychle k našim… ale dorazila jsem domů brzo a hraji si s "úkolem" od Fifi - a jsem ráda, že jsem ho dostala Potřebovala jsem vypnout a přesně mi to sedlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2019 18:39
- Nahlásit

Xerxová
Tak na ct drzim mamce palce! Ze to zvladnete, vubec nepochybuju. To jsem rada, ze jsem ti udelala radost domacim ukolem. Teda, dalsi ATB, dutiny furt blby? V mem okoli nejak lidi lehaj ted na chripku, tak snad mam ja vybrano a nic nechnapnu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2019 19:26
- Nahlásit

kvůli domácímu úkolu se mi dá i zavolat Jen chodím spát se slepičkama… na telefonu bývám tak do půl deváté

ATB mám proto, že se dutiny stále čistí - tak prý alespoň 10 dnů vydržet. Dnes to bylo týden, za další tři dny se uvidí, jestli je doberu a nebo bude stačit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2019 19:46
- Nahlásit

Fifi
snad jo, vsak sis o vanocich uzila dost

Xerxová
jako v 5 rano jo

snad to teda bude stacit a bude to OK

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2019 20:09
- Nahlásit

čaj tak já málokdy dospím do šesti... ale to by mi budík budil kluky - Night vstává až s páníkem. Dřív ani náhodou, prý můžu dělat snídani, chodit na zahradu se slunečnicí... on spinkááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2019 20:11
- Nahlásit

Xerxová
sem myslela jako vtipek, ze chodis spat az kdyz poustis slepice

ja teda si obcas i rada pospim vic nez 7h, o vikendu obzvlast teda

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2019 20:15
- Nahlásit

a tak já pochopila, že to nemyslíš vážně

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2019 22:08
- Nahlásit

já se dneska prospala dýl, zato u zubaře čištění a plnění kanálků, nejen že to stálo balík, ještě to bolí jak čert furt, prej tak 3 dny to bude bolet, minule to nebolelo, neb to bolel víc ten zánět, takže mi to spíš pomohlo, ale teď je to peklo, alespoň ibalgin zabírá, ale kousat na to nemůžu vůbec
s chřipajznou taky lehaj všichni kolem, doufám že to taky nechytnu
Xerxová
ty dutiny jsou vždycky nadlouho, hlavně když to neskončí propichováním a podobnýma veselostma, vaši ať se daj brzo do kupy, držím palce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2019 07:32
- Nahlásit

maya
to taky nic moc, tak hlavne aby to fakt bylo do konce tydne OK.

ja jdu zitra na tu chiru, dneska me to zase uz skoro neboli, tak doufam, se verdikt bude neco jako natazeny slachy nebo tak...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2019 08:52
- Nahlásit

cernejcaj
tak co jsem slysela ty vlasovy zlomeniny taky moc neboli
tak minimalne budes vedet co a jak a podle toho se zaridit, to neuskodi pri tvym zivotnim stylu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2019 11:28
- Nahlásit

ale zas by to prej bylo natekly a to ja nemam. No v kazdym pripade budu vedet - a doufam, ze to bude OK

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2019 17:29
- Nahlásit

už jsem doma - naši oba vykoupaní, postel dědova převlečená... prostě generálka A předtím jsme stihli s čoklíkem krátkou procházku v Opičáku (malý lesopark u obchodní zóny, vedle útulku) - ale štval mě, neb byl dneska na zabití, měl velký rádius, pořád byl ve střehu a tak preventivně skončil na stopce... Jindy se tam chová normálně, netuším, co mu přelítlo přes rypák.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2019 18:34
- Nahlásit

cernej caj
Tak at ti to na chire dobre dopadne.
Xerxová
netuším, co mu přelítlo přes rypák.
Haravka to bejt nemohla?
Ses vzorna pecovatelka, jak je tobe, dutiny se uspesne cisti dal?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2019 18:46
- Nahlásit

Fifi háravka mě taky napadla - jezdíme tam občas - neb je tam výrazně míň sněhu, než u nás. Není to pro něj nezvyklá procházka - ale on mě už táhnul z parkoviště způsobem, jak dlouho nee. Prostě se choval jak křupan

Dutiny stále tečou... snad tedy proces čištění probíhá a není to nový hnus... Štve mě to - nejsem zvyklá být nemocná a už vůbec nejsem zvyklá se nějak "omezovat". Uvidíme. Zítra od sedmi výuka, před obědem s mamkou rozhodující kontrola na chíře...

Je to hodně akční období - a to příští týden od středy máme ještě Trpajzlíky na prázdninách (střídáme se v půlce týdne s jinou babičkou) - Jéžíšek jim donesl lyžařský kurz na jarní prázdniny - a zdá se, že sněhu bude dost.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2019 18:51
- Nahlásit

Xerxová
Vidis, mamce taky drzim palce na kontrolu, at to nemusi dopadnout sroubovanim!
Prostě se choval jak křupan
Se stane, no. Ja jsem musela po dlouhy dobe dneska taky houknout na Trolitko, byl nakej selektivne hluchej. Ale on je takovej pipinek, ze si musim kontrolovat hlasitost, bo jinak by se sesypal jak domecek z karet, citlivacek.
Dutiny stále tečou... snad tedy proces čištění probíhá a není to nový hnus...
Hrozna predstava, doufam, ze to tece jen z nosu! Bejt nemocna je protivny, tak at atb zaberou a po trech dnech uz mas klid.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2019 20:11
- Nahlásit

Pipinek je chudínek něžnej. Křičet máš zakázáno... Night je taky měkota měkkej - a umí hezky předstírat, že mi nerozumí, neb se to ve Španělsku říkalo jinak

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2019 21:26
- Nahlásit

Fifi
to je jak Loki, na toho jak houknu, tak se mnou pak hodinu nemluví
Xerxová
tak když to teče, tak to je dobrý ne? lepší než ucpaný dutiny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2019 06:51
- Nahlásit

se tu nudíííím - neb když učím od sedmi, mám ráda časovou rezervu. A zrovna dneska Night se rychle venčil a protože to klouže, tak šel hned domů... k snídani měl maso, kterému jsem nemusela zrovna stříhat kosti (jinak musím - je schopný polykat velké kusy v celku)… takže jsme vypadli z domu o dost dřív, než jindy...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2019 06:53
- Nahlásit

Maya Night se mnou mluví - není uražený, je nešťastný a nepochopený... Práce s měkkotou je pro mě za trest Myslím, že Trolítko to má obdobně...

Jsem ráda, že dutiny se čistí... jen už by toho mohly nechat

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2019 08:08
- Nahlásit

Xerxova
Loki je taky mekkota, nemluvi se mnou, protoze si proste pro jistotu drzi odstup, pro me je to taky za trest

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2019 08:17
- Nahlásit

ferinka teda se mnou "mluvi" dycky

psa, co by "se mnou nemluvil" yo byval obcas sopticek a eliska II. teda obzvlast

v sobotu pujdu k segre na narozky svagra a netere a uz se na tu svoji cernou prdelku sedivou tesim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2019 13:52
- Nahlásit

jupíííí - zatím se operace nekoná. Odklad rozhodnutí o týden - překvapivě to drží. Ale protože má stále jen dlahu a pro otok nejde dotočit komplet sádra... tak si bojí, aby se to ještě nehlo. Ale zatím to vypadá, že za týden dostane sádru a bude srůstat bez šroubení

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2019 14:35
- Nahlásit

Xerxova
tak to by bylo super, tak kdyz si da pozor, tak by se to snad hnout nemelo?

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2019 17:50
- Nahlásit

Xerxová
jupíííí - zatím se operace nekoná. Odklad rozhodnutí o týden - překvapivě to drží.
Super, bezva, at to drzi takhle dal do sadry!
Night se mnou mluví - není uražený, je nešťastný a nepochopený... Práce s měkkotou je pro mě za trest Myslím, že Trolítko to má obdobně.
Troldik se vnitrne zhrouti. Hodi vyraz nechapavyho skritka Dobby a jde se omlouvat, konejsit, chce napravit celosvetovej mir. Takze na nej fakt staci jen prisne receny "No Troldo?!" s takovou tou karajici intonaci, jeste receny spis potichu. Telesny tresty teda nevedem vubec. A na psy celkove nekricim, karam je pouze vyjimecne a ihned pri prohresku a srozumitelne, no a i to je na Pipina moc.
Maya
Loki je taky mekkota, nemluvi se mnou, protoze si proste pro jistotu drzi odstup, pro me je to taky za trest
To neumi ani Troldik ani Ruzena, nemluvit s clovekem a drzet si odstup. Naopak, po nakym pokarani musi ihned nasledovat usmireni a omluva, no jak v psim svete. Nastval si me - stipnu te - jejej, promin, a vyreseno a jede se dal.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2019 18:26
- Nahlásit

Fifi máte emailíka A jdu ořezávat hovězí kosti... nějaký půlkilíčko masa by mohlo do mističky spadnout...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2019 19:00
- Nahlásit

Xerxová
Ale tys sikovna! Dik za vzorne vypracovanej domaci ukol. Ja jdu chystat casti starsiho cunika (posledni dva balicky vlastne uz lonskyho masa) na segedyn, odrezky budou mit cokle coby prilohu ke skeletum.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2019 19:12
- Nahlásit

Xerxova
tak to je skvela zprava!

Fifi
hmmmm mnaaam segedynek

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání