| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2019 09:00
- Nahlásit
xerxova
uprimnou soustrast
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2019 09:48
- Nahlásit
Xerxova
to je mi lito, uprimnou soustrast
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2019 13:13
- Nahlásit
Xerxová
Uprimnou soustrast. Bojoval udatne a dlouho. Drzte se.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2019 17:40
- Nahlásit
dík za projevenou soustrast. Už je dobře - jen mamce to bude chvilku trvat, že se naučí být "sama".
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2019 18:21
- Nahlásit
Xerxová
S vami vsemi okolo to jiste zvladne!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2019 19:04
- Nahlásit
Xerxova
pro maminku to urcite nebude snadny, ale jak pise fifi - s vama.vsema.okolo a s yim, jaka ste soudrzna rodina to urcite zvladnete
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2019 21:40
- Nahlásit
Xerxová
tak mamince to bude chvilku trvat, ale co tak vidím kolem, tak ženský to zvládají líp než chlapi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2019 17:45
- Nahlásit
tak jsem si myslela, že alespoň vyjeté koleje v lesní cestě už budou odtáté bezledové… omyl. Cesta je stále ještě skoro všude jedno obří kluziště a do lesa to taky nejde. Zkoušela jsem se to já i pes... a je to hluboký a drsný... Další pokus za týden
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2019 22:05
- Nahlásit
Xerxová
jste teda drsnej kraj, tady už je jaro, už jsem si dneska vzala i jen jarní bundu, včerra v zimní jsem mi bylo vedro
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2019 06:26
- Nahlásit
tady je taky teplo, vero o vikendu privezla.uz fotky snezwnek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2019 06:50
- Nahlásit
no tak nám na zahradě taky sněženky kvetou... Ptáci řvou i netopýr už lítal... Ale ve stínu ještě zbytečky sněhu leží a protože v noci mrzne (i dneska je šedivák), tak sníh na horách taje pomalu. Jen o kousek výš je souvislá sněhová pokrývka a v Bedřichově je skoro metr (tam jezdí městský autobus)
A ledové stezníky budou ještě dlouho vzdorovat, hlavně na místech, kam sluníčko nesvítí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2019 10:41
- Nahlásit
aj u nas jeste mrzlo, ale to otepleni takhle brzo... achjo...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2019 11:24
- Nahlásit
se obavam ze z touhle teplou zimou budou cely leto tropy a na to se fakt netesim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2019 12:20
- Nahlásit
jj tropy a sileny sucho
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2019 19:29
- Nahlásit
Xerxová
Ale ve stínu ještě zbytečky sněhu leží a protože v noci mrzne (i dneska je šedivák), tak sníh na horách taje pomalu.
A to je dobre, jen at si pomalinku odtava. Tu je taky po ranu peknej sedivak, v noci pod nulou a dneska pres den pres 13 stupencu, docela vykyvy.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2019 19:53
- Nahlásit
Fifi tady taky třináct - a na Jizerce jedenáct... ale tam to v noci zase zamrzne. Bylo krásně - měla jsem dovolenou - dopoledne strávila s maminou a odpoledne se psem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2019 20:06
- Nahlásit
Xerxová
Vsak dovolena je potreba, mamca byla jiste rada, ze te ma po boku. Krasne bylo, jen mi prislo, ze jsou dneska lidi jak prasteny po kebuli. Jak v autech, tak na prechodech, bud nevnimali nebo byli predrazdeny.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2019 22:03
- Nahlásit
Fifi
to je tím počasím, vždyť to jsou strašný rozdíly mezi nocí a dnem
a na víkend má bejt samozřejmě hnusně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2019 10:31
- Nahlásit
jo na vikend ma.byt samozrejme.hnusne...
ja pojedu za.kamoskou do podhuri orlicek a nebude to ani s vyletem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2019 05:55
- Nahlásit
tak mame patecek, musim xerxove pochvalit ty krasny fotky, predtim mi to neprislo moc vhodny...
dneska to snad rychle utece.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2019 06:24
- Nahlásit
čaj dík - já budu mít o víkendu plný dům - přijedou Trpajzlíci a taky švagrovka se švárou… Takže právě začínám uklízet a píct
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2019 21:12
- Nahlásit
Uzijte si vikend.
Xerxová
Dobre, ze bude plnej dum, i dneska to bylo urcite fajny...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2019 06:47
- Nahlásit
Fifi bylo to hezké.
A s psiskem jsme stihli udělat další průzkum v lese - taje to rychle - ve všech příkopech stojí průzračná ledová voda, potoky jedou na "plný výkon" - jen tedy mimo cestu je stále ještě neschůdno - i těch 30 cm firnu je děsně moc na delší pochod. Ale Night to zkoušel vytrvale - a pak taky brodil často tu ledovou vodu. Výlet si pokazil na závěr - míjeli jsme černého většího voříška... a nešlo to... Přivolat, připnout v pohodě - a míjení na úzkém pásu bezledové silničky nee. Takž po ledu poodejít na stranu, posadit do sněhu a nechat projít (taky vrčícího) kolegu... To zvládáme v pohodě - ale stejně mě to štve.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2019 09:15
- Nahlásit
tento týden za humny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2019 09:51
- Nahlásit
xerxova
nadherny fotky a doufam, ze teda plny dum se zvladl u vqs jako vzdy bez potizi.
ja byla u kamaradky v podhuri orlicek, uz letos se ctej sstehovat do toho ameru takze kecani, kytara, prochazka v lese... bylo to fajn, vecer dojel muz, takze vyjimecne sme byli spolu a jejich 4 kocky teda docela drsny a bivakovali nam na posteli jednu nam nabizeli, ze do ameru si vemou jen jednu, co privezli z recka, ale muz nechtel cernou fesandu...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2019 10:43
- Nahlásit
plný dům je u nás normální... Trpajzlíci byli včera odpoledne na běžkách - dojeli za tmy a měli z toho veliký zážitek. Byli jen s Pepou a maminou (tatíka mají na služebce), já zůstala s Nightem - přeci jen byl v posledních dnech doma sám častěji, než byl zvyklý a tak mu to vynahrazuju Teď dodělávám oběd, Night asistuje a zbytek plave...
Snaží se nás adoptovat kočka - neustále ji máme kolem baráku - sedává na parapetu a provokuje psa... Ten na ní štěká - ale z bezpečné vzdálenosti. Uvidíme, jak to dopadne (babička jí začíná přikrmovat...)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2019 15:49
- Nahlásit
Xerxová
tak jeste, ze u vas je furt tolik snehu tady bylo total jaro... tak treba budete mit cici k najtikovi jeste
uz od vanoc zlobi vysavac, nesaje, muz se na nej dival a prej ho nejak spravil ale asi jen vymenil filtry, dneska sem se fakt uz vztekla, protoze kvili kvili ale nasava jen to co ma milimetr pod hubici a fakt teda uz me to stve, tak sme neco nasli na bazaru... hruza, vydrzel nam jen 10 let a nejhorsi je, ze furt jako saje ale uz nic nevysaje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2019 16:30
- Nahlásit
Xerxová
Za humnama teda opravdu jeste poctiva zima.
Snaží se nás adoptovat kočka - neustále ji máme kolem baráku - sedává na parapetu a provokuje psa... Ten na ní štěká - ale z bezpečné vzdálenosti. Uvidíme, jak to dopadne (babička jí začíná přikrmovat...)
Jestli babca uz prikrmuje, tak gratuluju ke kocce!
cernej caj
bylo to fajn, vecer dojel muz, takze vyjimecne sme byli spolu a jejich 4 kocky teda docela drsny a bivakovali nam na posteli
No super! Co na kocky rikala Ferinka - to muselo bejt docela coromoro, ne?
Ja mam starsiho pytlikovyho Philipse, kterej bohate staci, kobercu nemaje. Toz at bazarovej slouzi, taky pytlikovej?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2019 16:45
- Nahlásit
Fifi
ferinka se kocek jaksi neucastnila, by litali asi chlupy na vsechny strany, hlavne s tou jejich bojovou reckou cicou, ktera je vrazdicka psu
jo, taky pytlikovej - ja mela bezsackovej kdysi na byte v blansku a... no... uz nikdy vice, prislo mi, ze pri vysypavani ten prach byl uplne ale uplne vsude, zatimco u pytliku kdyz si das pozor tak ani pri manipulaci ho moc ven nejde...
dneska je tu krasny slunicko, vcera 5km a naprosto OK
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2019 16:53
- Nahlásit
cernej caj
ferinka se kocek jaksi neucastnila,
Aha, ja myslela, ze vyjela na vylet s muzem. Tak byla chudina sama doma nebo spala v aute?
prislo mi, ze pri vysypavani ten prach byl uplne ale uplne vsude, zatimco u pytliku kdyz si das pozor tak ani pri manipulaci ho moc ven nejde...
Tak pytlik vyhodis a vymenis a je to, hlavne sehnat casem ty pytliky. U bezpytlikovejch bych se ukejchala, fuj, vysypavat to...
vcera 5km a naprosto OK
Jo? Toz fajny, jen to zase neprezen nejak, ty klidovej rezime mirne zatezovaci.
|