| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2019 08:26
- Nahlásit
fifi
tak snad uz dosly zraneny kotniky a nikdo nic nevyhraje...
maya
ja sinrikala ze to je typicky ten pruh pres voko ale pro co...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2019 16:39
- Nahlásit
Huf uf, jsme doma. Ruzice dospava, je uplne gumova jak gumidek. Uvidime, co prijde za vysledek od posuzovatele, ale panu ortopedovi se kloubecky zadni i predni moc libily. Tak snad... Nejvetsi tragedii byla absence snidane, kdybyste videly ten RUzenin nechapavej a nestastnej vyraz - konec sveta, chaos, armagedon!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2019 17:21
- Nahlásit
Fifi chuďátko hladové... zdá se, že vše je na dobré cestě. Čisté klouby by byl parádní úvod do uchovňovacího procesu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2019 18:28
- Nahlásit
Xerxová
Cisty klouby by me potesily hlavne kvuli ni, bylo by prijemny mit vedle dysplatickyho Trolitka zdravy zvire.
Zabicka dospava, opet se mi potvrdilo, ze po narkoze neradno k rtw poustet druhyho domaciho psa. Vyjela i pres delici mriz na Troldu fakt ve zlym, jak je oblbla a zranitelna. A to ji pruhatej strejda moc postradal, kdyz sme prijeli a ona zustala chvili este v aute...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2019 19:10
- Nahlásit
Fifi jako majitelku jednopsí mně některé věci vůbec nedochází. Vím, že i na majitele může polospící pes startovat, že může být nervózní... ale útok na "ošetřovacího kámoše" by mě nenapadl - přitom je to docela logické
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2019 19:24
- Nahlásit
Fifi
tak snad i posudek bude OK, pro takovy torpedo budou zdravy klouby dulezity
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2019 20:39
- Nahlásit
Xerxová
ale útok na "ošetřovacího kámoše" by mě nenapadl - přitom je to docela logické
Asi dle natury psa, perdelky byly v tomto smeru v pohode. Ale rtw to maj asi hozeny jinak. Noc snad probehne v klidu, jen Trolitko bude chudatko separovane...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2019 20:50
- Nahlásit
Fifi lepší separované než naporcované
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2019 21:36 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
lepší separované než naporcované
to teda. Ty se zitra nejak ozvi, jo?
Predpulnocni edit - nedojde ani k separaci, segregaci ci porcovani, dle stavu Ruzice jsem odhadla, ze neni treba nocni hlidka. A uz hnipou dve verne hlavy pospolu a ze to na zahrade bylo ze strany Troldy neskutecny vitani, po dlouhy dobe se mu kamoska od veterinare vratila ziva... Nosil ji ruzny hracky, ktery jinak do huby nevezme, vybizel k tryskani - ale Ruzici jsem jistila precejen voditkem, at se neprerazi, na vyzvy by reagovala, ale pohyb je furt nejisty. Strejdu privitala, asi ji uz chybel po boku, i kdyz na nej byla zla zla zla par hodin predtim a ted spi natisteny oba na sobe spokojene.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2019 07:53
- Nahlásit
jeee to je fakt krasny od trolitka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2019 08:28
- Nahlásit
Fifi
tak to je super, to se vzpamatovala rychle
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2019 17:44
- Nahlásit
psíček je oočkovaný a je taky po sonu prostaty (bála jsem se cyst nebo nádoru) - ale je zdravý jak rybička... Uffff - to by mi k našemu důchodcovskému lazaretu ještě chybělo.
Prý asi háravky víc zaúřadovaly...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2019 18:28
- Nahlásit
Xerxová
Tak uf, je urostly, je to Spanel - by bylo, aby s nim naky fesandy nehnuly. Hlavne, ze je v poradku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2019 18:58
- Nahlásit
Xerxová
tak to je skvely, ze najtik se tesi plnemu zdravi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2019 15:43
- Nahlásit
krasnej vikend!
uz.mam takovou stahovaci ponozku, az dnes no su lajda - 130... doktor za dvoje tejpovaji chtel 500, fakt des
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2019 17:35
- Nahlásit
cernej caj
Tak at ti stahovaci fuska kotnik dobre podrzi.
Krasnej vikend preju. Jo a Ruzice je jak naspeedovana, po ty sedaci se ji nak zdvihla kadence a aktivita.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2019 22:10
- Nahlásit
cernej caj
za 600 má máma bandáž s výztuhama
ale má to furt nateklý, už je to dva tejdny, jako míň, ale furt, nevím, jeslti už jí nemám přesvědčit, aby si tam s tím zas došla
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2019 19:54
- Nahlásit
za humny to stále na procházky není a tak dneska Ovčí vrch nad Chrastavou...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2019 20:11
- Nahlásit
Maya
ale má to furt nateklý, už je to dva tejdny, jako míň,
Ono to trva, tohle neuspechas. S tim nic nez klid nenadelas. A na otok a na modriny mi prave skvele zabiral ten kostival.
Xerxová
Najtik ma na snehu lesk jak blesk.
Ja dneska byla s Ruzici dobra dvojka, duo Bloody Mary - ja jsem si o rakosi rozrizla prst a Rozara jazyk. Lidi nas obchazeli dost obloukem, byly jsme jak kdyz jdeme z jatek.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2019 20:14
- Nahlásit
Fifi Betka si jednou rozřízla o ostřici pysk a vypadala jak lidožravá obluda...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2019 22:20
- Nahlásit
Xerxová
vy máte teda furt sněhu, u nás dneska azuro a celkem chladno, takže paráda na vycházku, jsme s Lokinem vyšplhali na kopec a byl vidět až Blaník 20 km daleko
Fifi
no jo, kostivalem maže tejden, bere tu arnicu a zatím teda žádný výrazný zlepšení
zrovna z prstu a z jazyka teče vždykcy jak z vola, to musel být na vás pohled
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2019 10:23
- Nahlásit
Xerxová
ten mrazivej do hneda vyhled je nadhernej
jinak teda u vas porad toho snehu hromady
My vcera spali u rozhledny
v noci -9, ale meli sme pristresek tak o par stupnu tepleji, na stenach namraza
Maya
tak me asi staci jen tady ta stahovaci, kdyz i doktor daval jen tejpu ale tak mame se to snad zlepsi.
vcera sme dali 4,5 (teda 3 po asfaltu), pak odpo jeste 2km s feri taky po asfaltu ale lehce me to tahlo az vecer, dneska pohoda, takze snad konecne se to zacina lehce lepsit
snazim se teda mazat rano i vecer ale tak obcas zapomenu, ze
Tak to ste si s lokim krasne uzili a teda kde mas fotku vyhledu ?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2019 11:21
- Nahlásit
my dneska obešli asi 6 kilometrové kolečko kolem říčky Svitávky (u Velenic) Jsou tam úžasné prostory vzniklé těžbou písků... a na rozdíl od letní sezóny jsme tam ráno nepotkali ani nohu. Takže i psík v pohodě průzkumničil po jeskyních svobodně. Fotky nevím kdy budou - tak alespoň odkaz na popis
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2019 12:08
- Nahlásit
Xerxová
tak to vypada dost zajimave teda, to musel byt fajn prijemna prochazka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2019 17:18
- Nahlásit
dneska relaxuju, kopytka nahore, za 14dni sem si naplanovala odvazne 10km tak uvidime
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2019 18:55
- Nahlásit
cernej caj
v noci -9, ale meli sme pristresek tak o par stupnu tepleji, na stenach namraza
Tomu rikam poctive ledovat kotnik!
za 14dni sem si naplanovala odvazne 10km
Asi bude zalezet na terenu, uvidis, co na to strejda kotnik rekne. Mne se po vcerejsku taky ozval po delsi dobe, drobatek voteknul a slachy cukaly, ze prej toho bylo moc.
Xerxová
Jeee, hned se mi vybavilo s Certy nejsou zerty, krasny jeskyne. To jste meli bezva vylet.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2019 20:33
- Nahlásit
s Nightem nejsou žerty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2019 23:36
- Nahlásit
Xerxova
to jsou krásný jeskyně, tady nemáme žádný jeskyně, je to škoda
cernejcaj
fuj, bych umrzla, tady taky pěkně mrzlo, holt dań za to slunečno,
výhled zde, vzadu vpravo je Blaník, je trochu vidět i rozhledna, po turistický je to snad 20 km, moc často od nás vidět nebývá, byl to dobrej nápad vydrápat se na kopec místo chození někde v lese
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2019 23:40
- Nahlásit
jinak si všimněte na tý fotce uprostřed těch prořídlých stromů u rybníka, tam žijou bobři, ještě před pár lety na tom místě byl hustý lesík, přes kterej by nebylo vidět ani ň
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2019 05:59
- Nahlásit
taťka v noci zemřel... Od pátečního večera to bylo zlé - už je mu fajn
|