Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2019 19:27
- Nahlásit

Xerxová
najtikovi vse nej

moc se mi libi ta prurva zasypana napul schodiste snehem

Fifi
dobre, ze bez nasledku, ten schovanej led pod snehem je pekne nebezpecnej na uklouznuti kdyz to clovek ani neceka

Tak na vylet sem ferinku nebrala, neplanovane sem vcera spala v brne, protoze prednaska se trochu protahla a nechtelo se mi cekat pak na bus do 11 a odpadla sem teda spat driv tak sem se aspon poradne prospala

prednaska o PCT byla super, meli to dva typci jeden od frydku mistku a druhej z SK, ale nestihla sem bus v 9, tak dneska bez feri... jako total rozbredlej humac, dalo to zabrat, zitra ma prset a byt zas 8st, sem doufala, ze treba trochu pres noc zamrzne a ze vyrazime nekde s feri a s muzem, ale do tohohle ho urcite nedostanu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2019 19:49
- Nahlásit

Pepa "lehnul" hned na parkovišti - byl tam čistý led s vrstvičkou vody... Jinak jsme volili širokou pohodlnou cestu (cyklostezka - silnička) - až u Čertovy ruky nám to nedalo - a prolezli jsme okolí Sfingy a Kapelníka. Kovová schodiště byla zcela bezsněžná, kamenných schodů je tam málo a nejhorší byly ušlapané stezníky a parkoviště přímo v Sedmihorkách. Psík si to užil a my taky - protože skalák bez lidí je prostě zázrak.
Odpoledne jsme byla u našich - a zvládají to docela dobře.

Zítra u nás má hustě sněžit - prý až 30 cm... uvidíme

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2019 19:51
- Nahlásit

Fifi tak hlavně žes padla bez následků... zbytky ledu jsou hrozně záludné

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2019 20:03
- Nahlásit

cernej caj
ten schovanej led pod snehem je pekne nebezpecnej na uklouznuti kdyz to clovek ani neceka
Jojo, jdes, jdes a najednou sedis.
tak dneska bez feri... jako total rozbredlej humac, dalo to zabrat,
To by se asi ani Feri nelibilo, vid. Tak nakonec vse dopadlo, jak melo, prednaska se vydarila a zejtra to treba taky na nakou protapku klapne.
Xerxová
Pepa "lehnul" hned na parkovišti - byl tam čistý led s vrstvičkou vody...
Au, no vono se to ted pada jedna radost, radsi kazdej krok hlidat. Rodicove jsou pasaci, ze zvladaji.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2019 20:32
- Nahlásit

Fifi
ja myslim, ze by toho mela az az, tak byli doma s muzem

Xerxová
tak snad dobry, ono na ten led je dost bolestivy padat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2019 20:41
- Nahlásit

fotky

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2019 22:22
- Nahlásit

u nás taky bahno s občasným ledem a sněhem, hnus, vichr taky nikde, ale prej po půlnoci má začít padat a napadnout zítra 20 cm, to jsem teda zvědavá

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2019 22:23
- Nahlásit

cernej caj
ty jo, hodně sněhu jste měli, lepší než to bahno

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2019 07:25
- Nahlásit

čaj hezký fotky A skoro bezsněžno u nás za humny stále po pás … a začíná padat. Ale až nyní - předpověď se zatím nenaplnila.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2019 09:49
- Nahlásit

Maya
to jako jo, v tom bahnu teda se slo jeste hur ke konci ale ty zmrzly cesty dolu, jak to natalo v patek, rozteklo zamrzlo no to jako masakr asi na dvou mistech z kopce dolu

hele uz sosam hra na motivy zmizeni djatlovovy vypravy ke stazeni zdarma

Xerxová
v brne neni nic, to na nase pomery jeste bylo hodne snehu...

tady nic a je nad nulou... chtela sem s feri a muzem nejaky pekny snezny fotky ze bysme vyjeli autem, ale nema smysl nic jinyho nez prochajda za humnama...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2019 10:22
- Nahlásit

tady už se sype hustě - takže led, který včera na řadě míst vzniknul se chytře ukrývá... To bude zase krasobruslení všude možně

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2019 14:49
- Nahlásit

U nas bude krasobrusleni asi zejtra, napadlo dost, ted to taje, takze na silnicich a chodnickach brecka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2019 16:58
- Nahlásit

tady napadlo, ale netaje. Teď jsme doházeli, neb se sype už jen maličko. Dokonce nám i všude prohrnuli, takže je odházeno i před vraty.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2019 17:29
- Nahlásit

A u nas ani vlocka. Ale dopolko ficelo teda slusne. Ja chci sniiiih!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2019 17:33
- Nahlásit

Fifi ani nepršelo?? Sněhu máme na rozdávání... hlavně za humny. Tam je sněhu tolik, že zdá se ještě v dubnu se budeme bořit..

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2019 17:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Ale jo, v noci prselo, pres den ficelo a mrholilo, takze trochu dalsi vody spadlo. Jen to skupenstvi by mohlo bejt jiny, psiska jsou jak prasata i ze zahrady.

Edit po 20.00 - padaaa snih!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2019 18:34
- Nahlásit

Fifi bahno nezávidím. Tady bylo od rána celý den pod nulou - takže je bílo a umrzlo. Ptáci sežrali dneska tři litry slunečnice... takový nával na krmítkách snad ještě nebyl

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2019 21:59
- Nahlásit

cernej caj
mě někdo ukrad účet na steamu, no to si fakt pomoh
v tom článku žádnej odkaz na tu hru není, tak nevím, stojí to za to abych si tam dělala novou registraci?
protože když to vidím, co chtějí na vrácení účtu, tak to mi nestojí za to
Fifi
Xerxová
řekla bych, že bahno a ta dnešní sněhová břečka je prašť jako uhoď
sněží furt, ale jen drobně, tak ani prohrnovat naštěstí už nemusí, ten sníh je tak těžkej, že jsem neuzvedla ani celou lopatu sněhu, tak mi to trvalo věčnost to proházet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2019 08:45
- Nahlásit

Maya
tak a.myslim, ze muzes mit vic uctu - je to trochu desivy , mrkni na yt treba na nejaky pruvodce hrou, je to takovy ze hlavne behas snehem po mape a hledas info. jinak ja to po orihlaseni na steam dala hledat a nabidlo to install zadax, a pak se rozhodnes dle yt...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2019 09:32
- Nahlásit

cernejcaj
tak ja tam mela prihlasenou akorat tu Laru, kterou uz stejne nehraju a instalace byla z cd, takze si ji ani nikdo asi nezahraje
tak si udelam novej ucet, na muj mail tam zadnej ucet neni bo samo u myho uctu uz je mail taky zmenenej, ukazuje to tam pocatecni a konecny pismena
na vraceni uctu chtej telefon a ofoceni prihlasovaci kodu z hry a takovy blbiny, se mi to nechce absolvovat
akorat tu hru uz asi znova k jinemu uctu neprihlasim? co kdybych ji chtela nekomu dat? to jako nejde?
pisou teda za zadara je nejakou omezenou dobu, tak doufam, ze vecer jeste bude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2019 11:20
- Nahlásit

maya
vse co mas na steamu muzes instalovat ze steamu a cd muzes zahodit...

tu si bez uctu hlavne znova nexahrajes ty...

to je nevyhoda toho steamu, bud kazdou hru zvlast ucet a pak hru prodas/pujcis i s uctem, nebo smolik...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2019 12:53
- Nahlásit

cernejcaj
to je teda pekne blby, jsem myslela, ze ji nakonec dam synovcovi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2019 13:19
- Nahlásit

Maya
no to je prave nevyhoda tehle steam.her, spu vazang na ucet takze to uz proste vetsinou neprodas, pokud k tomu nemas ty ucty zvlast, takze takhle mam nejaky dementni hry a taky se jich nikdy nezbavim

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2019 13:47
- Nahlásit

cernejcaj
proste jak z e-knizkama, ty zaplaceny taky nikomu nemuzes dat, kolikrat si je ani nemuzes prendat ze zarizeni do zarizeni
proto se mi za to ani nechce platit
ted jsem koukala na nejaky audio knizky a jsou snad jeste drazsi nez e-knizky
jeste ze jsem krome radioteky objevila jeste na spotify Meteor, to mi na poslouchani vydrzi dlouho a je to zadara

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2019 14:22
- Nahlásit

maya
jj, to je nevyhoda tohohle, no. ty eknihy tuplem kdyz sou stejne drahy hak papir a ani si to nemuzes dat do jiny cymre ky teoreticky hesmis to pujcit a neprodas to

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2019 17:23
- Nahlásit

psisko dostalo dneska nové dvě ikeácký krysy. Má teď trochu jiný režim (holt každý den musím k našim), tak aby nesmutněl, když je chudinka sááám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2019 20:06
- Nahlásit

Xerxová
jasne a kdyz ma 3 krysy u sebe tak se tak doma neboji, ze

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2019 20:15
- Nahlásit

teď jsme se vrátili z procházky... a je tam zimáááá. A krásně to klouže. Doufám, že ráno posypou silničku kamínky... neb teď jsem se krásně klouzala - což vždy psíka překvapí

Krysa stará je dost invalidní (bez nohy a bez čenichu), nové byly chvilku sněhobílé - ale už jsou obě hezky oslintané. Ale zatím celé.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2019 22:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
Krysa tady, krysa tam. Jeste, ze jen plysovy. Dneska lapil Troldik mys, venku teda. U vasich (nemyslim krysy ) vse ok, ty srouby budou muset byt?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2019 22:29
- Nahlásit

cernej caj
tak jsem si udělala novej účet na steamu, hru z cd tam mám, prej že jako je nainstalovaná v pc, Kholat už je za prachy, takže smolík, to mě mrzí

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání