| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 10:10
- Nahlásit
cernejcaj
aha, ja myslela ze opet komentujes vedro
lamer je dobrej, skoda ze uz nic novyho skoro nepribejva
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 11:15
- Nahlásit
nene dyt 4 dt neni zadny vedro
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 14:31
- Nahlásit
dopoledne vánice - sníh a vichřice... a do toho vykouklo slůňo. A slůní a hned je sníh (i díky novému poprašku) jiskrný a zářící.
Teplota těsně pod nulou, takovéto počasí by mohlo chvilku vydržet (tedy bez toho vichru)
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 14:46
- Nahlásit
Zdravim vas! Mate teda vydrz.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 15:12
- Nahlásit
zbrnd to jsou k nám hosti...
Night zdraví a nabízí oslintaný míč- zaostřeno na drápky moc nemá - ale bylo blbý světlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 16:04
- Nahlásit
zbrnd
nekdo to tu musi udrzovat v provozu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 17:04
- Nahlásit
Maya pokud vám tam chodí liška - tak jediné řešení je myslivec... Jinak si bude na svobodné přírodní slepičky chodit jak do sámošky...
Vyplňuju projektové výkazy... a děsně mi to nejde. Prokládám to házením sněhu - je ho maličko - ale vítr ho pravidelně nahrne tam, kam nechci... A psisko to vítá jako fajnové zpestření tabulkové nudy...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 18:30
- Nahlásit
zbrnd
akorat bez tebe to neni ono
tady spis fuci, docela neprijemny.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 18:31
- Nahlásit
Jako foukalo tu od vcerejska velmi hodne, ale tedka, tyyyjo, to byl normalne nakej orkan ci blizard po ceste domu! Malem me to sfouklo, nebylo videt mezi polema skutecne ani na krok, ze jsem dvakrat radsi zastavila a pockala, az nejhorsi poryv snehu prejde. Paradaaa! Jen jsem teda rada, ze jsem doma, lituju kazdyho, koho to chytne nekde na silnici.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 18:35
- Nahlásit
Fifi mám to u vás v" přímém přenosu" - před chvilkou volal Pepa z Hradce, že se jede opravdu blbě, že je tam "naše" počasí... Ale rychle se to střídá - tady už delší dobu je skoro jasno, měsíc a hvězdičky svítí a teplota padá, tak snad se mu pojede brzy líp.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 18:46
- Nahlásit
Xerxová
Tak at dobre dojede, ve meste to jeste slo, ale mezi polema des. Ted uz sviti hvezdy i mesic. Ale koukala jsem, ze kolem Jicina a u Horic jsou bouracky - tak snad se tam moc dlouho nezdrzi.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 19:07
- Nahlásit
teď jsem s ním mluvila - děs běs - uklouzané, kamiony odstavené, jede se v koloně a max třicítkou... Daleko nedojel... je před Jičínem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 19:19
- Nahlásit
Xerxová
jede se v koloně a max třicítkou...
Aspon, ze to jede, drzim palce, at nezustane nikde viset. Blba nahoda teda, ze ho to zrovna chytlo, kdyz jindy na ty nasi placce snih pomalu nebyl.
Fakt to byla hodne slusna snehova bourka s vichrem, ja se plazila na jednicku, max na dvojku...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 20:07
- Nahlásit
za další hodinu je stále před Jičínem... Achjo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 20:34
- Nahlásit
Xerxová
Do prcic... Chjo. Myslim na vas, tobe pevny nerv a panu ridicovi brzke rozjeti a bezpecne dojeti. A pak objeti.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 21:14
- Nahlásit
došlo na dojetí i objetí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 21:38
- Nahlásit
v Praze teda strašně ledovej fučák, málem jsem umrzla a tím pádem pěkný náledí všude, jela jsem domů busem pozdě a fakt jsem myslela, že taky někde uvíznem, ale za Prahou směrem k nám nic a u nás normální větřík a mrznout začalo trochu až teď, ani sníh nepadá, ale ráno klouzačka asi bude, ale to už doufám silnice posolej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2019 21:54
- Nahlásit
Xerxová
bezva! Uf!
Maya
Ficak byl asi vsude, v noci byl Troldik neklidnej a podivne se kyval, bo to narazelo fest do oken. Tohle byla fakt vecerni divna a echtovni kalamita bourkova, trvalo to tak 20 minut a od ty doby je jasno a uz klidno. A jen at se sype snih, bez takovych extremu teda, je mi to 100x milejsi nez lijavec vikendovej.
Zustalo neco snehu na zemi, se to zase bude v noci tapat.
Sice frfname, ale vlastne, huraa, konecne naka zima!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2019 07:18
- Nahlásit
xerxova
dobre ze ok, ja myslela ze me.to oddpukne cesyou z busu a pak to tu mlatilo dverma, shazovalo popelnice, docela hnus
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2019 07:28
- Nahlásit
tady stále fouká - a mete to nový sníh - ten napadal ve formě jakoby polystyrénových minikuliček… je to lehké, pohyblivé a lepí se to na hrablo...
Už jsem v procesu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2019 09:23
- Nahlásit
jsem si predstavila Troldika jak se podivne kyve
u nas rano poprasecek, ale jinak celkem v pohode, ani vichr uz nebyl jako vcera
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2019 10:05
- Nahlásit
me se pichani z paze posunulo k lopatce, nejakej nerv, no bozi a dnes prvni tancovani za posledni mesic...
trochu tu snezilo, hlavne rano to pekelne klouzalo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2019 18:27
- Nahlásit
cernej caj
pak to tu mlatilo dverma, shazovalo popelnice, docela hnus
Vam nic snad neodlitlo, strecha drzi?
Au, zada a pichani v nich, tancuj, tancuj, vykrucaj, len si lopatku nezrucaj.
Maya
jsem si predstavila Troldika jak se podivne kyve
On to umi. Sedne si, vytresti oci a kyve se, sekeru po ruce nastesti nema.
Xerxová
je to lehké, pohyblivé a lepí se to na hrablo...
To je jak hadanka. Hned bych vedela...
U nas po vcerejsi smrsti klid, teda fouka normal, snih padal a pres den hned tal, ted tak jako prsosnezi, ble. Bahno.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2019 19:37
- Nahlásit
Fifi tady fouká normal, pršosněží… ale na rozdíl od Fifiny u nás není bahno, ale sněhu stále nad kotníky. Jen tedy sůůůůl všude, takže raději vyblbnu psa na zahradě, než ho vláčet civilizací.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2019 19:40
- Nahlásit
fifi
jak z hororu trolitko
no nastesti snad tasky vsecky, rozbity celni sklo sme na aute nemeli vlastni taskou
a tancovani swm nejak zvladla a i si to uzila, mazu sadloveci
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2019 19:40
- Nahlásit
zajímavé je, že všechny odpadlé obří větve z borovice drží o patro níž (tj. stále vysoko nad dosahem i třeba hrábí) … a ani vichřice ten "suchý zip" nedokázala oddělat... Takže stále nám hrozí, že větvička žuchne nečekaně... psa honím z pod borovic - a přitom tam on to teď miluje, neb je tam nejmíň sněhu a dobře se mu tam i venčí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2019 20:32
- Nahlásit
tak snad se podari to nejak oddelat, by se najtik divil kdyby dostal klacickem...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2019 20:48
- Nahlásit
Xerxová
a ani vichřice ten "suchý zip" nedokázala oddělat... Takže stále nám hrozí, že větvička žuchne nečekaně...
Ja kempuju uz xy let na dovoleny pod jednou takovou megaulomenou vetvi, ktera je nastorc mezi stromama zaklinena. Zatim drzi. Takhle nove urvany vetve nic moc, hodne to stromy odnesly? Az to bude mozny, poprosila bych nejaky stromolezce, at vam to tam vycisti.
cernej caj
mazu sadloveci
Myslis kostival? Taky si dneska maznu loket, dobra pripominka, vcera mi ho Ruzice nejak nabourala.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2019 10:37
- Nahlásit
jn kostival
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2019 10:43
- Nahlásit
jn kostival