Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2019 19:58
- Nahlásit

Xerxová
On je bez PP. Takze muze.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2019 06:58
- Nahlásit

a padá a padá. Zatím je mínus čtyři... a napadlo tak 5 cm.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2019 15:26
- Nahlásit

a padá a padá... napadlo poctivých 15 cm...

fotky jsou z lesa za humny, ze včerejšího Žabakoru i dnešní civilizační vodítkové...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2019 15:31 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

a ještě z minulé neděle (nejen ) Pařez je to stejný, pes je to taky stejný

a když tak na to koukám... tak to stejný pařez nebude... ale skoro

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2019 15:45
- Nahlásit

Xerxová
Pařez je to stejný, pes je to taky stejný
Tak to je dobry pred a po! Si clovek uz ani neuvedomi, jak byl Najtik prtavej.

Snezilo tu pres den krasne, napadlo par cm a je bilo. Dlouho to bohuzel nevydrzi, teplota stoupa, uz je nad nulou a snih tezkne. Radsi jsem oklepala tuje - Xerxova, at vam neupadnou dalsi vetve...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2019 16:02
- Nahlásit

tady stále ještě prašánek - ale už to leze k nule. Na stromech toho zatím moc není - tak snad další škody nebudou.

Nighta jsme si dovezli skoro tříměsíčního - takže úplně mrňavej nebyl - měl 18 kilo a 50 cm v kohoutku... Na fotce mu byly tři a půl měsíce, to už měl přes dvacet kilíček. Teď 80 kilo a 90 cm v kohoutku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2019 19:38
- Nahlásit

xerxova
krasny fotky a supr s ledem

termaly sme si s vero a kamoskou uzily jen teda ta xesta 3h do brna uz je dlouha a asi budu spat v brne az prijedem nekdy po 9h

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2019 19:46
- Nahlásit

cernej caj
Vytermalila-li se Cajda dukladne? Relax, pohoda, nahrala se na bivaky ve snehu? Cesta ubehne rychle, kor kdyz ji prospis.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2019 20:49
- Nahlásit

Jojo, uplne super sme si to uzili, holky nasavaly teplo do prehrati a pak zdrhali ven z vody - bazeny sou vetsinou venkovni, lehce pod nulou, snezily ty obri vatovy vlocky - jen ja to teplo proste nejak neumela.vyuzit, takze misto prehrati sem za chvili uz byla zmrzla ale jako dobry to bylo. Pousti nam.fil - spunti ve vode vypada to jako ceska cumitelna komedie ale prede mnou je vysokej chlap tak nic nevidim a tak spat se moc neda, ale tak.nevadi, zitra nemusim.do ty prace vstavat

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Led 2019 20:53
- Nahlásit

cernej caj
tak se vám líbilo? v kterejch jste byli?

u nás taky zamrzej rybník, ale bohužel do rána dost napadlo, tak alespoň jsme se mohli projít po rybníku, ale je to škoda

včera ani vločka a dnešní fotos, míč je držák a drží i prokousanej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2019 22:49
- Nahlásit

maya
super fotky, lokinek je fakt fesak

hlavne se mi libi jak ma.ten obri balon a super snwzny fotky

byli sme v mosoni (mosonmagyarovar) jw to u hranic, tzn samej slovak a dost cechubtakze dost mluvi takovou madaroslovenstinou nebo nemecky tak jako nastesti gemuse a drei und zwanzig zvladam

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2019 06:22
- Nahlásit

čaj to je dobře, že bylo v termálech fajn

Maya to má míč na házenou?? Ty drží tvar i prokouslé - Night je miluje - máme velký a dětský... Lokin na sněhu je silně fotogenický

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Led 2019 14:14
- Nahlásit

Xerxova
Jaks to tu prave vloni nebo kdy psala o tech micich, tak jsem ho sla koupit a dali mi tohle ze prej to je mic na salove sporty a fakt od te doby drzi, jen jak ho prokousnul, tak je trochu mekci, coz je super, protoze ho tahle muze nosit, kdyz byl novej, tak ho nosit nemohl a v tomhle stavu uz je asi rok, takze fakt na rozdil od fotbaloveho se nevyfoukne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2019 15:15 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Maya jojo - Night je používá jako míče i jako žužláky… Njeoblíbenější hračka. Začínal se starým volejbalovým - ale ten po prokousnutí nefunguje... Tyhle slouží dlouho - malý i velký

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2019 06:52
- Nahlásit

zaspala sem... skoro o hodinu... chumeli, jedem pomalu a pred brnem.asi nejaka.havarka uz 10 minut stojime v kolone pred kruhacem tak vidim jak od sokolnic stoji na kruhac kolona cislo 2

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2019 08:27
- Nahlásit

cernejcaj
pisou ze tam ted mate tu nasi sobotni kalamitu, u nas je jaro, teplo a zpivaji ptaci
u nas teda trochu ledovka, jsem se hrabala do kopecka na zastavku, ale tady uz OK
ja nemohla vecer usnout a tak jsem zaspala ve vlaku a jela o zastavku dal, ale ono je to jedno, je to jen zpozdeni 5 minut o tu cestu vlaku tam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2019 09:26
- Nahlásit

maya
zaspavavi den se divam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2019 09:46
- Nahlásit

sem si vcera po sobe cetla zapisy - mam upraveno od rijna do ted, preklepy, nejaky ultra dlouhy souveti a casto opakovang slova a tak, lika uz ma jen 2 clanky a ja jak to casto pisu napul ve vlaku, napul doma na pc tak mi dost tech veci gramatickejch i slohovejch utece, tak aby to bylo publikovatelny nejak pouzitelne, chtela bych to tento tyden doklepnout a naposilat lice nejaky veci zas + je to aspon impuls pro me se na tu korekci vrhnout a neodkladat

ferinka vypada, ze doharano, v sobotu sem ji chtela vzit na vylet ale vypada to ze nakonec bych mohla jet ke kamaradce do orlicek a tam budou dalsi 2 psi a bez moznosti je rozumne oddelit + by to znamelo asi 5h cestovani, coz se mi vlakem zda dost tak mam dilema zda vylet s feri nebo bez ni a kamoska... navic muz nema hrani tento vikend zrovna... ale kamoska se odstehuje do ameru a uz je to asi posledni sance tak nevim

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2019 11:05
- Nahlásit

cernejcaj
to je blby dilema, tak snad to nejak vyresis

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Led 2019 13:04
- Nahlásit

čaj v létě Feriška výletit nebude moci kvůli zdraví, tak má šanci jen teď... A pokud muž nemá hraní, tak můžete výletit spolu všichni tři.
Ale zase chápu, že vidět se s lidma, které máš ráda je taky fajn. Ale já bych dala přednost těm "vlastním"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2019 13:07
- Nahlásit

xerxova
jo no ja proste nevim, je to posledni sance asi na pristich treba 5 let...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2019 19:22
- Nahlásit

cernej caj
jet ke kamaradce do orlicek a tam budou dalsi 2 psi a bez moznosti je rozumne oddelit + by to znamelo asi 5h cestovani, coz se mi vlakem zda dost tak mam dilema zda vylet s feri nebo bez ni a kamoska... navic muz nema hrani tento vikend zrovna...
Busem bez Feri bys tam byla rychleji? Dilema teda. Po tydnu by uz ani vonet nemusela, mohly byste si to uzit obe. Kdyz ji nechas doma muzi, budes to mit vic bez starosti asi. A kdyz zustanes doma s muzem, je sance, ze ho vytahnes nekam na vylet. Ale mrzela by te kamaradka...
Blby rozhodovani, ale jestli by ti kamoska prchla dlouhodobe, tak to Feri prezije doma s muzem a ty jim to urcite nekdy vynahradis, nez zacnou tropy.
Cesta z prace po ranni kalamite uz v pohode?

Ruzice si pekne vorvala rypak zeshora, jak dolovala o vikendu jak diva svine zmrzly klacky a hracky ze zeme. Mesickova indulona ji na noc dela dobre, snad se ji to rychle zatahne. Joo, co to mate za ty mice, to jsou klasika pro hazenkare? Nestalo to majlant - by se coklum mohlo libit, dejte tipa, pls.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Led 2019 19:31
- Nahlásit

Fifi míče kupuju v Decathlonu . I když jsou prokouslé - drží stále velikost na rozdíl od fotbalových či volejbalových. Ale pokud máš trhače a ničiče, tak pochopitelně rozcupovat jdou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2019 20:23
- Nahlásit

Xerxová
Ja mam starej, letitej asi basketbalovej, je prokousnutej. Takze pri hrani se splaskne, pak se sam zase nafoukne - ted je to vysadni Trolitkova hracka.
Mrknu teda nekdy do Decathlonu, dik.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2019 21:37
- Nahlásit

Fifi
já to koupila v normálním obchodě, žádná značka, prej míč na sálový sporty, asi je to něčím vycpaný, je takový měkký na omak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2019 07:48
- Nahlásit

Ty balony na volejbal celkem drzivali...

fifi
no nejde o harani ale spis jako celkove proste ty psy vubec neznam, bude tam jeste jedna harava fena, myslim ze by to mohla byt hodne traskava kombinace.

Vubec se nedokazu rozhodnout tak uvidime...

ta ruzice je teda drson, dyt si ted nedavjo resila polstarek, ted znova polstarek, ted cumacek...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2019 08:11
- Nahlásit

Ruzice evidentne takovy podruznosti jako sramy neresi

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2019 14:38
- Nahlásit

cernej caj
Tak at se rozhodnes dobre a hlavne si to uzijes.
ta ruzice je teda drson, dyt si ted nedavjo resila polstarek, ted znova polstarek, ted cumacek...
Presne jak rika Maya, Ruzice naky zraneni vubec neresi. Je to sebedestrukrorka, furt si pri svy zivelnosti neco zpusobuje, nastesti zatim zadny vaznosti, jen detaily. Ktery si uvedomi treba az druhej den. Zato Troldik je bolestinek, toho neco skrabne a hned utika zalovat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2019 14:43
- Nahlásit

fifi
to ani nemyslim ze by jinto nejak bolelo nebo omezovalo ale zw jw fakt neuveritelny jaka to musi byt asi natura furt neco, pekna dracice

asi sem dospela k rozhodnuti, ze budu doma a kamosku prepadnu jeste treba zacatkem brezna, kdyz to vyjde...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Led 2019 15:02
- Nahlásit

já si pořídila zánět dutin... takže ATB... Akce to byla rychlá - konzultace s dr. po telefonu, elektronická žádanka na RTG - tam bylo skoro prázdno (od školy je středisko 5 minut), poslali nález k dr. a elektronicky mi přišel recept na ATB... Od mého dotazu telefonem až po léky to trvalo jen 3 hodiny a ještě jsem nemusela běhat sem a tam pro žádanky a recepty. Paráda...

Takže si naordinuji klidový režim - zítra jen vyzkoušet, ve čtvrtek jen jedna schůze a v pátek promoce

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání