| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2019 18:13
- Nahlásit
čaj ale já nechci bruslit na vyhrnutým plácku... já chci objet Mácháč nebo Břehyni… hladký mluvící led (zamrzlá velká plocha je děsně hlučná - bublá, praská, vrže...) a dobře nabroušené brusle...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2019 18:34
- Nahlásit
cernej caj
No ja sla vcera si lehnout o pul 9 tak mozna v 9 usnout a 8h na dnes, dneska to udelam podobne...
Tak preju predem dobrou noc.
Maya
i rotvik s placackama vypada samozrejme jinak, ale me se to libi vic
Rotvik mel vzdy placacky, usi se mu nikdy nekupirovaly. A k tem ocasum - Kremylek i Skritek mely uzasnou vrtuli, vubec mi to esteticky nevadilo.
Xerxová
Tady mrzne festovne, dneska rano asi -12 a dneska to vypada na jeste mrazivejsi noc. Ma chumelit? Ty rikas beee, ja reknu jeee. Treba nakou prirodni plochu bez snehu objevite.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2019 19:05
- Nahlásit
Fifi bojím se bojím, že u vás má pršet... a namrzat... jen na horách sněžit. Ale třeba to ještě změní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2019 19:15
- Nahlásit
Xerxová
bojím se bojím, že u vás má pršet... a namrzat..
Eeech, takze bahno bude zpet? Doufam, ze to neee! Jsem pocasi nesledovala, to mi nedelas radost.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2019 19:23
- Nahlásit
tady je mínus deset... zimáááá… a opět celý den bylo krásně jasno. Psík byl i v lese - po cestě - a jen kousek vyzkoušel jít jak Legolas po povrchu mimo prohrnutou cestu... ale pak se neelfsky rozřádil a dopad 80 kil z výšky na malou plochu tlapátka sníh neudržel a probořil se... a kajícně se vrátil na "pevnou zem"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2019 22:17
- Nahlásit
Fifi
si asi rotvíky pletu s dobroušema? já nevím, asi mám zafixováno, že rotvík taky, ale pravda zas je, že moc rotvíků naživo jsem za život nepotkala, není to zas až tak běžnej pes
Xerxová
u nás se oteplilo, už je jen -3 a trochu sněžilo, tak je poprašeček, taky jsem si zrovna říkala, že o víkendu by mohlo bejt bruslení a jestli bude padat, tak smolík
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2019 22:56
- Nahlásit
Maya
si asi rotvíky pletu s dobroušema?
Asi jo. Jednou jsme se uz o rotvicich usich bavily, mas to blbe zafixovany proste.
moc rotvíků naživo jsem za život nepotkala, není to zas až tak běžnej pes
Tyjo, to se divim, jedno z plemen, ktery ma za rok skoro sto vrhu. Takze pocetne to bezny plemeno je, akorat ty asi mas ve svym okoli nerotvikare.
No a pocasi, mrznuti se zastavilo na -7 a leze to pomalinku hore. Chjo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2019 23:21
- Nahlásit
Fifi
fakt tolik vrhů? nepotkávám je fakt nikde, ani na vesnicích, ani ve městě, akorát u nás jeden chlap měl rotvíka a kdysi můj bratránek měl jednoho, ale to už je let
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2019 06:12
- Nahlásit
tak u nás v okolí je rotvíků hodně. Mnohem víc, než třeba dog... Asi je to opravdu lokální. Tady stále zimááááá a měsíc svítí naplno
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2019 06:36
- Nahlásit
psík nechce ven - prý mínus třináct se mu nelíbí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2019 07:21
- Nahlásit
xerxova
tak snad se zadari s plochou
fifi
tak jestli bude pod nulou tak by to.mohl byt snih
me treba taky prijde, ze obecne rotviku moc nevidam - to sem snad videla vic dog, muze to teda fakt byt hodne lokalne...
jinak sem videla, kdo vencil toho samojeda a nemcoura, co kolem nich chodivam - tam.bydlej asi ti "malijci" a nevim jesi tomu klukovi je tak 15-16 kdysi chodil jak treti kral cernej jeste malej tak ma snad 2 metry
dnes totalni utlum, asi nejaka jarni deprese, navic sem si zas prehltila kalendar... nemam tam moc prostoru odpocinkovyho...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2019 08:40
- Nahlásit
u nas uz jen -4
dogu jsem videla kdysi jednu
u nas je posledni dobou hodne oharu a jinak klasika kdekdo ma labrouse nebo zlataky, bordery a z tech mensich prekvapive krome jorku hodne maltezaku vidam
cernejcaj
co jsou malijci?
ja dneska taky nic moc, protoze jsem blbe spala, jsem se v noci vzbudila nekdy v pul treti a nemohla jsem usnout, ted bych spala jak blazen
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2019 11:32
- Nahlásit
cernosi z mali
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2019 11:51
- Nahlásit
cernosi z mali
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2019 14:27
- Nahlásit
me naskakovalo porad ze jsou asi nejaci mali a synacek jim narostl
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2019 16:13
- Nahlásit
Když čajda málokdy píše bez překlepů a navíc nemají ti chudáčci z Mali ani na velké písmenko... takže se nedivím, že nepochopil asi vůbec nikdo Někdy jsou to dobré lušťovky - a mě to bavíííí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2019 19:22
- Nahlásit
Maya
fakt tolik vrhů?
Fakt, vloni bylo 68 kryti a z toho zapsano 352 stenat, neco nezabrezlo. Jiny roky bejvaj jeste vyzivnejsi. Oproti treba perdelum, ktery maji za rok, kdyz se zadari, treba 5-10 vrhu v cely CR, je to mazec.
cernej caj
tak jestli bude pod nulou tak by to.mohl byt snih
Doufam, ze nebude prset, zejtra planuju vyjezd za kamoskou, at Ruzena pozna pana Lumpa. Ted zaclo ficet, tak to bude asi velmi "prijemna" vychazka, ale hlavne at neprsi.
cernosi z mali
Ja nejdriv cetla cernosi z mailu.
dnes totalni utlum, asi nejaka jarni deprese, navic sem si zas prehltila kalendar... nemam tam moc prostoru odpocinkovyho...
A nejde si kalendar zase odhltit, at nemas z naslibovanych akci vic stresu nez radosti a najdes si cas sama na sebe a ten odpocinek?
Xerxová
psík nechce ven - prý mínus třináct se mu nelíbí
Nedivim se mu, holatko ubohy.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2019 20:06
- Nahlásit
Fifi holátko je opravdu skoronaháč Má lesklý hladký kožíšek - ale na zimu mu nezhoustne a ani mu nezaroste břicho a slabiny (jako jeho předchůdcům) - zůstane v letní verzi kožušku Ale pokud není rozespalý a není opravdu silný mráz, tak řádí ve sněhu bez problémů a má teplé uši i pupík...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2019 20:07
- Nahlásit
Jinak v noci spí pod duchýnkou (má povlečenou svoji deku) i s hlavou... Jakmile se odkope - mručením si žádá ihned nápravu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2019 20:31
- Nahlásit
Fifi hele co je v útulku v Liberci.... připadá mi mladší, než inzerovaných 8 let...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2019 21:25
- Nahlásit
Xerxová
Muze a nemusi byt mladsi, nektery klamou telem. Ale chuda, jak ma tu skranu pravou nateklou... Chjo. Jestli je s PP, mela by tetovani ci cip, to by v utulku jiste zjistili.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2019 05:46
- Nahlásit
ted me napada nebyvali rotvici vzdycky taky sluzebni plemeno? ze by ta koncentrace taky byla vyssi proste tam, kde sou ruzny ty slozky... a pak taky teda modnejsi mistne...
fifi
tak at mas prijemnou a bezpevnpu cestu a uzijete si pana lumpa
vcera me umrzli pracky definitivne, ferina si snad ani nevsimla ze venku fuci a doma sup pulkou tela na dlazbu
jo no s tim kalendarem budu muset neco udelat... na druhou stranu mivam pred vetsi strekou natrenovano a nachozeno, ale o 2 mesice pozdeji...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2019 07:26
- Nahlásit
mám pocit, že je to hodně lokální - kde dané plemeno potkáváš, tak ho znáš, líbí se ti, dost štěňat se prodává taky v blízkosti (a dřív tomu tak bylo ještě častěji - málokdo si jel pro psa přes půlku republiky)… třeba když jsme začínali s dogama, tak jich většina byla z Plzeňska (speciálně Přeštic) a Brna...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2019 14:13
- Nahlásit
jupííííí - kluci mě vyzvedli ve škole, po dálnici jsme dojeli během chvilku k Turnovu... nejprve psík byl krátce vyprocházkován - počmuchal, poběhal neznámou trasu (pozdravil se přes plot s úžasnými třemi samojedy) - a byl vražen do auta. A my objeli na bruslích největší rybník Českého Ráje - Žabakor. Parádní led. Sice jen jeden okruh (aby psík v autě dlouho neplakal ) - ale i to stačilo.
Neplakal - jednak je zvyklý v autě chvilku počkat a druhak na nás viděl... neb auto stálo přímo na břehu. Hezký to bylo. Bylo by fajn, kdyby obleva neudělala na ledu velké škody... a dalo se bruslit i příští týden
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2019 18:07
- Nahlásit
cernej caj
ted me napada nebyvali rotvici vzdycky taky sluzebni plemeno? ze by ta koncentrace taky byla vyssi proste tam, kde sou ruzny ty slozky... a pak taky teda modnejsi mistne...
Je fakt, ze maji doted povinnou zkousku do chovu, takze lidi s nima tak nejak automaticky vetsinou chodi na cvicak. U vojaku ci cajtu se moc nepouzivaji, ale par jich tam je. Je to holt asi lokalitou.
Xerxová
A my objeli na bruslích největší rybník Českého Ráje - Žabakor.
Uspokojena bruslarka.
My se se strejdou Lumpem taky krasne provetrali, vitr byl pak neprijemnej, ale chvilema bylo i slunecno. Ruzice si na chvili chrupla a uz by zase radila.
Tak peknej vikend!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2019 18:24
- Nahlásit
Fifi a strejdu Lumpa zná a nebo byl pro ni novinka ?? Předpokládám, že vlohy obranářský neztratila a že se jí práce se strejdou moc líbí Hyeňák pruhovatý byl taky ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2019 18:34
- Nahlásit
Xerxová
Nene, nezna, videla ho prvne. Prouzky zustaly doma, to by nedelalo dobrotu - Troldik ostatni pindiky nemusi a Lumpik je to samy. Ckej, ale strejda Lump je pes, ted mi doslo, zes asi myslela, ze jsme byly kousat.
A kurnik sopa, si rikam, ze jsou ty fotky naky divne mazly (jakoze vic nez jindy), no samoze jsem jelito a jak byla kosa, v rukavicich jsem nastavila blbej rezim na kolecku fotaku, grrrrrrrrrrrrrrr!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2019 18:35
- Nahlásit
no není Lump jako Lump Fakt jsem myslela, žes měla domluvenou kousačku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2019 18:41
- Nahlásit
Xerxová
no není Lump jako Lump
To teda. Kousacky taky budou, vsechno bude. Ale tech se Troldik dozajista nezucastni, neni to na ty jeho haksny dysplaticky vubec dobrej napad a on po tom ani moc netouzi.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2019 19:37
- Nahlásit
Fifi výmarák může mít bílou náprsenku ?? Nějak mám pocit, že co potkávám jsou "jednobarevní".
Ale je fakt, že žluté a žíhané dogy je mít nemají a stejně se vyskytují a malé i tolerují
|