Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2019 15:36
- Nahlásit

cernej caj
fakt neuveritelny jaka to musi byt asi natura furt neco, pekna dracice
Ano, vystihlas to. Neprehanim, ale s takovou naturou jsem se u rtw fakt nesetkala, ma silenou kadenci. Povahove uplne jiny zvire nez vsechny predchozi.
asi sem dospela k rozhodnuti, ze budu doma a kamosku prepadnu jeste treba zacatkem brezna, kdyz to vyjde..
No bezva, rozhodnuti asi padlo!
Xerxová
Jejda, paninko, co si to vymejslis? Ja myslela, ze kdyz ste byli bruslit, zes uz zcela fit. Tak at se dutiny rychle oddutinujou a neboli hlava, rychly uzdraveni preju!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2019 15:36
- Nahlásit

xerxova
to zni skoro jako.scifi tak at jsi brzo zdrava!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Led 2019 16:00
- Nahlásit

Fifi bruslit jsme museli jít, když bylo tak hezky zamrzlo Ale nějak se obyčejná rýma včera překlopila v bolest zubů a hlavy... a tak bylo vcelku jasné, že to tentokrát bez dr. nepřechodím

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Led 2019 16:11
- Nahlásit

jo a před chvilkou jsem rozdýchala čížka... Ozval se náraz do skla (99% jich odletí bez problémů) - ale ihned kontroluju stav pod okny. A na psím pelechu ležel čížek - křídlo vytrčené a očička zavřená... Vzala jsem ho do ručníku dovnitř do tepla (ukázala ho Nightovi, aby neotravoval, že neví co mám) a zblízka na něj dýchala. Po chvilce klasicky začal hýbat hlavou, očka měl jak korálky a žouželil se z ručníčku ven. A tak byl vypuštěn na sluníčku... Krásně odletěl do borovice.
Většina ptáků zemře ne na následky nárazu - ale na šok a podchlazení. Takže stačí vzít do tepla a nechat "probrat". úspěšnost mám za ty roky velkou

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2019 17:13
- Nahlásit

Xerxová
Vim, zes tohle uz psala driv, ses ptakospasitelka! Tady nic do oken nastesti nenarazi, neni co zachranovat. Cizka vydesil nakej dravec? nebo proc sebou do okna trisknul a i jiny ptaci triskaji?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Led 2019 17:59
- Nahlásit

Fifi máme hodně oken blízko borovic a další zeleně. Takže se jim z určitého úhlu i zrcadlí větve ve sklech. Ale nejčastěji je to bezhlavý únik - ať už před kamarádem krahujcem (můj kámoš - pipiny to tak nevidí) a nebo hašteření ve vlastním hejnu (kosáci). Nejhorší jsou krásné něžné červenky - individualisti největší. Jakmile se dvě potkají, jdou po sobě a slabší bezhlavě prchá... a klidně narazí i do skla...

Nárazy slýcháme často - ale jak říkám, většinou se nic neděje a ptíca normálně odlítá.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2019 22:00
- Nahlásit

tak doufám, že s těma dutinama to nebude zas nějaká epidemie tady
se brzy uzdrav
o elektronickým receptu si můžu tak akorát nechat zdát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2019 08:19
- Nahlásit

a dostavam na gynde akorat zatim

jinak kamoska je doma s atb v termalech ji nebylo dobre.. tak chudak uz odpadla

xerxova
super ze se v ptaccich tak vyznas

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2019 15:14
- Nahlásit

krááásně je - slůňo svítí, sníh se třpytí - i vyrazili jsme na chvilku do lesa. Pochopitelně po jediné schůdné cestě. Zkusila jsem na jednom místě zdolat bariéru a vydat se do přírody - leč zapadla jsem po pás a na pevnou zem stejně nedošlápla... to nesmírně pobavilo psisko a zašlapal mě do závěje. Vrátila jsem mu to. Ale měla jsem čelenku - dutiny byly v teple

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2019 18:57
- Nahlásit

cernej caj
kamoska je doma s atb v termalech ji nebylo dobre.. tak chudak uz odpadla
Chjo, tak snad si od ni nebo z termalu taky nic nechytla.
Xerxová
Ale měla jsem čelenku - dutiny byly v teple
Kdybys mela beranici, tak bych ti to i uverila.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2019 19:54
- Nahlásit

beranici nemááááám Navíc opravdu bylo krásně a slůňo hřálo. Už začíná mít sílu - zima se začíná pomaličku polehoučku překlápět k jaru… I když sníh bude v lese jistě do dubna...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Led 2019 09:00
- Nahlásit

xerxova
no tak hlavne aby to tak dutinam stacilo

vcera sem si doma dala dalsi dil black mirrror, (stale v procesu ) a brzo odpadla, tak me feri vxbudila o pul noci na curani, je vic zvykla chodit s muzem v 10...

nojo na vikend ma byt obleva, ale prisli mi zatepleny kapsace, tak snad ani nebude na to je zkouset

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Led 2019 09:19
- Nahlásit

cernejcaj
ma fucek nejakej severak, tak nakonec treba budes rada ze je mas

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Led 2019 11:10
- Nahlásit

maya
nojo uvidime. 16kilacku skoda ze rozmtzne asi snih

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Led 2019 18:52
- Nahlásit

tak jsem strávila odpoledne v nemocnici - mamka upadla - hlava vydržela (jen boule), ale ruka je blbě zlomená. Za týden asi dostane termín na šrouby... Takže já kolečko mezi chírou, RTG, sálem, sádrovnou, znovu RTG a znovu ordinace... a ségra mezitím jela domů k taťkovi. Uvidíme na týden...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2019 19:09
- Nahlásit

cernej caj
16kilacku skoda ze rozmtzne asi snih
Takze ficis nekam v dal? Nebo vylet s Feri a muzem?
Xerxová
Ouvej, aspon, ze si mamca hlavu nenakrapla. Ale zapesti, au, au, je to aspon na ty ruce, kterou pouziva min? To jsou starosti, drzim palce vsem pochroumanym z Xerxovic klanu, tobe s dutinama, tatkovi at je dobre a mamce at dopadne operace, kdyz bude teda nutna. Bude to narocnej tyden, tak at to zvladnete!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Led 2019 19:37
- Nahlásit

Xerxová
tak uff hlavne ze hlava dobry a ruka se urcite zahoji! i kdyz se to asi bude mamince hojit dyl, ale snad se z toho dostane bez nejakych nasledku, jak pise fifi, at to vsichcni vpohode zvladnete

Fifi
v sobotu asi normalne na vylet s kamaradama, zitra vecer du na prednasku o pacific crest trailu tak mozna prespim v brne, cimz teda feri v sobotu vyletovat nebude ale budem s muzem s ferinkou vyletovat minimalne v nedeli a pokud skonci nejak rozumne a stihnu autobus, tak ji v sobotu normalne vemu, ale mam radsi vesticku a flasku a kartacek v batuzku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Led 2019 19:51
- Nahlásit

je to naštěstí levačka... ale i tak je to blbý. Uvidíme za týden

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Led 2019 20:48
- Nahlásit

Xerxová
ruka blbý, ale pořád fakt lepší než hlava
tak ať se to brzo zahojí
sádra je blbá na každý ruce, se člověk pomalu ani neoblíkne, ale zas lepší než noha, ono si člověk nevybere
vy teda jste doma pěknej lazaret

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2019 20:49
- Nahlásit

cernej caj
Prednasku si moc uzij, to bude urcite prima stejne jako tapani s kamosema.
Xerxová
Aspon, ze levacka, ale musi to bolet jak cert a chapu, ze i vek mamky neni pro takovy zlomeniny to nej. Dobre, ze to neodnesla jeste i kycel, to by bylo vic v prd... Drzim palce.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2019 06:21
- Nahlásit

At vam.patecek rychle utece!

dneska se docela oteplilo, su nachystana na spani v brne, ale... dneska sou to 3 roky, tak dneska doufam, ze budu mit vecer spis nejakej kozisek drbaci po ruce, ale uvidime...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2019 14:58
- Nahlásit

kraaasnej vikend!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2019 17:10
- Nahlásit

dneska byly promoce, tak jsem dorazila později domů. Kluci měli už uklizeno, takže zbyl čas na blbnutí na zahradě i doma. Teď jedu k našim… kontrola musí být A kdo má zítra narozky ?? Na Hromnice ?? Je to pět let, co se u Valladolidu narodila malá dogátka

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2019 17:34
- Nahlásit

cernej caj
At uz s drbacim koziskem nebo bez, drz se, holka... A krasnej vikend.
Xerxová
Pet let? Sokolik jeden, toz hodne zdravi do dalsi petiletky!

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2019 21:05
- Nahlásit

Xerxová
všechno nejlepší Najtíkovi!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2019 07:13
- Nahlásit

Najtík děkuje. Jdeme teď rychle na výletík - odpoledne budu trávit zase u našich

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2019 11:19
- Nahlásit

hrubosklalské skalní město se sněhem a ledem... parádní záležitost. Neb jsme tam byli úplně sami. Night mě překvapil - dneska poprvé v životě se rozhodl, že roštové strmé schody mu vůbec nevadí - nehledal cesty kolem, ale prostě spořádaně nahoru i dolu je zvládal jak profík. Nemám je ráda s dogou - neb mu prsty propadají přesně do ok a bojím se, aby nezůstal za nějaký prst viset. Ale fakt šel opatrně a suverénně

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2019 18:23
- Nahlásit

tento týden sněhový za humny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2019 18:33
- Nahlásit

a dnešní Hruboskalsko

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2019 19:02
- Nahlásit

Najtik je jak kamzik, se divim, ze ste se tam neprerazili.

Tu nakonec vitr nulanulaprd, coz je super, nemam vichrice rada. Snad to Cajdu na vylete neodfouklo, na Morave prej funelo. Ale dneska 10 nad nulou, takze po snehu ni pamatky, mokro a bahno a pod bahnem skryty este kousky ledu - jsem se pekne na polnacce "uprdelila", nastesti bez nasledku.

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání