Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 06:31
- Nahlásit

čaj hezké fotky i povídání...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 07:07
- Nahlásit

dik, bylo krasne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 07:47
- Nahlásit

rano peknej mesic v rudym oparu, po prichodu do prace velej kotpuc a pak zacal ubyvat, casove to vyslo fajn teda

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 08:17
- Nahlásit

u nas zatazeno, takze ja nic nevidela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 11:26
- Nahlásit

u nas takh ale v brne bylo trochu jasneji tak akorat vyhled z prace na celej skoro uplnek

vypada, ze pudem o vikendu do prace, no su zvedava...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 11:39
- Nahlásit

já se probudila kolem páté - a z balkónu koukala, jak měsíc ubývá. No a po šesté už byl kouzelný - veliký, oranžový... a proti němu krásná Jitřenka a ještě jedna planeta (teď nevím, která to byla).

Ještě z práce po sedmé jsme měsíc kontrolovali, jak se vykousnutí zmenšuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 11:46
- Nahlásit

jojo, kolem ty 6h byl paradni krasnej celej a pak pred 7 uz jen kousek ale sli pak i trochu mraky, z okna kanxlu krasnej vyhled no akorat mam okno za zady

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 15:36
- Nahlásit

tady je dneska překrásně - jiskrný sníh, úplně modré nebe, slůňo slůní naplno... paráda.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 17:33
- Nahlásit

cernej caj
Pekny fotos - stan vypada hezky. Kolik vazi?
vypada, ze pudem o vikendu do prace, no su zvedava...
Fuj, snad ne.
Xerxová
tady je dneska překrásně - jiskrný sníh, úplně modré nebe, slůňo slůní naplno.
Jj, krasa, akorat u nas bez snehu.

Jsem vytahla po delsi dobe fotak, takze Ruzice preje dobry den. Ma novou zabavu - ziskala jsem pro ni dve pneu a radi s nimas Trolitkem jako Kremylek...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 18:03
- Nahlásit

Fifisluší jí to moc. A má ten úžasně nadšenej mládežnickej výraz. Prostě se povedla Trolítko už je asi podpantoflák… myslím, že už dávno není starší strýček...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 18:11
- Nahlásit

Xerxová
Zmaknutyho ho ma cuza dobre. Ale kdyz se pruhatej strejda nastve, klidi se mu z cesty a treba tu malou pneu mu pri pretahovani radsi nechala. Protoze on si usmyslel, ze bude jeho. Takze v nekterych situacich ji on ustoupi a v jinych zase ona jemu - ruzne se to prelejva.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 18:48
- Nahlásit

Fifi
takze celkem fajn symbioza

dobre zes mejdlicko vytahla, krasny fotky

stan vazi 2,84kg. Kompromis mezi vahou, cenou a prostorem ve vnitr.

je pro 3, takze pro 2 paradne pohodlnej i na baleni vevnitr a a.venkovni konstrukci takze pri stavbe se sice kondenzat vyklepe trochu do vnitrniho stanu ale zas nenaprsi hektolitr do vnitrku nez bybse postavil ten a pak prehazovalo teprv tropiko

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 18:53
- Nahlásit

čaj ve Skotsku se dá předpokládat "aprílové" počasí - takže když vyleze slůňo a zároveň fučí... tak uschne stan rychle. Možná, že by se vyplatilo v případě mokrého stanu ho vybalit "o svačinové pauze" - pokud by zrovna bylo "sušivé období"... Bude nutno využívat příznivého počasí pro odstranění vlhkosti. Pořád mám strach, abyste nenastydli, pokud bude trvale vlhko...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 18:58
- Nahlásit

cernej caj
Tri kilicka stanu na zadech - snad se budete v noseni stridat. Ale taky me napadlo, jako Xerxovou, jak moc bude lejt nebo vlhko, ze se jednak pronese a druhak, aby to uschlo prubezne. Ale to nejak dopadne, dulezity, ze ho mas otestovanej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 19:05
- Nahlásit

Presne tak, kdyz bude moznost, bude se susit. sice stany s vnitrni konstrukci jsou jednodussi rozdelit kdyz uz to rozlozis pri baleni, ale tak asi adekvatni vahu vybaveni za pulku stanu bude nosit partak, takze v tom problem nebude.

Jaky to je nosit kilo stanu vim, takze kilo a pul neni takovej rozdil, zase bude vsude hromada vody a nebude nutny tahat 4l s sebou...

nojo, tak snad nenachladneme, myslim, ze to je proste riziko dovoleny v takovyhle vlhky oblasti...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 19:09
- Nahlásit

svítí parádní měsíc... a máme mínus devět...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 19:11
- Nahlásit

jj dnes ma.hyt uplnek a koukam.na nej z busu

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 21:45
- Nahlásit

u nás taky pěkná ziminka, předpověděli to dobře
ale furt lepší než ty vánice

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2019 21:46
- Nahlásit

Fifi
pěkný fotky a jaký má rotvík hezký ocas

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2019 06:29
- Nahlásit

Maya u rotvíka mi ocas přijde zcela přirozený. Sluší mu. Trochu problém (jen estetický - rozhodně nejsem pro kupírování) mám s "prasečími" kroucenými ocásky u některých kníračů. Věřím, že chov zaměřený i na tvar a nesení ocasu to časem vylepší.

A když jsem u kupírování... snad největší rozdíl je ve výrazu hlav doguší - ale holt příroda ty dlouhé štíhlé stojaté boltce neumí, tak mají plácačky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2019 06:34
- Nahlásit

a jinak je jasno, mínus dvanáct, JIzerka má asi mínus dvacet šest... inu mrazová kotlina. Je mi výrazně líp, než v neděli, ale ztrácím hlas. Takže dneska na poradě asi budu mlčet a rázem bude krátká

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2019 06:58
- Nahlásit

xerxova
tak snad bude brzo lip...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Led 2019 08:29
- Nahlásit

u nas to vecer vypadalo na peknej mraz a rano celkem nic, se zatahlo
Xerxova
tak hlavne ze je lip, ztracenej hlas se casem najde
i rotvik s placackama vypada samozrejme jinak, ale me se to libi vic
ono praseci ocasky ma i spic, staci se podivat na nejaky oholeny, rozdil je holt v ty srsti, i ten rotvika ma delsi chlupy, je to videt i na ty fotce, tak vypada lip, kdyby se kniracum jen zastrihaval na delsi chlup, tak by taky vypadaly ocasky lip

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2019 09:10
- Nahlásit

maya
pravdu mas s ocaskama

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2019 17:42
- Nahlásit

další úžasně jasný den - slůňo svítilo celý den, teď svítí hvězdičky (a taky osvětlené sjezdovky ) Psisko má smolíka - jednak je všude krusta umrzlého sněhu, nebo slané hroudy a druhak panička se snaží o klidový režim (svůj, pes je v pohodě). Ale s ohledem na teploty ho to stejně táhne brzo domů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2019 05:43
- Nahlásit

mam zimni spanek. nejak fakt pocituju mnohem vetsi potrebu...

pekne mrzne, lip se nam vali v betli, nez chodi po venku

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Led 2019 08:19
- Nahlásit

taky jsem nejak celkove grogy, vcera odpolko jsem mela fakt strasnej utlum
mraz nastesti zase jen vecer a do rana se zas oteplilo, tak alespon nemusim moc mrznout cestou do prace

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2019 08:44
- Nahlásit

No ja sla vcera si lehnout o pul 9 tak mozna v 9 usnout a 8h na dnes, dneska to udelam podobne...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Led 2019 15:59
- Nahlásit

bééééé - ono má o víkendu chumelit... a já doufala, že se bude dát bruslit. Protože jestli něco miluju, tak bruslení v přírodě... a jestli všude nasněží, tak ani v krajích blízkých a zatím bezsněžných to nepůjde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2019 17:54
- Nahlásit

jak to? se to da rprece odhrnout a praci s lopayou mas rada ne?

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání