Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Led 2019 17:22
- Nahlásit

v lese se psík divil - vždy, když se pokusil zdolat bariéru podél prohrnuté lesní cesty... zmizel skoro celý ve sněhu A vytahovat jednu a bořit se druhou... prostě nakonec rezignoval a smutně ťapal po silničce... Našplhali si lesáci - měli nejen protaženou silničku, ale i prohrnuté parkovací místo pro "houbaře" - spíš nyní pro pejskaře. Však podle stop jsme nebyli dneska jediní... neb do terénu to nejde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2019 19:55
- Nahlásit

a jak je to u vas s tanim? tady je fakt teplo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Led 2019 20:02
- Nahlásit

tady bylo dneska i pět stupňů nad nulou... na zahradě nám zůstává tak patnáct cenťáčků, kde bylo vyházeno, tak je pochopitelně bezsněžno. Kolem silnic a chodníků jsou mantinely, zužují vozovky... ty odtajou asi až na jaře...
Ale jen kousek za humny Bedřichov (tam jezdí městský autobus) má dneska metr čtyřicet sněhu (přírodního), hřebeny kolem dvou metrů. A v lese, kam chodíme venčit bylo do půlky stehen (mých) - tudíž pes měl co dělat, aby se dostal zpátky na cestu...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2019 22:10
- Nahlásit

Xerxová
pro Najtíka sněžnice
u nás už to odtálo, je pořád nad nulou přes den

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2019 08:28
- Nahlásit

tady přituhlo, psík se ráno tvářil naštvaně, že v tom zamrzlém ledosněhu se nechce bořit... Nakonec skončil pod borovicemi, neb tam je málosněžno a tudíž se tam nejlíp čmuchá i venčí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2019 20:24
- Nahlásit

tady dneska asi 10stupnu...

a zitra posledni pracovni den, a viiikendik

xerxova
to je u vas docela dost nadilka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2019 06:18
- Nahlásit

včera zase něco odtálo... ale stále je zahrada bílá. A protože podle předpovědi bude hodně mrznout... tak jsem psisku proházela oblíbené stezníky... neb je měl prošlapané do hlubokých děr a pak by se mu moc špatně chodilo. Když už nic nepřipadlo... tak jsem si práci s hrablem musela najít

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2019 07:22
- Nahlásit

xerxova

to budou ruce namakany

tady ted taky bude mrznout, zitra vylet - puvodne s feri, nakonec z toho bude testovani darku od jeziska, prisel v tydnu uz ten stan, takze ho hned pujdu prubnout a v noci ma.byt -5 to se mi nechce ji brat s sebou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2019 08:28
- Nahlásit

čajzase bys měla krásně vyhřátý stan... taková přitulená chundelatá Feriška

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2019 09:21
- Nahlásit

jo ale je ted v nejlepsim a je takova citlivejsi a mazlivejsi a -5 (pocitovka -10) nevim, zda je idealni na celou noc, prece jen je zvykla spinkat celou noc v pelisku nebo v "kotci" na sedacce z auta s podlazkou a izolaci a ne venku... Navic si nejsu jista, podle jejich poslednich reakci kdy se po vylete roztrasla, zda by to nebylo moc utahana z vyletu + spat v -5 a deku fakt neunesu uz...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2019 19:06
- Nahlásit

teď je mínus osm... kolik bude stupňů po ránu... Psisko pravilo, že mu je zima na tlapátka a že jde domů k topení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2019 19:11
- Nahlásit

Xerxová
jo no zitra rano taky ma byt cca kolem -8 kdyz budem vyrazet a nemam nakoupeny jidlo, coz ani nevadi, protoze se mi ke stanu zadny nevejde

HaZa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2019 20:05
- Nahlásit

cernej caj v Tišnově -4,7, odpoledne fest fičel severák ....
zítra jedu na bazén ale kdyby něco od 3 budu už na příjmu .... telefon mám stejný ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2019 20:06
- Nahlásit

HaZa
tak diky, ses nejlepsi ! a uzij si bazen, divala sem se ze vitr ma byt hnus a v brne teda byl fest hnus

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2019 20:24
- Nahlásit

kde je Fifi ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2019 21:04
- Nahlásit

Krasavej vikend vsem!
Xerxová
Tu som, akorat jsem dosedla, mela jsem velmi pracovni tyden. A jeste takovy blby vyroci, Bajitko by melo 11 let, vloni desatiny slavila zdanlive v plny sile. Styska se mi po holcicce. Obvolala jsem majitele sourozencu, od kterych jsem nemela zpravy a par brasku uz tu taky neni.
Ale bahno primrza, mesic sajni, bude se pekne tapat.
cernej caj
Cajdo, ses blazen, v tyhle kose spat venku. Stan mas nakej do zimy? Aby ti celej nepopraskal ci to neodnesl nejak na funkci - neznam, nevim, v mrazech jsem nikdy nestanovala. Funim tam jen pri tropech v lete.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2019 06:32
- Nahlásit

Fifi
tak to je smutny vyroci ale ten cas i tak leti, zrovna sem premyslela, ze to za chvili budou 3 roky... ze se to ani nezda...

stan je trisezonni, mel by zvladnout i zimni stanovani, pokud to nebude na snehu nebo nebude moc snezit (nema bazmek na zafukovani snehu pod tropiko).

tak si uzijte krasnej vikend, ja asi se zmrzlejma prackama moc psat nebudu - taky sem zjistila, ze novej mobil v zime reaguje hur trochu, nez ten starej - zpomalene a min. tyden sme teda ve zlabu nemeli signal vubec.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Led 2019 06:39
- Nahlásit

zkusíme les - tedy cestu poloprohrnutou… mimo cesty to nepůjde.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Led 2019 08:55
- Nahlásit

hodina v lese - mrzlo, slůňo vstávalo, jasně modrá obloha a všude hory sněhu. Mimo cesty to fakt nešlo - zkoušel to občas Night a zkusila jsem to i já - jestli by mě ledová krusta neunesla... dva kroky ano a pak křup… a celá noha zmizí ve sněhu... a tak stále dokola... prostě to nejde a jsme odkázaní na jedinou schůdnou cestu. Zítra zkusíme popojet do míst nesněžných, ale nic dlouhého - na nedělní oběd dorazí Trpajzlíci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2019 16:39
- Nahlásit

20km.za nama, najezeny v hpspudce, vero uz sla na vlak a.my razime dal

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2019 17:30
- Nahlásit

cernej caj
Brrr, predstava noci v mrazu je pro me desiva. Rano tu bylo -7. Tak nezmrzni, Meresjevko. Ale je tam krasne, mesic jak livanec, bude se vam dobre tapat. Btw, neses si s sebou kladivko, at zatluces koliky od stanu?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Led 2019 18:13
- Nahlásit

čaj tak ať se stan osvědčí a krásně se vyspíš

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Led 2019 18:24
- Nahlásit

tento týden... od nedělní málosněžné, přes středeční deštivou až po dnešní delší mrazivou. Na druhé fotce nečůrá, ale tahá zadní ze sněhu... je vidět, že to sranda není a že chudák zvěř...

na mně je vidět, že je zima - mám zimní bundu a rukavice. Není dvacet pod nulou - čepici nemám Výška sněhu mimo cestu je patrná i z mých kalhot... chtěla jsem se podívat z vyhlídky.... vzdala jsem to po třech krocích a vrátila se na cestu

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Led 2019 22:26
- Nahlásit

Xerxová
ty jo, máte teda sněhu, u nás už nic, budou holomrazy, je to škoda, mráz se sněhem je lepší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2019 15:57
- Nahlásit

xwrxovq
kraqqsny fotos

uz cekamw na vlak, noc ok bylo celkem.teplo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2019 16:39
- Nahlásit

v noci mě začalo bolet v krku... výletík jsem zvládla, nájezd Trpajzlíků taky... ale teď asi odpadnu. Už dlouho jsem nastydlá nebyla - tak uvidíme, co se vyvrbí. Doufám, že jen rymička...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2019 16:39
- Nahlásit

čaj co stan? Osvědčil se ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2019 18:17
- Nahlásit

Fifi
jo s tim kladivkem si me dost rozesmala, samozrejme dem - jak si psala, mesic jak livanec nam sviti na cestu, proste uplne nadherne a kamarad rika "a mas kladivko na koliky?"

nastesti zajeli dobre, spali sme na nejakym "strnisti" ale bylo to celkem rovny tak jako pod remizkem

Xerxová
Tak snad brzo odboli a bude lip, ze to bude jen neco nenarocnyho.

Fotky sem zmakla jeste znova z PC, at si je uziju ve velkym

Stan ma nejaky mouchy, ktery by byli super pro pohodlnejsi pouzivani, ale stavba rychlovka, ani ne za 5min postaveno a vevnitr dost mista, pro 2lidi a pohodlny vybaleni a sbaleni ten stan pro 3 tak jako ideal (140cm sirka) predsinka hodne mrnava, tak na boty, nebo nacpat prazden batoh tak tak mezi vnitrni stenu a vnejsi... jako 3 na nouzovku taky no ale ty stany dneska se dost delaj, ze kdyz je pro dva, spej hlavama naproti sobe a stan ma 120cm, to proste s kamosem uplne nechci se synchronizovane otacet a stouchat do sebe zadkama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2019 20:44
- Nahlásit

fotos a dobrou noc

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2019 22:07
- Nahlásit

cernej caj
pěkný fotky, ta voda je parádní
Xerxová
tak snad to nic nebude a budeš brzo fit, v těhle mrazech snad bacily chcípnou

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání