Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 09:30
- Nahlásit

Fajka běžky s Modrookým pohonem budou určitě fajn. Nepřeražte se Hele a nešel by Jelitu pořídit overal. Tcháni kdysi dávno měli báječnou střední pudlici - a ta měla na běžky ušitou kombinézu s dlouhýma nohavicema - a koukali jí fakt jen tlapátka. A zvládala přejezdy Jizerek... jinak byla okouličkovaná hodně

birma
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 11:41
- Nahlásit

Právě jsem objednala asi 30 kilo masa. Jsem zvědavá, kam to do toho našeho pidimrazáčku složíme
Charlesovi furt hrabe - buď kníká u dveří k nám, nebo olizuje Adamův postroj
Venku ale když ho vezmu cvičit, tak zapomene na všechno a maká. Škoda že zapomene i používat mozek
Adam udělal velký pokrok v noseworku, další zkoušky budou asi brzy
A Bohoušek je pořád magůrek

Fajka
chůdě Dokýšek, houska musí bejt blažená žena

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 12:01
- Nahlásit

tady asi víc sněhu nehrozí, tak jsme toho museli hned využít
aneb Není nad to, mít se o koho opřít

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 12:30
- Nahlásit

Janiii
jééééééééééééééé

birma
chůdě Dokýšek, houska musí bejt blažená žena
jo jo vona jooo, čůza je to čůůůza..... mě z ní klepne!
a to sem si ráno říkala jak bé hodná dyž je utapanáá....eeech jooo

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 12:42
- Nahlásit

Xerxová
Hele a nešel by Jelitu pořídit overal. Tcháni kdysi dávno měli báječnou střední pudlici - a ta měla na běžky ušitou kombinézu s dlouhýma nohavicema - a koukali jí fakt jen tlapátka. A zvládala přejezdy Jizerek
no vloni mu pomohlo dyž sem mu kožuch zkrátila tak na dva centáky hlavně ty prapory na nohách a břiše tak uvidíme... ale jestli budem krz housku muset hodně do terénu tak asi budu muset něco vymyslet bo takhle se chudák děsně nadře ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 14:37
- Nahlásit

Janiii
jee, tem to slusiii

Fajka
tak uz jsi zkousela husky nahon 4x4 ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 14:43
- Nahlásit

Rano pocukrovano a ted se to pekne sype a sype. Bohuzel to vzapeti temer roztaje, bahno vsude furt.
Fajka
Tak ho trosku smikni, kulickatora. Mne se takhle obalovala Agata, mela na nohach a brcku jemnejsi srst nez Skritek, byla dycky jak snehulak. Trochu pomahalo ji chlupy pomatlat obyc slunecnicovym olejem, snih se pak tolik nelepil.
Janiii
Dite nebohy, na snehu foceny...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 14:46
- Nahlásit

Janiii krása Spokojená smečka

Fajka tenkrát (osmdesátá léty minulého století )to byla doma šitá kombinéza ze šusťákoviny s ručně pletenými "patenty" u tlapek a myslím, že na záádech měla mašličky (neb do zipu by se dostávaly chlupy a suché zipy se možná daly už sehnat... ale běžné nebyly). Přišlo mi to děsně srandovní... ale pudl ze sněhové procházky a pudl v overálku z procházky byl neskutečný rozdíl... Dneska už se psiska strojí běžně, materiály jsou různé, elastické, nešustivé... určitě se dá sehnat, nebo šikovná švadlenka ušije na míru. Tedy ne na Míru, ale na Jelito

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 15:52
- Nahlásit

S Panem Bohem, mila moje babicko... Podrbej tam Bernase, Dorotu i Agatu, mela si je moc rada.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 15:56
- Nahlásit

Fifi upřímnou soustrast - ale věřím, že babička tam bude mít báječné Vánoce. A je to pro ni dárek...
Pokud budeš mít smutnou cestu sem k nám, dej vědět - uvařím ti horký čaj a dám kus vánočky...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 16:40
- Nahlásit

Xerxová
Pro ni to bylo vysvobozeni uz, ve 107. Vsichni to vime, ale... Ja s ni vlastne vyrostla, neznala jsem hodnejsiho cloveka.
Cestu mit urcite budu, dik za pozvani, ale na to cas nebude.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 17:09
- Nahlásit

Fifi
uprimnou soustrast... vim, ze jsi psala, ze babicka mela krasny vek, i to, ze uz by... no i tak je to moc tezke, hlavne kdyz je to tak moc blizky clovek, ktery urcite bude chybet...

dneska teda pridam svetylko pro jednu babicku navic. At ji pejsci zahrivaji kolena...

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 17:23
- Nahlásit

Fifi
upřímnou soustrast

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 18:00
- Nahlásit

Fifi
to je mi líto, upřímnou soustrast

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 18:14
- Nahlásit

Dekuju vsem. Nechci kazit predvanocni naladu. Ale psiska cloveka nenechaji bulet, jsou to dobry terapeuti...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 19:21
- Nahlásit

Fifi
to je dobre

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 19:29
- Nahlásit

Fifi to je dobře, že tě studení čeniši nenechají moc smutnit. Odchodem milovaných babiček a dědečků končí dětství...

birma
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2017 22:28
- Nahlásit

Fifi
upřímnou soustrast. Moje babička odešla taky tento den, jen už je to nějakých 7?? let. Pořád mi přijde, že to bylo včera...

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2017 08:21
- Nahlásit

birma
7?? let
to je všechno krásný věk.
Babička umřela v pětašedesáti, děda ve dvaašedesáti (dědovi nepoznal lékař infarkt a babička těžko říci proč). Mamča s tetou to naštěstí berou pozitivně (oběma je jim cca 65) a užívají si "čas navíc", obě totiž počítaly se značnou krátkověkostí.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2017 09:25
- Nahlásit

u nas snih, v Praze ledovka, ze by ty chodniky nekdo posypal to ani omylem

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2017 10:44
- Nahlásit

Fifi
Je mi to líto i když jak naznačuješ pro babičku už to moc k žití nebylo. Což v tomhle naprosto neuvěřitelným věku chápu. Prozraď jakej měla babička život ? že se dožila tak úctyhodnýho věku? žila zdravě nekouřila nepila hodně pracovala určitě?
ráno štamprdličku na zdraví?

Fifi
Tak ho trosku smikni, kulickatora
jj šmiknu..vloni jsem ho stříhala až na zimní sen, tak ted ho vezmu dřív aby s náma mohl běhat i v prašanu
jo a ten olej, to je fakt to sem už někde četla ale ještě nevyzkoušela..to určo ted zkusím!

Tady je nádherně, azuro slunko, stříbrnej sníh jako v pohádce!
škoda že se to zas trefilo do pracovního tejdne :-/

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2017 10:58
- Nahlásit

Fajka
to s Fifi babickou by me taky zajimalo, jako pripadny srovnani
moje babicka co se dozila stovky byla celej zivot pasivni kurak a co pamatuju tak hlavne za komousu nejcastejsi strava byly veci z vlastni zabijacek a buchty, tedy uzeny a tlusty veprovy, sadlo, skvarky co ja se taky najedla sadla jako dite a byla jsem furt hubena asi to neni o tom co clovek ji ale spis o kvalite
stamprdle becherovky po ranu to bylo az tak poslednich 10 let
ale spis celkove tak pohyb a netoxicka strava a tak, treba vypravela ze za prvni republiky chodily s holkama pracovat do mesta do tovarny, pesky, je to skoro 10 km jedna cesta a prej jednou mesicne po vejplate se svezly domu vlakem za odmenu, jako vetsina dnesnich lidi by chcipla uz po tejdnu

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2017 11:24
- Nahlásit

Maya
pesky
k tomu bych suše dodala, že babička také chodila hodně pěšky

Teď jsem to s mamčou řešila, má nějaké problémy, tak jsem jí říkala, že bych možná zkusila cíleně posilovat játra, že to dělám taky, doporučují to třeba u astmatu, jestli nemáme nějak mírně ta játra oslabená jako rodově a jen se to vždy šmahem nehodilo na alkoholismus

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2017 11:43
- Nahlásit

kachna
myslis posilovat jatra pravidlenym panakem?
ale tak jako podle me kdyz to nepomuze tak to nejspis neuskodi

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2017 11:54
- Nahlásit

hehe sef nas skorosoused
https://praha.idnes.cz/praha-drogy-marihuana-krimi naliste-sifra-sifrovana-rec-policie-konopi-fenixov y-slzy-ga6-/praha-zpravy.aspx?c=A171212_130212_pra ha-zpravy_nuc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2017 12:24
- Nahlásit

kachna
cetla sem ze na adtma dobry maslo a teobromim v kavovejch bobech. tu astma knizku prectenou nemam zatim, tak co tam he ke strave nevi

jak je posilujes

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2017 13:35
- Nahlásit

Caprio! Toho nesnasim a ani se mi nelibi
http://trending.womensforum.com/who-is-your-celebr ity-soulmate/?utm_source=Outbrain&utm_medium=cpc&u tm_term=001e56798f4cac11b5cc8af48b4df90f0e&utm_con tent=00a642b70d4aeccb88a7ff8d7d7058bdbd&utm_campai gn=Outbrain_Who_Is_Your_Celebrity_Soulmate

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2017 15:06
- Nahlásit

Maya
jj to srovnání je dycky zajímavý

byly veci z vlastni zabijacek a buchty, tedy uzeny a tlusty veprovy, sadlo, skvarky co ja se taky najedla sadla jako dite a byla jsem furt hubena asi to neni o tom co clovek ji ale spis o kvalite
určitě to bude i o tom že v tom nebyla žádná chemie, éčka a náhražky ale všechno poctivé kvalitní ...

myslis posilovat jatra pravidlenym panakem
jo přesně to mě napadlo

uf zkoušela jsem dneska vytvořit pfko a sem se u toho i přes mráz pěkně zapotila....komedie hadr teda s těma dvěma

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2017 15:52
- Nahlásit

Fajka
ja se jeden rok snazila udela pf s kulichama a salama a od ty doby uz radsi peefka nedelam

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2017 16:01
- Nahlásit

Maya
pf s kulichama a salama a od ty doby uz radsi peefka nedelam
ježíš! že tys mě tu dneska viděla????
to je přesný !

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání