Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 09:08
- Nahlásit

Maya
kde orel lovi kamzika a kutalej se spolu ze srazu to si uz predstavit nedovedu aniz by se to stalo coz se mi moc nezda to by ochranci asi dost rvali
proč myslíš? Pomocí orlů se loví a nejen u nás. Že se kutálej po svahu asi předem naplánovat nemůžou..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 09:41
- Nahlásit

birma
prave proto sem to tak myslela, zda tam vubec je plov oucka (kdyz neodhlucnuje) zda jen pronajimatel nerika laminu plovoucka mylne

aha ja si odkazu prave nevsimla tak pak pohledam

maya
oni dneska pomoci pc modelu dokazou natocit scenu ze to vulypada realne...

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 09:57
- Nahlásit

birma
nemyslim si ze by ve filmu meli nejaky nahodily neplanovany sceny jak v nejakym dokumentu navic sceny pri kterejch se ty zvirata evidentne zranej
kazdopadne by me nikdy nenapadlo ze orel je schopnej ulovit kamzika
ale jako jinak zajimavy sceny treba jako orel v zime spadno do reky a pak obalenej ledem nemuze vzlitnout tak slape pesky na horu aby se dostal na slunicko
jako je to film pro deti ale tyhle sceny byly fakt zajimavy

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 09:57
- Nahlásit

birma
máme gumovou recyklovanou podlahu u králíků a zkontrolovala bych si, jestli to nesmrdí po gumě.

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 09:59
- Nahlásit

Maya
Krále hor s Renem
Stejně jako maugliho, digitálně?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 10:05
- Nahlásit

kachna_
máme gumovou recyklovanou podlahu u králíků a zkontrolovala bych si, jestli to nesmrdí po gumě.

já myslím že guma bude dycky ze začátku smrdět gumou, pokud je to čerstvě vyrobené a neleží to někde dlouho na skladě...prodáváme určitý věci z gumy a když příjde nová várka tak to smrdí dycky ... a jestli je to určený do výrobních prostor hal tak tam to nikde neřeší ale v bytě by to mohlo bejt nepříjemný...

birma
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 10:22
- Nahlásit

kachna_, kachna_
myslíte, že smrad gumy bude to, co nás v bytě se sedmi zvířatama bude trápit? Prostě budeme chvíli víc větrat

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 10:38
- Nahlásit

birma
mně se z toho dělalo ze začátku špatně, a to to bylo venku.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 13:22
- Nahlásit

birma
myslíte, že smrad gumy bude to, co nás v bytě se sedmi zvířatama bude trápit? Prostě budeme chvíli víc větrat
no přesně jak píše kachna ono není smrad jako smrad. A na zvířata jste určo oba zvyklí

Ono ten chemickej štiplavej je podle mě trochu něco jinýho ale tak uvidíte no

birma
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 13:29
- Nahlásit

kachna_, Fajka
OK, dík. Zkusíme nějak zjistit

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 13:38
- Nahlásit

birma
přece jen mě ještě napadlo že psiska maj ten čenich ještě citlivější než my lidi tak asi vzít ohled i na to...
koupila bych třá jedno balení, položila rozdělaný v obyváku nechala týden být a pokud nikomu nic neva tak bych se už asi nebála do toho jít pokud by vadilo tak jedno balení necháš ve stavobazaru a je to...

birma
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 14:45
- Nahlásit

Fajka
budeme brát roli. Minimální odběr mají 12 m2 a my budem potřebovat asi 15, takže to už je jedno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 17:34
- Nahlásit

chystam predvanocni vyzdobu... coko na posilnenou, predchazi totiz uklid

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 17:42
- Nahlásit

já jdu drbat jednu podlahu... moje zápěstí to zvládají pouze metodou per partes... takže to prostřídávám s jinými činnostmi - zítra dojde na cukroví. Night dostal "trvanlivou" psí hračku - bobra z tchiba... tak jsem zvědavá, jak dlouho bobřík přežije

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 17:55
- Nahlásit

Xerxová
tak kdyz neprezije, najt zachrani strom

jako me by ani nevadilo se nejakej den vrhnout vic na uklid ale chtelo by to proste byt fakt celej den doma a mit na to klid, ne to stihat mezi prichodem z prace a varenim obedu a vencenim psa, jak su nachcipana tak me to mori a nejradsi bych sla spat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 19:22
- Nahlásit

bobr žije. Zatím... ale je to i tím, že byl psík odpoledne v lese a pár trysků a skoků ho lehce znavilo - pak dostal na žužlání obří hovězí kost a tudíž teď již delší dobu slastně spinká s bobrem pod sebou

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 19:23
- Nahlásit

já uklízela v sobotu, takže už mám celkem splněno, ale to bylo jen díky tomu, že jsem musela doma čekat na balík, přepravky teď vozej i v sobotu

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 19:40
- Nahlásit

islanďan fenka v Česku, dovezená z Rakouska

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 19:48
- Nahlásit

Maya
tak to je zas dobry s tou sobotou.

to je hustaaaaa fotka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 20:40
- Nahlásit

musim rict, ze ferinka si o prochazku rikala dost durazne, kdyz vcera nemel aby ji neodnesl vichr

tak dobrou noc, at vas blesky nestipou vubec

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 20:42
- Nahlásit

jsem přemýšlela, proč by měly být blesky... když se bouřky neočekávají A ony mršky blešky

birma
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 23:29
- Nahlásit

Bohoušek měl další agi trénink - 4. v životě. Jsme přibližně na úrovni na jaký jsem byla s Ádou po půl roce až roce. Valí jak drak a já mu nestačím Musím začít běhat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2017 05:59
- Nahlásit

birma
nenatrenujes ot postupne s nim?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2017 08:07
- Nahlásit

birma
no jo, tyhle malý tryskomyši jsou jiinej level

birma
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2017 08:08
- Nahlásit

cernej caj
bohužel ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2017 08:28
- Nahlásit

birma
bych cekala ze se da postupovat spolu ale pravda oni budou ty psy od zacatku rychlejsi pokud chapou co delat nez netrenovanej clovek

birma
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2017 09:04
- Nahlásit

cernej caj
on je výýýýrazně ryclejší
jen čekám, kdy mi začne nadávat, když mu nebudu stačit (dost agi psů to dělá)

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2017 09:32
- Nahlásit

cernejcaj
koukni na fb do spicu v nouzi, nasel se vlci spic pes uvazanej v lese

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2017 09:47
- Nahlásit

jako opusteny mista muzu ale ty baracky jsou priserny
https://www.traveldesign.cz/fordypningsrommet-souo strovi-fleinvaer-norsko-kdyz-nemate-naladu-na-lidi /?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign= TD_posts_EA_201701211

birma
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2017 11:06
- Nahlásit

Maya
ale ty baracky jsou priserny
mně se to zrovna líbí přijde mi, že ta strohost zapadá do nehostiný krajiny

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání