Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 10:30
- Nahlásit

Xerxová
nebylo vidět na krok a hromy blesky...
no tyjo a já si říkala to není možný ..tak fakt bouřka a fujavice....hm hlavně že budu muset za hodku vyjet autem...echjoooo to zas bude mejdlo na silnicích...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 10:31
- Nahlásit

tyjo to tedasem jeste nezazila

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 11:20
- Nahlásit

tak opet dalsi balik soupli rovnou na postu aniz by u nas byli natoz hodili oznameni do schranky, toz uz jsem jim napsala stiznost do hodnoceni baliku tak uvidime jestli to bude mit ucinek
a prehodila jsem doruceni na zitra doufam ze to privezou jsou to granule pro psy jinak by byli asi o vanocich asi o hladu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 11:49
- Nahlásit

tak snad jo, zrovna granule secfakt hodej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 13:04
- Nahlásit

achjo uz chci vikend, 5denni pracovni vikend by mi stacil...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 15:09
- Nahlásit

pristi rok 14denni celozqvodka. asi uz nikdy nepojedu na dovolenou s muzem

birma
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 15:17
- Nahlásit

Charles má objednanou kastraci Vet se prej rozveselil, když uviděl moje jméno

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 15:19
- Nahlásit

birma
me nas vet rika Rad vas vidim
cernejcaj
narizeny volno na cely dva tejdny? to je blby

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 15:24
- Nahlásit

birma
jjak to?

maya
hodne blby... jet v hlavni sezone nekam se psem... hlavne kdyz mimo sezonu dostanes 250kc/postel a v sezone naparenou 10 za celej objekt, pac sezona... a pak se taky nebudem bavit o tom jak se dela turistika ve 35 stupnich ve stinu se psrm kterymu vasi i 25 ze...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 18:45
- Nahlásit

čaj je to blbý, mít nařízeno tolik dovolené... Ale ony ty firmy to taky nemají jednoduché. Je to často výrobně nejjednodušší vyhlásit celozávodku... A bývá to logicky v době školních prázdnin.
Někdy pomůže zabukovat dovolenou brzičko - a některá osamocená místa nebývají až tak drahá... Ale chápu, že tě to štve.
My dovolené s dítky už taky musíme dělat v "hlavní" sezóně... kvůli škole (rodiče trvají na kompletní docházce a kecat jim do toho nebudeme). Naštěstí tu poznávací si můžeme dělat kdy chceme - letos pojedeme my dva a pes hned po Velikonocích.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 19:01
- Nahlásit

my máme taky celozávodku, ale v kanclu je to jedno, akorát tam musí někdo bejt na zástup když je dovolená jindy a když je tam někdo o celozávodce, tak akorát čučí do zdi a nudí se

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 19:06
- Nahlásit

jedno video s Lokinkem jestli to někdo uvidíte
https://www.facebook.com/maya.dorinova/videos/1574 350686015772/

jak se furt dobejvá do tý bedničky po šuplíčku, to je proto, že to jednou vypadlo a on si to pamatuje ale má smůlu, podařilo se mi to tam zacvaknout zpátky

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 19:44
- Nahlásit

Fajka
Xerxová
tady byla hrozná futeř s bouřkou...
hm hlavně že budu muset za hodku vyjet autem...echjoooo to zas bude mejdlo na silnicích...

U nas teda nechumelilo a nebourilo, nicmene ficelo pres den necekane docela hodne. Moc hodne. Snad Fajcisko dojelo dobre.
Maya
Loki je velesikovnej!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 20:02
- Nahlásit

my dneska málem neodjeli po procházce od lesa - výjezd nám zatarasil tahač na klády ještě s přívěsem. Měl řetězy a stejně nevyjel... složitě scouvával, zablokoval dopravu na obou stranách... ale nakonec to sjel a my mohli domůůůůů.
Mám dopečeno. Tedy cukroví - ještě mě čekaj dvakrát vánočky - v neděli tzv. předvánočky do práce a pro sousedku a pak ty pro nás asi až v pátek...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 20:02
- Nahlásit

Maya je to šikulka - je vidět, jak už to perfektně zvládá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 21:30
- Nahlásit

maya
nq video doma

zrvna moje prace ale nenj ve vyrobe, na lince to chapu ...

pro me je to 14mrtvych dni o nicem. na 14 dovcu v zahranici si nemuzu dovolit v cechach se uvarim

xerxova
sikovnaaa

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 22:04
- Nahlásit

cernej caj
pro me je to 14mrtvych dni o nicem. na 14 dovcu v zahranici si nemuzu dovolit v cechach se uvarim
Naprosto chapu. A nenadelas, nezmenis asi nic, vid. To je na pytel, kor s tema navic pracovnima vikendama...

Jinak hlaseni neblesi - dneska pro jistotu podana po temer 6 tydnech dalsi tableta. Psiska zatim opet bez problemu jakychkoliv, i kdyz je sleduju jak drab.
birma
Charles má objednanou kastraci
A proc to? Jsem asi nezachytila, ze ma nakej problem? Nebo jen rozumovy rozhodnuti? Ja kazdopadne musim rict, ze u Troldy to bude rok za chvili a jsem moc rada, ze ma kulky ksa. Stihlej a prdlej je furt, ale aspon nesili z okolnich haravek, cura a papa.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 22:12
- Nahlásit

a hele tohle máme, už to nebudu muset utrácet v lékárně, ale v knihkupectví, to budou čtecí orgie
https://www.novinky.cz/kariera/457850-novym-danove -uznatelnym-benefitem-pro-zamestnance-budou-od-led na-knihy.html

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2017 22:17
- Nahlásit

cestujeme se psem v metru
že by Sibiř?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2017 05:43
- Nahlásit

Fifi
a tak sltosou fobry zprvy ze nic tableta psum nepusobi potize a tobe teda spisesi ulevu?

nenadelm s tim nic a hlavne kdyz mi chybi partak na 2 dny, kde ho sezenu na 14?

maya
hmm, to zbi skvele, skoda ze uz nemam.zadny benefity ale je pravda, ze nakup knih za tyhle typy "stravenek" asi vyrqzne zvysi knizni nakupovanost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2017 07:56
- Nahlásit

https://www.alpina.cz/zajezdy/rila-pirin

birma
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2017 08:06
- Nahlásit

Fifi
Hrozně vyvádí, když něco hárá v okolí a obtěžuje Ádu. Takže doma musíme oddělovat a je to pro nás pruda a pro něj stres (z fen i z oddělení)

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2017 08:23
- Nahlásit

cernejcaj
pojedes do Bulharska? vypada to hezky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2017 08:37
- Nahlásit

maya
dost to zvazuju, s cestovkou takze nevadi absence partaka, termin sedi a urcite tam bude krasne

moc zajezfu v tom terminu jsem nenasla

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2017 09:25
- Nahlásit

cernejcaj
ja jo, na Madeiru, vylety cestickama kolem kanalu akorat jsem furt jeste nevykradla tu banku

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2017 09:28
- Nahlásit

koukam to moje video se asi ukazuje vsem kdyz se odklikne ta prihlasovaci obrazovka jako Ted ne, jsem to zkusila tady v praci kdyz tu nemam prihlasenej fb
tak to je dobry ze se to takhle ukazuje i nefb lidem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2017 09:30
- Nahlásit

maya
madeira by byla pekna, ale letecky... asi... kolik to stoji? poskes odkaz?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2017 10:11
- Nahlásit

cernejcaj
tak Madeiru dela spousta cestovek ja koukala sem neb to byl kolega a prej super https://www.dovolenaproseniory.cz/poznavaci-zajezd y/pesi-turistika-na-madeire/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2017 11:11
- Nahlásit

maya
me by vadilo letecjy, dost nerada litam...

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2017 12:18
- Nahlásit

cernejcaj
tak furt lepsi nez tam jet tejden lodi

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání