| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 10:30
- Nahlásit
Xerxová
nebylo vidět na krok a hromy blesky...
no tyjo a já si říkala to není možný ..tak fakt bouřka a fujavice....hm hlavně že budu muset za hodku vyjet autem...echjoooo to zas bude mejdlo na silnicích...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 10:31
- Nahlásit
tyjo to tedasem jeste nezazila
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 11:20
- Nahlásit
tak opet dalsi balik soupli rovnou na postu aniz by u nas byli natoz hodili oznameni do schranky, toz uz jsem jim napsala stiznost do hodnoceni baliku tak uvidime jestli to bude mit ucinek
a prehodila jsem doruceni na zitra doufam ze to privezou jsou to granule pro psy jinak by byli asi o vanocich asi o hladu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 11:49
- Nahlásit
tak snad jo, zrovna granule secfakt hodej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 13:04
- Nahlásit
achjo uz chci vikend, 5denni pracovni vikend by mi stacil...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 15:09
- Nahlásit
pristi rok 14denni celozqvodka. asi uz nikdy nepojedu na dovolenou s muzem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 15:17
- Nahlásit
Charles má objednanou kastraci Vet se prej rozveselil, když uviděl moje jméno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 15:19
- Nahlásit
birma
me nas vet rika Rad vas vidim
cernejcaj
narizeny volno na cely dva tejdny? to je blby
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 15:24
- Nahlásit
birma
jjak to?
maya
hodne blby... jet v hlavni sezone nekam se psem... hlavne kdyz mimo sezonu dostanes 250kc/postel a v sezone naparenou 10 za celej objekt, pac sezona... a pak se taky nebudem bavit o tom jak se dela turistika ve 35 stupnich ve stinu se psrm kterymu vasi i 25 ze...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 18:45
- Nahlásit
čaj je to blbý, mít nařízeno tolik dovolené... Ale ony ty firmy to taky nemají jednoduché. Je to často výrobně nejjednodušší vyhlásit celozávodku... A bývá to logicky v době školních prázdnin.
Někdy pomůže zabukovat dovolenou brzičko - a některá osamocená místa nebývají až tak drahá... Ale chápu, že tě to štve.
My dovolené s dítky už taky musíme dělat v "hlavní" sezóně... kvůli škole (rodiče trvají na kompletní docházce a kecat jim do toho nebudeme). Naštěstí tu poznávací si můžeme dělat kdy chceme - letos pojedeme my dva a pes hned po Velikonocích.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 19:01
- Nahlásit
my máme taky celozávodku, ale v kanclu je to jedno, akorát tam musí někdo bejt na zástup když je dovolená jindy a když je tam někdo o celozávodce, tak akorát čučí do zdi a nudí se
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 19:06
- Nahlásit
jedno video s Lokinkem jestli to někdo uvidíte
https://www.facebook.com/maya.dorinova/videos/1574 350686015772/
jak se furt dobejvá do tý bedničky po šuplíčku, to je proto, že to jednou vypadlo a on si to pamatuje ale má smůlu, podařilo se mi to tam zacvaknout zpátky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 19:44
- Nahlásit
Fajka
Xerxová
tady byla hrozná futeř s bouřkou...
hm hlavně že budu muset za hodku vyjet autem...echjoooo to zas bude mejdlo na silnicích...
U nas teda nechumelilo a nebourilo, nicmene ficelo pres den necekane docela hodne. Moc hodne. Snad Fajcisko dojelo dobre.
Maya
Loki je velesikovnej!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 20:02
- Nahlásit
my dneska málem neodjeli po procházce od lesa - výjezd nám zatarasil tahač na klády ještě s přívěsem. Měl řetězy a stejně nevyjel... složitě scouvával, zablokoval dopravu na obou stranách... ale nakonec to sjel a my mohli domůůůůů.
Mám dopečeno. Tedy cukroví - ještě mě čekaj dvakrát vánočky - v neděli tzv. předvánočky do práce a pro sousedku a pak ty pro nás asi až v pátek...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 20:02
- Nahlásit
Maya je to šikulka - je vidět, jak už to perfektně zvládá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 21:30
- Nahlásit
maya
nq video doma
zrvna moje prace ale nenj ve vyrobe, na lince to chapu ...
pro me je to 14mrtvych dni o nicem. na 14 dovcu v zahranici si nemuzu dovolit v cechach se uvarim
xerxova
sikovnaaa
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 22:04
- Nahlásit
cernej caj
pro me je to 14mrtvych dni o nicem. na 14 dovcu v zahranici si nemuzu dovolit v cechach se uvarim
Naprosto chapu. A nenadelas, nezmenis asi nic, vid. To je na pytel, kor s tema navic pracovnima vikendama...
Jinak hlaseni neblesi - dneska pro jistotu podana po temer 6 tydnech dalsi tableta. Psiska zatim opet bez problemu jakychkoliv, i kdyz je sleduju jak drab.
birma
Charles má objednanou kastraci
A proc to? Jsem asi nezachytila, ze ma nakej problem? Nebo jen rozumovy rozhodnuti? Ja kazdopadne musim rict, ze u Troldy to bude rok za chvili a jsem moc rada, ze ma kulky ksa. Stihlej a prdlej je furt, ale aspon nesili z okolnich haravek, cura a papa.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 22:12
- Nahlásit
a hele tohle máme, už to nebudu muset utrácet v lékárně, ale v knihkupectví, to budou čtecí orgie
https://www.novinky.cz/kariera/457850-novym-danove -uznatelnym-benefitem-pro-zamestnance-budou-od-led na-knihy.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2017 22:17
- Nahlásit
cestujeme se psem v metru
že by Sibiř?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 05:43
- Nahlásit
Fifi
a tak sltosou fobry zprvy ze nic tableta psum nepusobi potize a tobe teda spisesi ulevu?
nenadelm s tim nic a hlavne kdyz mi chybi partak na 2 dny, kde ho sezenu na 14?
maya
hmm, to zbi skvele, skoda ze uz nemam.zadny benefity ale je pravda, ze nakup knih za tyhle typy "stravenek" asi vyrqzne zvysi knizni nakupovanost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 07:56
- Nahlásit
https://www.alpina.cz/zajezdy/rila-pirin
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 08:06
- Nahlásit
Fifi
Hrozně vyvádí, když něco hárá v okolí a obtěžuje Ádu. Takže doma musíme oddělovat a je to pro nás pruda a pro něj stres (z fen i z oddělení)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 08:23
- Nahlásit
cernejcaj
pojedes do Bulharska? vypada to hezky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 08:37
- Nahlásit
maya
dost to zvazuju, s cestovkou takze nevadi absence partaka, termin sedi a urcite tam bude krasne
moc zajezfu v tom terminu jsem nenasla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 09:25
- Nahlásit
cernejcaj
ja jo, na Madeiru, vylety cestickama kolem kanalu akorat jsem furt jeste nevykradla tu banku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 09:28
- Nahlásit
koukam to moje video se asi ukazuje vsem kdyz se odklikne ta prihlasovaci obrazovka jako Ted ne, jsem to zkusila tady v praci kdyz tu nemam prihlasenej fb
tak to je dobry ze se to takhle ukazuje i nefb lidem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 09:30
- Nahlásit
maya
madeira by byla pekna, ale letecky... asi... kolik to stoji? poskes odkaz?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 10:11
- Nahlásit
cernejcaj
tak Madeiru dela spousta cestovek ja koukala sem neb to byl kolega a prej super https://www.dovolenaproseniory.cz/poznavaci-zajezd y/pesi-turistika-na-madeire/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 11:11
- Nahlásit
maya
me by vadilo letecjy, dost nerada litam...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 12:18
- Nahlásit
cernejcaj
tak furt lepsi nez tam jet tejden lodi
|