| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 12:32
- Nahlásit
no tak to bych tam nejela stejne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 18:57
- Nahlásit
všichni předvánočně uklízí?? Nakupují?? kde je kdóóó ??
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 19:07 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
čaj a co třeba v létě něco takového (Bulharsko ti asi na celých 14 dní nevyjde...) Vařit se tam dá, ledničku to má, pes tam může a i v sez=oně mi to nepřijde tak drahý... A kolem Cvikova je krááásně (Sloup, skalní město, Modlivý důl, Ortel, Klíč, Ralsko, Lužky, Dutý kámen...)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 19:21
- Nahlásit
Xerxová
všichni mají asi lepší zábavu jinde
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 20:11 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Maya jojo - já si tady uklízím a mezi tím blbnu s psiskem na zahradě - odpoledne i slůňo vylezlo a teď začal sníh namrzat, neb jde teplota dolůůů... Vyhodili jsme od Pepy z pracovny starý psí pelech (kus prastaré sedačky) a dostal tam Night válendu. Je to konzervativec - ulehl na koberec... že se nejprve musí v novém prostředí aklimatizovat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 20:12
- Nahlásit
jsem v práci ještě makáááááááám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 20:17
- Nahlásit
xerxova
to vypada hwzky, dik za tip. mrknu a uvidim, jak muz
tam bych se navic i rada nekdy mrkla.
maya
tancovani posledni letos a setkani s kamaradem, co sme se pul roku nevideli
fajka
lity lity pani!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 21:02
- Nahlásit
čajhele - jen jsem to zkusila vygooglit - zkušenost s ubytováním nemám... Ale okolí znám a to stojí za vidění...
fajka lituju tě. Já mám pracovní až příští pátek - dálkaře...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 21:07 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
My bijem o mriz, ducha lvi, a my ji rozbijeme!
Tu predvadel pred chvili krome Sovaka i Troldak, bo jdu nakladat kure na recky zpusob, kterezto me zaujalo pred casem vedle. A nutne potreboval, nebo mel pocit, ze potrebuje ty odrezky. Vorech jako.
Fajka
ještě makáááááááám
Fujho, at uz mas padla!
birma
A tak v tom pripade docela chapu rozhodnuti pro kastraci. At to Charles zvladne v pohode.
cernej caj
Ta chaticka od vrchni dovolenkarsky dohazovacky Xerxovy vypada moc pekne.
Este dodam, ze po vcerejsi tablete psiska fakt zadnej problem. Tim se neradim mezi fandy podobny chemie, jen to popisuju z hlediska vynervovany panicky, jak jim to muze uskodit - a vono nic. V dlouhodobym hledisku se samoze uvidi...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2017 21:15
- Nahlásit
Xerxová
jo tak ja se nedivala, pac s muzem to ve svatebni sezone nema smysl... mame tak 3 vikendy za celej rok a ani jeden z nich neni v lete... takze nadhodim, uvidim. zatim sem to jeste vubec ani neresila, je na to dost casu. ale 14dni je moje nocni mura, navic v lete... jo nejakou cast cesty snp, tydenni vandr natezko bych jeste nejak zmakla, ale sama nechci... takze cestovka je proste zaruka ze sama nebudu
ale s okolim mas pravdu a ja ho neznam a i tak si myslim to co ty
Fifi
mnam, to chapu, ze vorech nutne potreboval neco na zuuuuub
no tak super ze i s odstupem casu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2017 08:04
- Nahlásit
jdem do lesa - jen na chvíli. Slíbila jsem mamce, že s ní vyrazím mezi nákupochtivé davy. Neb v týdnu od dědy nechce na delší dobu odejít a dneska může "hlídat" ségra či neteř. Větší výlet chceme vymyslet na zítra - asi Ráj nebo ten Sloup?? co jsem si ho oživila kvůli čajdovi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2017 10:18
- Nahlásit
Xerxová
uzijte si s maminkou davy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2017 11:19
- Nahlásit
včera jsme konečně vybrali sněžnice, nefungoval terminál. Plánů na víkend máme milion, teď jel Petr vyzvednout ty sněžnice a co se stalo doma? Ano, ruplo mi v zádech. Nemůžui pořádně ani stát ani chodit...
Fifi
minimálně na něj budu mít hnusná, teď okolo něj nemůže doma Adam ani projít, aby ho neotravoval...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2017 11:47
- Nahlásit
birma
tak holt sneznice vyzkousite pak naostro, ale se zadama lity lity... doufam, ze teplo, namazat a tak a bude zas dobre.
ja si sla zahrat chvili na pc nejakou hru - odeslo mi repro. Ve ctvrtek ale jeste jelo, tak su nestastna. nic to nevydrzi, 13let...
tak sem sla balit neteri darek k narozeninam. Kam zmizel vanocni papir, co jsem koupila v tydnu?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2017 13:58
- Nahlásit
ráno v lese bylo táááák kráááásně - ticho, sněhu nad kotníky, každá větvička měla bílý kabátek, lehce sněžilo, sposuta stop od zvěře - nikde nikdo, psík vzorný...
A na konec mě naštval... Proti nám šel pán se zlaťákem (potkáváme se občas v lese už spoustu let. Nikdy si kluci nehráli - už když Night byl štěně, tak pán hlásil, že zlaťák není hrací, ale vrčící). Já zavolala a připla psa, on zavolal a připnul psa, já vedle sebe posadila Nighta v příkůpku vedle cesty, pán se psem nás v poklidu míjeli, pes si nás vůbec nevšímal... a Night vyjel... Nic se nestalo, udržela jsem ho, byly mezi námi poctivě dva metry (proto si ho posazuju a hlídám), jakmile byli o kousek dál, povolila jsem vodítko, Night vyrazil směrem kupředu - poňuchat si stopy, žádný zájem jít "za nepřítelem"... ale stejně mě to štve. Občas mám pocit, že už psíky zvládáme solidně... ale je dobře, že se držím raději při zemi a nevěřím mu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2017 14:07 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Xerxová
tak ono nikdy nevis, co se tomu psovi honi hlavou, takze je proste lepsi byt ve strehu...
za chvili pojedem do mesta (v sobotu! pred vanocema! do centra!), protoze presunuli elektro prodejnu primo do nejcentrovatejsiho centa a potrebujem koupit bazmek do repraku aby je muz mohl spravit, snad je to jen tim.
No a samozrejme predtim se tam dalo krasne dostat a meli furu parkovacich mist, ted si nejsu jista zda to byl krok k lepsimu presunout specializovanou elektro prodejnu do centra... 15 min od nejblizsiho parkovani
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2017 18:12
- Nahlásit
tak pár mimopsích fotek z tohoto týdne:
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2017 18:23
- Nahlásit
a teď psík - blbnoucí i důstojný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2017 19:28
- Nahlásit
Kdo si koupí?
https://www.symbiosa.cz/p/289/pet-dry-room-s-300
Xerxová
koukám u vás furt sníh, u nás dneska jaro, což je teda všude bláto, to ten sníh máte lepší
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2017 19:31
- Nahlásit
ježííš a toto https://thedogdryer.com/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2017 20:31
- Nahlásit
Maya
OMG
Xerxová
ten Ještěd je Božííííííí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2017 20:37
- Nahlásit
Fajka to je focený ze zahrady - za tento týden se počasí asi třikrát převrátilo - napadlo, roztálo, napadlo, zmrzlo, napadlo... Teď taky trošku padá.
Mně se ve fotkách víc než Ještěd líbí "náš" (tedy ruprechtický) kostel. Taky focené ze zahrady. A zatímco svítilo slůňo, tak za kostelem směrem do Jizerek bylo děsné černo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2017 22:47
- Nahlásit
Právě jsem na FB narazila na fotku, podle který si můj nepsí milovaný prací přetížený bratránek pořídil spolu s přítelkyní psa a podle fotky hned parsona Aspoň že Bára je psí a normální
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2017 07:34
- Nahlásit
a padá a padá a padá. Mokrý sníh obalil stromy tak, že možná bude hodně větví na vánoční výzdobu... Protože asi turistická parkoviště nebudou ráno při neděli prohrnutá, myslím, že zůstaneme doma a budeme odsněžovat ráno chodníčky naše i chodník městský...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2017 08:09
- Nahlásit
Xerxová
wau, jednim slovem fakt naadhera, ja chcu taky trochu snehu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2017 08:47
- Nahlásit
cernej caj
ja chcu taky trochu snehu
já nechcu!!! vstávali jsme dřív než pluhy a tak jsme se ted dvě hodiny prohrabávali 30 cm novýho napadanýho sněhu
jako houska happy probíhala vysoký závěje zatím co za ní se chudítko jelítko bořilo a šlo přesně v její stopě...ke konci toho měl plný brejle bo na nohách koule jak tenisáky...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2017 08:53
- Nahlásit
Fajka máme jen asi deset čísel - ale stále sype. prohrnuli jsme i sousedce - teď projel pluh a tak jsme hroudy před vraty uklízeli znova... Pepa pustil Nighta ze vrat (na tu naši zadní "vesnickou" cestu) - takže si chlapec šel "popovídat" se sousedovic berňákem - řvali na sebe - ale dávali si dobrý pozor, aby stáli v patřičné vzdálenosti od plotu a "nedosáhli na sebe" Odvolání až na potřetí - má prostě smolíka - všichni s náma házeli sníh na volno - a on prostě nebude.
Sice v dopravě to výhodné není - ale stejně mám ten sníh ráda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2017 08:54
- Nahlásit
australák chudák není "vyšlechtěný" na pobyt v místě, kde je zima od listopadu do dubna. Zato MOdroočka je ve svém živlu...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2017 08:58
- Nahlásit
Xerxová
patřičné vzdálenosti od plotu a "nedosáhli na sebe"
paka
ale stejně mám ten sníh ráda
já do 10 čísel taky ale jak to jde botama vrchem a musí se vyhazovat cesta do garáže tak už je to napytel
od ted si ten sníh teda zpestřím lyžovačkou s husky náhonem 4x4 ale zatím furt sbírám vodvahu...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2017 08:59
- Nahlásit
australák chudák není "vyšlechtěný" na pobyt v místě, kde je zima od listopadu do dubna. Zato MOdroočka je ve svém živlu...
jj přesně...má sníh rád, rád v něm řádí ale na práci je to pro něj naprd...asi mu budu muset zas udělat zimní sestřih..
|