Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 17:44
- Nahlásit

čaj ach jo - tak snad svátky uhájíte...

jsme všichni vánočkožraví. A protože nás tady bude mezi svátky mocmoc... motám teď vánočky jednu za druhou - a najednou okno - a čtvrté v pořadí jsem nemohla umotat "spodek" No - nakonec to dopadlo... ale fakt blbnu... Ale kráááásně to tady voní

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 17:55
- Nahlásit

Xerxová
a čtvrté v pořadí jsem nemohla umotat "spodek" No - nakonec to dopadlo... ale fakt blbnu...

to mě ted připomnělo jak jsem minulý týden večer po práci nechala auto na parkoviši u nákupáku, hodku minimálně než sem nakoupila a bo sem neměla košít tak sem to táhla v krabici co sem si tam vzala a tak si tak du a hledám auto, krabice těžká jak sfiňa...chodim po tom parkovišti plným aut už dlouho a řikám si doprčic kam já sem toho svého jetíčka postavila dyk to muselo bejt tadyk...po půl hodině co tam lítám schvácená , krabice měla snad sto kilo za tu dobu a můj milovanej modrej jetíček NIKDE! vyřízená už už lovím telefén a přemejšlím komu volat jako první essi čííífa nebo poliše.... připravuju si řeč co a jak a v tom mě dojde!!!! že celej den jezdím se zelenou blumičkou bo modrej jetíček se vodvezl den předtím do servisu!!!
Tož taky blbnu na kvadrát a už potřebuju dofču!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 18:41
- Nahlásit

fajka

fifi
no asisu eadq ze nemam mezi svatkama volno, nemohli mi ho zrusit

ja zapomela zas pin ke karte tuhle, sem si proste nemohla vzpomenout

xerxova
jojotvoje prosluly vanocky budou urcite krasny i chutny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 18:46
- Nahlásit

Fajka umím si to představit. Na konci října jsme vyměnili auto a ještě dneska občas koukám, proč před školou brzdí Chrudoš a ne Aurísek... Už na mě jednou musel i Pepa houknout... jestli půjdu domů pěšky nebo proč tam stojím a nenasedám

čaj vánočky jsou letos překvapivě vzhledný... takže spokojenost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 18:56
- Nahlásit

xerxova
tak to je super

na me de zimni soanek nebo co, potrebovala bych spat tak 9h denne

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 18:56
- Nahlásit

to je nějaká epidemie teď bo co, já včera odcházím z práce a až dole u píchaček mi došlo že v ruce mám klíče a ne kartu, jsem se nejdřív vyděsila, že jsem jí někde ztratila, ale pak mi teda došlo, že zůstala v kanclu, tak na vrátnici, aby mě pustili dveřma na kartu zpátky, že jsem sklerotik, to se mi fakt ještě nestalo

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 18:58
- Nahlásit

cernej caj
to je blbý s těma svátkama, ale pravda já kdysi taky chodila do práce, i na silvestra, dneska už by se mi nechtělo, už se těším na tejden volna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 19:00
- Nahlásit

maya
to chapu, no. ja bych radsi az bude moznost vyrqzit ven to volno, co doma...

jo a objednala sem ferince novej obojek na odog.cz maj hezky, ne nejak drahy a s pojistnym krouzkem, obchod se mi libi

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 19:00
- Nahlásit

jestli to uvidíte nefb, případnou obrazovku přihlášení odkliknout Teď ne
to je jak mrňavej Dorin a statickej Loki
https://www.facebook.com/1873062756265645/videos/1 948236518748268/

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 19:04
- Nahlásit

cernej caj
hezký obojky, kdybych měla krátkorstýho psa, tak bych ji měla doma určitě spoustu ale na Lokina to je jak špice, škoda peněz má jeden, taky s kroužkem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 19:13
- Nahlásit

maya
tak ja bych chtela jeden nahradni, nekdy nemuzu ten jeden co ma najit, kdyz ji ho sundava muz

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 19:37
- Nahlásit

a sype a sype...
Dopeču poslední várku a ještě vyrazíme na nákup. Nechci davy v obchodě - teď už by mělo být klidněji. V sobotu zaběhnu jen pro ovoce a zeleninu u nás na náměstí do malého krámku. Chtěla jsem jet zítra, ale Pepa nebude doma... jede směr matička stověžatá

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 19:40
- Nahlásit

cernej caj
tak já mám když tak po Kimovi, na Lokiho jsou sice moc velký, ale na chvíli než by se koupil novej by to šlo
Xerxová
my pojedem na nákup v sobotu neb stejně potřebuju pečivo, očekávám masakr, myslím, že pojedu nejdýl v 8 ráno, to by lidi ještě mohli spát

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 19:41
- Nahlásit

cernej caj
navíc teda já obojek furt nechávám připnutej k vodítku, takže se moc ztratit nemůže

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 20:21
- Nahlásit

Maya
optimisto

Xerxová
podle me se davum uz nelze vyhnout...

ja budu muset nakoupit nejaky maso, zeleninu a jogurty

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2017 21:28
- Nahlásit

v Globusu jsme byli skoro sami. Určitě tam bylo mnohem víc personálu, než nakupujících. Mají do deseti... Takže pohoda.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 05:43
- Nahlásit

xerxova
tak takhle vecer asi jo, ja yz bych se nwdostala dom jet nakoputit takhle vecer takze asi navaly sou jen v dobe kdy chodim ja

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 06:19
- Nahlásit

tak taky přejeme hlavně zdraví a úsměv do dalšího roku

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 08:19
- Nahlásit

Xerxova
to je krasny pf

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 09:03
- Nahlásit

Xerxová
páni to je krásný péefko!!
Nápad i fotka jsou úžasný, andělíček dokonalý!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 11:24
- Nahlásit

xerxova
krasny to mas, koukam .ze obe mame letos motiv svetla
alr ty to mas mnohem hezci

ja zatim jen posilala mailem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 12:08
- Nahlásit

focení PFka nebylo snadné. Najtidlo bylo zvědavé - na anděla by nešlápl - to myslím pochopil... ale potřebovali jsme neposkvrněný sníh a on je hamstal velkotlapý...
Andělík je české sklo - dostala jsem ho letos od babči k Mikuláši... a moc se mi líbí. Svítí každý večer...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 12:15
- Nahlásit

je krasnej

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 13:40
- Nahlásit

dostali jsme od sefa darek obr papirovou krabici s uchama tezkou jak krava a to jako fakt, sotva to unesu, pro damy prevazanou zlatou masli, nevim co v tom je nikdo se to neodvazil rozdelat ze uz to pak neda dohromady a nedovlaci domu
toz dneska bude cesta dom kapku tezsi nekteri jedinci maj stesti a jezdej autem
kazdopadne krabice supr jsou na tom natisteny zlaty stromecky a hvezdicky premejslim ze bych to mohla zrecyklovat taky na nejakej darek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 15:00 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

my dostali flqsku, susenky a hrnek coz je fajn ze se to da plne vyuzit.

maya
su zvedava, co to bude

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 17:53
- Nahlásit

Xerxová
Moc pekny pranicko!
Maya
To jsem taky zvedava, az krabice vyjevi svy tajemstvi.

Tady zacina obleva, grrr, primrznuto a pocukrovano bylo moc prijemny.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 18:11
- Nahlásit

já měla docela šrumec v práci - Pepa v poledne vypustil Najtidlo na zahradu vyřádit se ve sněhu a odjel... já dorazila až v půl pátý - psisko nadšeně oblítalo zahradu, zadupalo mě do závějí (díky množství sněhu je parádně čisto - takže neřeším řádění, psí tlapy a pracovní ohoz)... a teď tu hodinu seděla babča a jen tak jsme kecaly...
Jen se mi teď nechce vůbec nic dělat - a chtělo by to omýt džbánky a sklo a obrázky... Asi budu ve skluzu (ale mám v mém pracovním "adventním kalendáři" rezervu)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 18:28 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 18:43
- Nahlásit

cernej caj
krasny.

Ja jdu zapalit dalsi svicku navic. Volala mi majitelka my prvni odchovany perdeli fenky. Holcicka dneska sla za Agatkou, v kvetnu by ji bylo 12. Achjo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 19:27
- Nahlásit

Fifi
jak to leti a my ani ti pejsci nemladnem...

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání