Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 19:28
- Nahlásit

cernej caj
krásný pf, máte všichni super, já se asi k žádnému nedokopu a ani nemám takovýhle nápady
Fifi
to je mi líto ale pro perdela je 12 super věk si myslím

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 19:32
- Nahlásit

Maya
ale pro perdela je 12 super věk si myslím
Tak prumer, bejvaj i patnactky bezne.

Co bylo v ty tasce???

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 19:39
- Nahlásit

tak krabici jsem dovláčela domů, ruce mám až ke kolenům
a pro zvědavce, byla v tom italská kuchyně
jako některý věci dobrý, některý pošlu dál, doufám, že jsem dobře pochopila co to všechno je bo je to popsaný jen italsky
víno, stojánek s ochucenejma olejema na grilování, kovová piksla s asi 20 piksličkama koření, který nevím co je neumím italskyyy půl kila parmezánu (alespoň myslím), půlkilová kostka bílý čokolády, bonbony, nějakej rozprašovač kakaa bo co, olivy v nálevu, rajčata v nálevu nebo v oleji nebo prostě v něčem, olivová pomazánka (alespoň to tak vypadá), všechno ve skleněnejch pikslách, jo a hrnek a to je asi tak všechno
olivy a bílou čokoládu nemusím, ale oni to děti spořádaj

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 19:54
- Nahlásit

Fifi
fakt 15? u psa velikosti perdela bych tipovala průměrnej věk spíš míň

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 19:58
- Nahlásit

skvělý článek
http://www.reflex.cz/clanek/fejeton/83960/fejeton- ivy-roze-neni-hnup-jako-hnup.html?utm_source=www.s eznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 19:58
- Nahlásit

Maya
co to je italska kuchyne?

tyjo, tak to je super darek, koreni ochutnas pri vareni, ne? bila cokolada bozii! no jako to stalo za to si ty ruce vytahat

bych ti prani udelala, kdyz posles fotku a text at mas aspon obrazek, kdybys chtela. Udelala sem i MirceD, skoro ji ho zavidim jak ho ma krasny

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 20:12
- Nahlásit

cernej caj
třeba i něco uvařím, abych si tam mohla dát to koření, až teda zjistím který je co a jestli je to vůbec všechno koření na jednom je frutti a něco, oregano jsem poznala teda například
ych ti prani udelala, kdyz posles fotku a text at mas aspon obrazek, kdybys chtela
jako dík za nabídku, já si umím dát text do fotky, akorát prostě nemám takový nápady jako vy a fotky se sněhem mám jenom starý a prostě dávat nějakou nudnou starou fotku krajinky se sněhem s textem pf 2018 se mi ani nechce

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2017 20:42
- Nahlásit

Maya
u psa velikosti perdela bych tipovala průměrnej věk spíš míň
Ja nepsala, ze 15 je prumer. Ten tipuju na tech 10-11 baj voko. I kdyz, kdo vi, usuzuju jen z veku zvirat svych a mych znamych. A perdel neni obr.

ako některý věci dobrý, některý pošlu dál, doufám, že jsem dobře pochopila co to všechno je bo je to popsaný jen italsky
Tak dobry, ne? Co neznas, hodis do prekladace a hned budes vedet, co to mas.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 07:03
- Nahlásit

Maya
to sem nemyslela, ze to neumis sama ale muzes dat fotku lokiho s jeho vyrazem kdyz ma nadmerne inteligentni a "preji vice rozumu v pristim roce"

nebo kdyz mu trci ordel z vykopu tak "at neztratite hlavu" a tak... si myslim, ze fotek s nametem.mas dost

birma
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 07:52
- Nahlásit

včera jsem měla dovču - organizace milionu věcí a den blbec k tomu. Díky bohu za večerní deskovky a teď si v práci odpočinu

cernej caj
krásný péefko

Fifi
to je mi líto

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 08:29
- Nahlásit

cernejcaj
to ja prave nemam ty namety na to nemam bunky to vymyslet ale ty tvoje jsou dobry

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 09:56
- Nahlásit

Bože bože..tady pršíííí na ten umrzlej sníh...to bude masakééro..a to už včera když sem jela do práce jsem za těch 5 km potkala 4 auta v příkopě....
Houska se nudííííííí a dělá huhůůůůůůůůůůůůůůůů

cernej caj
to je taky krásnýýý pfko !

Fifi
prvni odchovany perdeli fenky. Holcicka dneska sla za Agatkou, v kvetnu by ji bylo 12. Achjo.
aaach jooooo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 09:58
- Nahlásit

Maya
tak si ukradni moje texty a dojed svoje fotky

fajka
tak hlavne bezpecne na silnicich!
dik za pochvalu

birma
j chci taky dovcuuuu!

birma
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 10:15 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

cernej caj
j chci taky dovcuuuu!
5 km od bytu (plnejch zajíců, přes dálnici, cyklostezku a sídliště) jsem zjistila, že Charles přehryzal Adamův postroj a tak reaktivce držím doslova na šňůrečce.
Přivezli maso - do mrazáku se nám vejde asi 25 kg, objednala jsem víc než 35... Paní to místo v krabici přivezla v taškách - při vynášení do schodů jsem slítla, jedna taška mi rupla. Kluzký tašky nejdou naskládat na můj rudlíček. Při vystupování z výtahu se mi to (po miliontý) seunulo, rupnul pytlík s rybou. Sbírala jsem rybu po schodišti.
Šla jsem k mamce péct Vánočky - odskočila jsem si od ní pro colu - vzala jsem si tašku a do ní jsem dala peněženku. Prošla jsem obchod, nabrala jedlý kaštany, šla ke cole a najednou jsem zjistila, že nemám peněženku ani v jedný ani druhý kapse. Stres. Letěla jsem domů, abych skoro před barákem zjistila, že ji mám v tašce...
A tak.
Za celej den jsem se nezastavila

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 10:18
- Nahlásit

birma
Prošla jsem obchod, nabrala jedlý kaštany, šla ke cole a najednou jsem zjistila, že nemám peněženku ani v jedný ani druhý kapse. Stres. Letěla jsem domů, abych skoro před barákem zjistila, že ji mám v tašce...

vítej v klubu těch co blbnou na kvadrát!
lítám v tom úplně stejně a těší mě že v tom nejsem sama

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 10:19
- Nahlásit

jo a kdybych ty vánoce posunula tak o dva měsíce tak bych na ně možná!! byla připravená

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 10:40
- Nahlásit

birma
hezkyyy
taky uz celkove blbnu doufam ze tohle obdobi uz brzo skonci
vcera jsem odesla z prace v brejlich na cteni prisla jsem na to az na zastavce kdy jsem vejrala na cislo prijizdejiciho busu
jako bylo to jedno, ale kdybych potrebovala nekam jet autem tak jsem v loji toz me to alespon snad donuti si mezi svatkama dojit koupit nejaky levny nahradni brejle na dalku

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 10:42
- Nahlásit

Fajka
tady taky rano prselo ale nastesti je nad nulou tak doufam ze u vas ta kalamita neni moc hrozna

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 10:48
- Nahlásit

Maya
zatím ne ale asi bude bo na stromech fůra sněhu a do toho prší...tož to vidím že to zase všecko pod tíhou popraská a spadne... bude to na silnicích, na drátech, nepůjde proud...
no prostě veselé vánoce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 11:36
- Nahlásit

Fajka já prošla město (šla jsem na preventivku) a někdo je vysoleno do mokra a jinde to klouže hodně... No a všude sjíždí ze střech a truhlíků a stromů mokré hroudy sněhu... Aprší a prší... sněhu máme zatím na zahradě hodně - ale už se dá prošlápnout až na bahno...

Jo a v noci děsná rána - a debil psík ležel na zádech všema čtyřma hore blbě u hrany postele a ŽUCH... Tak ho to rozhodilo, že musel jít ven a udělat bobek Takže jsem měla noc plnou vášní a od sedmi už jsem učila... Teď jdu opravovat testy...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 12:00
- Nahlásit

birma
lepsi v tasce nez ji ztratit, uffff...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 12:29
- Nahlásit

xerxova
chudak malej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 14:44
- Nahlásit

čaj to byla rána... když se na parkety zřítí osmdesát kilo... Chudáček - byl pěkně vykulenej, co že se to stalo

Mám opravené testy, výsledky uveřejněné... tak už jen zítřejší dopolední cviko a odpolední dálkaři...

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 18:16
- Nahlásit

Fuj dneska to ježdění... kolem nás jednoznačně nejhorší silnice široko daleko...20 cm rozbředlý břečky z který se nedá uhnout bokem a když už někdo vybočí tak rovnou navštíví příkop...děsný jestli to zmrzne tak do města už jen se Ejmišákem na saních

Xerxová
ŽUCH... Tak ho to rozhodilo, že musel jít ven a udělat bobek
se z toho potento

birma
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 18:19
- Nahlásit

začínám balit. Zítra mě akorát Petr hodí do práce i s Ádou, odpoledne nás vyzvednou a jedem. Musí být všechno nachystáno, protože on bude muset ještě nakoupit proviant, všechno natahat do auta... sepsala jsem mu seznam a je mi ho líto. A mě za to dnešní balení taky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 18:20
- Nahlásit

xerxova
a pak uz volno?

fajka
to by bylo stylovyyyy aspon by se unavila

birma
moooc si to uzije

ja zitra musim udelat predvanocni nakup na asi hektolitr domaciho vajecaku a balit darky na sobotni party

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 18:45
- Nahlásit

birma
tak ale zase to za to stojí ne? si užijete dovču
já dneska jela brzo dom neb jsem musela osobně do Karlína s dokumentama neb už ani mesindžři nemesedžrujou a doufám, že zejtra nebude náledí, dorazím do práce na čas a budu moct jít taky dřív neb mám 2 hoďky nadělaný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 18:49
- Nahlásit

Maya
tak drzim palce, at to klapne ja mam.naddelanych 6h takze mezi svatkama jen na 6h do prace misto 8, takze paradicka akorat na svatky maj mit zavreno, coz teda mi neva jen teda nemam vubec zkusenost se zmrazenym masem, ktery asi budu muset zitra nakoupit... kdyz ho budu chtit pect, muzu ho dat do trouby zmrzly?

birma
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 18:54
- Nahlásit

Maya
tak ale zase to za to stojí ne? si užijete dovču
těšíme se oba moc, jen já už mám zase skoro tiky. Naštěstí v práci teď poměrně veget, takže relaxuju tam, doma mám pocit, že mi praskne hlava

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2017 19:11
- Nahlásit

čaj jojo - do práce jdu až ve středu 3.ledna. Maso vyndávám večer do dřezu a nechám rozmrznout. Upravuju rozmražený...

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání