| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2017 19:28
- Nahlásit
cernej caj
krásný pf, máte všichni super, já se asi k žádnému nedokopu a ani nemám takovýhle nápady
Fifi
to je mi líto ale pro perdela je 12 super věk si myslím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2017 19:32
- Nahlásit
Maya
ale pro perdela je 12 super věk si myslím
Tak prumer, bejvaj i patnactky bezne.
Co bylo v ty tasce???
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2017 19:39
- Nahlásit
tak krabici jsem dovláčela domů, ruce mám až ke kolenům
a pro zvědavce, byla v tom italská kuchyně
jako některý věci dobrý, některý pošlu dál, doufám, že jsem dobře pochopila co to všechno je bo je to popsaný jen italsky
víno, stojánek s ochucenejma olejema na grilování, kovová piksla s asi 20 piksličkama koření, který nevím co je neumím italskyyy půl kila parmezánu (alespoň myslím), půlkilová kostka bílý čokolády, bonbony, nějakej rozprašovač kakaa bo co, olivy v nálevu, rajčata v nálevu nebo v oleji nebo prostě v něčem, olivová pomazánka (alespoň to tak vypadá), všechno ve skleněnejch pikslách, jo a hrnek a to je asi tak všechno
olivy a bílou čokoládu nemusím, ale oni to děti spořádaj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2017 19:54
- Nahlásit
Fifi
fakt 15? u psa velikosti perdela bych tipovala průměrnej věk spíš míň
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2017 19:58
- Nahlásit
skvělý článek
http://www.reflex.cz/clanek/fejeton/83960/fejeton- ivy-roze-neni-hnup-jako-hnup.html?utm_source=www.s eznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2017 19:58
- Nahlásit
Maya
co to je italska kuchyne?
tyjo, tak to je super darek, koreni ochutnas pri vareni, ne? bila cokolada bozii! no jako to stalo za to si ty ruce vytahat
bych ti prani udelala, kdyz posles fotku a text at mas aspon obrazek, kdybys chtela. Udelala sem i MirceD, skoro ji ho zavidim jak ho ma krasny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2017 20:12
- Nahlásit
cernej caj
třeba i něco uvařím, abych si tam mohla dát to koření, až teda zjistím který je co a jestli je to vůbec všechno koření na jednom je frutti a něco, oregano jsem poznala teda například
ych ti prani udelala, kdyz posles fotku a text at mas aspon obrazek, kdybys chtela
jako dík za nabídku, já si umím dát text do fotky, akorát prostě nemám takový nápady jako vy a fotky se sněhem mám jenom starý a prostě dávat nějakou nudnou starou fotku krajinky se sněhem s textem pf 2018 se mi ani nechce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2017 20:42
- Nahlásit
Maya
u psa velikosti perdela bych tipovala průměrnej věk spíš míň
Ja nepsala, ze 15 je prumer. Ten tipuju na tech 10-11 baj voko. I kdyz, kdo vi, usuzuju jen z veku zvirat svych a mych znamych. A perdel neni obr.
ako některý věci dobrý, některý pošlu dál, doufám, že jsem dobře pochopila co to všechno je bo je to popsaný jen italsky
Tak dobry, ne? Co neznas, hodis do prekladace a hned budes vedet, co to mas.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 07:03
- Nahlásit
Maya
to sem nemyslela, ze to neumis sama ale muzes dat fotku lokiho s jeho vyrazem kdyz ma nadmerne inteligentni a "preji vice rozumu v pristim roce"
nebo kdyz mu trci ordel z vykopu tak "at neztratite hlavu" a tak... si myslim, ze fotek s nametem.mas dost
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 07:52
- Nahlásit
včera jsem měla dovču - organizace milionu věcí a den blbec k tomu. Díky bohu za večerní deskovky a teď si v práci odpočinu
cernej caj
krásný péefko
Fifi
to je mi líto
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 08:29
- Nahlásit
cernejcaj
to ja prave nemam ty namety na to nemam bunky to vymyslet ale ty tvoje jsou dobry
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 09:56
- Nahlásit
Bože bože..tady pršíííí na ten umrzlej sníh...to bude masakééro..a to už včera když sem jela do práce jsem za těch 5 km potkala 4 auta v příkopě....
Houska se nudííííííí a dělá huhůůůůůůůůůůůůůůůů
cernej caj
to je taky krásnýýý pfko !
Fifi
prvni odchovany perdeli fenky. Holcicka dneska sla za Agatkou, v kvetnu by ji bylo 12. Achjo.
aaach jooooo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 09:58
- Nahlásit
Maya
tak si ukradni moje texty a dojed svoje fotky
fajka
tak hlavne bezpecne na silnicich!
dik za pochvalu
birma
j chci taky dovcuuuu!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 10:15 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
cernej caj
j chci taky dovcuuuu!
5 km od bytu (plnejch zajíců, přes dálnici, cyklostezku a sídliště) jsem zjistila, že Charles přehryzal Adamův postroj a tak reaktivce držím doslova na šňůrečce.
Přivezli maso - do mrazáku se nám vejde asi 25 kg, objednala jsem víc než 35... Paní to místo v krabici přivezla v taškách - při vynášení do schodů jsem slítla, jedna taška mi rupla. Kluzký tašky nejdou naskládat na můj rudlíček. Při vystupování z výtahu se mi to (po miliontý) seunulo, rupnul pytlík s rybou. Sbírala jsem rybu po schodišti.
Šla jsem k mamce péct Vánočky - odskočila jsem si od ní pro colu - vzala jsem si tašku a do ní jsem dala peněženku. Prošla jsem obchod, nabrala jedlý kaštany, šla ke cole a najednou jsem zjistila, že nemám peněženku ani v jedný ani druhý kapse. Stres. Letěla jsem domů, abych skoro před barákem zjistila, že ji mám v tašce...
A tak.
Za celej den jsem se nezastavila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 10:18
- Nahlásit
birma
Prošla jsem obchod, nabrala jedlý kaštany, šla ke cole a najednou jsem zjistila, že nemám peněženku ani v jedný ani druhý kapse. Stres. Letěla jsem domů, abych skoro před barákem zjistila, že ji mám v tašce...
vítej v klubu těch co blbnou na kvadrát!
lítám v tom úplně stejně a těší mě že v tom nejsem sama
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 10:19
- Nahlásit
jo a kdybych ty vánoce posunula tak o dva měsíce tak bych na ně možná!! byla připravená
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 10:40
- Nahlásit
birma
hezkyyy
taky uz celkove blbnu doufam ze tohle obdobi uz brzo skonci
vcera jsem odesla z prace v brejlich na cteni prisla jsem na to az na zastavce kdy jsem vejrala na cislo prijizdejiciho busu
jako bylo to jedno, ale kdybych potrebovala nekam jet autem tak jsem v loji toz me to alespon snad donuti si mezi svatkama dojit koupit nejaky levny nahradni brejle na dalku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 10:42
- Nahlásit
Fajka
tady taky rano prselo ale nastesti je nad nulou tak doufam ze u vas ta kalamita neni moc hrozna
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 10:48
- Nahlásit
Maya
zatím ne ale asi bude bo na stromech fůra sněhu a do toho prší...tož to vidím že to zase všecko pod tíhou popraská a spadne... bude to na silnicích, na drátech, nepůjde proud...
no prostě veselé vánoce
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 11:36
- Nahlásit
Fajka já prošla město (šla jsem na preventivku) a někdo je vysoleno do mokra a jinde to klouže hodně... No a všude sjíždí ze střech a truhlíků a stromů mokré hroudy sněhu... Aprší a prší... sněhu máme zatím na zahradě hodně - ale už se dá prošlápnout až na bahno...
Jo a v noci děsná rána - a debil psík ležel na zádech všema čtyřma hore blbě u hrany postele a ŽUCH... Tak ho to rozhodilo, že musel jít ven a udělat bobek Takže jsem měla noc plnou vášní a od sedmi už jsem učila... Teď jdu opravovat testy...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 12:00
- Nahlásit
birma
lepsi v tasce nez ji ztratit, uffff...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 12:29
- Nahlásit
xerxova
chudak malej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 14:44
- Nahlásit
čaj to byla rána... když se na parkety zřítí osmdesát kilo... Chudáček - byl pěkně vykulenej, co že se to stalo
Mám opravené testy, výsledky uveřejněné... tak už jen zítřejší dopolední cviko a odpolední dálkaři...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 18:16
- Nahlásit
Fuj dneska to ježdění... kolem nás jednoznačně nejhorší silnice široko daleko...20 cm rozbředlý břečky z který se nedá uhnout bokem a když už někdo vybočí tak rovnou navštíví příkop...děsný jestli to zmrzne tak do města už jen se Ejmišákem na saních
Xerxová
ŽUCH... Tak ho to rozhodilo, že musel jít ven a udělat bobek
se z toho potento
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 18:19
- Nahlásit
začínám balit. Zítra mě akorát Petr hodí do práce i s Ádou, odpoledne nás vyzvednou a jedem. Musí být všechno nachystáno, protože on bude muset ještě nakoupit proviant, všechno natahat do auta... sepsala jsem mu seznam a je mi ho líto. A mě za to dnešní balení taky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 18:20
- Nahlásit
xerxova
a pak uz volno?
fajka
to by bylo stylovyyyy aspon by se unavila
birma
moooc si to uzije
ja zitra musim udelat predvanocni nakup na asi hektolitr domaciho vajecaku a balit darky na sobotni party
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 18:45
- Nahlásit
birma
tak ale zase to za to stojí ne? si užijete dovču
já dneska jela brzo dom neb jsem musela osobně do Karlína s dokumentama neb už ani mesindžři nemesedžrujou a doufám, že zejtra nebude náledí, dorazím do práce na čas a budu moct jít taky dřív neb mám 2 hoďky nadělaný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 18:49
- Nahlásit
Maya
tak drzim palce, at to klapne ja mam.naddelanych 6h takze mezi svatkama jen na 6h do prace misto 8, takze paradicka akorat na svatky maj mit zavreno, coz teda mi neva jen teda nemam vubec zkusenost se zmrazenym masem, ktery asi budu muset zitra nakoupit... kdyz ho budu chtit pect, muzu ho dat do trouby zmrzly?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 18:54
- Nahlásit
Maya
tak ale zase to za to stojí ne? si užijete dovču
těšíme se oba moc, jen já už mám zase skoro tiky. Naštěstí v práci teď poměrně veget, takže relaxuju tam, doma mám pocit, že mi praskne hlava
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2017 19:11
- Nahlásit
čaj jojo - do práce jdu až ve středu 3.ledna. Maso vyndávám večer do dřezu a nechám rozmrznout. Upravuju rozmražený...
|