| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 10:32
- Nahlásit
cernej caj
achjo jeste 4h...
lity lity
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 10:34
- Nahlásit
čaj já dneska dýl než ty... To nebývá obvyklé Ale zase jsem stihla ráno les. Za 5 minutek jdu učíííti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 10:35
- Nahlásit
cernejcaj
taky tak nejak muzu odejti az ve ctvrt na tri
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 10:53
- Nahlásit
xerxova
jako ze nebyvas v praci 8h denne kdyz dyl nez ja? nebo myslis casove?
ja prisla na 6h takze ve 14:30 mam splneno...
maya
zavist doufam, ze mi tu dovolenou nestrhnou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 11:25
- Nahlásit
čaj nejsem v práci 8 hodin za den... Tím neříkám, že osm hodin za den nepracuju... Ale zlatá akademická půda - můžu dělat doma, můžu dělat večer... Mám dny, kdy jsem tu od půl sedmé ráno do půl osmé večer, jsou dny, kdy mám dálkaře v sobotu... ale taky hodně dnů, kdy jdu v jednu domů - jdu do lesa - a "tabuličky", přípravy, písemky... dodělám večer doma...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 11:27
- Nahlásit
Áda pilně pracuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 11:51
- Nahlásit
birma
ten je hodnej, Loki by zvizitýroval celou firmu a hlavne je to desnej vocasek
cernejcaj
mame dovoleno v poledne odkracet domu tooz jsem si dve hodky nadelavala zbytecne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 12:18
- Nahlásit
xerxova
to sem nemyslela, ze nepracujes
birma
hooodnej adamek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 12:24
- Nahlásit
Maya
Loki by zvizitýroval celou firmu a hlavne je to desnej vocasek
Tak nás je tu dneska celkem 7 + lektor na angličtinu - se všema se už pozdravil, občas to tu obejde... Zatím ho nejvíc láká kancelář ředitele, tu chce obsadit a chodí se mazlit za obcodníkem, kterej nemá rád psy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 12:35
- Nahlásit
birma
chudak obchodnik
muzete se strasne smat - dovcu sem nedostala na pul den, ale uz hodinu nemuzu delat, protoze mame rozbity zazemi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 13:05
- Nahlásit
cernej caj
mame rozbity zazemi
takže mlátíš hlavou do zdi?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 13:47
- Nahlásit
kásný svátky holky a užijte si to a odpočiňte si pokud možno
Budu se snažit být offline, tak nashledanou v příštím roce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 13:53
- Nahlásit
birma
moc si to užij
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 14:50
- Nahlásit
kachna
tak nejak ale povedlo se mi rozchodit jeden usb bazmek co nic nedelal a nebyl cas se ho pokusit rozjet takze aspon maly uspech byl prostor se tomu venovat ale na zruseni dovci duvod fakt ne teda
birma
mooic si to uzij, ja se budh snazit byt online tak se nenudim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 16:36
- Nahlásit
tak - a jsem doma... Svátky začínaj Jen počasí nespolupracuje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 17:00
- Nahlásit
tady je takovy teplo ze chodim v triku a bundu taham v ruce... ted mam chvili v cajovne, muz je ve meste a pak domu makat na darkach a dobrotach
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 17:54
- Nahlásit
tady jsou dva stupně a asi deset cm úplně promáchané břečky sněhové...
Jdu hledat nějaký kratší výlet na zítřek - pokud možno bezsněžný a bezbahnitý - takže písečnou oblast... (Ráj, CVikov, Hradčany, Kokořín... ?? )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 18:43
- Nahlásit
Xerxová
tady je pět na nulou a po sněhu ani památky, ale naštěstí to bahno už trochu oschlo, takže psiska byli celkem čistý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 18:54
- Nahlásit
jdu dobalit dárky - to já ráda... Ještě mi Pepa musí vytisknout ceduličky - kvůli prťavcům děláme fotkové cedulky - aby i nečtoucí věděli, komu dárek patří
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 19:26
- Nahlásit
a jak se to dela takovy cedulky?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 21:39
- Nahlásit
prostě vytiskne malé barevné portréty a já je mašličkou přidělám na dárek... a podle fotek maminky, babičky, tetičky... Nighta... poznají komu mají dárek dát.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2017 22:41
- Nahlásit
he v listopadu jsme s mámou objednali pro neteř barbie kůň snů, přišla obr krabice, tak to otevřu, vevnitř narvaná barbie krabice, tak jsem to tak nechala, aby se na to neprášilo, dneska to konečně vezmu a vytáhnu tu barbie krabici a von to není kůň snů, ale karavan snů, jako nejdřív mě to naštvalo, ale pak koukám na net, že je to rozkládací, skoro na metr, švagrová nás zabije a je v tom 50+ píčovinek včetně záchodu a bazénu a tak, takže to bude mít určitě větší úspěch než hejbací kůň, a jak jsem koukala je to o tisícku dražší, v životě bych to nekoupila, i ten kůň už byl na hraně a koupili jsme ho s mámou dohromady, z obchodu se doteď nikdo neozval, tak doufám, že se někde neozve po vánocích, že to chce doplatit, holt když někdo přečte karavan místo kůň a nebo si to nemaj tak blbě podobně pojmenovávat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 08:43
- Nahlásit
Maya
to uz nemaj narok stejne, to je jejich chyba a ne tvoje, takze hustyyyy! sem.dycky chtela to barbie auto my to prislo hustejsi auto nez kun
xerxova
aha ja cekala nejakej napad co bych mohlq pouzit, al napad zajimavej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 10:39
- Nahlásit
Rumštááááááájn
Xerxová
Kokořínsko je dost polámaný. Moc pěkná ale byla procházka v Jestřebici kolem kamenného mostu. Jen na vás asi krátká. Bezsněžný to tu je.
Možná zimořský důl?
Maya
Ten karavan je naprosto boží!!!, myslím že nemůže nemít úspěch. Děti vzdychají nad fotkama vždy, když to vidí.
už mají podle mě smůlu.
Byla jsem včera na Třech ségrách. Boží, jen jsem si asi dorazila hlasivky.
ale bylo to Ú Ž A S N Ý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 10:44
- Nahlásit
kachna
tak.skvely, ze sis je uzila.a.s detma si to vyresila abys mohla raaaadit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 12:22
- Nahlásit
nakonec jsme šli okruh ze Srbska kolem Branžeže do údolí Kněžmostky - kamennou bránou k Drhlenskému rybníku a dál až na rozhlednu Čížovka... ta je letos nově otevřená, moc hezká - ale navzdory inzerované otevírací době měla zavřeno... Zpátky po modré přes Malou a Velkou Sněhurku do Srbska.
Asi deset kiláčků - cesty překvapivě schůdné, psisko vyběhané, nikde nikdo. Jen na startu jsme potkali dvojici se dvěma psy - jeden byl moskevák nebo bernardýn a ten se tvářil hodně divoce - páník rychle omotával vodítko kolem plotových sloupků... a tak jsme raději s Najtidlem ustoupili na louku a vzali to velkým obloukem... Pán děkoval - evidentně psík neměl hravou náladu a navíc Najt není záruka klidného průchodu. Šlo to vyřešit snadno - ke spokojenosti všech účastněných...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 12:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Upřímně mě mrzí, že jsem si prodloužila smlouvu u O2, jinak bych mohla od tohohle úžasného operátora vypadnout úplně.
A můžete mi vysvětlit logiku?
- odcházím od vás, protože mám špatné pokrytí v baráku (potvrzeno od O2, není znám přesný termín zlepšení signálu, zřejmě v příštím roce)
Souhrnná útrata za dvě telefonní čísla je 600-700 Kč/měs., málokdy protelefonujeme víc než základní paušál, nijak extra nevyužíváme ani volné minuty
- jejich jediná nabídka, abychom neodešli je, že nám na čísle, kde není sleva, aktivují free volání. A to ještě vyzývají, jak má člověk volat kvůli speciální nabídce.
Fakt doufám, že skyfone bude lepší (je na vodafoní síti, takže rozhodně v pokrytí bude)
Teda, já to nepotřebuju vysvětlit, chci se jen vypsat, páč jsem prostě čekala prozákaznický přístup, ne "ber frýtarif nebo nech být a vypadni"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 12:55
- Nahlásit
Xerxová
Tady je fakt všude spousta popadaných stromů. Ale je tu nová značená stezka od Harasova přes Bosyni (bohužel hospoda i díky EET nefunguje už ani o víkendech) zpátky s naučnými cedulemi.
Na Harasově je nové placené (asi 30-40 Kč na celý den) parkoviště, opravují hotel dle dobových fotografií (kdybys náhodou něco měla, tak tě přesměruji na ně). A v Arcadisu je výborná a levná cukrárna (ale určitě zavolej kvůli otevírací době, mám pocit, že tam nějaké omezení viselo). Stromy jsou na cestě spadlé asi čtyři, obejít se to celkem dá, průchodnost pro dogu snad asi jo, když projdou lidi. S trpaslíčkama asi hezký výlet.
Jo a na Klemperce a ještě tuším u mšena se dá koupit nějaká hra pro děti se schovanými poklady. Dá se najít na Netu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 18:48
- Nahlásit
fotky z dnešní výpravy... ta první je nazvaná "obchvat bernardýna" - jinak hodně vody, rákosu, skal...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 19:04
- Nahlásit
Xerxová
krásny fotky, ta rozhledna je zajímavá
kachna_
prozákaznický přístup nemá žádný z těhle velkých operátorů a už jsem slyšela stížnosti i na ty malý, takže už se taky asi učej
|