| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 12:20
- Nahlásit
Xerxová
jeho výraz v běh
tolik k důstojným dogám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 14:11
- Nahlásit
nachystala.sem.se, ze pojedu do mesta o hodinu driv... ze koupim v lidlu esuskou vychvalocany proseco at mam vecer cim si prituknout - myslim, ze tohle je muj prvni silvestr v zivote, kdy budu sama bez pratel.
no a nakonec dobre ze jedu ted - prijedu zachranit sefa do prace vse se mu sype a nic nefacha, je tam sam... no tak snad tu hodinku nejakej poresime, nerada bych prisla i o tu prvni cast mechceche na ktere chci byt do 19h...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 14:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Preji zdejsimu osazenstvu v novym roce predevsim zdravi, at vychazi vsechny plany, at je fura duvodu k radosti a usmevu!
Dneska zadny stresy zvireci kvuli pitomym petardam a at se vam vsem dari!
cernej caj
Teda i dneska v praci, huuf, na rukou by te meli nosit a radne obonusovat!
U nas po vcerejsi chumelenici uz ani pamatky, bahno, bahno, hnus.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 14:37
- Nahlásit
čajdo snad šéf ocení, že ho zachráníš...
Fifi tady je taky děsné bahno, sněhu jen zbytečky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 14:39
- Nahlásit
Fifi přeji ti, aby nový člen smečky vnesl takové vzrůšo, radost a úsměv... jaké jen může zdravé dravé veselé rotvíče zvládnout Už se ti doba klidu krátí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 15:35
- Nahlásit
i vam stastenj novej rok, hodne zdrqvi a minimum blbecku s petardama!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 15:44
- Nahlásit
dnešní fotky (tři jsem dodala k těm starým na minulou stránku - stejná místa, stejný pes... jen velikost je jiná. A nová lávka přes Ploučnici)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 18:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Dvě včerejší omrzliny
[imgs]https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0- 9/26055871_303254090185537_7622392369335230889_n.j pg?oh=9ecc627d9b399a034a1ea5d7cac800a1&oe=5AC4A6BC [/imgs]
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 18:25
- Nahlásit
no dobrá no tak jen jedna
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 18:37
- Nahlásit
Fajka
to je strašnýýý, chudinkaa
u nás dneska jaro, sluníčko a 12 stupňů
Taky všem přeju šťastný příští rok a hodně radosti!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 19:48
- Nahlásit
fajka
to je koule smehova...
maya
lokinek zrejme splni prani
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 22:32
- Nahlásit
fajka krásná zmrzlina
práská to sice už od večera, ale připadá mi, že míň než loni. Pes spí, zatím je zcela v klidu. Uvidíme, jak se bude tvářit na půlnoční běsnění...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 22:38
- Nahlásit
Xerxová
Loki blafe tož myslím že po půlnoci všichni ohluchnem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 22:57
- Nahlásit
Maya
tady furt nastesti dobry, asi 3x neco malinkyho u domu a uz dem spat, uz asi neudrzim oci, dokoukala sem nejakej vanocni film a du se vyspat
ferinka rve celkem solidne, takze snad taky neohluchnu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2017 23:21
- Nahlásit
my byli teĎ na venčící sídlištní procházce (jen 15 minut) a venku rachejtle neřešil Night skoro vůbec. Jen řacha přímo nad náma ho trochu rozhodila... ale jinak standardní čmuchací procházka. Teď ho už ven nepustím, přes největší šílení bude doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 09:51
- Nahlásit
ferinka teda v noci docela naprd, na jednotlivy rachejtle jen vystekla a dobry, ale jak to tu pak zacalo mlatit 30 min v kuse a furt to blikalo, tak se klepala, prehodila sem ji pres hlavu perinu at na to nevidi, sla se zaryt ke me tak mi podrapala pekne oblicej jak zacala hrabat, ale pak sme uz spali dobre
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 10:27
- Nahlásit
my ráno obešli krásný lesní okruh. Jen nám nedošlo, že díky velkému odtávání sněhu bude potok hóóódně téct a místo, kde běžně přecházíme na druhou stranu bude pod vodou... Night navíc velký chumáč bílé pěny (vyplavená celulóza) označil jako nebezpečné hýbající se podivné zvíře a nechtěl vstoupit do vody v jediném místě, kde mohl rozumně přebrodit Zvládnul to - ale klepal se víc, než na rachejtličky (i půlnoční půlhodinové velešílenství přečkal v klidu)
Vařím čočkovku - druhý chod připravuje babča... takže pohodička
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 13:06
- Nahlásit
mnam, cockovku sem nemela veky. u nas se uz nedela - driv se delavala cockovka a borsc a obe zbyvali, uz roky se dela jen borsc. takze sem uz u tatinka dostala obidek, chlebicky a zeleninu a uz su zpatky doma
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 16:15
- Nahlásit
příbuzní odjeli... jsme sami... Psík spí nahlas a běhá ze spaní. A to chudák netuší, že zítra čerpám dovolenou a bude mě mít další celý den doma
Ale dostal včera celý srnčí krk - už ho má rozvařený a obraný... takže změna oproti standardním kuřatům, hovězímu i sváteční krůtě...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 16:32
- Nahlásit
mnam srnku teda ani moc nevim, kde normalne koupit, to si musel posmaknout
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 19:02 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Jak na novej rok tak po celej rok... no a my rok psa začali hezky teda...jen jsem ráno vyšla s Fajfkou a nedošla ke kostelu a u sousedního domu sevotevřeli dveře a vylít zmetek zrzavej ..... co dyck utočí z dálky tak se nějak osmělil a hajzlík se dycky zastavil dva metry před náma a řval z dálky no a dneska se osmělil a šel na natvrdo rovnou do nás a já nejdřív vklidu že se zastaví a někdo si pro něj dojde...a vono ne , pravděpodobně chtěl na novej rok spáchat sebevraždu a šel rovnou do nás ... jako má asi 10 kilo takže nemá šanci bo Fajuše by ho roznesla na kopytech...no takže jak mě to překvapilo bo sem si byla jistá že zastaví, tak nezastavil a jak byl rychlej tak si do něj Fája grybla bo sem to nestihla vykrýt no ale tím jak se do něj vopřela taksi urvala dráp a krve jak z vola tož my začali ten rok fakt báječně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 19:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Tak doufám že jste do novýho roku vykročili líp jak my a nebylo to krvavou stopou
Ráno jsem pak vylítala Dokýšáka a houstečku zničila novoročním výstupem na rozhlednu v příšerným davu lidí a psů , ale jako socializačka to bylo boží a Ejmišák se chovala na jedničku s hvězdičkou šeskrát podtrženou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 19:25
- Nahlásit
Fajka tak ať se babušce tlapka brzy zahojí a rychlý výpad jí pohyb nezhorší. Ale jistě z toho dobrodrůža měla psinu (na rozdíl od paničky...)
Je fajn, že Modroočka je šikulka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 19:27
- Nahlásit
u nás dobrý neb psi jsou zvyklí chodit spát kolem 10 a spát v klidu v boudičkách, tudíž doma jak furt někdo chodí si ani nezdřímli a v půlnoci už byli skoro v kómatu takže stačilo pustit telku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 19:30
- Nahlásit
Fajka
tak dráp doroste když to není nic horšího
teď jsem viděla v tv jaký se najdou mezi lidmi idioti že o půlnoci na václavák berou psy i děti v kočárku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 19:34
- Nahlásit
Xerxová
toho dobrodrůža měla psinu (na rozdíl od paničky...)
jo jo, kdybych jí nebrzdila tak i ve svým věku by zněj udělala trhací kalendář... ale jeho už neřešim bo páníci si nedaj a nedaj říct..no tak halt maj děravej kožich asi...
doufám že se to zahojí brzo ten dráp.. doma sem jí to musela dostříhnout a bylo to do živýho a ona ani nehla brvou...je to furt babka drsoňka
Maya
někdo chodí si ani nezdřímli a v půlnoci už byli skoro v kómatu takže stačilo pustit telku
jo taky jsme to přečkali v baráku u rádia a každej ve svý boudičce...jelito v látkový a houska v kovový a jak jsem měla strach jestli nebude jelito přenášet to svoje hysterčení na housku tak to vypadá že je to spíš naopak a houska přenáši klid na jelito
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 19:35
- Nahlásit
Fajka
at ma fajuska tlapku dobrou a to teda super zazitek...
Maya
no to taky nechapu ze ty lidi musej v nejvetsim bordelu brat ven psy?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 19:35
- Nahlásit
Maya to je dobře, že špicouni strávili Silvestr v poklidu. Mě Night překvapil, když si včera řekl o procházku v čase, kdy už bylo hodně hlučně... Trochu jsem měla obavy, pro jistotu jsem mu nechala branku do zahrady otevřenou (kdyby zazmatkoval a vytrhnul se - aby mohl domů) - ale bylo to bez potíží.
Stále dospává a dospává. probudila ho jen večeře... a zase spí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 19:36
- Nahlásit
Maya
tak dráp doroste když to není nic horšího
jo snad jo...
v tv jaký se najdou mezi lidmi idioti že o půlnoci na václavák berou psy i děti v kočárku
no tak to jsou fakt blbci ..nešla bych tam ani sama natož se psem nebo děckem...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2018 19:40
- Nahlásit
Xerxová
Mě Night překvapil, když si včera řekl o procházku v čase, kdy už bylo hodně hlučně
je obdivuhodnej houska to teda tady neřeší ale vzala sem jí i tak domu bo jsem nechtěla aby zůstala sama ono by ječela že sama nechce bejt...a měla jsem dost obavu jestli fakt nepřevezme hysterčení z rachejtlí od jelita ale ona je takovej salámista že to jelito faktu uklidňuje
|