| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 19:04
- Nahlásit
kachna dík za typy výletní. Určitě se budou hodit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 19:09
- Nahlásit
jinak dneska jak přes kopírák kdysi s Kimem, jdu na procházku s Lokinem, z procházky bez Lokina
jsem se mu schovávala do křoví, vždycky našel, pohoda, pak jsem se mu schovala pod mezičku k rybníku, pes furt nikde, tak vylezu, pes furt nikde, volám, pes furt nikde, jako zatrnulo ve mě, ale pak mi došlo, že blbej není a domů trefí, tak volám domů a byl tam!
prej stál za plotem, sliny mu lítaly od huby (asi jak letěl domů) a jak říkala máma, on normálně vypadá smutně, ale tohle byla hromádka neštěstí
zřejmě vylezl na cestu a nikde mě neviděl, tak si myslel, že jsem ho tam nechala, ovšem za ten pohled jak na mě koukal, když jsem šla domů, to stálo, to překvapení, že nejsem doma
teď ještě jestli si z toho vzal ponaučení a nebo mu došlo, že domů trefí takže příště už žádnej stres jestli má paničku za zadkem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 19:19
- Nahlásit
maya
tak to teda dobre, ze lokinek domu trefi a chudak teda musel byt hodne nestastnej ale ta radost pak! treba si te bude lip hlidat
Dostala.sem rise of tomb raider, tak super protoze mam.dohranej uz ten tomb raider, doufam, ze mi to pojede.
uz mam prvni varku darku, v jihlave to byla fajn navsteva, u kamosky taky, zitra si to uzijeme rano s ferinkou a pak k segre, tak budu balit jak mourovata
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 19:23
- Nahlásit
Maya určitě jsi byla vystreslá - ale chůdě Lokin taky... Takhle se mu ztratit...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 20:03
- Nahlásit
Xerxová
No kdyby se alespoň poučil, ale Kim udělal kdysi to samý a kladný následky to nezanechalo, tak nevim
cernej caj
no já to asi nikdy nedohraju, jsem koukala na ty ovladače a jsou dost drahý teda
balení dárků https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/1 7504533_1254245568023733_2051629109077761922_o.jpg ?oh=e3a573376fa9ea88554fadfccf2195bd&oe=5ABC961C
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 20:06
- Nahlásit
cernej caj
tohle je skvělý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 20:26
- Nahlásit
čaj já jednou viděla krásný kalendář - dvanáct fotek jedné osamocené jabloně - v mlze podzimní, ve sněhu, v námraze, v plném květu, s jablíčky... stále stejné místo, stále stejný strom... a každá fotka jiná - perfektně vystihující daný měsíc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 20:48
- Nahlásit
Maya
dratovej za cca 600, neni to malo ale podle me to neni neco zavratnyho treba k narozkam by se dalo
jj, to je boziii
Xerxová
ten musel byt krasnej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 21:08
- Nahlásit
Preju vsem pekny vecer a zitra zadny vanocni karamboly, at uz s kostma v krku nebo nekde na ceste.
Maya
Chudak Lokin. Ja si radsi pri schovce psa monitoruju, neb jisti momentalne zavostali jedincove by se byli schopny opravdu zabehnout. :x
Tady po snehu ani pamatky uz, bahno a hnus leda. Ale zase dobra zprava, ze diky mokrymu podzimu stoupla voda ve studni o 2 metry. Este tak 4 do plusu a budem na normalu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 22:02
- Nahlásit
Fifi
tak studna super, má bejt furt jako, tak třeba vám to ještě stoupne
no monitorovat nepřetržite Loki moc nejde neb když zahučí někde do křoví, tak není vidět a v podstatě ani slyšet
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2017 22:04
- Nahlásit
tak ještě psí varianta našeho přání a ještě jednou klidné svátky všem a hlavně ve zdraví!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2017 06:06
- Nahlásit
Jasniiii krásné PFko na téma "lehni a zůstaň"
Fifi gratulace ke spodní vodě... Jo a Nightovi se taky nemůžu schovávat (zmatkuje děsně) - jen jako srandu tak, aby mě kousek viděl a nebo ho potichoučku navádím...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2017 09:07
- Nahlásit
Fifi
tak s vodou to je dobra zprava
Janiii
kraaasna psi varianta
tak si to dneska mooc vsichni uzijte ;)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2017 09:45
- Nahlásit
venku je 7 stupňů - mizí u nás na zahradě poslední zbytky sněhu... Pepa jde na dvorek umýt Chrudoška a já dosypu krmítka (trošku nadbytečné - i hmyzáci lítají) a ustrojím náš pidi stromeček...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2017 09:47
- Nahlásit
Maya
Já se takhle schovávala Dáje (náš první špic, nádherná ségra Deryla Litožnické tvrze), což došlo tak daleko, že jsem se jí pak nemohla zbavit. Dáju to totiž nebavilo, tak si mě hlídala, aby jí ten debíííl zase nezdrhnul.
Jednou jsem zdrhla Máje, zmihla mi, tak já taky (se třema psama a miminem v šátku). Se tak raduju, jak se mi to povedlo, otevírám vrata a shora se dírou v plotě přiřítila spokojená Mája s výrazem "plichtáááááá"
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2017 13:16
- Nahlásit
téma "lehni a zůstaň
ještě pár týdnů to snad bude junior zvládat z celé smečky nejlíp
ikdyž po postýlce a dece rotuje už slušně dokolečka dokola
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2017 14:52
- Nahlásit
Tak kdyby jste měli pocit že nemáte vše dokonalé...tak výčet našich katastrof .. na pečení nebyl čas (pekla babička), dárky nebyl nápad ani energie tak jen maličkost každému, nepeče nám z nějakého důvodu trouba, takže kapr asi nebude...na středu mám dělat DPH, kontrolní hlášení a souhrnný hlášení na který jsem ještě nešáhla a zároveň makáme na jedný várce madel co musí ještě do konce roku odejít, na čífa jde rýmička a o úklidu se raději nezmiňuju...stromeček je praťavec...ale je mě to fuk... a nestresuju se tím
Dneska raději doháním jinší resty, navštívila jsem bejvalé kolegy z práce už v důchodovém věku co sem jim dlužila návštěvu celý rok... a přišla jsem v ten nejblbější čas na štědrý den dopoledne se zabahněnou Ejminou co je poskákala oblízala zachlupila ....a hodinu je zdržela od vaření a příprav a stejně měli radost a vlastně nej dárek pro ně byl, že jsme je tak přepadli nečekaně...
a o tom to je , ty nejlepší věci bejvaj zadarmo
Tak šťastné a veselé
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2017 15:23
- Nahlásit
Fajka klíííd. Hlavně hodně zdraví, pohody a úsměvů.
ehm... Night mi dal zajímavý dárek... před chvilkou na mě poprvé v životě zavrčel. Chtěl si odnést kost na koberec - což nebylo poprvé a já mu jako vždy sdělila, že kost zůstane na "žrací" podložce u něj na pelechu. Neřešila bych zavrčení (nad majetečkem to občas zkusily všchny dogy), ale to, že když jsem na něj houkla, co blbne (ale ne ostře, spíš překvapeně, rozhodně žádný lepanec nepřiletěl), tak se zcela mimo s ocasem pod břichem vydal do patra a co krok to vrk... a já stála dole a nechápala... Dolů přišel za minutu normální pes - ožral kost, já ji časem vyměnila za kus masa (jindy mu ji normálně beru - dneska jsem raději měnila)... že by měla jedna zkušená dogařka pravdu, že Jižani dospívají extrémně pozdě ?? Nebo že by chlapec předčasně stárnul??... Nevím - ale jeho reakce mě překvapila. Brouček můj labílek měkký nečitelný...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2017 07:01
- Nahlásit
kuk - krásný Boží hod Půjdeme do lesa a pak na oběd k našim.
ještě poznámka k tomu včerejšímu vrčení - další "kontakty se zajímavým jídlem" zcela bez problémů - i na babičku jen slintal - když jedla "naše cukroví"...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2017 07:54
- Nahlásit
Xerxová
tak kdo vi, jestli se i neceho nelek nebo tak...
Fajka
tak to je krasna prepadovka
vcera to bylo s detma fajn, dneska objet pribuzny... ja uz su uplne tuha za ty 2 objizdeci dny, uz se tesim na vecer ze konecne bude doma trochu toho domaciho klidu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2017 17:19
- Nahlásit
tak snad jste si všichni užili svátky, snad i u Fajků
u nás normálka, karavan měl úspěch, tak dobrý
synovec dostal od babičky fotící dron, tak jsem na to zvědavá až to zprovozní
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2017 17:23
- Nahlásit
cernej caj
dostala jsem toto, mám vymalováno kousek a obávám se, že bez vlastní inovace, kterou nemám, to původnímu obrázku bude podobné jen hoooooodně vzádělně
http://www.nbvysivani.cz/malovani-kresleni/cpn18-k resleni-zvedave-oci/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2017 18:14
- Nahlásit
Maya
tyjo fotici dron bude urcite husta vec
ja si prave na svym vanocnim darku zuzila a zkratila nocni kosili xxl... jen sem se u toho strihani tak rozjela, ze sem z toho udelala takou sexy nocni kosili, spis jako tricko
jinak ten obrazek WOW! su zvedava az ho dodelas, je nadhernej
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2017 19:01
- Nahlásit
Fajka
....a hodinu je zdržela od vaření a příprav a stejně měli radost
my měli letos už druhý ročník setkání té naší místní bandy - na štědrý den, ve dvě odpoledne opékali jsme buřty, něco málo se popilo, pak šli společně na hřbitov zapálit svíčky a zas každej do svého domů .... a je to prostě super. žádnej stres ve stylu "ježíííš, už bysme měli dát smažit kapra, a já musim udělat chlebíčky ...." - no pecka odpoledne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2017 19:42
- Nahlásit
cernej caj
jinak ten obrazek WOW! su zvedava az ho dodelas, je nadhernej
jo ta předloha je super, ale ten obrázek tomu není podobnej ani vzádleně neb malováním podle čísel, teda ohraničenejch kousků tohle fakt nenamaluješ, jako asi bude poznat z toho, že je to vlk, ale to je asi tak všechno
Janiii
to jste teda měli super den
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2017 21:04
- Nahlásit
Maya
no ale to by se trochu dalo i pak pastelkama do sebe, skoda ze neumim kreslit to by me uplne lakalo si vyzkouset
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2017 21:13
- Nahlásit
cernej caj
skoda ze neumim kreslit
mě by to asi zabilo, omalovánky na mě rozhodně antistresově nepůsoběj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2017 21:16
- Nahlásit
cernej caj
ono většina barev jsou tam dvě barvy přes sebe, jako třeba ta pěkná vlčí se dělá hnědou a zelenou
kachna_
a to mě to baví, ještě jsem dostala dvě knížky omalovánek, už jich mám snad 10 ale to jsou normální obrázky, kde se to fakt vymaluje jednou barvou a výsledek i někdy vypadá hezky, tohle je už taková vyšší kreslicí, takže převedený do podoby neumětela jako jsem já to vypadá děsně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2017 21:17
- Nahlásit
teda chci říct, že výsledek toho malování štětcem vypadal daleko líp než toto
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2017 21:31
- Nahlásit
jinak třeba se někomu bude hodit, ale prej na blechy v domácnosti učinkuje sůl rozsypaná na podlahu neb čerstvě vylíhnutý blechy hned zabije, prej ozkoušeno, tož nikomu teda nepřeju, ale kdyby, možno vyzkoušet, prej pár dní nechat a pak vyluxovat
|