| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2017 21:40
- Nahlásit
cernej caj
Jo a dostala jsem samo knihy, začala jsem číst toto, mám ještě i druhý díl, třetí snad teprve vyjde a je to super, když si teda člověk zvykne na ty čínský jména
https://www.martinus.cz/?uItem=261341&gclid=CjwKCA iA4ILSBRA0EiwAsuuBLTxf6CV5J0LclZsgby9jlnvcePoql5cv hIsG7K-f5o7tkOhU59xt9BoC19EQAvD_BwE
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2017 06:40
- Nahlásit
já si užívám poslední "klidné" ráno. Ještě stihneme krátký výlet (asi Jezevčák na kraji Lužek) a pak to začne, na oběd nás bude šest, na večeři deset a od zítřka čtrnáct K svátkům to patří a bude švanda a pohoda. Těším se, logistiku máme zvládnutou za ty roky dokonale... (a pak se taky budu těšit, až všichni vypadnou )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2017 09:28
- Nahlásit
Maya
s tou soli je to dost zajimavy info
tak to zni dost huste
kachna_
tak me neba ty omalovanky, ani ty antistresovy, ale bavilo by me si to nakreslit podle predlohy, kdybych to teda umela, ze
Xerxová
uzivej, uzivej taky uzivam...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2017 10:12
- Nahlásit
cernej caj
bavilo by me si to nakreslit podle predlohy,
jsem včera Kačence chtěla nakreslit jedno miminko, nakonec jsem jich kreslila pět (Kačenka jednomu při gumování urvala hlavičku) a ještě Marťovi verlybu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2017 10:18
- Nahlásit
to zase byl výlet... vstali jsme brzy a že bude hezké slunečné ráno. V Liberci vstávaly červánky, nad Chrastavou svítilo, kupodivu i u Sloních kamenů a Lemberka svítilo... a dojeli jsme pod Jezevčí (jinde Jílový a jinde Limperk) vrch a bylo šedo, mlžno a na krok nevidět... Pepa se vztekal (měl s sebou spoustu objektivů) a navíc jsem prošla větví a jak šel za mnou, tak ho šlehla přes oko... Na oční jet nechce, že už je to skoro dobrý... (uvidíme, co to udělá do zítřka...)
Fakt vypečená procházka - jinak tady pochopitelně krásně jasno...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2017 11:08
- Nahlásit
Kachna jééé - velrybu kreslím ráda - a umím i delfína, kosatku, žraloky (i wobegonga - oblíbenec našeho Viléma), rejnoka, kanice (další oblíbenec)... medúzy, chobotnice, kraby, poustevníčka... jeden čas jsem podmořský svět musela kreslit často
Kreslím ráda a jak vidím kus papíru ... tak jedu jedno zvíře za druhým
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2017 11:11
- Nahlásit
kachna_
kacenka je nejaka drsna
Xerxová
snad bude oko dobry!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2017 13:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Dočítat vás zatím nestíhám, abych stíhla to dípíhá a to ostatní.... ale při pohádkách a cukrový u kapra se salátem se maká docela dobře
Xerxová
vrch a bylo šedo, mlžno a na krok nevidět
takhle je u nás už čtvrtej den
tak ho šlehla přes oko...
au!
Zákony profesorky modroočky:
Ani lopata uložená na střeše kotce není v bezpečí!
Naučila housku jedné věci.....a to...jak vylést na střechu kotce!
Přičemž si při sundávání lopaty požvýkala kabel co vedl vrchem nad střechou od vánočních světýlek..tudíš na zahradě už vánoční svícení skončilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2017 17:27
- Nahlásit
Fajka
no myslim, ze dulezity, ze to nerozsvitilo housku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2017 17:45
- Nahlásit
cernej caj
no myslim, ze dulezity, ze to nerozsvitilo housku
bohužel se jí nerozsvítilo ani v kebuličce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2017 18:11
- Nahlásit
Fajka
no ale zas co kdyby byla jeste chytrejsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2017 20:36
- Nahlásit
Fajka
chytrá housička, co má co dělat lopata na kotci
máma dneska zapomněla na zahradě mobil, v dosahu, nic se mu nestaloooo ale zatrnulo jí, když jí došlo kde ho má
Xerxová
no ale ty umíš kreslit, Najtík byl jak živej, to se to pak kreslí nejen mořskej svět
cernej caj
už jsem to domalovala, má to oči a čumák, jinak děs
a to je to o trošku hezčí že jsem bílý plochy, co měly bejt vynechaný, domalovala vlastní světle šedou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2017 20:41
- Nahlásit
na prodej, má uplně stejnej pohled jako Loki v tom věku, zajímavý, že i když ty štěňata vypadaj +- stejně, tak takhle nasraně kouká jen tenhle můj favorit už od začátku
a jmenuje se Bucifal
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 07:26
- Nahlásit
Maya pořídíš Lokinovi parťáka ??
tady je klid před bouří - úplně všichni spííí. Včera to bylo úžasné, vše v pohodě - až pozdě večer byla dítka utahaná a tudíž už i ufňukaná (a vyhnaná spinkat), Night utahaný (a upozorňoval na sebe pískáním a trháním hadrů na hubu - což dělá, když chce jít spát a sám NEE) Jinak pohodička pohoda.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 09:00
- Nahlásit
maya
bucifal ten by moh bejt dle mena trochu klodnejsi nez loki
uka vlka to me.zajima
xerxova
super, ze u vas pohoda
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 10:35
- Nahlásit
Xerxová
chce jít spát a sám NEE
, Martin netrhá ty hadry
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 11:00
- Nahlásit
kachna
no aspon bys melq na cem trenovat siti
dneska mi v praci kazdej zavidi moje firemni triko s ustrizenejma rukavama prej kde sem.ho vzala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 11:16
- Nahlásit
Když má policajt draka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 17:05
- Nahlásit
a do praseeeee! po vanocni cajovne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 18:29
- Nahlásit
Xerxová
pořídíš Lokinovi parťáka ??
to bych asi nepřežila
kachna_
drak pěknej, zbytek mi připomíná toho čerta z pohádky převlečeného za myslivce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 18:31
- Nahlásit
cernej caj
vlk, ve skutečnosti jsou ty barvy tmavší
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 18:42
- Nahlásit
vlk,
ale to je pěkný, pravda, jiný, ale pěkný
zbytek
to je figurka policajta z bruder autíčka, Martin nás tím ohrožoval a nám přišlo, že policajt na roztomilym okatym dráčkovi je strašně srandovní
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 19:22
- Nahlásit
synovec dneska zkoušel drona co dostal od babičky a musím říct teda, že to není úplně jednoduchý ovládat, ale jako super zábavný, ani bych to nečekala, až se naučí ještě s foťákem, tak to bude ještě zábavnější, myslím, že budeme mít hodně leteckých fotek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 19:59
- Nahlásit
Maya
tak vlk dobrej teda i tak, i kdyz jinaci ale vypada dost dobre, zas proste vic kreslene
tak to bude asi vtipny s fotkama zezhora
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 20:02
- Nahlásit
cernej caj
vtipny s fotkama zezhora
hele, to možná ale bude cesta i pro nás, třeba takhle toho Martínka i někdy vyfotíme
Maya
Na fotky se těším
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 20:07
- Nahlásit
kachna_
ale ono treba i foto prirody vic zezhora sou husty, msi to byt super hracka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 22:38
- Nahlásit
cernej caj
kachna_
tak není to tak drahý, můžete si to koupit, ale samo ten foťák žádný extra fotky neudělá, u těhle levnejch dronů má snad 2 mpx
mě se ten vlk teda nijak extra nelíbí a to je takhle lepší než když místo tý šedý měl jen bílej papír jak to bylo v návodu
ale vcelku dobrá zkušenost jak malovat dvě barvama přes sebe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2017 23:15
- Nahlásit
jak by se česky řeklo to druhý a třetí? jako amble jsem našla že je i mimochod, ale oni jsou mimochodem všichni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2017 07:52
- Nahlásit
to ja nevim jak se tomu rika
me se to libi protoze obrazek nemusis mit ze odpovida realite a mam rada spis kresby ktery sou kresba jakoze jestli chapes...
ja barvama pres.sebe obcas kreslim i kdyz sem roky nic neudelala...
clanek s navstevama teda nic svetobornyho...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2017 09:48
- Nahlásit
Vánice jako blázen! že by konečně ty lyže?
|