Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 19:42
- Nahlásit

Fajka
jsem měla strach jestli nebude jelito přenášet to svoje hysterčení na housku tak to vypadá že je to spíš naopak a houska přenáši klid na jelito
To je parada, kdyz to takhle zafunguje!
Fajusce babovce foukam poranenej drapecek, at ji to brzo doroste a nejsou z toho zadny problemy. Drsnice jedna.

U nas to praskalo tak nejak primerene, rozdavani pripecenych krupavych kolinek z sunkafleku trvalo dlouho a dostatecne pomohlo rozptylit Troldaka od jeceni na petardy. Ted tu lidi vypousteli takovy ty lampiony prani - to je taky dobra debilita, modlila jsem se, at to neleti na barak ci kulnu...

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 19:46
- Nahlásit

Fifi
To je parada, kdyz to takhle zafunguje!
jo ona si prostě u nás našla to svoje místo a už si to bez ní nedovedu představit

Fajusce babovce foukam poranenej drapecek, at ji to brzo doroste a nejsou z toho zadny problemy. Drsnice jedna
jo jo děkujem, babka drsoňka ze svých zásad rozhodně neupouští ani věkem

pripecenych krupavych kolinek z sunkafleku

Ted tu lidi vypousteli takovy ty lampiony prani - to je taky dobra debilita, modlila jsem se, at to neleti na barak ci kulnu
vidíš ted si mě připoměla...jeden sem našla dneska u nás na zahradě a je tam nějaká rulička ana tom něco napsáno..jdu to hned najít a zjistit co tam bylo...

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 19:49
- Nahlásit

Fajka
babka drsoňka ze svých zásad rozhodně neupouští ani věkem
Tak je to spravne, tak to ma byt!
jeden sem našla dneska u nás na zahradě a je tam nějaká rulička ana tom něco napsáno..jdu to hned najít a zjistit co tam bylo...
To jsem zvedava. Jako je to vizualne pekny, tichy, ale predstava, ze to spadne nekde do stohu ci tak, me desi. Ovsem zajimavy, ze Troldaka tenhle druh bubaka nevydesil vubec!

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 20:00
- Nahlásit

Fifi
Jako je to vizualne pekny, tichy, ale predstava, ze to spadne nekde do stohu ci tak, me desi.
no otevřenej ohen plující volně prostorem bez dozoru není dobrá věc bo seno sláma začne hořet hned a lehko

hele je to německý...nebudu to sem vypisovat německy ale je to něco vy smyslu že když končí starej rok a začíná novej tak má každej nárok na přání a když ho napíše na tenhle papírek a pošle po větru tak mu novej rok to přání splní...

nic tam ale napsanýho není. těžko říct odkud to až přilítlo..večer to tu nebylo a ráno to bylo u branky...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 20:05
- Nahlásit

Fajka lampionů lítalo včera docela dost... Ještě jsme si říkali, jak je dobře, že jsou lesy plné vody a sněhu. Nemám ráda ani rachejtle, ani lampiony - ale vůbec nechápu samotné dělbuchy...

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 20:17
- Nahlásit

Xerxová
Nemám ráda ani rachejtle, ani lampiony - ale vůbec nechápu samotné dělbuchy
já to přímo nesnáším a jsem z toho dost běsná, vyhozený prachy, utrhaný ruce , požáry, vystresovaný zvířata to všechno je prostě hrozný a díky tomu že prostě se střílí a práská dennodenně tak jsem z toho fakt běsná ALE na druhou stranu musím říct že když se to umí a dělají to profíci a má to kvalitu a úroveň a je to bezpečný jako třeba ted ukazovali v telce ten pražskej tak musím uznat že to bylo fakt úžasný co profíci dovedou. Hudba kvalita a mělo to děj... tak i přesto že skřípu že to jsou vyhozený prachy z okna tak jo at je klidně jeden takovej v každým městě který chce na ssilvestra od půlnoci do půl jedný a šlus ale, zbytek bych zakázala střílet prodávat i vyrábět....ale je jasný že to je nereálný bohužel bo je to byznys velkej jako všecko

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 20:26
- Nahlásit

A toho bordelu, co po tom zbyde... Ve mestech to este sluzby uklidej, ale v polich, na polnacce to tam dycky zustava. Inu, kazdorocni povzdech.
večer to tu nebylo a ráno to bylo u branky...
Tak aspon, ze nic nevzplalo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 20:38
- Nahlásit

Fifi
toho bordelu, co po tom zbyde...
jo vidíš...na to bych uplně zapoměla...to je další děsná věc

Tak aspon, ze nic nevzplalo.
naštěstí tu máme ještě souvislou vrstvu sněhu takže ne ale mohlo se to zastavit o nějakej vysokej strom na zahradě a ten klidně chytnou mohl :-/

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 20:48
- Nahlásit

Fajka
No radsi nemyslet a nedumat.
Krasne sajni venku fullmoon. Vrrkodlaci se uz asi blizej.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 20:54
- Nahlásit

Fifi
Krasne sajni venku fullmoon. Vrrkodlaci se uz asi blizej
jako dneska bylo uplně jako na jaře i tady nahoře na sněhu..taková hezká půlka března

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 20:59
- Nahlásit

tak lítací lampiony k nám naštěstí nedorazily fakt stačej ty rachejtle
přitom říkali v tv že existujou rachejtle bez zvuků, ale o ty asi není zájem neb čím víc kravál tím víc kůůůůl

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 21:10
- Nahlásit

Maya
existujou rachejtle bez zvuků
to slyším poprvé...sem netušila že to existuje...

zájem neb čím víc kravál tím víc kůůůůl
asi

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 21:23 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Tututu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 21:25
- Nahlásit

Fifi

juuuuu ta roste před očima!

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 21:33
- Nahlásit

Fajka
to jo. Bude zakraticko veselo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 21:49
- Nahlásit

Fifi
to jo. Bude zakraticko veselo.
už si balí batůžek ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 21:50
- Nahlásit

Fajka
Cemodanek uz ma skorem sbalen.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 21:57
- Nahlásit

Fifi

Cemodanek uz ma skorem sbalen
juuuuuu takže užíváš poslední chvilky volna před příjezdem černý čertice? týýýýjooooo, to jsem zvědavá na první dojmy

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 22:01
- Nahlásit

Fajka
Urcite dam vedet.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 22:05
- Nahlásit

Fifi
hlavně si užij to velké malé mimino ... bo než se čék naděje je z toho spratkovité individum s vlastním názorem ještě ža nám byla přidělaná už skorem dospělá houstečka nějak mě ta miminkovská fáze u ní vůbec neschází

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 22:11
- Nahlásit

Fifi
budou krátery

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 22:12
- Nahlásit

Maya
budou krátery
já to jako ze solidarity raději přešla mlčením

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 22:37
- Nahlásit

Tak ty uz tu jsou, po Troldakovi a Skritkovi, zadna novinka. Neco se zasype, neco pribude...

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Led 2018 23:03
- Nahlásit

Uspáváme Pídě, spí zatím s náma.
No, spát se mu nechce, spal odpoledne tři hodiny (nebudíme, neosvědčilo se nám to), tak kraví pod peřinama, najednou slyšim Michala: "Jau, jau, jestli ještě někdy vyndám tu ruku zpod peřiny, tak přísahám, že už jí tam nikdy nedám!"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2018 05:58
- Nahlásit

fajka
dobre ze housticka ma.na jelinko uklidnujici vliv

fifi
fesandaaaa!

kachna
dobra pirana

se mi nechtelo vstavat, kilem.uplnku mam.dycky desny sny a spim.blbe a navic blbcu s petardama zacali dojizdet co jim.zbylo presne jak sem.ulehla... jako na silvestra ze delaj bordel do jedny rano kdyz nejdu do prace, budiz... ale tohle si lred prcovnim fnem mohli odpustit hajzlici, su uplne ko.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Led 2018 06:57
- Nahlásit

fifi krásná důlní inženýrka Růženka

čaj já spala dneska jak špalek... A protože dneska neučíme (děkanské volno), tak čerpám dovolenou. Budu se flákat a uvádět domácnost do standardního stavu po odjezdu všech nájezdníků...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2018 08:49
- Nahlásit

cernejcaj
ja taky vzdycky hur spala pri uplnku ale co nam loni dali novy zarovky do verejnaku pred barakem takze ted to sviti asi tak 10x vic nez driv tak si zatahuju zavesy jinak mam v loznici strasny svetlo a blbe se mi spalo furt
akorat je to blby pres leto ze clovek nevstava do svetla

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Led 2018 09:40
- Nahlásit

Naše tupé špičátko den před Silvestrem usoudilo, že je nejmíň kamzík, skočila z dvoumetrovýho šutru a buď si něco natáhla nebo narazila, tak nám tu dva dny prokníkala (pohyb normální, bolest lokalizovaná, jen ona je prostě hysterka).
Dneska už se tam nechá i hladit, možná jí dneska vezmu na procházku zase.
Odlehlo mi ale teda

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Led 2018 10:03
- Nahlásit

kachna ufff - hlavně že to vypadá líp a špičátko se nepřerazilo.
Mě kdysi vyděsila Betka, která ve věku pro dogu pokročilém (víc než 6 roků) místo obejití sklaní hrany (což není problém ani velká oklika) skočila dolů. Chodívala tam pravidelně, znala to tam jak své boty, nikdo ji nevolal, nepoveloval... proč to udělala - netušíme. Je to zdokumentované - neb tam hezky stála a Pepa ji chtěl vyfotit (fotí momentky - rozhodně ji nijak neupozorňoval, aby stála...)... a tak vyfotil tu těžkou psici, jak se vrhá dolů... Nic se naštěstí nestalo, ani nezapajdala... Ale před očima to mám stále, neb to fakt byla výška...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2018 10:09
- Nahlásit

kachna
at je spicatko cajk

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání