Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 12:32
- Nahlásit

tak feri zas ocasek nedela

sem v praci znicila pocitac ale poslednich 15 let sem tuhle vec chtela prubnout - kvuli rizikum nikdy ne na svym pc

birma
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 12:40
- Nahlásit

cernej caj
sem v praci znicila pocitac ale poslednich 15 let sem tuhle vec chtela prubnout - kvuli rizikum nikdy ne na svym pc
to by mě zajímalo, cos dělala

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 12:58
- Nahlásit

to by mě zajímalo, cos dělala

hodila z okna a čekala jestli dopadne na všecky čtyři

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 13:24
- Nahlásit

nejak nestiham
zacina predvanocni hekticke obdobi
jsem rada ze jsem se neprihlasila na anglinu s novou skolou nove testy a to ustni to bych skoncila tak s levelem A1
a 6mesicni semestry zacinajici od ledna jsou taky zajimavy

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 13:38
- Nahlásit

Maya
Peníze jsou tu..dííííky moc! Ale mohla si ještě něcož ušetřit...
máš u mě příště kdyžtak něco navíííc

predvanocni hekticke obdobi
začínáááá ? tyjo netuším v jakým oboru se pohybuješ ale my to máme už tak dva měsíce minimálně....už at je pětadvacátýho nebo mě klepne už!

mám víc jak měsíc hotovou novou občanku a ne a ne se tam dostat...tak tam jedu dneska ráno už jsem se dokopala..spešl cesta jen pro ni a přijedu ...a nejdem jim celý dopoledne proud...takže smolíka..přijdte si zítra znovu

jako dneska 10 km tam 10 zpátky..zejtra to stejný... chodit někam do práce a muset si brát krz to dovču tak mě asi klepne...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 14:04
- Nahlásit

fajka Moc dobře si uvědomuju, jak těžké to máte a moc dobře si uvědomuju, v lakém luxusu zaměstnaneckém na akademické půdě jsem (a to nemusím sedět na půdě )

Přišla jsem od zubaře a za chvilku vyrazím k našim - je docela teplo a tak bych mohla taťku dostat na chvilku ven (za mrazu to venku neudýchá)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 14:05
- Nahlásit

flashovala bios

fajka

ja mam urad 1,5 h busem kdyz mi navazuje spoj

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 14:08
- Nahlásit

birma
paní si ho chce prostě dobře vycvičit, obecně asi ona i manžel chtějí dobře ovladatelného poslušného psa.
Dík, předám

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 14:11
- Nahlásit

ja mam urad kousek od domova zato ale daleko z prace tudiz vyridit neco po praci nerealny
Fajka
v oboru s vanocema a touto rocni dobou nijak nesouvisejici ale velkoobchod a podnikatele chteji utratit penize na konci rokukvuliva danim bo co i loudej faktury bez zbozi a to nejdeee a prsiti tejden ve ctvrtek uz zavirame kram

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 15:04
- Nahlásit

cernejcaj
ldo chce zhubnout musi zrat
https://www.jota.cz/mate-stale-hlad

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 15:36
- Nahlásit

https://m.kosmas.cz/knihy/224083/tucne-superpotrav iny-a-oleje/

ted ctu tohle. je to pravda, no... ja jim malo

birma
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 18:51
- Nahlásit

vybíráme podlahu do obýváku - požadavky jsou následující:
- psům to nesmí klouzat
- musí se to dát položit na stávající plovoučku bez jejího poškození
- musí se to dát snadno umýt
- mělo by to omezit hluk směrem dolů k sousedům (zatím si tedy nikdo nestěžoval, ale...)

výsledek? Budeme mít prostě kráááááásný obývák

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 19:22
- Nahlásit

birma
jak to vypadá položený? jinak snad na ten hluk se dělá odhlučnění pod tu podlahu, dělaj to i pod plovoučky
já mám podfilcovaný pvc a v podstatě to všechno splňuje taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 19:30
- Nahlásit

korek? nebo takovy to lepsi lino co mu nemuzu prijit na jmeno? miva to i hrubsi povrch ne tak klouzavej? a kdyby to bylo v rozmerech cele podlahy idealne zatizeny kouskwm.nabytku?

bo ono dneska hromada lidi rika plovoucka laminu i kdyz metoda lepeni "plovoucky" by odhlucnena byt mela, vetsina lid to zabije levnym laminem nahoru

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 19:32
- Nahlásit

birma
pani s lapinkou hledá parťáky do štafety
https://www.facebook.com/events/699308283607428/

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 19:33
- Nahlásit

cernej caj
korek jsem slyšela že psi časem poškrábou
lino neklouzavý mám já, je to na omak takový drsný, ale jak se to jmenuje teda nevim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 19:41
- Nahlásit

ale lino spis koupis na metry jak.koberec a nemuselo by se lepit. a nejaky drazsi kvalitnwjsi bude pekny a odolny

birma
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 19:52
- Nahlásit

cernej caj, Maya
holky dík, ale to nebyla žádost o radu, jen konstatování
ano, nová plovoučka by měla být odhlučněná. Vzhledem k tomu, jak je položený lino na chodbě, tomu fakt nevěřím
nic pod podlahu dávat nechci, protože to nevyřeší kluziště na ní, o který mi jde především. Nový lino sice klouzat nemusí, ale může a člověk to pozná, až když ho položí (mamka má nový hrbolatý lino a psům ve smyku klouže zcela stejně, jako stará plovoučka), navíc je asi 5x tak drahý a korek zničí cokoliv, není na to ani potřeba 80 kg řádících psů (kočky by ho dozajista ocenily jako škrabadlo )
Prostě to, co jsme vybrali splňuje všechny priority, jen to bude fakt krásný na pohled

birma
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 19:52
- Nahlásit

cernej caj
nejaky drazsi kvalitnwjsi bude pekny
ano a to je přesně to, co chceme, dát 20 litrů, který nemáme, za podlahu do pronájmu

birma
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 19:55
- Nahlásit

Maya
pani s lapinkou hledá parťáky do štafety
se bojim, že my už máme většinu roku prakticky obsazenou - jen dogtreků je 10, do toho mám já pár pracovních víkendů, Vokoberg, Zimní sen.... Petrovi to navrhnu, ale nejspíš budem rádi, když se stihnem občas zastavit

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 19:58
- Nahlásit

birma
vy se jednou strháte
doufám, že pak dáš fotku, jak ta podlaha vypadá, jsem hledala nějaký fotky v místnosti a nic, celkem by mě to zajímalo
tak ono je jasný, že když ten byt není váš, tak do toho investovat nějaký velký prachy je naprt

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 19:59
- Nahlásit

birma než jsem koukla na to, co jste vybrali - tak mě napadly ty gumový čtverce, co se lepí pod dětské průlezky... Myslím, že poměr cena výkon bude u vaší volby dobrá... jen pravda estetika trošku zapláče Psům je to jedno a vy stejně doma nejste

birma
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 20:04
- Nahlásit

Xerxová
jojo ty gumový čtverce jsme měli v hledáčku taky jenže jsou porézní hladký a bojim se, že by se to blbě udržovalo čistý. Jako nejsem uklízecí magor, ale občas se nějaká kočka nebo pes poblijou a nemusím to mít na další roky nateklý v podlaze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 20:15
- Nahlásit

birma
v tom pripade ultra levnej koberec a za par mesicu vymenit za jinej

u nas tak silene fuci, ze to se mnou cloumalo po ceste z autobusu. Jestli vcera fucelo fest tak cekam, kdy vypadne v obci zas elektrika

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 20:27
- Nahlásit

zdravi vas denyky!!! krz tu kolegyni nechce drazdit, bukvicka ze je OK a denyky ma nejaky obtize, tak snad po novym roce bude zdrava a i prijde pokecat

birma
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 21:04
- Nahlásit

cernej caj
tohle vyjde cenově jako levnej zátěžák, půjde to líp udržet čistý a nebude to snad třeba taky rychle vyměnit

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2017 21:50
- Nahlásit

cernej caj
taky zdravíme denyky a ať se brzy uzdraví a ukáže
jsem si na ní vzpomněla o víkendu když jsem koukala na Krále hor s Renem, hlavní role orel a teda ty scény některý fakt nechápu jak mohli natočit, parádní film

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 05:55
- Nahlásit

Birma
no je otazka zda to je plovoucka vubec to co tam je. pravdepodobne vubec neni...

ale je super, ze ste to vyresili akirat pirad nechapu, co ste teda vybrali?

maya
vubec neznam

v noci nas to malem.odfouklo, celou noc sem byla vzhuru, ty rany yo byl des...

birma
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 08:05
- Nahlásit

cernej caj
plovoučka je systém pokládky - může být ze dřeva, lamina, levnej šmejd nebo velice kvalitní. A to co my máme je prostě kluzká laminová mrcha
akirat pirad nechapu, co ste teda vybrali?
to na co jsem házela odkaz - gumu do dílen a provozů

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2017 08:25
- Nahlásit

cernejcaj
jako ze natocej orla jak se koupe v rece to chapu, jak natocej scenu kde orel lovi kamzika a kutalej se spolu ze srazu to si uz predstavit nedovedu aniz by se to stalo coz se mi moc nezda to by ochranci asi dost rvali

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání