| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 11:25
- Nahlásit
birma
určitě se prodávaj klece Ale to zvohýbá...
klec ja naprd do tý táhne, budem potřebovat celoplech...hrany oplechovaný u tý dřevěný boudy jsou ale našla vypadlej suk takže byla v prkénku dííírka... a do rána je z malé dírky větší dírka ...jak to celý dopadne asi je víc než jasný
Maya
oplechovani nestaci?
doted stačilo...ale paní profesorka je prostě badatelka na molekulární úrovni....
ten sobotní výlet byl evedentně krátkej...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 11:38
- Nahlásit
Fajka
no jo kdyz ona ma v genech asi jiny boudicky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 12:07
- Nahlásit
Maya
no jo kdyz ona ma v genech asi jiny boudicky
no to at si udělá sama až napadne sníh
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 12:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
no a nebo totok..
[imgs]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0- 9/21462425_10214447040196384_7934793535525370136_n .jpg?oh=830edaccfb93c01567695563a01410c7&oe=5A3BC6 A4[/imgs]
....ten plast neni tak studenej jako kov...
a asi to nebé pak ani drahý vyměnit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 12:19
- Nahlásit
fajka
kup ji krabuci z autovraku
maya
na mobilu tam kulovy vidim, budou mozna na odhlucneni pro zapojeni disku nebo pro vyjeti cdromky ven pri montazi, ale fakt takhle nevim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 15:41
- Nahlásit
birma
asi pujdu do prace v patek...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 15:49
- Nahlásit
čaj já mám pro změnu dálkaře v sobotu. Od sedmi ráno... Asi si vezmu volno v pátek... náhradní o den dopředu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 15:52
- Nahlásit
xrxova
tak to je fajn aspon bude v horqch malo lidu
zatim patecni dovcu zrusenou nemam... ale...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 15:55
- Nahlásit
Fajka šikovná bestie modrooká to je... S tou si užijete ještě hodně srandy
Fifi já vím, že chlapeček můj za svoji něžnou a lístostivou dušičku nemůže... Však jsem ho hajcala dostatečně. Jen to prostě hůř chápu Ani jeden nejsme bolestín (ani na rýmičku páník neumírá), všichni psi byli normální... a teď tenhle Měkota
LucYnka občas publikovala na Zvířetníku, holky kočičí ji osobně dobře znají - už Zvířetníci rozjíždí akci na podporu, včetně nabídky nějakých spešl pomůcek za spešl cenu... Snad se to dobře zkoordinuje a pomůže to.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 16:18
- Nahlásit
Xerxová
jo jo , je to šikulína.. . oprava těch hůlek přišla na tisícovku
a ted jsem kupovala takovej hliníkovej roh stál dvěstě pade..., kterej zkusime na tu ohlodanou hranu tý boudy ještě přišroubovat... třeba to pomůže...třebaaa třebaaa tra la la ...já jí asi zaliju
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 16:33
- Nahlásit
Fajka představuju si, co by se stalo, kdyby si ji hezkou modrookou aktivní... z toho útulku vzal někdo jiný. Bez zahrady s dobrým plotem nebo bez kotce nebo bez zkušeností nebo bez finančních rezerv...
Protože aktivní vyžití dovede dát čoklíkovi víc lidí - než mu k tomu dát i protilikvidační zázemí... Dík za ni.
A jen mě to utvrzuje v mojí strategii - kvalitní štěně po povahově skvělých rodičích od malička vychované v našem prostředí na naše podmínky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 18:04
- Nahlásit
cernej caj
škoda, má být hezky...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 18:25
- Nahlásit
Fajka
Cuza modrooka badatelska niciva!
Toz dneska taky dobry, slusnej ulovek.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 18:28
- Nahlásit
Fifi
ty kráso to je bomba!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 18:42
- Nahlásit
birma
Dneska bylo vic "peknej" hub, fakt jsme si vybirali, zadny babky a z klouzku jen ty mladsi... Jsem strhana jak mula, tahat to pak do auta dalku je nejvic znicujici. Odhaduju to tak na cca 15 kg hub, vcera to samy.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 18:45
- Nahlásit
Fifi měla jsi psiska v lese ?? Nebo to byl pouze houbosběr ?? Likvidaci takového množství ti nezávidím - já raději 5x týdně trošku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 18:52
- Nahlásit
Xerxová
Nemela, tam si to nelajsnu. Je to kousek od velky vypadovky, dost zazverenej les, takze bych bud furt pseky tahala na snurach nebo urvavala, plus bych se nemohla soustredit plne na uzasnej houbosber. Ja si to taky nezavidim, ale bavi me to, po tolika letech... Po troskach je to samoze lepsi, jenze tady je bud nic nebo houbova exploze.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 19:27
- Nahlásit
Fifi
chci vyrazit ve čtvrtek, prej už rostou i u Prahy, tak třeba něco bude
cernej caj
ten Tomb Rider mi nejede, nainstalovalo to steam a to tak, že ten klient nefunguje, klikám na to a nic a finito, jde mi to přihlásit akorát přes webovky, ale to je mi naprt, hra nikde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 20:04
- Nahlásit
fifi
tyjo tak i na tebe ted doslo ve velkym
birma
jj, vim, no... aspon vikend snad neco mensuho...
hru musis myslim.nekam vlozit ten kod ze hry...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 21:28
- Nahlásit
cernej caj
no to jsem myslela, že se mi ta hra nainstaluje do pc a vložím to tam, ale nic se neinstaluje, když kliknu na naistanlovat TR, tak nic, jestli to není tím, že už jsem to instalovala na to starý pc, ale pak jsem to zas smázla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 21:32
- Nahlásit
maya
prave steam ma tu vyhodu ze si ty hry radis pod svuj ucet a na tom uctu bys to mela mit... i kdyz to smazes, reinstalujes, budes mit 20pc...
ty tam tu hru vidis ve steam sluzbe?
zkus ten steam odinstalovat a reinstalivat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 21:54
- Nahlásit
cernej caj
hledala jsem to tam a nenašla, kde to tam má bejt?
mám tam jen profil, nastavení a tak
jak fotit jídlo
https://i.imgur.com/7tDwUjf.jpg
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 22:28
- Nahlásit
ooo to asi neodolám
https://www.aliexpress.com/item/120-160-Colors-Woo d-Colored-Pencils-Set-Lapis-De-Cor-Artist-Painting -Oil-Color-Pencil-For/32816509019.html?spm=a2g0s.8 937460.0.0.G4NaE2
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2017 22:41
- Nahlásit
Klikání s Bohouškem https://youtu.be/X5YRF0NGBGU
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2017 05:46
- Nahlásit
birma
by me zajimalo zda krom chozeni do prace a pesanu jeate i stihas neco dalsiho?
maya
web neznam, v ty aplikaci je nahore zalozka myslim knihovna nebo hry nebo tak... ja se odpo zkusim kouknout.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2017 08:05
- Nahlásit
cernej caj
mám tu strašnou výhodu, že na nic nejsem sama
snažim se stíhat i denně vařit (ale Petr meje nádobí) a uklízet a tak jednou týdně zajdeme na deskovky nebo nějakou přednášku
Ale je fakt, že třeba tréninkově teď zanedbávám Adama, protože se věnuju víc malýmu a Charlesovi. Takže já mám sice výčitky, na druhou stranu má třeba dneska Áda s Petrem a malym asi 10 km výklus, což by se mnou dřív nikdy neměl...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2017 08:12
- Nahlásit
cernejcaj
me ta aplikace v pc prave nefunguje
birma
me by tohle zabilo nemit cas na nic jinyho nez psy
ja mam tech konicku nejak moc
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2017 08:28
- Nahlásit
Maya
tak já si taky čtu, koukám na filmy... Fakt je, že třeba na jazyky teď sílu moc nemám. Ale ono si to musí s Bhouškem ještě trochu sednout a bude to zase lepší a času bude víc.
Bohouš je někdy náročnej, protože začne bejt hyperaktivní ve chvíli, kdy já už třeba večer melu z posledního a chci mít klid.
A pak jsou věci, který jsem nikdy nečekala, že by mě moly bavit, ale překvapivě to tak je. Takže si odpočinu právě při tom úklidu nebo vaření, pustím si k tomu rádio nebo film a je mi fajn
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2017 09:13 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
mně tři psi bez dětí (teda ve dvou lidech) přišli supr. Ještě tak s tím jedním, to bylo ok. Ale je fakt, že to bylo v době, kdy jsem nějak nemohla dělat králíky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2017 11:26
- Nahlásit
Fifi
dneska taky dobry, slusnej ulovek.
houbový ráááj
Xerxová
představuju si, co by se stalo, kdyby si ji hezkou modrookou aktivní... z toho útulku vzal někdo jiný
jo asi by zas byla zpátky v útulku ale je fakt že Archa hodně přemýšlela komu aby se jim z tohodle důvodu zas nevrátila zpátky
Protože aktivní vyžití dovede dát čoklíkovi víc lidí - než mu k tomu dát i protilikvidační zázemí
noooo asi nebude tolik lidí co by ty všecky věci uměli dát dohromady..já mám spíš černý svědomý v tom že furt nejsem uplně v richtiku na to abych jí stíhala uťapat natolik aby prostě na to ničení ze zvyku neměla čas, chuť a energii...
Ale časem to půjde líp a do tý doby halt ještě něco zničí a tak to povyměňujeme...třeba ten plechovej kylíček je krásnej
sem se chtěla zeptat nemůžu nikde najít kdy je ta aukce zvířetníková? že bych tam taky přihlásila nějaký svoje výrobky...? ale potřebuju vědět kdy to je abych tam třeba nedávala vánoční zboží a ono to bude v lednu
|