Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 11:15
- Nahlásit

cernejcaj
jj, tak dej vedet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 11:44
- Nahlásit

jj zeptam se muzr, vim ze jede do prahe ale nevim jakej by mel prostor k odbocce, zjistim odpo

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 11:55
- Nahlásit

cernejcaj
no prinejhorsim kdyz posles navod tak to vydoluju a hodim ti to na postu, ale to pak nezarucuju ze dojde to co ma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 12:12
- Nahlásit

aspon se zas naucis neco novyho

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 14:18
- Nahlásit

jsem v pokuseni objednat si u ncinanu malovani podle cisel a vytvrorit si vlastnorucni olejomalbu
co jsem videla fotky vypadat to pekne, asi kdyz si da clovek zalezet

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 14:22
- Nahlásit

jinak hlasani
olejovy radiator topi lepe nez normalni elektricky
magicka rohozka funguje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 14:28
- Nahlásit

ukaaaa

jak je to s cenou toho olejaku? tu magickou tohoz taky chcu ale jeste sem se k ni hedostala objednat

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 15:25
- Nahlásit

cernejcaj
no ceny jsou ruzne ja brala tak neco uprostred stal dva tisice nema myslim casovac a takovy vymyslenosti, ale hreje fakt rychle a hodne obyvak vyhratej za chvilku az jsem byla prekvapena

hele
http://ai.stanford.edu/~latombe/mountain/photo/cen tral-asia-06/fann-06.htm

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 15:26
- Nahlásit

cernejcaj
jestli tim uka myslis ty olejomalby tak na ali staci zadat painting by numbers a vyjedou ti tisice obrazu ke koupi
jeslti mas na mysli ukazat hotovy obraz, tak ty jsem videla na fb tak snad si vzpomenu vecer sem neco hodit

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 15:28
- Nahlásit

cernejcaj
a tady je titulni strana http://robotics.stanford.edu/~latombe/mountain/ind ex.htm

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 15:48
- Nahlásit

myslela sem.spis cena vyhrevu doma nez toho pristroje

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 16:36
- Nahlásit

cernejcaj
tak to samo zavisi jak dlouho ti to bezi kdyz jsrm pocitala cca 3 hodiny denne tak to vychazelo na cca 450 kc za mesic
samo to neni na uplne tipeni ale msm to ted kdy se mi nechce jeste topit v kotli kaudej den a taky nechci zmrznout vecer u telky
nebo jak jsem cetla to hodne pouzivsj lidi s tim casovacem na pritopeni nez rano vstanou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 17:26
- Nahlásit

maya
jasny myslela.sem.v porovnani treba s tou elektrikou tu jsi mela doted, ne?

na.netu pak zkusim mrknout na to ali ale chci stahnout a udelat fotky jeste a udelat obed na zitra at nedopadnu jak dnes s balenim syra hako snidane, obwd i svacina a teprv cekam.na bus a navic notne vyhladla... na poblifku sem nesla pac hlavou dolu se mi po ni chce zvracet a jiny jidlo nestiham a stejne se mi chtelo zvracet takze zrejme z.toho plyne, ze poblifku pul hodku pred cvicenim ne ale s prazdnym.pupkem taky ne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 18:46
- Nahlásit

to zas byl den... v práci šrumec, v poledne akce děda do nemocnice (snad zase jen nutná údržba na pár dní...), pak rychle pes do lesa, mamku odvést z nemocnice a teď jsem dodělávala výkazy k projektu... A asi půjdu spinkat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 18:59
- Nahlásit

Xerxová
tak snad se dobre vyspis, narocnej den umi cloveku dat zabrat. At je to u dedecka jen ta udrzba

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 19:23
- Nahlásit

čaj zítra jedu poo služebně do Prahy a přijedu pozdě. Takže o víkendu musíme někam na pořádnou procházku. Psisko přežilo Knedlíkové hory v maximální pohodě - dokonce tam i perfektně žral - a od návratu se tváří, že je zanedbávaný chudák, co mu krátká procházka nestačí...

birma
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 19:30
- Nahlásit

Charlesova dornovka přesunuta na pondělí, chuděra terapeutka má migrénu (a dvouměsíční mimi, takže kojí a nemůže prášky).
My si místo ní dali romantický podvečer ve dvou při pytlíkování 20 kg ořezů z lososa. Teď nám šel Petr s velkejma klukama pro gyros k večeři a já si s mladym střihla krátký klikání. Včera jsem měla sick day. Dneska celej den lepší, ale teď jak jsem utahaná, tak to zas cítím, už se nemůžu dočkat, až zapadnu do postele....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 19:36
- Nahlásit

birma
tak at je brzo lip!

ja doufam, ze se mi pres vikend udela taky lip a prodlouzenej vikend zatim vypada vselijak

mozna mi poradite, posledne 3x sem mela kureci maso (dnesni z tesca, predtim si nepamatuju) a vzdy po uprave - vetsinou ojedu rychle z obou stran na ghi s cibulkou na panvicce - fakt divne smrdi. I kdyz po vyndani z obalu vypada normalne, ruzovy, tak ho udelam a pak fakt smrdi vubec ne ze by mel clovek chut na kousek masa... cim to muze byt? muze to byt "spatnym" masem i kdyz vypada dobre?

minule sem myslela ze je to tim, ze bylo do pondeli a ja ho delala az v pondeli, v utery sem ho snedla a na stredu sem ho mela taky udelany z pondelka a to smrdelo uz po otevreni krabicky, tak sem ho hned vyhodila i kdyz bylo hotovy... ale fakt teda nevim, cim to muze byt?

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 19:46
- Nahlásit

cernej caj
v tescu maso nekupuju. Mohlo být třeba rozmražené, polské (oni mají jiné metody jatečného opracování drůbeže, sprchují ji vodou a pak je samo těžší a míň vydrží).

My jsme dneska měli hrachovou kaši. výbornou!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 20:22
- Nahlásit

kachna_
no ja vcera nemela moc jinou moznost, ale tak asi priste taky uz nekoupim, sem mela koupit asi radsi kvetak nebo neco a udelat s vajickem, akorat sem se s tim drbala a sezrala to ferinka..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 20:47
- Nahlásit

par fotek z dovci

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 22:27
- Nahlásit

cernej caj
zkusit koupit maso jinde a když bude smrdět furt, tak je to pánvičkou
jasny myslela.sem.v porovnani treba s tou elektrikou tu jsi mela doted, ne?
no příkon to má stejnej, ale hřeje to dřív a líp, tak doufám, že spotřeba bude menší
Xerxová
tak snad bude děda OK a dají ho zase dohromady
birma
teď marodí takovejch lidí, to jenom my nesportovci držíme

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 22:29
- Nahlásit

cernej caj
fotky krásný, ta voda ti jde fotit fakt parádně, botky s obsahem byly tvoje?

birma
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 23:51
- Nahlásit

Maya
Já to nemám ze sportu. Jsem zvyklá spát v chladu a když je teplo, tak mi to nedělá dobře. A teď nám nefunguje kohout u topení v kuchyni. Topí to na plný koule a my furt řešíme se správcema opravu. Teď se Petr díval a podlr meteostanice, která je na opačnym konci bytu, je tu 23 stupňů. A nemůžu kvůli Bohouškovi otevřít okna jinak než na ventilačku. Děs....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2017 05:46
- Nahlásit

maya
ja.mam hadrovy tenisky, jinam se mi nevejde malicek

tak i kdyby to stalo stejne mas teplejc, drzim palce at zere min.

birma
tak snad to vyresite. ja si tikam.ze uz je cas zapnout topeni, jako na 18 topime v zime bezne a v noci na 16 ale su zvykla na.pozvolnej lrechod a ne ze po 30 hned bude 12... takze mame doma 17, coz mi v noci neva ale vcera mi u pc bylo i chladno jak sem.u nej asi3h sedela

birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2017 07:49
- Nahlásit

cernej caj
dneska odoledne y na to měli (už podruhý) přijít. Jde jen o výměnu hlavice a táhne se to neskutečně. Furt větráme a mě nehorázně štve, že budem platit teplo, který nám akorát tak znepříjemňuje život. V koupelně máme stoupačky a ty nám budou na jaro a podzim nejspíš bohat tačit na vytemperování celýho bytu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2017 07:58
- Nahlásit

birma
tak to je skvely, ze vam to na kraj sezony vystaci... ja zacnu topit az to padne na 16, to yz prej neni ani dobry pro byt/veci/lidi coz dle me bude za par dni... po stehovani pokoje ale nemame unistenej termostatvtak predtim byl na pc stole a ted nevim, jrstli ho pridelat na zed

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2017 07:58
- Nahlásit

birma
tak kazdej kdo nachodi to co ty je sportovec
tak 23 je pro me akorat prijemna teplota kdyz je pod uz se musim dost oblikat
ale ja jsem zvykla na ruzny bo kdyz se v zime pres den netopi tak mam klidne 17 pak se zatopi a je 25 protoze to nijak regulovat nejde
ale mit jako caj 16 nebo 18 tak umrznu

birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2017 08:19
- Nahlásit

Maya
já mám 23 na horním limitu pro provoz, ale na spaní prostě potřebuju mít pod 20, jinak umírám.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2017 08:22
- Nahlásit

ja mam tenkou letni perinu a uz se v noci budim zimou

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání