| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:55
- Nahlásit
cernej caj
nevim co je zdroj, poznám jen větrák, tak někde za tím větrákem? nevim jak ho mám vyndat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Maya
tak pokud měl na něm zapnutý net, tak se dá udělat loaklizace i přes google
vo*e..můůůj blbej telefééén nezná žádnej net ani guuugl, von je totiž z vesnice a čumí mu sláma z bot jako mě
Fifi
Jste se pekne prosli aspon
jo.... já jsem provětraná dokonale..6 hodin venku u toho vyvprocházkovaný všechny psiska a ještě hromada hub co jsme vo ně zakopávali furt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:56
- Nahlásit
Fajka
aha, no tak to jedině gps sledovač
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:58
- Nahlásit
cernej caj
jak martirium na banku a tak?
no mám v něm kod na banku a bez toho se nedostanu k bankovnictví a k prachům..... přesměrovaný jsou na něj všechny firemní hovory...no horor prostě
ale fuj... už sem si dala štamfrdlu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:59
- Nahlásit
s Petrem se už skorem nevídáme a to spolu bydlíme. Je to na palici. K tomu teď zvažuju, jestli letos zkusit opět BLK, i když nemám vůbec nachozeno. A líbí se mi jedna NW/OB akce... Asi mi hrabe Máme třetí den klidový režim po dornovce a zjevně se to podepisuje nejen na psech
Fajka
dobře, že jste našli a vyprocházkovaný psiska a houby taky nejsou k zahození
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:03
- Nahlásit
Maya
vlevo nahore v krabici pokud mas standartni stojato je takova krabice na ktere je nalepka s cislama a pismenkama a zespoda nebo zezadu ven ma ta krabice mrizku od ventilatoru - to je zdroj. Pod nim bude hlinikova zebrovata vec asi s ventilatorem - to je chladic
zdroj nemusis vyndavat, chladic vetsinou sroubovakem... do ventilatoru vede drat, ten vyndat, at ti pak nezavazi, chladic ma z boku bud plastovou packu, kterou staci povolit a uvolni se konstrukce - anebo uprostred v tom hliniku bude takvej "mustek" tak na jednu zplostelou stranu se zarezem normalne narvat plochej sroubovak a zamacknout, on ten mostek vyskoci a tim uvolnis chladic z CPU
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:04
- Nahlásit
Maya
neco takovyho
birma
no tak si musite vyhradit vic casu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:05
- Nahlásit
cernej caj
nejde mi vyndat ten žebrovanej tentononc, jsou tam nějaký plastový šroubky po stranách bo co, ale ty jsou už snad vytočený, celý se to hejbe, ale nejde to vyndat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:06
- Nahlásit
cernej caj
no Petr dělá 13-22(23), takže když se vrací domů, já už většinou spím... Kvůli psům je to super, ale jinak na palici. Už vyjednává v práci alespoň o jednom dni home office a jednom dni, kdy by mohl dřív přijít a dřív odejít.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:08
- Nahlásit
Maya
tak fotku.
Bude z tebe hele profik za chvili, kdyz to budes umet rozebrat, tak to uz budes umet i slozit TEORETICKY to muzes mit prosroubovany do desky ze zadu ale o tom hodne silne pochybuju, to se dela jen u monstroznich mega chladicku na zravy potvory co se daj taktovat, takze tam bude jina zaludnost
birma
aha to ma jakoze na smeny nebo tak dela normalne?
ja se s muzem vidam taky docela malo, ale uz su zvykla pac to tak mame furt, ale ne ze by me to nestvalo... aspon ty vikendy snad trochu mate?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:08
- Nahlásit
cernej caj
teď jdu na telku, pokračování potom nebo zejtra
já to dááááám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:11
- Nahlásit
cernej caj
maj teď nějakej projekt, na kterym se s kolegou takhle střídaj. Původně to vypadalo na září + říjen, teď je to minimálně do konce roku...
právě nám padnul ten příští dlouhej, další pak má Petr v sobotu závody (a já rodinnou oslavu), pak je Tlapka, kde jdeme každej jinou trať....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:12
- Nahlásit
Maya
uzij si telku. Zitra jdu makat, takze to nebude asi uplne online poradna
Fifi
jak to ma skritek po te co uz par dni nema to ATB? uz si pak nepsala, jestli OK vsechno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:13
- Nahlásit
birma
nj, tak holt kdyz mate takhle aktivity rozhozeny, tak to neni taky jednoduchy, ale tak snad se to trochu vyladi k lepsimu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
.6 hodin venku u toho vyvprocházkovaný všechny psiska
Houska jiste nic nenamitala! Jinak huf, ze radcove nakonec teda nasli!
Edit este k tomuhle!
a ještě hromada hub co jsme vo ně zakopávali furt
Ja po xletech cistila houby ted v tydnu, samy babky a vyjimecne hribecek. Susim to jeste ted, neb mokry babizny nechcou schnout, ale uz pro ten pocit a aspon nakej sprdlik se nasusi...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:24
- Nahlásit
cernej caj
jak to ma skritek po te co uz par dni nema to ATB? uz si pak nepsala, jestli OK vsechno
Skritecek je naprosto ok zase, zrovna jsem ji myla mastny brcko hnusozni, neb papala ovarenyho pajslika. Ji ten sosak fakt asi voholim a bude klid.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:27
- Nahlásit
Fifi
Skritecek je naprosto ok zase
to jsou super zprávy!
Ji ten sosak fakt asi voholim a bude klid.
to bys neudělala, že ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:37
- Nahlásit
Fifi
tak to je super, ze skritecek je zas ve svy kuzi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:37
- Nahlásit
birma
to bys neudělala, že ne?
Hele, kdyz vidim, co v tom ma ruzne za bordel a humus, klidne ji ho voholim, jsem uz u ni paranoidni. I kdyz denne po zradle brcko myju, vzdycky to je ekl, co si do nej pres den nasbira. A jestli by to melo necemu pomoct, tak ji chloubu plemennou silne zakratim ci klidne voholim. At si vypada jak blbecek, to je mi fuck.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:42
- Nahlásit
Fifi
jsem uz u ni paranoidni. I kdyz denne po zradle brcko myju, vzdycky to je ekl, co si do nej pres den nasbira
jako že by jí to mohlo způsobovat nějakej problém zdravotní?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 20:46
- Nahlásit
birma
No tak kdyz mela ted 2x vaginitidu po harani, tak je to dost mozny. Ze si tam neco zanesla z brcka, kdyz pominu dalsich xy moznych pricin imunitnich atd.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 21:04
- Nahlásit
Fifi
Houska jiste nic nenamitala! J
tsssssss by ses divila...sem se je snažila prostřídat všecky a celý Keeerkonoše slyšely když ona zůstala po x hodinách tapání zavřená doma... sem jí slyšela 5 kiláků vod baráku jak tam ječí...čůza...
xletech cistila houby ted v tydnu, samy babky a vyjimecne hribecek.
já vo to furt zakopávala jak sem čuměla na zem, to bylo děsný ale i na polích a loukách všude prostě..babička to čistí ještě tedka
vidim, co v tom ma ruzne za bordel a humus, klidne ji ho voholim, jsem uz u ni paranoidni.
vohol!
já bych to udělala však o co jde...pár chlupů... beztak normální občan ani pořádně neví že to tam má bejt
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 21:05
- Nahlásit
Fifi
kdyz mela ted 2x vaginitidu po harani, tak je to dost mozny. Ze si tam neco zanesla z brcka
to je fakt no. A okudlat jí tedy vždycky s odeznívajícím háráním?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 21:13
- Nahlásit
Fajka
celý Keeerkonoše slyšely když ona zůstala po x hodinách tapání zavřená doma... sem jí slyšela 5 kiláků vod baráku jak tam ječí...čůza
Ale to je dobre, jen at si zvyka, ze neni stredobodem a nekdy se jde i bez ni. Pokud nema co zdemolovat, teda, ehm, kdyz couras s jinyma...
já bych to udělala však o co jde...pár chlupů...
Jo no, ceka ji ted o vikendu nejaka udrzba, tak uz ted ji nejak frizuru pristrihnu na sosaku.
birma
A okudlat jí tedy vždycky s odeznívajícím háráním?
Ji ho budu celkove skubat a zakracovat vic, oholeni je posledni krok. Halt to uz nebude krasavice, ale asymetrickyho cosik - coz opakuju, je mi fuk. O tomhle brcku se bavime, to neni jak Adamek, par tahacich fousku.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 21:16
- Nahlásit
Fifi
O tomhle brcku se bavime, to neni jak Adamek, par tahacich fousku.
ty děláš, jako kdybych v životě neviděla perdela
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 21:20
- Nahlásit
birma
Tys videla a poctive drbala, to jen pro zdejsi ctenare!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 21:20
- Nahlásit
Fifi určitě ji přistřihni - protože ti pomůže, že jsi udělala všechno. Ale nemyslím si, že by to byl důvod... Fakt se mi tomu nechce věřit - protože standardně ji udržuješ čistou, hubu jí otíráš... tam musí být jiný důvod.
Fajka gratuluji k nálezu. Tos měla nervy na pochodu...
Dojela jsem z vernisáže studentské výstavy z Prahy (v zahradách na Hradě bylo krásně a málo lidí) a psisko, které vzorně "pracovalo" s páníkem (prý ven nechtěl ani nos vystrčit - na zahradu čůrat ho musel vyhnat) se ihned probralo a "vyřval" si procházku. Zmetek jeden...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 21:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
tomhle brcku se bavime, to neni jak Adamek, par tahacich fousku.
ty děláš, jako kdybych v životě neviděla perdela
aaa já sem hrozná bo mě se líbí bezbrčkatý
Ale to je dobre, jen at si zvyka, ze neni stredobodem a nekdy se jde i bez ni. Pokud nema co zdemolovat, teda, ehm, kdyz couras s jinyma...
jak mě to neva když hejká, já ji nechám klidně vyhejkat ale vono to zní jak když jí čék ubližuje no kotec to přežil ale čekám že zejtra nakluše sousedka to co bylo za kravál
Xerxová
gratuluji k nálezu. Tos měla nervy na pochodu...
uplně definitivně KO, děsný...
páníkem (prý ven nechtěl ani nos vystrčit - na zahradu čůrat ho musel vyhnat) se ihned probralo a "vyřval" si procházku. Zmetek jeden...
ale že si uměj vyřvat občas co chtěj...včera na mě takhle jelito vydyndalo večery mnohem dřív než dávám a to na tohle bejvám imunní ale on řval tak že sem myslela že zas vohluchnu...a v jeho vychrtlím případě sem podlehla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 22:08
- Nahlásit
Fajka
.a v jeho vychrtlím případě sem podlehla
To jsem se chtela vlastne optat, zda vykrmovani Jelita je uspesny?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 22:12
- Nahlásit
Fifi
To jsem se chtela vlastne optat, zda vykrmovani Jelita je uspesny?
vo chloupeček jo...už z něj netrčej kosti ale furt je žebřina...
futrujuho ale problém je v tom že on to všecko vylítá ...
no a zejtra dostane velkosnídani a pak bude moc celej den vklidu dospávat a odpočívat tak snad bude spokojený jelítečko moje hubený aby si od tej kozy vodpočal
|