| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 08:48
- Nahlásit
vubec nevim co koupit mame k sedmdesatinam a jak tak cumim po webu tak kdyby to nekoho zajimalo uz prodavaj za prijatelnou cenu digi obraz co umi krome jineho natahovat fotky a videa z cloudu
jako mame by se to urcite libilo ale ma uz digi ramecek a ten obraz fakt nevim kam by se povesil je dost velkej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 09:23
- Nahlásit
cernej caj
já se budim většinou tim, že mě ěkdo v tý posteli přišlápne nebo zalehne
Kočky se přestaly bát Bohouše, takže nás je teď nějak moc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 10:22
- Nahlásit
birma
maya
to vypada huste to bych mozna brala, odkaz na digi obraz? ale nemam taky misto
ja bych dala bud zravej kos, nebo neco peknyho pamatecniho bud treba zajimavej sperk, satek se sperkem, nebo treba drahej hedcabnej satek, nejakou ozdobnou vazu... neco peknyho, ale tezko rict, no...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 10:35
- Nahlásit
cernejcaj
no ty pamatecni veci mama moc neoceni drahy obleceni satek atd taky ne pri ni je to stejny jako neco z trznice
fakt vubec nevim
obraz
https://www.alza.cz/framexx-home-150-cerno-stribrn y-ram-d4516985.htm?o=1
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 10:37
- Nahlásit
Maya
tos mi připoměla, že 7.10. jedem slavit bratránkovy narozky. bratranec má šechno, co chce, tak řeším, co ho ještě nenapadlo, že chce. Nebo jestli jen koupím víno a nějaký mlsání...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 10:42
- Nahlásit
birma
to mam ja vzdycky s brachou a s detma, vsechno maj a vymyslet se v podstate neda nic
jestli ma bratranek cas tak co nejakej zazitek?
ja uz taky kupuju jen vino a orisky na mlsani v mixitu a nazdar protoze cokoliv jineho jsou vyhozeny prachy protoze to zustane nepouzity
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 10:43
- Nahlásit
s tou mamou taky nevim kdyz se ji zeptam tak nic nechce vsechno ma no klasika
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 10:53
- Nahlásit
Maya
tou mamou taky nevim kdyz se ji zeptam tak nic nechce vsechno ma no klasika
a nemůžeš jí vzít někam na výlet, zeptat se jí kam by si přála se vypravit, podívat, strávit čas jen s ní, jít na dobrý oběd užít si spolu jednoduše hezkej den ?
čím je člověk starší tak přichází na to že vzájemnej čas je to to nej co si člověk může přát a dát...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 11:51
- Nahlásit
naší mamince k narozeninám kupujeme už řadu let celou pravou svíčkovou - tu největší na krámě Dostane ji den dopředu a udělá nám všem "mejdan" - od tataráčku pro pány přes stejky pro masožrouty nesyrové až po svíčkovou omáčku s knedlíkem pro Trpajzlíky... Má radost, že se všichni sejdeme a že si pochutnáme. A velkou kytku gerber... protože je má ráda...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 12:09
- Nahlásit
fajka
tak tak. proto ja dycky dedovi davam vino a babi kocici knixky oac nejvuc oceni tu navstevu
birma
tak vino je dycky dobry asi...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 12:21
- Nahlásit
cernej caj
tak vino je dycky dobry asi...
Taky ho dostává vždycky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 12:31
- Nahlásit
birma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 12:45
- Nahlásit
birma
tak zase lepsi vino nez stangle lovecaku
Fajka
ona to ma s tema vyletama jako ja, nejradsi nikam
idealni darek je nejaka prakticka vec co ale vyuzije a ty uz vsechny ma, monitor k pc uz mi vyzral bracha
ted koukam na zehlici lisy, nemate s tim nekdo zkusenost ze jako to fakt funguje jak pisou?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 15:29
- Nahlásit
vubec n3znam to je neco jak mandl? a co novej robot, dobry repraky pokud je na muziku, masazni automatickej polstar, perlickovou masirovaci koupel na nohy, kavovar?
nebo sadu na pripravu sushi pokud treba rada nejaky netradicni jidla, ryzovar (ryze z toho je fakt super), nejakej pomalej hrnec?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 17:06
- Nahlásit
Maya
ahoj tak muz nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 17:27
- Nahlásit
https://www.euronics.cz/singer-esp-2-sinesp2/p3454 78/?gclid=EAIaIQobChMIjfaDmI251gIVh8qyCh1z4gijEAQY AiABEgJakPD_BwE
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 17:29
- Nahlásit
napsala jsem dlouhej post a zmizel tak to zipakuju az vecer z pc do mobilu uz se mi ti nechce tukat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 17:36
- Nahlásit
Maya
a kdyz das v prohlizeci zpet, neni v tom textovym poli? me se to stava taky ale kdyz dam zpet tak ho tam vetsinou mam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 18:48
- Nahlásit
neco pro mistni plesnivky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 18:55
- Nahlásit
cernej caj
to je boží reklama
jo to taky zkouším to zpět, ale nebylo to tam
díky za ty tipy mrknu na ten polstar a nebo tu koupel jinak mama uz skoro nevari a navic ma malou kuchyn takze verky do kuchyne spis ne
to cpu a disky ti klidně pošlu, ale ptala jsem se včera brachy, jestli vi to to je a kde to je a neví
takže jedině že mi pošleš návod kde to je a jak to vyndat a ani netuším jak se otvírá ten počítač
taky tu mám spoustu knih o tvorbě www, php a databázích apache i s cedečkama, ale je to x let starý, to je asi na vyhození co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:04
- Nahlásit
Maya
no disk poznas jednoduse, jak je cela ta bedna hranata, tak zezadu kde jsou konektory na monitor a tak jsou po stranach sroubky, jakoby kolmo tesne na hrane krabice. Kdyz se divas ZEZADU na ten zadek, tak odsroubuj sroubky na pravo nad sebou ty dva a bocnice se sundava tak, ze jakoby zatlacis ten plech dovnitr do pc a dozadu aby vyjel mistem, kde byl prisroubovanej.
Disk poznas jednoduse - bude to takova kovova krabicka pridelana sroubkama v kovovym "kosi" napravo, k CPU to bude tezsi cesta Tam bude asi potreba sundat chladic - takova hlinikova zebrovana vec s ventilatorem - sundava se pomoci sroubovaku casto a pod tim bude takovej ctverecek s necim ala zvykacka tak je tam packa, zapackujes a cpu vyskoci ven
jo, ty knizky asi na vyhozeni jsou... jako na nakouknuti muzou byt zajimavy, html i php v zakladu se nejak nemenilo ty jednoduchy veci na nauceni se doma, databaze zalezi jaky presne knihy? me by se neco o databazich hodilo nejaky zaklady, vyhledavani pres search a tak...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:23
- Nahlásit
cernej caj
já zkusím ty počítače otevřít a pak to když tak vyfotím a uděláš mi šipičky
o databázích je to jako o tvorbě databází
názvy jsou PHP a MySQL bez předchozích znalostí, PHP tvorba ineraktivních aplikací,, PHP nejen pro začátečníky, Programováni www stránek pro začátečníky, PHP4 učebnice a praktické příklady, Se zavináčem na inernet, Tvorba inernetovýh stránek pomocí HTML, CSS a Javascriptu, Velký průvodce SEO, Webdesign, Jak vyčistit a zrychlit winXP, Databáze bez předchozích znalostí, SQL hotová řešení, Flexibilní webdesign
a pak ještě dvě knížky o digi fotografii
jeslti z toho něco chceš, tak řekni, pošlu, zbytek vyhodím
ty doby, kdy mě tohle zajímalo jsou pryč a navíc dneska s těma redakčníma systémama zdarma už se člověk tohle ani učit nemusí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:33
- Nahlásit
ježiš to je zase dneska den...
6 hodin zoufalství a chození sem a tam.....10 kiláků....sem tam sem tam ...jako kokot...
zmoknul ale fungoval ale naštěstí se nevybil a díky tomu ho pak nakonec číf našel ...telefon pitomej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:41
- Nahlásit
Fajka
tak ještě že jste našli
samsung má vyhledávání telefonu, by mě zajímalo, jeslti by se fakt s tím našel, ale zkoušet to radši nebudu
cernej caj
foto https://photos.google.com/share/AF1QipPN-4gLV9fopG SEMqy8KJqJFByl8UYC0sh928d2i8Y11EGQ7zT0J32Jhf2PY_px Iw?key=X3BjMy1WOVBnenRMYi1rYUFnTUdIb3Fabk0yU1Fn
na tom vytaženým je napasáno western digital, tož myslím,ž e to je disk ty dráty z toho mám vytahat a to cpu mám teda hledat kde?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:42
- Nahlásit
Maya
mysql bez znalosti bych brala, o db vpodstate nevim vubec nic, tak i stara knizka urco bude fajn
jinak jo, jak rikas dneska asi neni duvod se babrat v programovani html, kdyz pro vlastni web uz to neni nutny, coz pred 15lety bez toho bez sance.
Fajka
dobreeee ze nasel
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:42
- Nahlásit
Maya
jo, western digital je disk, draty z toho vyndej a CPU je vlevo nahore pod zdrojem, vpodstate to je schovany pod tim zebrovanym kusem hliniku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:44
- Nahlásit
Maya
tak ještě že jste našli
no když si číf představil to zařizování novýho a kolem to martýrium na banku atd.... tak mě ukecla že ještě jednou naposled jdem hledat ...už se stmívalo a našel ...uuuuuuuuuuuuuf
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:51
- Nahlásit
Fajka
tak pokud měl na něm zapnutý net, tak se dá udělat loaklizace i přes google
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:51
- Nahlásit
Fajka
tak mě ukecla že ještě jednou naposled jdem hledat
Jste se pekne prosli aspon!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2017 19:54
- Nahlásit
Fajka
jak martirium na banku a tak?
treba od vodafonu (kdybys mela) dostanes prakticky na pockani na prodejne simku s puvodnim cislem a zadarmo, nebo i dvousimku, kdy jedna musi byt neaktivni kdyz je aktivni druha a kdyz jednu stratis tak vyndas ze supliku druhou
jak to ma tmob nevim a o2 to ma zpoplatneny...
Maya
no ale musis to mit nejak aktivovany ty sluzby a tak..
|