Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2017 22:35
- Nahlásit

Fajka
utrujuho ale problém je v tom že on to všecko vylítá ...
To mam s Troldakem. Prej po kastraci psiska tloustnou? - pcheee!
Kazdopadne teda prijemny odpocinuti od houskovaty kozy. Kdyz uz i on ji dal po tlame (jak jsem se docetla zpetne), to muselo bejt teda.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2017 22:44
- Nahlásit

Fifi
Kazdopadne teda prijemny odpocinuti od houskovaty kozy
jo on si to užije to jsem si už jistá

Kdyz uz i on ji dal po tlame (jak jsem se docetla zpetne), to muselo bejt teda.
jako on je k ní neuvěřitelně tolerantní a trpělivej ale vona je prostě slečna urputná
nedá pokoj a nedá a bžodá a bžoodá až dostala na kokos

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 00:02
- Nahlásit

tak jsem udelala pokus a objednala si v cine tyto botky podle fotek na fb od lidi co uz je maj vypadaj jak na fotce akorat teda jsem zvedava jak jsem trefila velikost protoze cm a eu velikosti jim tam cubec neodpovidaj tsk jsem to vzsla podle cm
ale tak zase za 350 kc to neni tajovy risk
https://m.aliexpress.com/s/item/32540299681.html?s pm=a2g0n.search-cache.0.0.4ab594c9wOFB4i

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 07:39
- Nahlásit

maya
vypadaj celkem pekne a teple.

fifi
tak zdrvi pred krasou, holt nekdy neni zbyti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 13:35
- Nahlásit

mizim.z hokny na sraz s kamoskou, pekne tu chcije ale...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 16:18
- Nahlásit

u nas dopolko slunicko na cvicaku fiasko odpolko zatazeno ale ani kapka tak mam alespon hotovy drivi na zimu a jsem grogy.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 16:28
- Nahlásit

tady dopoledne nepršelo, byli jsm ena dlouhé procházce v lese. Poo jsem zaběhla do nemocnice - taťka docela v pohodě a cestou domů jsem zmokla. Takže tu sedím u PC a pračka pere...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 16:45
- Nahlásit

tak super ze s tatinkem to je v norme

maya
jak to? mechtel cvicit?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 17:55
- Nahlásit

dnešní lesík, páník si stěžoval, že je na focení tma

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 18:00
- Nahlásit

Dneska chcije a chcije durch celej den. Vice ci mene.
Xerxová
Najtik je krasne vyrysovany samecek, ale koukam, ze uz mu tlamka taky zacina zvolna sedivet? Co nejaky nevesty, furt zadna nema zajem?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 18:06
- Nahlásit

Fifi jojo - bílá tlama už se rýsuje... Holt stárne chlapec... Nevěsty žádné - ale já s tím nepočítala. Dog se dneska chová relativně málo, velké chovky kryjí v zahraničí a nebo špičkovými psy - a to Night rozhodně není. Vždyť to pořád říkám, že je to moje nejošklivější doga U něj je zajímavý rodokmen a ta zcela nepříbuzná krev (Portugalci se tu moc nevyskytují a on jich má velký kus rodokmenu). A pak je hezká ta radost ze života.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 18:07
- Nahlásit

Fifi co hladina spodní vody ?? Napravil se trošku ten deficit ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 18:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
U něj je zajímavý rodokmen a ta zcela nepříbuzná krev (Portugalci se tu moc nevyskytují a on jich má velký kus rodokmenu).
No prave! To me teda prekvapuje, ze nikdo z "dozich" chovatelu neoceni nepribuznost, byt na ukor par drobnych exterierovych chybek...
že je to moje nejošklivější doga
Nene, je to krasec!
edit:
Napravil se trošku ten deficit ?
Ano, ve studni uz neni 30 cm vody, ale 40 cm. Takze leda prd, to by muselo lejt rok v kuse takhle pekne zahradnicky asi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 18:17
- Nahlásit

Fifi a pak nevystavujeme, neinzerujeme... a taky nemáme RTG. Kdyby se někdo zajímal, můžu to zvážit - ale povinný rentgen není, dogy stejně umřou dřív, než je eventuálně dožene displázka (kor když jsou dobře nasvalený) ... takže ho do narkózy jen tak pronic zanic cpát nebudu

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 18:22
- Nahlásit

Xerxová
Jasny, proc zbytecne riskovat narkozu, kdyz to je nepovinny. To byl jen povzdech, ze nikdo nema zajem, pro populaci zdejsi by to bylo radny obohaceni.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 18:34
- Nahlásit

Xerxová
krasny fotky jako vzdycky

ja uz vytahla ze skrine vlneny kalhoty uz na me prisla zima

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 18:36
- Nahlásit

Fifi já ti s tím obohacením chovu nevím... Opravdu hodně lidí kryje italskými, francouzskými, polskými... psy. Nemůžu říct, že by kryli "na dvorku" prvním psem, který se namane. Takže sice je Night zdaleka, ale myslím, že jeho spáditá záď je hodně vidět a proč riskovat "šišatá" štěňata.
Od začátku bláznivé cesty pro štěníka na druhý konec Evropy jsem tvrdila, že to má být pes na chození po Jizerkách a to se myslím vyplnilo Nemám ambice prosadit se v chovu - mám ambice mít vždy krásného jedince se skvělou nepříbuznou krví a správnou dozí povahou. Zatím nám to vychází a doufám, že budeme mít kliku i příště. I když doufám, že Night nám ještě chvilku vydrží...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 19:55
- Nahlásit

Fifi
ono psa musíš ukazovat, bez toho nemá šanci, třeba Dorin je chovnej, v dobách svého mládí skoro jedinej střední špic ve vlkošedý barvě v republice a taky nic, protože fakt jak chovatelé toho psa neviděj, tak o něm ani neuvažujou, kryjou psi, co jezděj výstavy
cernej caj
jak to? mechtel cvicit?
jj, přestalo ho to bavit asi po čtvrt hodině, asi to bylo i tím, že předtím jsme byli nakoupit, takže já s ním chodila přes půl hoďky po ulicích
akorát sranda s áčkem, prej už to někdy šel? ne? tak to zkuste ať si vyleze alespoň kousek a Lokin hopky hopky a byl na druhý straně, holt trénink na srázech u rybníka dělá svoje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 19:57
- Nahlásit

Maya
je to sikulka

ja byla ted venku a teda fakt prase, sotva sem ju vydrbala ze dvora, po veceri sme sli ven a prosla napred kaluze pak se probehla po poli, a ted se po druhym kole vydrbani vynornila v betli

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 20:02
- Nahlásit

cernej caj
akce pc
přišel synovec, tož jsem ho pověřila zjistil že ten chladič nedrží šroubky, ale nějaký nýtky s plastovejma hlavičkama, tož to oderval, pod tím teda ta placka, doufám, že to cpu, bez paciček či šroubků, prostě zalitý něčím bílým přímo v tý desce
v druhém pc totéž, tak jsem mu řekla ať dělá co umí a nějak to vydoluje, jako velmi se mu to líbilo nakonec ty destičky nějak dostal, ale obávám se že nejsou celý nebo nevim
ti to nafotim jestli to vůbec chceš
a to v tom druhym pc byl ještě disk přišroubovanej v nějaký plechový kastli, takže jsme museli odendat ještě i tu druhou stěnu skříně, aby se šlo dostat ke šroubkům
tož oba disky mám a dva ty čtverečky, který možná nejsou skvělý
synovec byl nadšen, odšrouboval vevnitř všechno co šlo, vytahal ty velký desky i větráky, ale teda pochybuju, že by to složil zpátky
pak mu brácha řekl, že maj doma taky jeden letitej pc na vyhození, tak možná ještě něco dotáhne

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 20:03
- Nahlásit

cernej caj
Loki byl dopoledne taky jako prase, je už po ránu strašný mokro i když neprošelo, já měla úplně promáčený boty a kalhoty mokrý až ke kolenům

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 20:27
- Nahlásit

Maya
no u CPU je naboku pacicka, kterou vyhodis CPU z patice (plastova vec kolem cpu) kdyztak posli foto je to takova placka s hromadou nozicek

no budes mit ze synovce hadrwarare za chvili

jo, to nekdy tak je, kdyz to koupis a nikdy do toho nehrabes, pekne pridelany na obou stranach, ono to i min vybruje.

no jinak slozit to jde hele, pac to nejde zamenit tak supeeeer tyjo, takhle to zacina ;)

u nas aspon vecer prestalo chcat tak su rada, na lince dalsi vrazda, jinak sem uz vyfunela loznici z 16,8stupnu (kdyz tomu pritapim tim obstaroznim 4jadrem) na 17,5 takze uz mi prestali krehnout ruce

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 20:47
- Nahlásit

cernej caj
na lince dalsi vrazda
??
jinak sem uz vyfunela loznici z 16,8stupnu (kdyz tomu pritapim tim obstaroznim 4jadrem) na 17,5 takze uz mi prestali krehnout ruce
To je uz dost o zdravi, ja tu teda taky mela kosu, cekala jsem pro jistotu na revizi kotle plynovyho. Uz se zvesela topi na prijemnych 19-20. Coz je dobry i kvuli baraku, jak zdi moc prochladnou, trva to o to dyl nejak natemperovat, nemluve o vlhkosti a tak...

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 20:56
- Nahlásit

Mise splněná ,
dali jsme 25 kiláčků za 5:18 což nám vyneslo 7a 8 místo z 16ti.
Dokýšátko vyspinkán do růžova a odpočatý, houska uťapaná, Crazy uťapaná, Aduš spokojená...všecko vyvenčený napapaný a chrní jak dudci všici.
Venku hnusobně... že by psa nevyhnal.
A mě čeká dípíhááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 20:57
- Nahlásit

Fifi
mysi vrazda svine lezou kolem sporaku tak tam maj pasticku...

jj, ja vim... ale muz jeste nezaridil tu revizi, jakoze stejne topime cca na 18-19, takze je to spis jen o tom skoku ze pred par tydny bylo venku 30 a ted je tam 10, zadnej pozvolnej zvykaci rezim... ale od rijna bych urcite uz topit chtela prave i kvuli domecku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 20:57
- Nahlásit

Fajka
skvely ste obe

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 21:10
- Nahlásit

cernej caj
skvely ste obe
houska je lepší, nezničitelná, neunavitelná, nerozbitná, nic neřešící tažná síla kterou nic nerozhází

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 21:23
- Nahlásit

Fajka
tak to je zas na treky a podobny akce proste idealka

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 22:15
- Nahlásit

Fajka
umíš si pořídit teda ideálního psa, to je super
cernej caj
tam žádná pacička ani patice nebyla, prostě bylo to vsazený do tý velký desky pod tím chladičem že to ani skoro nekoukala navrch, tak teda mám dojem, že jsme vydolovali něco jiného, ale žádnej jinej čtvereček tam nebyl

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 22:19
- Nahlásit

cernej caj
žádný nožičky tam nejsou a nebo možná byly a jsou urvaný

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání