Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 22:21
- Nahlásit

foto
https://photos.google.com/share/AF1QipPDRHBc2b2yIB fozBVIk6AHyKcNkYucEv1n0wkyKFfIQmH5czkhTQrTzIQy30rB -g?key=cnRFLTBWT2lSbDQ4eWEzblJiWEsyT2dRNFFwTmlR

a zezadu
https://photos.google.com/share/AF1QipOeFiBcRZacp4 FFWktBXMv3CMtg-vBjzmNOw5ICqhXyEWVGlW8AsxapQr_j-cCR aw?key=d2tQZ3pReVI1WTc3SFJtR3BCMTNqOHQxeUp0Qk53

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2017 22:24
- Nahlásit

a disky
https://photos.google.com/share/AF1QipM1uHkwMJxFis Rga4iSR8mibpM4jMTKL-U_vtnSkCLYmquOk3F4fUmlZv-bi4Ae 3g?key=WUlabHotZnRSMGQ0WnBnTXN2Q0o1TktHc3htQjJB

napiš mi jestli něco z toho chceš, ale nic dalšího už teda z pc dolovat nebudu, stejně už je to rozebraný na atomy a já poznám akorát větrák

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 09:38
- Nahlásit

dneska v lese mlha, mžení, mokro úplně všude. Houby rostou už míň, zato mloků na "Mločí cestě" (víme, proč jsme si ji tak pojmenovali) se dneska s ohledem na počasí urodilo. U desátého jsem je přestala počítat a přidržovala Nighta za obojek - ne proto, že by si jich všímal, ale pro to, aby je nepotlapkal neb pro mloky nebylo kam šlápnout. Ten úsek je jen asi 50 metrů dlouhý.

Jo a na závěr výpravy postihlo Nighta neštěstí Lítá si lesem a najednou koukám, sedí, klepe se, smutně na mě zírá... vyděsila jsem se, že se napích na nějaký klacek... a on měl jen na lopatce zabodlou vosu v kožichu. Odcvrnkla jsem ji, prohlídla psisko, jestli jich na sobě nemá víc... pohladila, dala piškotek... a od té doby mám přísavku - pořád chce litovat - herec jeden A stále si myslím, že byla jen jedna - neb má na sobě jen jednu bouli

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 09:59
- Nahlásit

křivdila jsem mu - má ještě jednu bouli ve slabině

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 10:18 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
dyt to ma zespoda hromady nozicek jako pacicka byva na ty plastovy patici kolem, si mi to mela vyfotit at se kouknu, v cem to bylo zasazeny, jinak tohle je CPU. pokud ste to vyrvali nasilim a nejakym pacenim sroubovakem, protoze to neslo vyndat, tak ste ho poslali do kremikovyho nebe

tak prihod jeste vetraky to chce dycky muz jinak teda chcu cpu - do sbirky a disky beru taky oba, dik moc

Jo a muzes ted hrat ten tombraider co sis tenkrat koupila a nejel by ti

Xerxová
konecne jich mate jen kila a ne tuny, jo?
ste meli super exkurzi do prirody, ja snad v zivote nevidela mloka v prirode

chudak, ve slabine ho to asi musi docela bolet, tak snad brzo boule opadne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 11:00
- Nahlásit

čaj přiotek mu i pinďa... takže chudák je nešťasten a pořád se kontroluje, zdali je stále chlapeček...

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 14:48
- Nahlásit

Xerxová
díky za zprávu o LucYnce

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 16:32
- Nahlásit

Asi takhle:

Ne hledani, ale sber. A ted se jdu kochat cistenim...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 16:39
- Nahlásit

Xerxová
chudak, tak snad to bude mit brzo dobry

Fifi
juuuuu

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 16:40
- Nahlásit

Fifi
hustýýýý
blahopřejuuuuuuu!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 17:19
- Nahlásit

Fifi no paráda - užij si to

čaj už se uklidnil - ještě to má trošku nateklý - ale to se holt u vosího štípance stává. Něřeším - čůrá normálně.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 17:30
- Nahlásit

Xerxová
přiotek mu i pinďa... takže chudák je nešťasten a pořád se kontroluje, zdali je stále chlapeček...
Au, hnusaci vosacky. Vim, ze neresis, ale potri mu bzodanec cerstve rozkrojenou cibuli ci octovym hadrem, splaskne rychlejs a nebude ho to tak svedit pak...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 17:47
- Nahlásit

Fifi namazala jsem ho nějakým gelem, co mi zbyl po Trpajzlíkách hned, jak jsem ten druhý štípanec našla... Otok se už dávno "rozlil" do skoro neviditelného lívance. Jen prostě on je chlapeček rozcapený, bolístka těžko snášející. Betka by se ani nezastavila...

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 19:42
- Nahlásit

Xerxová
Dorin by umíral tak snad bude Najtík brzo fit
cernej caj
já u toho nebyla, ale vzhledem k tomu, že i zlomil nůžky, prej to chtěl vystřihnout, tak šroubovák je víc než pravděpodobný
tak jsem mu nechtěla kazit radost, on už by jindy neměl čas kdybych to fotila a čekala na tvojí odpověď, ale teda čuměli jsme na to tří, ještě brácha a žádný pacičky nikdo neviděl, je vidět, že to je dělaný jen pro znalce
tak alespoň už vím, že vrtat se v počítačích by mě nebavilo a doufám, že na to zas x let nedojde a jsem v podstatě ráda, že to udělal někdo jinej, i když blbě
větráky jsou zasraný jak prase a nevím teda, jestli tam zůstali káblíky nebo tak něco, se ještě kouknu
jestli najdu nějakou krabici, tak to pošlu asi v pátek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 20:09
- Nahlásit

Maya
no je to skoda, ze budou poskozeny pac je sbiram, ale tak treba priste... tam je prave vzdycky nejaka packa, kterou se to uvolni a pak to jde lehce...

no ja kdyz sem rozebirala svuj prvni kompl nekdy ve 14letech tak sem o tom vedela leda to, ze na tom bezi windows 95 internet nikdo neznal, moji rodice ovladali tak ucetnictvi a hrani min

diky moc!

sme si zajeli dneska s muzem na bezlepkovou pizzu a zase ZROVNA dosla... jako me jebne, za posledniho pul roku sme tam byli po treti - mame to asi 30km - a po treti zrovna nahodou doslo testo. Aspon sem si trochu zaridila, skoda ale, feldicka je prodana a formankou se mi nejezdi tak dobre

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 22:12
- Nahlásit

cernej caj
to by mě fakt ale zajímalo kde by tam tam packa byla, bylo to akorát trošku vystouplý nad tu desku, jsem to objížděla i nehtem a nikde nic, jen hladký okraje
každopádně teď už je to jedno, tak alespoň budeš mít ty disky, pro mě jsou nepoužitelný
není to s tou pizzou náhodou tak, že bezlepkovou nemají nikdy a jen na ní lákají lidi?
tak autíčka škoda, mě se teda s feldou jezdí dost blbě

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 23:41
- Nahlásit

Xerxová
Jen prostě on je chlapeček rozcapený, bolístka těžko snášející. Betka by se ani nezastavila...
Jeste zpetne k tomuhle - on ma kazdej organismus jiny vnimani a reakci, zrovna u vos bych nerikala, ze je pes rozcapenej ci bolestinek - opravdu muze reagovat jen dle svyho stupne bolesti, ze ho to zkratka bolelo vic nez Betku. Kdysi mi perdelka v lese (cizi, na vycvik) omdlela v lese po par vosich stipancich, ja kdyz schytam zihadlo od vosy, tak jsem v peeerdeli. Vcela nevadi, vosa - bolest a alergicka reakce preukrutna, a i Troldik coby malej teda mel s vosama problem u rypaku, resila jsem to s vetem, nastartovana na veterinu. Zabral zyrtec, ale voteklej byl teda straslive, ze dejchat nosem nemoh...
Ach, LucYnka, netusila jsem!

Dnesni varka hub zdolana, esli se zadari, zejtra repete, bo to je zase asi na petiletku poprvy a naposled, co rostou.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 23:50
- Nahlásit

Dneska výlet k Amerikám a Karlštejnu

je tam překrásnej podzim. I když houba krom prašivek a pýchavek tentokrát ani jedna... A Bohoušek je mamánek. Stačí ho nechat s Petrem o pár metrů dál, nespustí ze mě oči, pobrekává a pak mě vítá, jako kdybychom se neviděli půl roku

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 23:53
- Nahlásit

birma
víc Bohouškovejch uší!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2017 23:54
- Nahlásit

pro nefb
tady jedno foto kde je vidět jak je lapina malinká a krátkosrstá

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2017 00:09
- Nahlásit

Maya
vůbec nechápu, že Bohouš na fotkách vypadá tak vážně a podmračeně a přitom v reálu je to takový mimino a čertovo kvítko a furt se tlemí
tady jedno foto kde je vidět jak je lapina malinká a krátkosrstá
hlavně jak má tu srst hustou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2017 07:00
- Nahlásit

birma
prave z fotek sem.prve myslela ze mu je tak 5-6

maya
tak rapid v autoskole se mi ridil nejlip, moderni auto, ale proste felda se mi ridila.z.naseho vozovyho parku nejlip, neznamena ze uchvatne, ale clovek si zvykne na vsechno, z tohohle ediska auto jako auto, volant to ma stejne ale fiatka ma.desne vysoko pedaly a jak su mrnava musim byt narvana vepredu a pak mam hrozny krece v nartech a kotnich, ono kdyz si vemu na rizeni svoje turisticky botky panskou 42 tak se mi ridi lip pac spickama bot uz ty pedaly dosahnu a nemusim furt zvedat nohu do vzduchu a drzet ji ve vzduchu

melas vyfotit aspon po operaci ten plast ve kterym byl cpu uchycen, ason pro vizuelni kontrolu

fifi
si pamatuju jak mel trolditko snupacek

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2017 09:12
- Nahlásit

cernejcaj
hezkej clanek na zviretniku
tak tu desku vyfotit muzu je hozena zpatky v bedne ji samo odsrouboval taky
na co jsou v pc takovy ty plastovy posouvaci posuvniky z boku nad diskem?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2017 09:16
- Nahlásit

cernejcaj
my meli v autoskole fabku ta se mi taky ridila dobre me se nase felda ridi blbe ze uz ma jako trochu vykvedlany razeni radit 1 jde trochu tezko a to rozjizdeni do kopce mi taky furt tak nejak nejde protoze s tou ruckou to az tsk neodhadnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2017 09:22
- Nahlásit

naya
ale zvyknes si casem, ale to razeni by se i dalo spravit, ale to cloveku nestoji za to

nevim jaky posuvny plasty. mozna lyziny na vyndavani disku, nebo na zuzeni boxinu. staci kdyz na fotce bude videt ta vec ve ktery bylo cpu ulozeny, nemusis to vyndavat cely

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2017 10:19
- Nahlásit

cernejcaj
no obo uz je ta deska vyndana vyfotim to vecer
no disk byl zastrcenrj dole v takovym plechovym dile ktery byl az nahoru ty skrine a z boku na tom plechu nad diskem jsou tskovy olastovy tycky vodorovne a da se s nima trochu hejbat

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2017 10:25
- Nahlásit

tyhle pkastovy bazmeky voravo
https://www.google.cz/search?q=vnitrek+pc&client=m s-opera-mini-android&channel=new&dcr=0&source=lnms &tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjunPKD9L_WAhXG1xoKHc4JAi MQ_AUIQSgB&biw=360&bih=512#imgrc=xvOx7U_-COcxBM:

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2017 11:12
- Nahlásit

Myslíte si ....že se dělaj a prodávaj psí boudy i celoplechový ???

no možná by stačil vlastně i nějakej kovovej barel ze šrotu....

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2017 11:18
- Nahlásit

Fajka
Myslíte si ....že se dělaj a prodávaj psí boudy i celoplechový ???
určitě se prodávaj klece Ale to zvohýbá...
nebo si někomu šikovnýmu řekni

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2017 11:20
- Nahlásit

Fajka
oplechovani nestaci?
ja zas mam oplechovany boudy uplne zbytecne

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání