Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2017 13:57
- Nahlásit

ale to ja nevyvracim jen rikam ze snezit muze i v cervenci natoz v zari kdyz uz muze byt fakt vselijak

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2017 19:33
- Nahlásit

cernej caj
co teď s tím avg? mám to na starým pc odinstalovat, nainstalovat na novym a přihlásit a bude to fungovat a i vám?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2017 21:17
- Nahlásit

maya
jj melo by a na starym to nemusis ani odinstalovavat ne? staci myslim odhlasit ze site

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2017 21:58
- Nahlásit

cernej caj
no já chci stejně zformátovat disk než ten pc vyhodím, ale tak radši to odinstaluju, na síť už to připojovat nebudu, ale pro jistotu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2017 06:14
- Nahlásit

nechce se mi do práce... čeká toho tam moc...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2017 08:20
- Nahlásit

maya
tak proc odinstalovat kdyz to zformatujes?

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2017 08:53
- Nahlásit

cernejcaj
tak pro jistotu ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2017 11:40
- Nahlásit

maya

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2017 14:59
- Nahlásit

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu ,
až se ucho utrhne.
tak dlouho se za to ucho tahá a štípe,
až se Dokýš nasere

Dostala do držky
koza nevycválaná

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2017 15:05
- Nahlásit

Fajka koukala hodně překvapeně ??

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2017 15:55
- Nahlásit

Xerxová
koukala hodně překvapeně ??
jako puk jako puk....

a ted čučí ještě víc bo přišel trest strašliváckej ...maj samotku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2017 16:50
- Nahlásit

fajka
tak snad se nauci, ze se to neprehani

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2017 16:51
- Nahlásit

fajka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2017 17:29
- Nahlásit

fajka

birma
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2017 18:49
- Nahlásit

cernej caj
Prosimtzě 7.10. musim zrušit bratránek svolal celou rodinu na oslavu narozenin...
zároveň se mi uvolnilo 28.-30.9. ale to předpokládám, že máš už program...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2017 19:03
- Nahlásit

Přišel lijavec a leje a leje. Skoro jako v těch Knedlíkových horách (fakt Nockberge tak překládají ) Night naštván - přišla jsem dlouho ze školy (ale v poledne jsme proběhli na oběd a vyhnali ho na chvíli na zahrádku) a ještě teď prším...

Alespoň jsem Lice poslala povídání o "Knedlíkách"

birma
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2017 20:48
- Nahlásit

Bohoušek s Adámkem byli včera na dornovce. Adam má stále stejné potíže, jen v menší míře. Bohouš označen za zdravého a podle terapeutky mu prý určitě není víc než rok
Charles jde zítra a na toho jsme hodně zvědaví, co s ním Lenka provede a co nám k němu řekne...
A malej pochopil klikání. A jak mu to docvaklo, tak ho to začalo strašlivácky bavit a je při tom děsně vtipnej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2017 21:03
- Nahlásit

birma to je dobře, že je prťavec v pohodě a Adam že se drží. Doufám, že i Štěník zítra nedopadne špatně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 05:43
- Nahlásit

birma
tak rodinna oslava taky bude fajn urcite

nejakej program na ten lrodlouzenej vikend mam jakej to presne nevim jeste. rada bych bily karpaty bud uplne od zapadu tzn. cca po hranici az k zitkove +- anebo z druhy strany od cadcy, jeate v tom nemam jasno a jdou do toho dalsi vlivy.

tak supr ze bohouska mate bez disbalanci

maya
zkus ho nqbidnout zq odvoz to pc treb si z nej nekdo neco veme (ja bych si vzala cpu kdybys to mela hazet do kontysu)

ja su snad poprve od soboty bez deste. zapomela.sem destnik doma vcera sem.sw sice uplne neodvezla z nadrazi ale pres pulku cesty sem ridila, zas si tonpo mesici osvezit, chtelo by to castejc.

stihla sem akorat ferinki prochazku a prevlict a preprat postel.

feri zrejme.zacala curat do postele kdyz ji muz zavre v loznici kdyz treba prijde navsteva...

dneska mozna stihnu par fotek, ale byli sme na dvou vyletech, 10 a 5 km takze

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 06:44
- Nahlásit

čaj nenastydla Ferinka ?? Ochladilo se... Psíci neradi čůrají tam, kde to cáká a v posteli se to vsákne stejně dobře, jako do trávníku. Další varianta je, že ji manžel zapomněl pustit ven. A poslední, co mě napadá, že žárlí - panička na výletě a páník tam má hosty a ona chudinka zavřená sama samotinká...

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 08:23
- Nahlásit

cernejcaj
nesly mi zformatovat ty disky tak jsem se vcera celej vecer bavila mazanim vseho z dvou pc
klidne ti dam co chces z obou i to cpu akorat nevim co to je a kde to je
Ferinka asi nechce byt dama v loznici?
Xerxova
ja zadnej clanek asi mit nebudu nedari se mi sehnat fotky

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 08:26
- Nahlásit

Xerxovácernej caj

A poslední, co mě napadá, že žárlí - panička na výletě a páník tam má hosty a ona chudinka zavřená sama samotinká...
pokud se nenastydla a nebo páníček nezapoměl vyvenčit tak je to taky hned další varianta co mě napadla ...

Psíci neradi čůrají tam, kde to cáká
jo to jsem si taky myslela ale houska je normálně schopná se cachtat 5 minut v kaluži a během tý doby se do ní vyčůrat a pokračovat v cachtání

A jak myslíte že dopadl včerejší "trest".... ?
Dokýšátko spokojeně chrupčil v garáži, zatímco houska vyřvávala na celé okolí že je největší chudáky pod sluncem.... no a když sem je pak dávala zase zpátky k sobě, tak co myslíte že ta koza jako první udělala....?
No ano přivítala se s ním tím, že se mu rovnou pověsila na ucho což ale vyspinkané a odpočaté Dokýšátko mnohem lépe neslo a do držky jí nedal...

birma
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 08:57
- Nahlásit

Dneska prvně bude malej doma spolu s Ádou (normálně ho necháváme s Charlesem). Doufám, že nás pak sousedi nezabijou, protože ti dva se tam budou celou dobu rubat (a to mají po dornovce až do zítra klidový režim )

cernej caj
rada bych bily karpaty bud uplne od zapadu tzn. cca po hranici az k zitkove +- anebo z druhy strany od cadcy, jeate v tom nemam jasno a jdou do toho dalsi vlivy.
Hmmmm tozní hodně zajímavě ale pro nás daleko a Ch + B by to nedali
nám na postel chodí čurat malej. Když má pocit, že už má plnej močák, tak jde na postel místo toho, aby dal jakejkoliv signál, že chce ven.
Naštěstí tedy máme na posteli pod prostěradlem nepromokavou podložku, takže jediný, co to způsobuje, je že peru prostěradla, povlečení a peřiny...

Fajka
A jak myslíte že dopadl včerejší "trest".... ?
Jak jinak Se na něj přece těšila a takovou obu byla sama opuštěná

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 09:20
- Nahlásit

birma
Doufám, že nás pak sousedi nezabijou, protože ti dva se tam budou celou dobu rubat
a jestli pak nezabijete vy je (jako psiska..neee sousedy) , až budou z bytu třísky prach a cihly

Se na něj přece těšila a takovou obu byla sama opuštěná
no prááávě

Mankote!
https://www.novinky.cz/koktejl/449700-chybi-vam-pi vni-mozol-poridte-si-pripinaci.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 09:43
- Nahlásit

jo, taky si rikam, ze to mozna je nevyvencenim

- s tim nadmernym pitim to vypada, ze se stresiku sama na dvore nezere a nepije, ale jak jsme doma tak hned jde chlemtat - a je mozny, ze jak ji muz hned zavrel tak se nachlemtala a nezi hysterickym projevem chudaka zavrenyho v loznici a psa co chce curat neni zpoza dveri moc rozdil...

birma
kdyby byla zmena, muzu dat vedet zatim fakt nevim

maya
a ty su ten disk nenechas treba na zalohu?

muz jede v so do prahy, mam ho zaukolovat aby se stavil a ty masiny vyzvedl? ja ti to zformatuju kdybych to chtela vyhodit. format z windows neudelas, max nesystemova logicka jednotka lze ale s operakem ne. nedovoli si smazat sam sebe takze musis nabootovat z cd.

fajka
je to dobrej terorista

xerxova
no budu sledovat, s tou zarlivosti tvrdi muz ale ze by to zacala delat az ted? ja s tim problem nemam kdyz sme doma sami

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 10:00
- Nahlásit

cernejcaj
na zalohy to nechci kdyz to neumim pouzivat na zalohy mam externak co ma usb kablicek pro lamy
ze ten format nepude me teda nenapadlo
smazala a odinstalovala jsem tam vsechno co slo vcetne nejakejch mrkvosoftich veci a driveru tak nevim jak ten os ted tam funguje ale jestli je chces takhle komplet cely bedny, u toho mamy je rozbity dvd, tak klidne ti je muze muz vyzvednout akorat v sobotu budu doma az odpolko tak po 12, dopolko jsem pryc
pro me je to nepouzitelny a hodila bych to do kontiku akorat jsem to chtela zformatovat kdyby nahodou si to nekdo odnesl od popelnic tak nemusi tam mit muj os

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 10:19
- Nahlásit

cernej caj
format z windows neudelas
ani kdyby si vyvolala příkazovej řádek?
Kam ten svět spěje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 10:28
- Nahlásit

kachna
neco by to asi smazalo ale sam sebe smaznout neumi, v dosu ale to tusim slo.

maya
zeptam se muze a reknu ti. ono i sou lidi co to sbiraj ten starej HW

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 10:31
- Nahlásit

cernejcaj
jak chces jinak nikoho kdo si to vezme shanet nebudu pro me zbytecna prace a jednodusdi je frknout to do smeti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2017 11:10
- Nahlásit

jj to chapu jak rikam, zeptam se muze a pripadne bych si vzala harddisky a cpucka (HD se muze hodit a cpu do sbirky)

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání