Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2017 19:23
- Nahlásit

cernej caj
To ti spis strhli bud za sms zpravy? nebo za vyber z bankomatu mensi nez 1500,-?
lity lity ale s pracovnim vikendem, kdyz konecne nebyli hice...
Ony hice uz nejaky tropicky snad ani nemaji byt, tak to dozeneme jindy.
Drapaky vostrihany, to slo sup sup jedna basen, i Pruh byl vyjimecne malo hysterickej.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2017 19:36
- Nahlásit

dneska jsme byli na delší houbařské (byla u nás švagrovka se švárou, tak aby si odvezli dostatek plodnic). A díky chladnému počasí se nám zbláznil pes... lítal zcela neschůdným terénem, podmáčeným průsekem, házel si sám sobě klacky (já mu je neházím, aby si neublížil - tak si dělá samoobsluhu)... prostě prdlouš největší. Vydrželo mu to celé tři hodiny...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2017 19:41
- Nahlásit

Fifi víkendovou práci nezávidím - já se docela flákala... Příští týden si chci vzít pár dnů dovči - ale musím počkat, kdy budu mít jednání a až pak si tam ty dny volna vsunout. Snad stihnu povinnosti nacpat na začátek týdne a od středy být domáááá.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2017 20:05
- Nahlásit

Xerxová
Najtík jako vždy
o mě si dneska musel Loki myslet, že jsem idiot, protože asi v půlce procházky jsem slyšela před námi v lese hlasy, tak jsem ho připla na vodítko a von furt tahal a tahal, což normálně nědělá, já mu domlouvala, že nemůže běhat za každým kolemjdoucím a cestu, co jindy jdeme čtvrt hodiny jsme šli třičtvrtě s tréninkem netahání a až když jsme došli domů, tak jsem se dozvěděla, že ti lidi byli brácha s dětma a se psem

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2017 20:05
- Nahlásit

a jedno dnešní krmení dravé zvěře
teda on se krmí sám, to kradě želvám

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2017 20:42
- Nahlásit

Maya chudák psisko I když trénink za stížených podmínek se někdy hodí. Ale musel být nešťasten... Night salát nemusí, ale ujíždí na sladkém melounu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 06:15
- Nahlásit

fifi
nabizelo mi to prevod za 29kc a su zvykla ze je zdarma tak sem ho neudelala, nejaka asi krpa. pac za 29 je ze sporaku ale.porad mi to tam viselo a pak vecer sem.to zkusila a uz v pohode za 0 tak uffff

tak sikovni jste, ze mate ofikano

xerxova
to si konecne trochu uzil, kdyz se mu ochladilo

maya
chudak lokinek
jinak clanek o lapinkach peknej

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 08:21
- Nahlásit

Xerxova
ano byl nestasten a furt poknikaval a ja si furt rikala co dneska tak blbne on si asi rikal co blbnu ja ze go nechci za nima pustit
cernejcaj
no tak snad se bude clanek alespon trochu libit ake samo na ty vtupny co tam bejvaj to nema

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 08:42
- Nahlásit

Maya každý článek vtipný být nemusí - vždyť Zvířetník není humoristický deník A tvoje povídání je opravdu přehledné a hezky napsané.
A už tam máš dotazy Hlavně od Ygy se mi moc líbí - prostě špic je prazáklad všech vesnických vořechů

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 09:22
- Nahlásit

Lokiho bracha ma klopeny usi!
https://www.dropbox.com/s/9eamehk47umhthe/.faceboo k_1503300005936.jpg?dl=0

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 09:55
- Nahlásit

Maya je to nestandard a nebo povolené ?? Špic je pro mě vždycky se stojacíma ouškama - klapouch je zvláštní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 09:55
- Nahlásit

me se zas takovy popisny clanky libi, ze sd z nich i neco nenasilnou formou dozvis

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 10:15
- Nahlásit

Xerxova
je to povolene a zvlastni mi to pripada taky spis ze je ten pes pak vic ovcakoidni jsem rads ze Loki ma usi nahoru
cernejcaj
ale neni v tom zadna psaci invence shromazdit a sesumirovat data umi kazdej proto ja obdivuju spis ty osobni clsnky kdyz si vzpomenu na ty o kocourovi Profesorovi to je proste obdivuhodny takovej psaci tslent

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 11:20
- Nahlásit

maya
ja tohle treba nesnasim, i na skole sem nesnasela, protoze me to nejde ani poradne yhledat nebo sepsat srozumitelne

kocoura profesora beznam

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 12:08
- Nahlásit

Maya tak ale Piškot má myslím paničku psacího profíka... to je zase o něčem jiném. A je fajn, když se i styly střídají. Někdo raději "jednodušší" text ... fakt

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 12:37
- Nahlásit

Xerxova
fakt nejaka spisovatela? ale jako ty clanky byly bozi
ale jako jo i ty poucny clanky jsou zajimavy nikdy nezapomenu na clanek o sklizeni buraku napriklad
cernejcaj
tady se proklikej na zacatek
http://www.dedenik.cz/tag/luci-2-4/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 14:25
- Nahlásit

maya
nakoukla sem.

dnwska jedu ke svadlene pro opraveny kalhoty tak su zvedava

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 14:45
- Nahlásit

cernejcaj
tak snad ti gate budou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 14:57
- Nahlásit

maya
taky doufam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 15:55
- Nahlásit

tak dvoje gate super a treti mi sice rozsirila v pase, ale pres boky kde me.diky dementnimu strihu tahly me tahnou dal a na zadku kde me byly volny sou mi jeste volnejsi tak priste asi jasne definovat misto pro vsadky, ale tak asi dneska hodne zen ma.stihly boky a spis tloustnou na brise a otp, tak tam.by to bylo akorat uvidim, jak se mi budou nosit.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 17:37
- Nahlásit

čaj tak hlavně že dvoje kalhoty sedí perfektně... Tak co, koukla jsi podrobněji na Jizerky?? Nebo vítězí nějaká jiná trasa ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 18:41
- Nahlásit

xerxova
divala sem se trochu - musim hlavne vymyslet to spojeni vlak - vlak... mozna, ze jizerky by hyli lepsi na autovylet. mam trasu jeste luzkama/decin, co zvazuju ale jestli pojedu k denyky v listopadu tak by to bylo i na jednodenni vylety a pak mam trasu za plzni, coz oboji vlak-vlak a to mi vyhovuje vic.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 19:43
- Nahlásit

Mám dítě na příměstském táboře v Praze (babička zajišťuje, já objednala) a mám poněkud smíšené pocity.
Má mít telefon, aby jim v případě nutnosti mohla zavolat, což nám jaksi neoznámili, takže ho samozřejmě nemá, děti nepředávají, ale nechají rozejít se (Lucinka v Radotíně v životě nebyla), metrem jela asi pětkrát v životě v mém doprovodu atd.
No, snad se mi vrátí dítko zocelené a nadšené.
Angličtinu nevím, jak se tam naučí, paní rodilá mluvčí prý vypadala stejně vyplašeně jako Lucinka (mají i českou lektorku)
Program ale super, vyjít by to mohlo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 19:59
- Nahlásit

kachna_
tak telefon holt se neda nic delat, cislo na tebe snad maji, tak muzou volat z jinyho, treba od vedoucich?

jinak teda vetsinou su i ja zvykla, ze sme se jako deti nepredavali ale proste sme se nekde rozplrchli ale byl znamej cas a misto rozprchu a bud dite trefilo domu, nebo na nej nekdo cekal... nemate aspon urceny to misto a cas rozprchu? jinak teda samo asi takovejhle malej skolak by sam z ciziho mista moc jezdit nemel, ze, asi se nebude citit moc dobre...

tak jinak doufam, ze lucince se tam bude libit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 20:06
- Nahlásit

kachna věřím, že to Lucka s babičkou zvládnou. Má to na 5 dní ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 20:12
- Nahlásit

Maya
Peknej clanek, sama jsem nevedela, co je puvodni urceni lapin. Byt tyhle chlupatce nemusim, maji svy kouzlo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 20:36
- Nahlásit

cernej caj
nemate aspon urceny to misto a cas rozprchu?
to jo, ale všude předávám osobně nebo podepisuju, jak se bude předávat
Xerxová
Má to na 5 dní ?
jj

Zítra jedou na letiště. Představa mého ztraceného dítěte na letišti se mi vůbec nelíbí. Žádali mě, jestli jí můžou přeřadit do skupiny s dětma 9-12. Tak snad na ní dají pozor, no

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 20:37
- Nahlásit

kachna_
tak urcite na ni daji pozor a lucinka prijede cela nadsena ale chapu ze jako matku te to asi moc netesi takovyhle necekany veci

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2017 22:54
- Nahlásit

kachna_
tak musej s nima jezdit na výlety a letiště je pro děti super, to chce kliid holt ty děti už musíš pustit někam samotný
Lucinka bude určitě nadšená
předání se tady taky moc nedělá, kolikrát i vozej rodiče, tak se děti našoupou někomu do auta a jedou

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2017 09:04
- Nahlásit

Maya
holt ty děti už musíš pustit někam samotný
tak doma maj poměrně široké pole působnosti v celý vsi až k silnici a v grupě můžou i do sousední vesnice. Lítaj po vsi od rána do večera. Ze starý školy chodila pěšky (1,5 km).
Mně jde jen o to, že bych jí bývala ráda na pohyb po městě připravila, aby třeba věděla jak se chovat - ke komu jít, když se ztratí.
Ono to je víc věcí dohromady, neměli naplněný kurz pro malé 6-8, tak volali, jestli může do větších 9-12 (ten program a všechno je tedy pro větší).
A k tomu moje dítě prostě cestuje hlavně autem, páč tady moc veřejná doprava nefunguje.
Já taky věřim, že všechno bude fungovat dobře, ale byla bych prostě výrazně klidnější, kdyby mamča školu popsala jako velmi precizní, než že doufá, že to bude v pohodě
Pokud to vyjde, taky myslím, že to bude supr zkušenost

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání