| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2017 18:48
- Nahlásit
Fifi nějak ty krysaříky začínám nemít ráda... tady v okolí je tulák (majitelé se snaží, ale ta bestie mrňavá proleze i pidiškvírou a zdrhne). A je oráchlý (už jsem psala, že si otvírá hubu nejen na Nighta, ale i na nás). Teď hárala v sousedství stařičká skorojezevčice (skoroslepá, hluchá, ale voňavá) a já ho měla před vraty snad celé tři týdny. Pak raději chodím na druhou stranu (máme dvě branky), aby ho Night nechtěl "bacit"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2017 19:16
- Nahlásit
Xerxová
To jo, oni se prosmejknou vsude a niceho se moc neboji, aspon tenhle prcek. Ted uz snad neproleze.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2017 19:58
- Nahlásit
Xerxová
nadherny zrejme destivy (podesti) jizerky
Fifi
tak super, ze nebyly ztraty ani v jednom ohledu
no zitra budu uplne odpocata hlavne tech 6h jizdy nakonec ted sosam fotky a snad zitra budou. No ale uaaaa ze sem si nevzala ludrenku, proste z kompaktu to neni ono
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2017 20:10
- Nahlásit
cernej caj
rohožka objednána, tak pak poreferuju, jestli teda bude nějaký bahno a ne to sucho furt
dneska jsem prvně viděla plavat srnku v rybníku, asi jsme jí vyplašili a ona skočila do rybníka a pěkně prostředkem až daleko před nás nás obeplavala
a u dalšího rybníka kam chodí Loki plavat jsme prvně taky někoho potkala, jinak tam nikdo nebejvá, paní tam plavila labradorku, tož musím říct, že v tomhle je Loki jako špic, jako chviličku si pohraje, ale pak už na to prdí a jde si po svejch
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2017 20:11
- Nahlásit
jo a v lese skoro ani houba, jen pár holubinek, jinak ani prašivka, natož babky nebo hřiby
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2017 20:46
- Nahlásit
Maya
tak su zvedava, ja normalne zvazvala taky zda ji nezkusit
tyjo, to by me nenapadlo ze srny umi plavat i kdyz neni duvod, aby neumeli, ze...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 06:55
- Nahlásit
čaj krásná fotoupoutávka na výlet. Jaké jste měli počasí?? Jizerky byly nacucané po období lijáků - ale v pohodě se vše sáklo, ani obří louže na cestách nebyly. Včera večer zase lilo - taže tráva má dál dokonalé podmínky k růstu. Zase budeme sekat...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 08:04
- Nahlásit
xerxova
dik, vybrala sem nej fotky
neprselo ale ta bourkova fronta sla v patek pres beskydy a prselo jeste kdyz sme jeli z ostravy. vyrazrli sme uz do "sucha" ale vsechno total mokry, rozbahneny, ale nezmokli sme vubec
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 09:00
- Nahlásit
Dneska jsem se zbudila a oba dva kluci spali vedle nás a vedle sebe navzájem První tam byl Štěník, takže Adam si musel vědomě lehnout vedle něj. Akorát když se pak ráno začal Štěník vyvalovat a mlít a dožadovat se drbání, tak už mu rušil jeho kruhy a to trochu držkoval. Pak šel Charles ven (neudrží tak dlouho moč, nikdy to nepotřeboval) a když přišli, tak si zase lehnu do postele vedle Ády a pořád dobrý
A Charlese čeká dneska odpo kontrola na veterině a večer pak jedem za Kakou, ať mu prohlídne nohu a naučí nás nějaký cvičení a navrhne nejlepší rehabilitaci
Fifi
Napadlo by te, kdyz sis ho poridila, ze se Adamit bude snaset s velkym cernym psem v jednom byte a na prochazkach?
Hlavně by mě nikdy nenapadlo, že on bde ten slušnější v jejich komunkaci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 09:16
- Nahlásit
cernejcan
pekny fotky, i na fb
birma
tak super ze se kluci tak snesou, mozna taky ze je Adam kastrovanej?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 09:20
- Nahlásit
ja vcera prvne videla jak ma Dorin Lokiho zpracovanyho, jakoze to vim, ale i tak me tohle prekvapilo
sem na gauci jedla chleba s pastikou, Loki sedel vedle me a cucel, on nezebra jen cuci najednou prisel Dorin a skocil na gauc vedle Lokina, chvilicku ale fakt malou sedeli vedle sebe vedle me a cuceli a najednou znicehonic, fakt Dorin nic neudelal ani se na nej nepodival, natoz aby ohrnul pysk jak to umi, Loki hop skok za Dorina a sednul si az za nej a cucel az jako druhej v poradi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 09:24
- Nahlásit
birma
jak te prekvapil, co
kluci sou skvy teda, to je siper s nima ze to takhle berou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 09:25
- Nahlásit
maya
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 09:26
- Nahlásit
Maya
Že je Adam kastrovanej způsobuje to, že Štěníkovi voní, takže ten ho furt oňuchává a cce ho vojíždět a Adama to pěkně ser. Ale naštěstí si to už začíná sedat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 11:06
- Nahlásit
birma
tak je to pro Stenika asi novej pach tsk urcite si casem zvskne
Loki taky vceta prvne ocuchaval fenecku oekne zblizka nastesti doternej nebyl
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 11:12
- Nahlásit
Maya
no Štěník se prej kdysi pokusil vojet osla
ale jo, už si to sedá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 16:26
- Nahlásit
birma
tak to je super ze si to seda a snad prwstanou sikanocat cici
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 20:14
- Nahlásit
Přivezli nám uhlí a Loki má kopečeeek, to je radosti
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 20:29
- Nahlásit
Maya kdyby byl lapiňák bílej, bylo by to horší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 20:45
- Nahlásit
Maya
aspon ti to pomuze prenosit, ne?
foteckyyyy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 20:58
- Nahlásit
Zdravíme! Štěník má za sebou konzultaci s fyzioterapeutkou a máme cviky na posílení předních i zadních nohou, takže se nebudeme nudit
cernej caj
nádherný fotky! Strašně mi teď čundry chyběj, ale nestíháme nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 21:12
- Nahlásit
Xerxová
uhlí je naštěstí přikrytý plachtou, ono vždycky úplně stačí, když psiska lehaj v tom mouru, co zůstane na zemi než to oprší
cernej caj
krásný fotky, koník je super
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 21:12
- Nahlásit
cernej caj
Vyhled ze spacaku je naprosto dokonalej, stejne jako ostatni fotkky.
birma
Chudak Stenik, na starsi kolinka tolika zmen a este ho budou posilovat?!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 21:16
- Nahlásit
birma
vsak to s petrem napravite, hlavne pak to slovensko/polsko na podzim to bude dokonaly aurcite si to tam vynahradis
myslis, ze to stenikovi pomuze ve vetsi mobilite nebo spis tak preventivne aby se nehorsil?
Fifi
dik celtu prehozenou pres zavoru sem teda mela prvne a nebylo to spatny, pulka prace se stavenim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 21:20
- Nahlásit
Fifi
na starsi kolinka tolika zmen a este ho budou posilovat?!
a co jinýho s nim, když neumí ani ropvně stát, kulhá jen co se pohne a má šílený držení těla? Cvičit bude, až se z něj bude kouřit
cernej caj
to slovensko/polsko na podzim to bude dokonaly aurcite si to tam vynahradis
jestli už nebudu v jiný práci, pak bych byla bez dovolené...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2017 21:37
- Nahlásit
birma
tak je to narocny, ale tak nejhur byste si to vynahradili pristi rok zas... ja nastesti zvladam skloubit letosek i pres ty klacky a au zvedava, jak se to bude vyvijet.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 07:28
- Nahlásit
čaj krásné fotky. Myslím, že ten rozčepejřenej ptáček je samička od pěnice černohlavé (kluk má černou čepičku, holka rezavou)
Bučiny v mlze jsou parádní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 08:11
- Nahlásit
xer ova
diky za identifikaci!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 09:11
- Nahlásit
Xerxová
jé krásný fotky Trniště , to znáááám
Račí stezka je totok....
http://kct.semily.cz/novinky/82-raci-stezkou-2017/
čajdo fotky taky krásný! Já nemám nic páč poslední dobou jsem marná..jdu na výlet..mám foťák..nemám kartičku....výlet druhý, mám foťák, mám kartičku a mám vybitou baterku ...jsem marná marná marná!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 09:21
- Nahlásit
jdu se chlubit Štěník mi přijde jako génius (oproti Ádovi určitě a s jiným psem jsem nikdy neklikala).
Od soboty zvládá 3 různá chování nabízet spolehlivě a 1 tak nějak jak kdy. Včera jsme k tomu zkoušeli u Katky dávat přední nohy na target - tam to pochopil během pár chvilek, ale co mě fakt dostalo do kolen bylo, že to dneska na procházce dokázal zopakovat na naprosto jinym targetu (u Katky 3 relatině velký čočky, venku malinkej trávníkovej obrubník) a vypadal, že nad tim nemusí vůbec dumat - trvalo mu to tak 5 vteřin a 2 kliknutí, než mu to seplo.
Že Adam neniv myšlení ten nejrychlejší pes na světě, ale až teď vidim, jak máme ty triky a povely fakt vydřený...
|