| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 10:54
- Nahlásit
fajka
skodaaaaaprevelika
burma
tak to je fajn se senikem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 11:41
- Nahlásit
birma
treba zase adsm si dyl pamatuje?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 12:45
- Nahlásit
Maya
treba zase adsm si dyl pamatuje?
vůbec. Co necvičíme pravidelně a často nezná, neumí, v životě nedělal...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 13:52
- Nahlásit
ted koukám že v lidlu mají kartáč ala Furminátor za 70 kč a vyčesávací rukavici na chlupy odedneška v nabídce...tak kdyby někdo chtěl ...
https://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?articleId=1711
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 15:15
- Nahlásit
v lese bylo vedro. Psisko si užilo trysk mezi 4 potůčky - cákal jak kachna (Kachna promine ) a pak se ploužil zpátky jak chcíplotina.
Včera večer jsem se mu řehtali nahlas - hodila jsem mu do bazénu míč. A on ho chtěl vylovit (stojí mimo bazén, ale dosáhne hlavou daleko... ) ale když se ho opatrně dotknul (přeci jen míč normálně neplave a tak raději o p a t r n ě ), tak mu míč odplaval a tak stále dokola. Nakonecnešťastný pes nahlas míči nadával, ať počká ...
Fotka je ilustrační z napouštění. Dítka tento týden nepřijedou, takže už je propsa a na zalévání
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 15:20
- Nahlásit
birma
aha prave ze Loki se taky neco uci dlouho ale celkem si to pamatuje dlouho
ted kdyz jsem po nekolika mesicich vytahla tu otviraci hracku tak si vzpomnel na vsechno krome poklicky kupodivu suplicek bez problemu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 16:29
- Nahlásit
fajka
to se teda asi mrknu na tu rukavici
prqve sem.si udelalq vylet do decathlonu, takze 2h v haji jen dopravou, abych si koupila jednu tasticku pres rameno, des ze to je tak dementne dopravne dostupny a bsude jezdi zdarma bys mimi brno do obchodaku u dalnice ale sem bez auta si delejte co chcete
a to sem chtela byt driv doma...
teaim se z ferinkou ven, ale skoda ze zas maj prjit tropy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 17:03
- Nahlásit
cernejcaaj
cekam na bus tripy uz jsou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 17:34
- Nahlásit
Maya
no na vyrobe je 35 uz dneska kdyz je v brne nejakych 27 takze masakero... jinak porad prezitelny...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 17:53
- Nahlásit
Tady hic. Prvně jsem měla kluky venku sama oba (Petr je tak brává na noční čurací) a prvně jeli spolu výtahem (to si Petr ještě netroufnul) a těžká pohoda. Byli jsme venku asi 40 minut a bylo to báječný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 17:58
- Nahlásit
birma
tyjo tak to je skvelyyyy to teda vam paradne doma slape
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 19:27
- Nahlásit
birma a co uděláte se Štěníkem, když pojedete třeba ty Jizerky ?? Máte hlídání v Praze a nebo pojede "domů"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 21:51
- Nahlásit
birma
tak s těma tvejma zkušenostma je koukám Štěník brnkačka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 00:15
- Nahlásit
Xerxová
Buď pohlídá kamarád, co měl teď Ádu nebo pojedeke tchánovcům
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 07:38
- Nahlásit
birma
vsak on se urodici spatne urcite nema a jw na ne zvykly - teda predpokladam ze psymorf mel stenika.u nich?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 07:50
- Nahlásit
cernej caj
jojo tam je spíš problém, že pro nás to znamená 2 cesty na Holštejn, jinak pohoda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 07:57
- Nahlásit
birma
tak porad mensi zlo nez byt furt doma, ale otrava to cestovani asi hlavne casove bude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 08:02
- Nahlásit
jinak koncem zari zvazuju jizerky, jeatli dostanu volno s typkem.co sem.s nim ted jela z netu, na 4 dny ta snad dstanu volno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 08:13
- Nahlásit
cernej caj
mám skoro nutkání se přidat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 08:18
- Nahlásit
Máme dneska v práci obchodní poradu. Já už jsem duchem doma a nakupuju a balím na tábor. To bude zážitek, psát zápis při téhle schopnosti koncentrace Už tu dovolenou fakt potřebuju, protože poslední delší volno jsem měla o Vánocích (a pak měsíc na jaře, kdy jsem byla bez práce, jenže ten jsem prakticky celej promarodila)
Jinak mě chce jedna firma, ale je tam proměnlivá pracovní doba, což mi nevyhovuje, tak jsem se rozhodla to odmítnout.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 08:29
- Nahlásit
birma
co je promenliva pracovni doba? jakoze jak kdy?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 08:45
- Nahlásit
birma
tak to by ses pridat klido mohla.
taky me zajima, co to je? jakoze ne pevna? to muze byt fajn ne?
na tabor na tyden?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 09:44
- Nahlásit
Maya, cernej caj
Jakože někdy dělá člověk od 6:45, jindy od 9, 10 nebo 12 a jak to kdy bude mít, zjistí týden až dva předem.
Já jsem zjistila, že abych mohla normálně fungovat a něco stíhala se psama a doma, potřebuju víceméně pevnej režim, kterej si zaběhnu a v něm pak funguju a nevaděj mi pak nějaký mimořádnosti. A tohle do oho má hodně daleko. Navíc y pak kvůli psům měl ten samej nepravidelněj režim i Petr. Ten se sice tváří, že je mu to šumák, ale mě přijde nefér, aby si on musel přizpůsobovat aktivity třeba tomu, ž žena mýho kolegy má plavání, takže on musí hlídat děti, takže já musim bejt v práci...
Jinak e to škoda, protože práci nabízeli zajímavou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 09:45
- Nahlásit
cernej caj
na tabor na tyden?
9 dní - v pátek odpoldne jedem, v neděli před polednem vyrážíme zpět.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 09:50
- Nahlásit
birma
tak tohle je fakt blby
my mame klouzavou to jakoze kdyz chces muzes chodit pravidelne ale kdyz ti to nekdy nevyjde tsk zadnej stres ale to bejva +- dve hodiny a ne rozdil pul dne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 09:52
- Nahlásit
birma
hm tak to he dost blby, ja bych do toho nesla.mit na vyber, pac pr me by byla smrt i odpoledni tim ze su dost vyhraneny ranni ptace a rekla bych, ze po mesici v praci bych potrebovala prasky na spani pac by ze me.bylo zombie a planovani aktivit taky neni lehky takhle
jedete vsichni?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 10:56
- Nahlásit
Maya
my mame klouzavou to jakoze kdyz chces muzes chodit pravidelne ale kdyz ti to nekdy nevyjde tsk zadnej stres
jojo to považuju za ideál. Nebo pružnou. Ale tohle by mě asi po nějaký době dost vadilo.
cernej caj
jedete vsichni?
jojo všichni Tím, že je to u Brna, si Petr na jeden den odskočí domů, aby tam dovytřídil a douklidil svoje věci, co tam ještě má. Ale jinak úplná rodinná dovolená
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 11:57
- Nahlásit
(kačenka zkouší smajlíky)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 12:01
- Nahlásit
kachna