Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 12:08
- Nahlásit

Maya
kino se dvěma dětma je docela finančně náročná věc (cesta+kino+něco k jídlu)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 12:14
- Nahlásit

birma
tak super, zas heroltky?

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 12:28
- Nahlásit

cernej caj
nee, už loni jsme byli na Zbralavi a letos tam jedem zas. Pro nás je to tam mnohem lepší, než Herolky, kde je milion cizích lidí. Tady to máme celý jen pro sebe

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 12:45
- Nahlásit

kachna
to je toz jedine to nekde upiratit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 12:54
- Nahlásit

birma
aha tak to je fajn. v heroltkach sem byla 2x a dycky sme tam bymy "sami" ale pravda je ze velky to na vic lidi bylo...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 14:42
- Nahlásit

birma na Zbraslavi jsme mívali klubovku. On prostor pro dvěstě-třista dog není až tak o prázdninách snadno zajistitelný. Je to docela zvláštní, ale na naši klubovku jezdí hodně cizinců - je to jedna z nejoblíbenějších dogařských akcí v Evropě. Asi že mají k nám všichni blízko a bývá skvěle organizovaná.
Letos asi nepojedem - máme to z ruky - Severní Morava

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 15:06
- Nahlásit

Xerxová
To bych skoro čekala, že máte sever Moravy blíž, než jih Brna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 15:42
- Nahlásit

birma nevěř tomu - ten Hradec nad Moravicí je z Liberce víc jak 4 hodiny cesty. To do Zbraslavi dojedeš podstatně rychleji - i s rozkopanou D1 nebo i bez dálnice "napřímo". Když jsme jezdili brzo ráno - tak jsme tam byli za necelé tři hodiny.

9 hodin na silnici se mi trávit nechce - stejně jezdíme "fandit a na čumendu" - nevystavujeme, neb v té konkurenci moje ošklivé káčátko nemá šanci

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 15:48
- Nahlásit

Xerxová
Ale to to míváte na tom zadním, velkém placu, co? My jsme na tom tom předním - klasické ZKO s bungalovy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 16:27
- Nahlásit

uaaa potrebuju 90km s minimem asfaltu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 16:33
- Nahlásit

Zbraslav mlha 2001, vedro 2007, solidní výstavní počasí 2014 - všude to máme - lidi tam i bydlí, je to veleakce - kolem tříset dog vystavovacích a k tomu nějaké ty doprovodné a návštěvní... jen těch aut, co se nikam nevejdou...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 16:40
- Nahlásit

čaj na ty Jizerky ?? Hele Birma má ode mě jedny hodně dlouhý někde z loňska a jedny letošní na dva a kousek dne (to bylo asi 40 km - ale možná víc - a s velkým převýšením).
Když budeš chtít nějaké extra - tak mi napiš zadání (se spaním ob den na posteli, vždy bivak, se psem bez psa, stravování na trase, ... i jak jste schopni chodit mimo značené cesty, když nechceš asfalt - tj. vadí bahno ?? ...)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 16:46
- Nahlásit

Xerxová
no tolik dog musi byt opravdu paradni akce

no asi kamkoli, jizerky zvazuju tez, cokoli kde zvladnu udelat takovou trasu...

diky za nabidku, kdyz nic nestrelim do mapy, tak si kdyztak reknu zatim mam tak okrajove lokality, kde ale nacpu vzdy tak 60 km a pak moc nevim...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 17:07
- Nahlásit

čaj myslím, že bych těch 90 kiláků v Jizerkách našla. Koneckonců Bludná psice je long - a těch kiláků mají určitě i o kus víc... U birmotrasy od pátku do neděle jsou hodně krátila - o dost hezkých míst jí ochudila
Nenutím ti Jizerky (asi bych uměla i Lužky - včetně Žitavska), jen je nejlép umím a při upřesnění zadání asi dokážu vyladit. Autobus z Prahy jede hodinu, na stejném místě odjíždí městský autobus do Bedřichova...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 17:12
- Nahlásit

Xerxová
potrebuju vlak, idealne... ne ze by hodinu stat neslo, ale zas ono kdyz clovek vstava nekdy ve 3 rano a ma 6 hodin jet tak na stojaka to byt nemusi

Klidne jestli mas trasu v jizerkach nekde schovanou, tak nahod ale nejakou mi extra klikat nemusis... mam mesic cas to nejak kutit a vymyslet a ladit. I luzky by se mi libily, ale nevim, zda to dopravne zvladam rozumne. Zatim sem si nasla cca plzen - beroun, coz je 5 a 4 hodky vlakem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 17:27
- Nahlásit

nerozumím - v autobuse z Prahy do Liberce se nestojí... a z Liberce jsi v Bedřichově za chvíli - a většina lidí z městského autobusu vystoupí do 10 minut... do hor plný autobus (s výjimkou lyžařské sezóny) nejezdí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 17:30
- Nahlásit

Xerxová
jde mi o tu jistotu, ze se tam vlezes - aby to nebylo pak tak, ze kdo nema sezeni tak ani neodjede?

jinak sem si +/- naklikala neco takovyho ted tak to budu zvazovat asi taky

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 17:31
- Nahlásit

Xerxová
jj tak to je ten zadní plac to patří tuším MSKS a my jsme na ZKO před tím

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 17:31
- Nahlásit

cernej caj
do Liberce jezdí akorát Student Agency, takže to koupíš předem ;)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 17:37
- Nahlásit

birma
aha... nicmene prave bus ma tu nevyhodu, ze eccko casto do praglu miva spozdeni a lepsi cekat hodku na dalsi vlak nez platit ten spoj dvakrat, coz zas u studenta asi nevyhoda, ze kdyz mi ujede tak mi propadne listek. vim ze se da posunout ale pokud by ten dalsi spoj byl plnej, je mi to k prdu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 17:49
- Nahlásit

čaj vlak z Brna do Liberce přes Pardubice jezdí... Asi 5 hodin - naše mlaďaska v Brně studovala bakalařinu, takže jsem tohle spojení měla sestudované . Autobus (tenkrát) byl rychlejší a levnější...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 17:52
- Nahlásit

Xerxová
Pro mě je v autobuse problém, že musím mít ohlý koleno což je dost bolestivý a docela se busům vyhýbám, pokud je to aspoň trochu možný. Hoďka v buse mi neva, ale třeba 4 už docela jo... proto sou ty kudrnovský zájezdy co si jednou ročně dopřávám kvůli příspěvku z práce pro mě masakrální utrpení protože většinou už bolestí nemůžu chodit a to teprv vystupujem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 18:00
- Nahlásit

ještě mě napadl Český Ráj - Turnov je myslím železniční uzel a Jičín taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 18:53
- Nahlásit

Xerxová
jj, máš pravdu. Taky po té oblasti trochu koukám... ale asi uvidím podle toho, kam se mi podaří nacpat tu trasu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 19:15 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

chicht - nacvakala jsem si cvičně Jizerky z Bedřichova do Bedřichova (šlo by i z Hejnic do Hejnic) - vyšlo mi hezkých 89 kiláčků - ale nastoupáno 3220 metrů... To je asi trošku moc?? Ale všechny tisícovky tam nejsou...no, skoro A vynechala jsem Smrk i polskou stranu hor. Takže klidně kiláčky by šly výrazně přihodit.

poznámka: koukám, že ty kolem toho Děčína máš ještě větší stoupání. Takže asi normálka...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 19:41
- Nahlásit

Xerxová

tak hod trasu, ja se podivam stoupani je v pohode, kdyz se to rozlozi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 19:54 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Bedřichov - přehrada Bedřichov (neboli Černá Nisa) - Oldřichov (ve vesnici asfalt) - okruh kolem Špičáku - Oldřichovské sedlo (hospoda) - Poledník - Hejnice (asfalt, civilizace, cukrárna, bazilika) - Ořešník - Polední kameny - Smědavská hora - vrchol Jizery - Smědava (hospoda) - Předěl - Pytlácké kameny - Jizerka (asfalt, hospody) - Bukovec - Protržená přehrada - Mariánskohorské boudy - Čihadla - Sněžné věžičky - Černá hora - Holubník - Ptačí kupy - Nová louka (hospoda) (lze i bez asfaltu zadem přes Velbloudy) - Bedřichov.

kdybyste to snad zvažovali, tak se ozvi a já ti napíšu kde to jde bezasfaltové "zkratky" a zajímavosti mimo cestu (třeba viklan)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 20:05
- Nahlásit

Xerxová
aaa sem myslela zes to naklikala do mapy tak to se na to podivam asi az zitra, jak budu mit cas si to tam vyklikat a projit. Diky moc. musim mrknout, kam tam jezdi vlak, protoze studentem fakt jet nechci kvuli tomu prestupu kdybych ho nestihla

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 20:11
- Nahlásit

fakt nechápu důvod toho hlášení psů samců
že je to celý paskvil mě nepřekvapuje, ale že jsou poslanci až takoví idioti že nechápou že jeden pes stačí na x fen, to bych teda nečekala
o tom čipování bez registrace ani nemluvě
https://www.novinky.cz/domaci/446494-pres-milion-m ajitelu-psu-ceka-dalsi-vydaj-senat-schvalil-povinn e-cipovani.html?source=FBS

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2017 20:26
- Nahlásit

a neninaspon vnitrni databaze veterinaru nejaka? soukroma treba?

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání