| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2017 06:08
- Nahlásit
maya
no prabe gruppen foto je OK a kdyz blbe nezaostrim tak to zkazit nejde. Spis me desi ty portrety
jako kdyby to bylo jak pred 20. lety ze si snoubenci stoupli a vyfotili 2x na stojaka, s rodicema a pak skupina tak to je ok, ale dneska jak se zvykem pekne na plnou diru kvalitniho portretku fotit jen kusy lidi s mazlym pozadim, tak to nedam
ono fakt zprasit prirodu totiz nejde, sprasit portret jo
ferinka v noci vstavala 2x ze chce curt tak sem si pospala o 20 minut, do dalsiho busu... dneska 33stupnu, paradicka na rozzhaveny mesto
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2017 08:15 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
dneska jak se zvykem pekne na plnou diru kvalitniho portretku fotit jen kusy lidi
nj, ale když si neberu profíka, tak nemůžu očekávat profi výkon (můžu ho dostat a být nadšená, to jo, ale neměla bych ho očekávat).
Fotím vždycky nejdřív na jistotu, potom zkouším "vyšší level", tzn. když bude problém, budu mít furt xy průměrnejch fotek. Ale je mi jasný, že moje výkony jsou v tomhle směru nesrovnatelně slabší, než tvoje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2017 08:47
- Nahlásit
kachna
to je super napad, par beznejch na jistotu a pripadne si i trochu zaexpwrimentovat.
myslim, ze kamoska ceka proste normal fotky, jibak by si fotografa zaplatila takze v tomto smeru ok aspon du z prace na obed uz, tak mi to utece, za 2h uz mizim..
podarilo se ti dostat koblihu z auta?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2017 09:19
- Nahlásit
cernej caj
podarilo se ti dostat koblihu z auta?
tím nejlepším způsobem, nechala jsem dnes auto Michalovi (bude vyzvedávat holky a babičku, Michal slaví zítra narozky, co měl v úterý). On špinavé auto nesnáší, tak to odstraní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2017 09:22
- Nahlásit
kachna
ty ss fikana zena
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2017 10:26
- Nahlásit
Áda se mnou jel dneska do práce. Kluci nás odpoledne vyzvednou a pojedem rovnou a riziko jízdy nezajištěnýho Adama na přední sedačce (jinam se v plnym autě nevejde) nám přišlo moc velký. Tak tu teď se mnou pracuje, tváří se týraně a obluzuje kolegy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2017 10:33
- Nahlásit
birma
tak supr ze ho tam muze mit uz ma partu hladicu ?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2017 11:04
- Nahlásit
cernej caj
kdo projde okolo,tak mu nakoukne do boudy a podrbe ho
šéf ejval jednu dobu i figurant na cvičáku, tak tomu se samozřejmě hodně líbí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2017 13:11
- Nahlásit
birma tak si tu dovču všichni užijte
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2017 13:26
- Nahlásit
Xerxová
Díky Adam je znaven už teď Chuděra byl ráno s Petrem běhat (tenhle týden denně), pak se mnou dopoledne pracoval, potom měl anglickou konverzaci, byl se projít a teď odpadnul
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2017 18:13
- Nahlásit
koukam jste se meli vsichni super ja mela dneska den blbec korunovanej hodinou a pul ve vedru v pojistovne na prepsani povinnyho ruceni a malem vomdlenim kdyz mi rekli kolik budu platit za brejle na cteni evidentne na nejaky multifokaly muzu zapomenout bo nejsem rotsild
doufam ze zejtra to nebude pokracovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2017 22:50
- Nahlásit
kachna_
mohlo by tě zajímat
https://www.kosmas.cz/knihy/188370/proc-jednickari -pracuji-pro-trojkare/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2017 01:30
- Nahlásit
maya
tak hlavne si je nenech ukradnout jak tchyne tyden stary bryle za 8t...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2017 07:34
- Nahlásit
od půlnoci skoro až do rána se tady honily bouřky. Napršelo 25 milimetrů, takže zalito máme dosti. Jednou hrom děsně silně prásknul těsně u baráku - a poprvé v životě zareagoval Night - vylezl z postele, sešel dolů - zjistil, že tam bouří taky - vrátil se do postele a spal jak špalek. A spí ještě teď...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2017 09:11
- Nahlásit
Xerxová
Napršelo 25 milimetrů,
u nás taky nemálo. A kdo včera zabalil a před pergolu (mimo stříšku) si připravil sběr pro dvě děti? ?D
cernej caj
co focení?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2017 10:19
- Nahlásit
kachna to budou mít hodně kilíček sběru
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2017 10:36
- Nahlásit
kachna
no tragedie, co tu budu povidat ale fotky snoubencu pred restauraci v klidu sou v pohode a pekny a grupen fortka je taky fajn. jinak se snad neco bude dat vybrat i z toho zbytku, ale sem byla rada ze mam.neco zaostreny v ty tme vubec tak
uz cekam.v brne n autobus a jinak svatba byl a moc p3kna, fajn k fotkam budu tlaskat cukrovi, at se mi jlip zpracovavaj a ted tu prsi tak sem.ani nejela na hrbitov s kytickou co sem nafasovala, protoze bych musela pak hodinu cekat v desti, takze pocasi fakt vyslo skvele, k prehrade sme se sli projit, proste dalsi z tech peknych fajn akci, kdyz je clovek mezi lidma, co ma rad a je mu mezi nima dobre .
a! prej na fleru dela chlap sperky z mamutoviny, takze to musim nutne mit
no tak holt vysusis a deti ponesou doskoly lisovany krychle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2017 12:27
- Nahlásit
kachna
nekdo se nepodival na predpoved pocasi?
to uschne
u bas bourilo v noci tak hodku ze by naprselo nejak dukladne to teda ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2017 12:28
- Nahlásit
cernejcaj
vzdyt tech fotek nemusis mit mraky par povedenejch je super
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2017 13:38
- Nahlásit
Maya
no ale to je furt vyfot dort, vyfot krajeni, vyfot tanec prave sem jich 200 smazala a zbytek trochu srovnala horizonty a tak a du posilat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2017 17:08
- Nahlásit
fotky z krkuuuuuu! a par peknych tam je
du uklizet a tesim se na prochajd s ferinkou, se u nas pekne ochladilo jak prselo cely dopoledne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2017 19:45
- Nahlásit
tady taky krásně ale celý odpolko uklízení uhlí a sekání, takže žádná procházka a namohla jsem si rameno
ale tak zejtra snad taky bude hezky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2017 20:17
- Nahlásit
Maya
tak snad rameno prestane bolet a zitra by jeste mohlo byt krasne
my stihly nadherny uplne rudy cervanky, a sezrala sem asi kilo cukrovi, takze uz zbylo jen malo na ochutnani pro muze, a na zitra mam stejky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2017 20:51
- Nahlásit
davam si vecerni film jonesovi docela zajimavy, jakoze leharo ale nemuzu jit spat a musim to asi dokoukat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2017 22:41
- Nahlásit
cernej caj
to je teda komedie a nebo drama?
budu mít nakonec novej pc přes bráchu, ale asi až za 3 tejdy, dvoujádrovej pentium 5, ssd disk 250 na os a terra disk na složky nebo tak něco, za 8 a půl, mámě ho dotáhnul dneska a jako super, ale ten net se mi na takovýhle pc zdá stejně nějak pomalej, buď ta wifina víc nedá a nebo nevim, nevíš na jakejch stránkách nejlíp otestovat rychlost a mrkla by ses mi pak na výsledek?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2017 06:38
- Nahlásit
tak tedy tapeta fotková z tohoto týdne. Monotemeticky lesní-houbové procházky... a bylo vedro. A je to i vidět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2017 09:29
- Nahlásit
Maya
no tak to je fajn, ze ti sehnal neco. Klidne si neco testni na nejakych speedmetrech ale muze to byt nejen rychlost, ale i odezva. muzes dat speedmeter do vyhledavace a ono sou vsechny uplne stejny tak je to jedno... a pak mi posli screen.
jinak i5 sou dobry, ja rikala, ze v tom obchode na tom maj nasazeny dost palky tak je parada ze bracha poridil.
Xerxová
krasny dogatko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2017 09:51
- Nahlásit
si dela mbanka prdel 29kc za prevod na jinej ucet?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2017 18:45
- Nahlásit
Pekny vecir preju. On byl vikend? - jsem nejak pres praci nezaregistrovala, ale ostatni si ho jiste uzily. Skritek si uziva harani i nadale, Pruhy jsou ovsem velmi zlate a nekvici, nevyvadi. Za odmenu jim jdu asi obema ostrihat drapy, zase je maji jak drakulove.
Xerxová
Najtik vypada fakt porad stejne, blazene a zaroven megadustojne. Navic je teda hodne zdatnej splhavec!
cernej caj
si dela mbanka prdel 29kc za prevod na jinej ucet?
Kde to vidis? Prichozi i odchozi platby by snad mely byt zdarma u mkonta, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2017 19:11
- Nahlásit
fifi
no prave, divny. nic sem neposlala a mrknu znova vecer jestli se jim to nejak nepoto...
lity lity ale s pracovnim vikendem, kdyz konecne nebyli hice...
a teda pruhy skvely ze to zvladaj, a skritek uz by yaky mohl brzo doharat.
vcera nejaky blbci v noci zacaly ob dva domy s ohnostrojem, fakt zakazat mimo nekolik logickych dni v roce ....
|