Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:02
- Nahlásit

Fifi jen mel. Je fajn, že zubiska zaměnil Hyeňák bez problémů.

Já teď dlouho týrala nebohé psisko. Šest kuřat jsem částečně zbavila masa (prsní řízky i s kůží šly na mražák - budou z nich "kuřecí buchty") a zbytek (tj. veliké skoro celé kuře - tedy šest kuřat... ) jsem povařila, odkostila a nacpala do sklenic. A zavářím... Nějak macho negro nechce chápat budoucí čas... že to maso, kůže, klouby fakt bude všechno jeho... I tak dostal desátky syrové i vařené
A to už má v lednici dvě sklenice nacpané zavařeným hovězím. Asi mu budu ujídat - neb na zaváření jsem rozhodně nucený výsek nekupovala - a má chlapeček krásné nekořeněné hovězí ve vlastní šťávě.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:03
- Nahlásit

birma budu na tě zítra myslet. To vyjde.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:09
- Nahlásit

Fifi
Workshop das levou zadni, nedostatky se nevyskytnou a kdyby, tak z nich ladne vybruslis!
Pokud nezapomenu nějakou základní věc doma
Blbý je, že já workshopy s moc lidma nedávám, Honza je v tom jako ryba ve vodě, mě to vysává a jsem pak mimo. Myslela jsem, že pojede se mnou, jenže on má zrovna teď Beskydskou sedmičku (dneska večer startujou)
Seskoku se (možná) začnu bát až v neděli. Nebo v pondělí
Pevny nerv a nestresuj predem.
Dík

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:09
- Nahlásit

Xerxová
že zubiska zaměnil Hyeňák bez problémů.
Tak vse prvni je venku, uvidim, jak ty spodni spicaky si najdou cestu, on ma tu spodni celist o neco uzsi.
Nějak macho negro nechce chápat budoucí čas... že to maso, kůže, klouby fakt bude všechno jeho...
To mu musely tect potoky slin.
A zavářím...
Fakt jen pro psa a pro vas nic?

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:10
- Nahlásit

Xerxová
dík

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:11
- Nahlásit

birma
Blbý je, že já workshopy s moc lidma nedávám
Tomu zcela rozumim a chapu, tak se necim zitra zlehka naspeeduj, kafe radny ci energetak. To zvladnes i bez nej, verim ti.
Doma nic nenechas, sepis si seznam dukladnej a pri nakladani poctive odskrtavej.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:13
- Nahlásit

Fifi
tak se necim zitra zlehka naspeeduj, kafe radny ci energetak
To už jsem, popíjim colu a cpu se čokoládou. Na zejtra mám zásoby téhož
sepis si seznam dukladnej a pri nakladani poctive odskrtavej.
to už po zkušenosti se spacákem dělám naopak - píšu při balení a pak kontroluju, co nemám

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:16
- Nahlásit

birma
píšu při balení a pak kontroluju, co nemám
A podle ceho zkontrolujes, co nemas?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:16
- Nahlásit

Fifi no právě mě překvapilo, že skoro neslintal (a to je jinak děsný slinta při jídle nebo v horku). Jen stál, čučel a každou tak čtvrthoďku na mě ňafnul, že bych něco mohla upustit...

Pro nás taky maso zavářím. Jednak peníze v cizině raději utratím za vstupy případně víno než za každodenní jídlo v hospodě. A taky mám raději klidnější delší večery, kdy psisko může být navolno na zahradě (vždy hledáme ubytování se zahradou) a nemusí ležet pod stolem v putyce (hlavně na jihu jim všechno děsně dlouho kolem jídla trvá) V Itálii jsme koupili na trhu místní doma dělané těstoviny, čerstvou zeleninu... otočila jsem pak do toho sklenici zavařeného masa... a jak nám chutnalo a bylo to hned.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:20
- Nahlásit

Fifi
A podle ceho zkontrolujes, co nemas?
podle hlavy tenhle systém mě udržuje v neustálym stresu a furt mi šrotujou kolečka, co asi chybí. Když napíšu seznam, hned se uklidnim, odškrtám, odjedu a pak se divim, že nemám půlku věcí, protože jsem je zapomněla hodit na seznam. Jako kdybys mě neznala

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:21
- Nahlásit

Xerxová
Pro nás taky maso zavářím.
No uz jsem se lekla, kdyz si psala, ze mu snad budete ujidat. Pro takovouhle trasu poznavaci ideal, jak pro vas, tak pro Najta. Neni to styl Ucastniku zajezdu, jedem se placnout na plaz a i tak si navarime/zavarime/nasmazime predem. Hlavne bacha na ty botulini, rikavala moje babicka.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:28
- Nahlásit

birma
už máš všechno?
Fifi
gratulka k vypadanejm zubiskům
já teda u psů kontrolovala vždycky až ty vyrostlý, jako kolik jich je, ale neumím je moc přepočítat, tak to bylo stejně k ničemu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:34
- Nahlásit

botulíni snad nebudou. Zavářím pravidelně a nikdy se nic nekazilo. Výjimečně nám ale maso musí vydržet dvoudenní cestu - podobně dlouhá byla jen cesta do Skotska a tahle asi bude teplejší. Jinak je to v ledničce vždy hned druhý den.
lednička s mražákem je povinná výbava i u jedné hvězdičky u typu ubytování, co používáme. Teplá voda, splachovací záchod a vybavená kuchyňka... Na počet hvězd tudíž nehledím - důležité je zajímavé místo a oplocená zahrada

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:34
- Nahlásit

Maya
já teda u psů kontrolovala vždycky až ty vyrostlý
Duvod hrabani se v Troldi hube jsem psala driv, tuhle manipulaci on nerad a musi si zvykat. Ted uz krasne drzi, co se huby tyka a i tapacky si necha prohlizet v klidu, jeste naucim pekne haajii veterinarsky na bok a bude to. U fen jsem nemela nikdy problem, ty jdou snad ovladat myslenkou. On je palicak pindikatej, vzprunej.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:38
- Nahlásit

Xerxová
Zavářím pravidelně a nikdy se nic nekazilo.
Verim, vsak si zkusena zavarovacka.
My meli ted na tabor pujcenou lednicku prirucni, co jde picnout do zasuvky i do auta. A bozi vec. Zavareny veci jsou vyssi liga, ty vydrzi. Uz jsem se ptala, ale asi to tu zaniklo, mrknete se i za chovatelem?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:47
- Nahlásit

s Abadem je to složitý. Skoro každý víkend někde posuzuje. Navíc nečte e-maily, španělsky my nemluvíme... Jeho dceři (jediné trochu fungující spojení) dáme vědět, že míříme do Španěl - ale raději třeba kouknu na akvadukt v Segovii, než jet do té pidivesničky, jejíž jedinou opravdu monumentální raritou je jejich chovka. Stojí to za vidění, má psiska úžasná v povaze - venčí jich i víc jak deset na volno - psiska i fenky ve všech barvách. Zážitek z toho budu mít na celý život.
Ale věnovat tomu den dovči se mi nechce. A taky nechci, aby měl pocit, že jsme se pozvali "na večeři"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:49
- Nahlásit

birma
tak at se workshop podari

Fifi
takze gratulace k prezubenci

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 20:39
- Nahlásit

Xerxová
Ale věnovat tomu den dovči se mi nechce. A taky nechci, aby měl pocit, že jsme se pozvali "na večeři"
Nojo, kdyz je s nima takova ne/domluva. I tak si to uzijete urcite skvele.
cernej caj
akze gratulace k prezubenci
Pizizubka dekuje, bojoval s velkym skeletem k veceri snad 20 minut, radsi si predtim vymlemcnul kysany zeli s podmaslim ze dna misky.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 20:58
- Nahlásit

Fifi on vypadal nadšeně, když jsme dorazili v listopadu do Brna na "Evropu". Asi by byl i rád, kdybychom se zastavili cestou... Na straně druhé mívá několik desítek štěňat každý rok a kdyby se každý zastavil... tak se mu dveře netrhnou Dogy produkuje fakt ve velkém.
Uvidíme. Kdyby se náhodou ozval, tak pojedeme z Kastilie do Galicie skoro kolem (ale zase nevím, jestli středeční dopoledne je dobrý čas k návštěvě )

Podmáslí s kysaným zelím je zajímavá kombinace To si jdu raději něco nalít... (Vavřince)

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 21:06
- Nahlásit

Maya
už máš všechno?
ani omylem, ještě nemám všechno ani dovyrobeno. Vyrážím v 5 ráno...

cernej caj
dík

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 21:16
- Nahlásit

Xerxová
Podmáslí s kysaným zelím je zajímavá kombinace
To ja jim bezne takhle prasim do misek k veceri a druhej den je bobik ukazkovej, vsak se tam nic nebije. A kor coby podklad k vic kostnatym skeletum.
Na straně druhé mívá několik desítek štěňat každý rok a kdyby se každý zastavil... tak se mu dveře netrhnou
Nojo, to je taky fakt.
birma
ani omylem, ještě nemám všechno ani dovyrobeno. Vyrážím v 5 ráno...
Tak at usnes aspon na chvili a zvladni ty davy zejtra. S laskou jsem si tuhle nandala ty nausnice, ktery sem si sama vyrobila pod tvym dohledem, jsou krasny. Tak zachovej klid a uvidis, to zvladnes s prehledem, si predstav ten workshop coby predpremieru agi zavodu s Adamem. Zadna nervozita a ooom, at se to do vykonu nepromitne.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 21:32
- Nahlásit

Fifi
dííík
S laskou jsem si tuhle nandala ty nausnice, ktery sem si sama vyrobila pod tvym dohledem, jsou krasny
to jsem ráda
si predstav ten workshop coby predpremieru agi zavodu s Adamem
tos tomu moc nepomohla

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2015 06:11
- Nahlásit

takže přeji birmě perfektně zvládnutou akci, Čajdovi pohodovou pracovní sobotu a ostatním hezký víkend. Jdem do lesa - podle novin Jizerky přetékají hřiby - ale u nás ještě nicmoc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2015 07:16
- Nahlásit

Fifi
taky sem se nad tou kombinaci zarazila - chutove a pak si rikam, ze psi je maj jinaci

birma
tak uz asi workshopujes, tak to zvladni na jednicku s hvezdickou;)

Xerxová
preju a zavidim ten les ;)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2015 10:05
- Nahlásit

přes dvě hodiny v lese a ani hříbeček. Jeden kozák a čtyři klouzci Ale psisko je vylítané, vyřáděné, spokojené - a to je hlavní. Houby jsou bonus navíc.
U nás pršelo na rozdíl od hřebenů Jizerek málo a nechtělo se nám jezdit daleko. Deset minut v autě je tak akorát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2015 10:15
- Nahlásit

Xerxová
a kdy ze to odjizdite na dovcu? ale to ty houby nemaj moc sanci to stihnout, co

my uz mame objednany obed (pizza - jednou za rok staci a to byla minulej vikend to bude za trest

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2015 14:03
- Nahlásit

Čaj v pátek večer

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2015 14:10
- Nahlásit

Xerxová
tak to snad jeste houby nejaky postihate, nebo si zajedte k denykum

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2015 16:44
- Nahlásit

cernej caj
Uz mas sichtu za sebou?
Xerxová
U nás pršelo
Se mate, tady ani kapka.
birma
Doufam, ze akce probehla v pohode.

Venku je velmi prijemne, optimalni teplota. Troldajz ucaprtan, dali jsme si vychazku kolem rybnika a pak v rusnejsim prostredi. Suveren, je magnet na pozornost ostatnich lidi, zejmena babicek. Ty o holi se mu zdaly nejdriv podezrely, ale pak se s kazdou pomazlil. Xkrat zaznela otazka "Co to je za plemeno?" Nosil se jak pav, bo mu bylo sdelovano, ze je to nadherny stene vorecha.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2015 17:01
- Nahlásit

Fifi vždyť máš krásné štěně. Krásný hyenovoříšek

Hledání fenečky je u konce. Paní si v Praze složila zálohu na štěničku voříška. Prý perfektní péče o středně velkou fenku i o štěníky. Vše vypadá ideálně (pro onu starší dámu rozhodně) - až na to, že je to štěně od křížence fenky, co musela mít štěňátka, aby se a její úžasná povaha "šířila dál"...

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání