Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2015 21:05
- Nahlásit

Posilaaam . My byli u rybniku, zacalo foukat, dostala jsem do palice vetvickou (neee nerozsvitilo se mi ) nakonec ani kapka ale za zady slunce zepredu tma (na FB) nadhera. Co se tyce mudry, myom neroste takz velke uffff

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2015 22:23
- Nahlásit

kachna_
Gratuluju ke dvema "prvnackum" - at se tam holkam obema moc libi.
Xerxová
kde je paní domácí ?? Dneska jsem nevydržela a zkusila jí zavolat a nic
Taky sem to zkousela a nic, pak mi sms, ze ji blbne mobil. Tak snad se ukaze i tady a radne poreferuje, jakou meli pizli dovolenou.
znám hodně psů, co si vlašáky louská samosběrem v dost velkém množství.
Ano, Dorota byla prebornice. A soucasna smecka jsou taky chodici louskackove. Ale je fakt, ze si orechy sbiraji sami, kdyz ho rozkousnou a nevoni jim, jdou si pro jinej. Shnilej by nezrali.
Btw - jsem ani netusila, ze v Anglii nerostou oresaky.
denyk
Super, ze kontrola dobre dopadla!!! Ja myslela, ze s kolenem a ono totok, tak to je jeste lepsi!
birma
přihlásila a zaplatila Fryšták.
To je tamto, o cem si tu dumala? Kazdopadne, at se vydari chladny pocasi.

Ad pocasi, mirne zacina pofukovat a opravdu uz touzebne vyhlizim ochlazeni. Smecka taky. Jo a Trolditkovi je dneska 5 mesicu. Pucik jeden pruhatej.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2015 22:36
- Nahlásit

Fifi
To je tamto, o cem si tu dumala? Kazdopadne, at se vydari chladny pocasi.
Jojo to je ono za přání chladu děkujem.
Jo a Trolditkovi je dneska 5 mesicu. Pucik jeden pruhatej
Posílám velkou gratulaci!

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2015 22:44
- Nahlásit

birma
velkou gratulaci!
Zase neni tolik, co slavit. Ale je to proste pindulatko tulivy, miluje telesnej kontakt, takze aspon tlapu si na cloveka dat, nohou se dotykat v klidovym rezimu. A ty jeho xichty rozespaly... Zaroven umi bejt hoodne akcni, ale opet tak nejak prijemne, cuby si ho velmi pekne vychovavaji. Nehodu doma nemel uz snad dva? mesice, nelikviduje nic z bytu, vystaci si se skritkem botnickem a hrackama psima. Proste uzasnej partak. Jsem moc a moc rada, ze nam ho osud/cmelak prival.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2015 22:45
- Nahlásit

Já chci taky ochlazení, tady trochu zafoukalo a jinak furt vedro.
Fifi
tak to všechno nejlepší k pětiměsíčním narozkám!!
denyk
taky gratulace, že je všechno v pořádku

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2015 22:45
- Nahlásit

Trolditkovi je dneska 5 mesicu.
gratulaceeee Troldíčkovi, pěkně se zubí

Fakt je, že mamča dávala paraořechům, které někdo vyhodil do hnoje a my v tom hnoji koupili, vinu za Dájinu rakovinu. Lezlo mi to na nervy.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2015 22:46
- Nahlásit

Jako některý jednoduchý finský větu už přečtu, ale ty co obsahujou takovýhle slova fakt ne
Hyväntekeväisyysvalokuvanäyttely

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2015 22:48
- Nahlásit

kachna_
tomu bych taky moc nevěřila, moji teda ořechy moc nežerou, jen co jim kdo dá, protože vlašák i lískáč máme za plotem a Kim k tomu nesmí, protože to žere i se skořápkama

brut
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2015 23:02
- Nahlásit

Zdravím vespolek

cernej caj
tak doufam, ze sis poradne odpocala a nabrala dost sil na ten kolotoc
to jsem si myslela, ale po dnešku o tom pochybuji... prckovi lezou zuby

brut
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2015 23:09
- Nahlásit

Maya
tak je super, že sis alespoň chvíli odpočala
odpočala, jen ten návrat do reality....

já mluvila včera s tetkou, je už měsíc v Chorvatsku a bude tam až do konce záříí, důchodci se prostě maj
hmmmm, asi mám ještě čas na tak dlouhé volno , ale brala bych to všema deseti a hned!

kachna_
až na to, že jsem si včera žlomila přední žub
jsem nevěděla, že svatbou nastávají destrukční sklony ...

První den máme za sebou, bude jich ve třídě 12, ou jé
to zní skvěle ... hlavně, aby učitelka byla hodná a nezkazila Lucince vstup do školy

Naštěstí Kačenka ráda opečovává děti, takže tam snad bude spokojená, protože bude s nejmladšíma dětma, což si úplně jako nejsem jistá, jestli je to pravý ořechový. Já myslela, že bude s o něco staršíma.
brzy jí přeřadí mezi starší

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2015 23:11
- Nahlásit

kachna_
Lezlo mi to na nervy.
Nekdy je potreba najit "vinika".
Maya
moji teda ořechy moc nežerou, jen co jim kdo dá, protože vlašák i lískáč máme za plotem a Kim k tomu nesmí, protože to žere i se skořápkama
Ja si to hlidam, nemaji ke spadanym orechum pristup nonstop. A kdyz je ma vzdycky stene poprvy, bedlive sleduju, zda slupky taky nebo vybere prostredek jen. Zatim teda vsichni inteligentne sli jen po vnitrku. Podobny obavy sem mela u tech spadanych a zaschlych merunek, sladka mana nebeska pro ne asi. Ale sikovne vyhledali zapadany v trave a odpreparovali pecku.
brut
Zpet v realite? Ani se mi nechce psat vitej, neb na dovoleny bylo urcite lip.

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 06:09
- Nahlásit

denyk
To je super, že ti odpadla zdravotní starost. Říkala jsem ti, že to bude v pohodě
Fifi
Troldíkovi gratuluju k 5 měsíčním narozkám ♥ Z toho co píšeš jaký je, tak přesně takového tulila bychom si přáli, U nás je to zatím tak, že každé muchlování je odměněno krvavými šrámy Snad to bude jednou taky mazlivka. Nejhodnější je, když se probudí Jak se trochu utahá je to piraňa a tygřice největší.
Co špičáky zbývající - ještě se nechystají ven?
Ptala ses, jaké dáváme granule - chovatelka doporučila Acanu pro štěňata velkých psů. Zalejvám je vývarem s kuřecím masem. Během dne jí dávám ovoce, zeleninu a kousek tvarohu nebo jogurtu, šunku (jen plátek nebo dva, občas to samé se sýrem).
Adél spí pořád dobře - 22.30 vyvenčit a probudí se až s námi na budíka ve 4.45. Nechce jít vůbec ven, takže jí před půl šestou dám krmení a od 5.30 do 5.55 jsme venku. Po 6 hod jí zavřu a ona většinou vydrží v pohodě do 10 - 10.15hod. Ještě bych to potřebovala prodloužit o hodinu a půl. Ještě máme skoro měsíc na to, aby se to naučila.
Birma
s těma ořechama je to pro mě novinka. Ale malé množství z domácích zdrojů bude určitě v pohodě.

Všem hezký den.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 06:09
- Nahlásit

Maya
Hyväntekeväisyysvalokuvanäyttely
to je jedno slovo?
některý jednoduchý finský větu už přečtu
dobrý
pecku
Mája chodí za mnou, když jim švestky a čeká vysloveně na pecky (ze země je ale nežere )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 06:20
- Nahlásit

kachna
a v 7 uz deti chodi spat? jestli jo, ja bych se jako zena nedivila, ze si nastvana ale jako chlap bych asi taky nechapala, proc...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 06:23
- Nahlásit

Fifi dík za zprávu - taky mi dorazila (asi stejná) smska. Pruhatcovi přeji vše nejnej - teď ať se hlavně zbaví posledních dvou starých zubisek.

tady se ochladilo dost - pršelo, ale moc vody nespadlo.

kachna gratulace ke školačkám - u nás taky Fany už nastoupila. Má to dobrý, brácha je od malička nadšený "kolektivista" a rok budou ve školce ještě spolu. Takže taky neprotestovala a těšila se.

Darenka taky bych přihodila syrové i povařené maso, klouby, kosti, vnitřnosti... Čím všestranější zažívání u štěněte vybuduješ, tím odolnější zažívací trakt bude. Doporučeno mi před dávnými roky dogařským veterinářem...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 06:26
- Nahlásit

hm tak se mi to donacetlo az ted...
fifi
gratuluju ti k supr partaku teda a trolikovi hak zdarne roste

denyk
to su moooc rada, aspon nekomu to trochi preje po tom kolinku

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 07:15
- Nahlásit

Xerxová
Kromě kuřecích kostí můžu syrové kosti všechny? Vnitřnosti - játra, srdíčka, žaludky?
Kachna
až teď jsem si všimla, žes přišla o půlku zubu.cos prováděla novomanželko? Tak ať ti to brzy a dobře spraví.

Na paní domácí myslím často. Doufám, že je všechno v pohodě.

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 07:26
- Nahlásit

Dobré ranko,
v noci poprchálo, sousedka se včera chlubila, že našla hřiby, kozáky, tak se dnes odpo vypraví s Bukí
Jinak v práci chaos, šílenej se snad ani nedá popisovat.
Navím, kam se poděla pověstná německá povaha.Snad proto že jsou to Sasíci...
Jo a mám novou fajn kámošku, z Vysoké Lípy, za 14 dní k ní valíme na "Placka fest"
Těším se, je tam krásně, příroda a mimo sezonu téměř bez turistů.
Jinak díky, jsem taky moc ráda, že je to relativně okej, páč
další neschopenku by už v práci některé píp, (kterým do toho vlastně ani nic není) už nerozdýchaly.

Fifi
s kolínkem na kontrolu nejdu, už není co kontrolovat, až kdyby zlobilo, ale to nepřipustím
A troldíkovi pusíka na flekatou papulku

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 07:31
- Nahlásit

cernej caj
fotos a trochu cestopisuje kolem tech severskejch zemi
krása

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 07:56
- Nahlásit

cernej caj
a v 7 uz deti chodi spat?
v osm, ale měli jsme naplánovanou oslavu
ja bych se jako zena nedivila, ze si nastvana ale jako chlap bych asi taky nechapala, proc...
no, asi tak nějak to dopadá
denyk
mám novou fajn kámošku, z Vysoké Lípy, za 14 dní k ní valíme na "Placka fest"
super
Darenka
přišla o půlku zubu.
no, kombinace víc věcí (asi se mi nepodařilo úplně kompenzovat vápníkem těhotenství a tu dobu bez mléka atd.)

birma
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 07:58
- Nahlásit

Darenka
I syrové kuřecí můžeš, jen začni pomalu, ať si zažívání zvykne, takže napřed skelety bez dlouhých kostí

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 08:14 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

konečně normální počasí
denyk
na placka festu se vyráběj placky nebo se všichni placatěj nebo co?
Darenka
kuřecí nebo krůtí krky taky můžeš zkusit
cernej caj
už pár dní žerou ty nový granule, zatím super, jsou teda na pohled i na omak mnohem mastnější než jiný a jsou trochu víc cejtit

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 08:19
- Nahlásit

Maya
kuřecí nebo krůtí krky
já bych dávala spíš skelety než krky. Z šeltičí zkušenosti, krk se dá polknout v celku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 08:19
- Nahlásit

kachna_
aha, tka kdyz ste meli naplanovanou oslvu, tak to bych cekala, ze prijde driv.

denyk
gratuluju ke kamosce, co je placka fest?

Maya
nebudou z nich moc nabirat?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 08:31
- Nahlásit

kachna_
jeden tématický ke svatbě
Prosím slečnu Semtelovou a pana Starablažku, aby se konečně dohodli, jaké společné příjmení budou nadále používat.

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 08:33
- Nahlásit

cernej caj
nebudou z nich moc nabirat?
no to uvidím až časem, zatím jim dávám stejný porce jako jiný, ale jako tučnější než jiný by bejt neměly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 08:36
- Nahlásit

Maya
dobrej vtip

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 09:00
- Nahlásit

Maya
Prosím slečnu Semtelovou a pana Starablažku, aby se konečně dohodli, jaké společné příjmení budou nadále používat.
obě, ne? Paní Semtelová Staráblažková a pan Starablažka Semtele

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 09:07
- Nahlásit

"PLACKOFEST" od 17ti hodin nosí lidé k bistru, (kde je soutěž
pořádána) placky, které doma upekli, usmažili...můžou být slané, sladké, jakékoliv. Pak se ochutnávají a nakonec se vyhlásí vítěz nejlepší placky
Uvidíme, třeba taky něco upečem...když už jsme u toho, nějaké tipy?

Tady krásné fotky Vysoké lípy a okolí (Jetřichovice atd...)
http://www.petrhlous.cz/image.php?id_foto=270&gal= 15

Maya
jaký mají grancle?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2015 09:11
- Nahlásit

denyk
řízek je taky placka
jaký mají grancle?
http://www.granule.cz/granule-pro-psy/black-canyon /

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání