Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 08:30
- Nahlásit

cernej caj
http://www.apetitonline.cz/recepty/5900-caletky-s- makem.html

teď jsem koukala, že je na ně i recept se škvarkama, ale to neznám, znám tyhle s mákem, dělaný na plotně, takže s těma připečenejma flekama jako děti jsme jich snědli snad tuny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 08:34
- Nahlásit

Maya
to zas vubec neznam ja

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 08:37
- Nahlásit

To vypadá jednoduše

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 08:40
- Nahlásit

Tak my prubnem určo tyhle http://dolcevita.blog.cz/1111/bramborove-lokse
Šárka nikdy nezklame

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 08:41
- Nahlásit

denyk
jojo, to sou uplne presne ty pekace co ja myslela

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 09:01
- Nahlásit

Teta dělala "báč" sypaný mákem

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 09:08
- Nahlásit

Maya
jako děti jsme jich snědli snad tuny
aha...uz to vsechno chapu ...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 09:15
- Nahlásit

zbrnd
a to si ani nepřej vědět, co se dávalo psům

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 09:31
- Nahlásit

Maya
a to si ani nepřej vědět, co se dávalo psům
já vím měla jsme Šarika u prababičky, křížence špice

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 09:33
- Nahlásit

denyk
Bramborové placky dělám stejně jako jsou v tvém odkazu. Jsou fakt výborný. Jen to množství mouky je jen orientační - záleží na tom jaké jsou brambory a kolik sežerou mouky. Taky nedávám vajíčko. A brambory nech vychladnout. Dělala jsem i z teplých a těsto řídlo, lepilo se a byla to práce na prd.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 10:15
- Nahlásit

Darenka
jj, pravda, brambory spis studney.

rikam si, ze si koupim a uvarim tak 4 brambory a udelam tak 2 placky

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 10:43
- Nahlásit

cernej caj
to budou miniplacky

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 11:28
- Nahlásit

levný MSM, kdyyby někdo potřeboval
http://4fitness.cz/vyhodna-baleni-naplne/msm-1kg-m ethylsulfonylmethan-177-kc-p-51/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 11:41
- Nahlásit

Maya
z toho obchodu mam namichanou smes glukosaminu a chondroitinu, akorat sem jeste neprevazila denni porci

uz to mam doma 2 mesice a je nejvyssi cas na dalsi kuru

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 12:29
- Nahlásit

cernej caj
jakou mouku použiješ do placek? (aby nahradila klasickou)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 12:50
- Nahlásit

Darenka
to ja nevim, protoze ja z toho normalne vubec nedelam, ale pouzila bych asi orechovou nejradsi.

pripadne asi jakakoli mouka by byla dobra, mozna krome pohankove kvuli vyrazne chuti pohanky, co by mohla prebit brambory. da se koupit i deproteinizovana psenicna.

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 13:18
- Nahlásit

Jj, za speciální mouky se platí majlant. Kdyby prodávali alespoň malé vzorky, aby to člověk mohl vyzkoušet a nemusel platit za velké balení takový hříšný peníz. Lituju bezlepkáře.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 13:24
- Nahlásit

Darenka
tak ja prakticky nic nepecu a tyhle veci vlastne ani nevim diky tomu, takze je mi to jedno a vyjimecne takle je to sice hodne drahy, ale kdyz mam pak tu mouku na rok, tak je to skoro i jedno...

a ta orechova bude jeste mnohem drazsi, ale zas si rikam, ze to aspon muze byt zajimavy chutove. doma mam i kokosovou mouku a pouzivam na zapraseni hrasku

birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 14:07
- Nahlásit

roztomilí tvorové ten druhej vypadá jako super rozkošnej sáček do vysavače

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 14:11
- Nahlásit

birma
ten králíček!! a barevní šneci!!
když si vezmu, co by bylo, kdyby takový zvíře mělo alespoň kilo, aby bylo takhle vidět

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 14:29
- Nahlásit

hmmm - byla jsem teď venku a musím už zase počítat s výskytem dítek. Náš obří lesopark (oficiální městská zóna volného pobíhání psů) je zároveň oblíbeným místem odpoledního pobytu družin. A dítka běhací, míčem házící, po stromech lezoucí (učitelky jim opravdu nechávají dost prostoru k normální dětské hře) a hlavně řvoucí i psisko obdivující... Nighta zcela uchvátila. Takže musím být ve střehu nejen na psy, ale i na děti. Naštěstí ty jsou alespoň dobře slyšet Jinak byl chlapec vzorný. Jen tedy psy i děti zvládáme pouze na vodítku a občas i dost napnutém vodítku...

birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 14:49
- Nahlásit

Xerxová
tak snad si brzy zvykne a bude dítka v klidu zvládat

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 14:54
- Nahlásit

Xerxová
tak zase pořád lepší, než kdyby je chtěl sežrat, ale snad se teda brzo otrká a děti mu zevšední

birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 14:54
- Nahlásit

a vyšly omalovánky pro dospělé od mého oblíbeného autora. Asi budu muset napsat ježíškovi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 15:07
- Nahlásit

birma
to sou ty co si maya koupila

birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 15:20
- Nahlásit

cernej caj
jo? takže mám závidět

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 15:23
- Nahlásit

birma
jj, to jsou ty jak jsem psala, že jjsou to tak krásný obrazy, že je do toho škoda malovat a někdo se mi tady kvůli tomu smál

birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 15:25 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Maya
já ne (doufám teda) já ho sleduju na FB a co postoval už vybarvený od lidí, tak to byla naprostá bomba

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 15:29
- Nahlásit

birma
pošli mi odkaz na fb, bych se chtěla podívat, jak to lidi vymalovávaj, protože mě teda tam dost zaráží to stínování, přes který by se asi muselo kreslit nebo nevím
na mě už je to asi moc složitý
já si teď doma vymalovala jednoduchý motýly a vůbec se mi to nelíbí a taky teda myslím, že mám blbý pastelky a to prej měly bejt ty lepší

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2015 15:33
- Nahlásit

birma
a taky teda ty detaily jsou tam tak malý, že pastelkama snad jedině, když to bude člověk furt ořezávat
když vezmu co vymalovávám teď, stačí něco menšího a když už ta pastelka není do špičky, tak to bez přetažení nejde
jedině snad fixem, ale to bych se zase bála, že to bude skrt a tady na rozdíl od ostatních jsou obrázky na obou stranách listu
a pak jsou tam takový vtipný věci jako skoro prázdná stránka a Dokreslete si netopýry (včely, motýly atd.) nebo jen obrys ryby třeba a Dokreslete si to jak chcete. To nejsou žádný omalovánky pro nekresliče jako já!!!

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání