| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 15:41
- Nahlásit
Maya
tady ho máš
jedině snad fixem, ale to bych se zase bála, že to bude skrt a tady na rozdíl od ostatních jsou obrázky na obou stranách listu
a co si to rozkopírovat? budeš si moct jeden a ten samej obrázek vybarvit několikrát a nebudeš mít strach z přetahování nebo propsání
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 15:46
- Nahlásit
birma
nevím jak by se to povedlo u toho hřbetu, přece jen to normálka lepená nebo šitá kniha a to má zkušenosti, že je to pak trochu deformovaný na tý kopii
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 15:51
- Nahlásit
birma
si vem, že tohle máš na nějaký A4, jsou fakt mrňavý ty detaily
ale je to nádhera, takhle já bych to ani nikdy nevymalovala, teď maluju orla jednoduchýho a furt nemám nápady na barvy když mám jen dvě nebo tři hnědý pastelky a připadá mi, že má bejt hnědej a že udělat tam mojí oblíbeou modrou je blbý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 16:04
- Nahlásit
davej pastelky pres sebe trochu v tech tazich mej mezery volnyho papiru, nelep "cary na sebe" a pak do toho dej jinou, sedou, tmave modrou pro odstin a zkus si na papire vedle, jak ti budou barvy spolu reagovat. do hnede zlutou pro zesvetleni nebo fernou pro ztmaveni... ta liska je bozi. asi si to koupim a budu relaxovat, pac z pracovniho shonu su kaput, nedavam ani dneska posledni lekci semestru a posezeni s holkama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 16:10
- Nahlásit
cernej caj
vůbe nevím o čem mluvíš, jakože kreslit jednou pastelkou přes druhou? já prostě danou plochu nebo spíš plošku, protože to je ten vtip, že je všechno rozkouskovaný na malinký vybarvitelný plošky, vybarvím jednou barvou a je to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 16:13
- Nahlásit
a hele, to je von, ten orel co ho teď kreslím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 17:05
- Nahlásit
ahaaa ja myslela ze nevis jak to vystinovat, se na ty omalivanky budu muset jit podivat do obchodu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 18:07
- Nahlásit
Hele, myslíte, že obec eviduje náklady na opravu silnic v jednotlivých "čtvrtích"?
Starostka mi totiž na mou slušnou prosbu o opravu naší silnice odpověděla "postupně komunikace opravujeme. Nejde vše udělat v jednom roce". Tak by mě docela zajímalo, kolik toho za těch pět let v Bosyni opravili.
Jinak jsem si totiž myslela, že když teda opravují silnici ve Vysoké, tak by mohli zaplácnout těch pár děr taky u nás, než to bude fakt problém.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 18:21
- Nahlásit
kachna_
cekala bych, ze to budou vedet, protoze nemuzou mit prece v nakladechjen "oprava silnice"
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 18:57
- Nahlásit
kachna_
Chce to je opakovaně prudit. Budou se tě chtít zbavit a silnici zalátají. Držím palce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 19:41
- Nahlásit
Darenka
tak jeste dobry, kdyz do asfaltru nezapusti i kachnu
uz sou fotky z te souteze vyfotdrevo co posilala birma, tak kdo se chce kochat nektery sou teda fakt echt luksusni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 19:45
- Nahlásit
kachna_
U nás to evidujou i uveřejňujou, co kde opravujou. U nás taky nic a vtipný je, že silnice do půl vsi patří silnicím a zbytek obce, silničáři tady zaplácávali díry zrovna předevčírem na tý druhý půlce zůstaly díry, ovšem snad lepší kdyby to nedělali, protože ty díry ani nevyčistěj, takže ten asfalt je do měsíce zase venku. Normální vyhazování peněz.
cernej caj
Tak stínovat by se tam taky asi dalo, když to umíš, já to neumím, vypadaj ty obrázky prostě takhle
https://www.google.cz/search?q=antistresov%C3%A9+o malov%C3%A1nky&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved =0CD0QsARqFQoTCOm-va-128cCFUerGgodvfoBEg&biw=1280& bih=893
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 19:49
- Nahlásit
cernej caj
teda některý ty fotky fakt super, která je teda birmy?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 19:55
- Nahlásit
Maya
jo tak to nemam sajnu, navic ja neprohlizela u kazde, kdo ji postoval. Vlastne ani nevim, jestli tam birma nakonec sama neco dala?
treba u toho tygra se mi fakt nelibi ty maly obrazky ale jinak je to celkem fajn
ale zacarovanej les asi me zaujal
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 20:07
- Nahlásit
cernej caj
jj, tam jsou zvířátka z listí a domečky na stromech a tak
ty český jsou asi jednodušší, tak se alespoň procvičím
tak něco vymaluj a ukaž, ať mám inspiraci od někoho, kdo to umí, mě šly nejlíp kytky, tam se můžou dát barvy jaký chtěj a pořád je to hezký, modrej had už sem mi tak nepoved a motýli katastrofa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 20:09
- Nahlásit
Maya
tak sem si toho kralika uz nacrtla z druhe strany jakesi stare faktury a rikam si, ze to fakt moc vybarvit nepude
dyt ja nic nevymalovavala nejmin 15let jo, kytky by taky mohly byt fajn. Zkusim si neco vytisknout a doma vybarvit
nebo se stavim rovnou zitra v tom knihkupectvi, ale furt si rikam, ze to necham jako inspiraci na narozky, kdyz zasadne nevim, co bych chtela
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 21:34
- Nahlásit
Birma nic neposílala, však pořád fotim mobilem, to je kvalita na prt...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 22:27
- Nahlásit
birma
mě přijde, že máš dobrý fotky z toho mobilu, to můj dělá mnohem horší
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2015 22:28
- Nahlásit
cernej caj
tak na narozky dobrej dárek, nestojí to moc a potěší to a zbaví stresu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2015 06:17
- Nahlásit
birma
skoda, ale chapu, ze tahat fotak je naprd, kdyz z telefonu sou pekny fotky a verim tomu, ze I z telefonu by se dalo nevo vybrat priste;)
maya
no prave, ty dva mesice to uz vydrzim
esuskoooooo doufam, ze dovolena stala za to a ze mas moc prace jenom
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2015 08:08
- Nahlásit
cernej caj
no jo, ešuska furt, snad se u nich nic neděje a je to jen nával práce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2015 08:08
- Nahlásit
Maya
na narozky dobrej dárek
jak komu , ten králík, ještě, dejme tomu. Ale jestli mi někdo dá omalovánky, myslím, že nadšení nebudu ani předstírat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2015 08:14
- Nahlásit
kachna_
tak je jasný, že některým lidem udělá větší radost živej králík
zajímavý fotky, ten mops!
http://diply.com/perfection/stunning-pictures-neve r-seen-before/176761/1
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2015 08:23
- Nahlásit
kachna_
tak je to dobrej darek, kdyz to chces, pac to neni moc drahy a navic se da jeste celkem vybrat
holt ty bys to musela dat detem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2015 08:26
- Nahlásit
Jo a musím se pochlubit. Martínek už umí jedno slovo a umí ho použít ve správné situaci.
Bohužel to slovo je "AU" a používá ho vždy, když někoho něčím majzne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2015 08:28
- Nahlásit
kachna_
vidíš jak je soucitnej, roste z něj milej člověk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2015 08:36
- Nahlásit
Maya
tadysem si vytiskla ukazku a doma zkusim, kdyz se k tomu dostanu
kachna_
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2015 09:35 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
a to je pěkný, relaxační omalovánky teda nemám, asi napíšu ježíškovi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2015 09:41
- Nahlásit
Maya
tak ja hledala antistresovy, podle me to je jedno a totez.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2015 10:02
- Nahlásit
cernej caj
to jo, ale tyhle v kosmasu co jsem objednávala ani neměli
ono jich asi existuje x, tím líp, alespoň můžu vymalovávat furt
ale mě to vydrží na dlouho, mě za chvíli už bolí prst a ruka
|