| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 12:40
- Nahlásit
nebo takto
ale abych nekřivdila, na některých fotkách mají i ty kouty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 12:45
- Nahlásit
Maya
me takovyto v pravo prislo jako skleneny dvere.
no holt sou zvlastni, no
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 12:54
- Nahlásit
cernej caj
Maya
já bych zmrzla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 13:03
- Nahlásit
cernej caj
me takovyto v pravo prislo jako skleneny dvere
no to jsou podle mě dveře od tý sauny
kachna_
já bych zmrzla
to pak právě tam máš všude tu saunu, kde se zahřeješ
další poznatky, neznaj domácí pantofle
fšade si sundavaj boty, i v divadle, buse nebo v hospodě
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 13:07
- Nahlásit
Maya
fšade si sundavaj boty, i v divadle, buse nebo v hospodě
tak když vezmeš, jakou maj zimu venku a jaký teda asi nosej boty, tak pokud vevnitř topěj, je to jen logický
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 13:09
- Nahlásit
birma
to je fakt, to mě nenapadlo
nosej prej pohorky a zásadně vlněný ponožky, z toho byste si měli vzít příklad, ti určitě vědí, co je do zimy nejlepší
jo a procházky prej zásadně ne kochací, ale kdo nejdál za co nejkratší dobu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 13:43
- Nahlásit
kachna_
proc bys zmrzla?
Maya
v buse taky jo ?
znama jezdi hodne do finska, a ma i luksus fotos a trochu cestopisuje kolem tech severskejch zemi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 13:46
- Nahlásit
cernej caj
prej v buse sundaj boty, ale nesundaj si čepice, bundy, šály ani rukavice tak nevím
ty vypadaj pěkně tys stránky, jdu je prohlídnout
dneska je tady teda strašná nuda, tak alepsoň je co číst
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 13:52
- Nahlásit
Maya
nerouhej se, taky bys mohla chodit jak ja do hokny o sobotach misto vandru
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 13:54
- Nahlásit
cernej caj
fuj, ještě v sobotu do práce
za to by mi snad ani ty prachy nestály
ale nuda je taky blbá, to se strašně vleče a to tu dneska budu až do půl pátý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 14:00
- Nahlásit
Maya
si muzu vybrat nahradni volno kdybych chtela. ale jestli nechces mit rozbity avg doma, tak bud rada, ze do ni chodim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 14:05
- Nahlásit
cernej caj
jednou rozbitý avg už mi stačilo
a teď mám koupenou licenci na dva roky, to ať se opováží rozbít
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 14:07
- Nahlásit
Maya
na druhou strany prasule se hodi, kdyz pojedu na ten workshop, koupim si ten stativ
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 14:21
- Nahlásit
cernej caj
no tak peníze se chodí vždycky, ale ta cena za ně
teda povídání o omrzlinách je dost hustý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 14:22
- Nahlásit
a dostal mě Fedex, poslala jsem mu po xy-tý popis zboží "bižuterní komponenty z mosazi a obecného kovu" a jim to bylo málo, z nějakýho důvodu chtěli popsat položku po položce. No nevim, jakou ze mě budou mít radost
1. Bižuterní komponenty - náušnice pecky (kruhová ploška se zahnutým okrajem a tyčkou vyčnívající ze středu plošky na opačnou stranu než je okraj), materiál mosaz, barva platinová
2. Bižuterní komponenty - přívěsek (čtvereček se zahnutým okrajem, vprostřed jedné ze stran očko), materiál - mosaz, barva platinová
3. Bižuterní komponenty - prsteny (kruhová ploška se zvýšeným okrajem, na straně kde není okraj je připevněna k roztahovacímu prstýnku s průměrem 17 mm), materiál - mosaz, barva - starobronz
4. Bižuterní komponenty - sponky do vlasů (pírko do vlasů připojené ke kruhové plošce se zvednutým zubatým okrajem), materiál - železo, barva - starobronz
5. Bižuterní komponenty - přívěsky (kolečka s vyvýšeným okrajem a očkem - jeden druh má okraj na jedné straně, na druhé ornament ve tvaru stromu, druhý druh má vavýšené okraje na obou stranách), materiál - bižuterní kov, barva starobronz.
Jako veškeré bižuterní komponenty jsou i tyto určeny k výrobě bižuterie.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 14:22
- Nahlásit
ví někdo, kde je paní domácí ?? Dneska jsem nevydržela a zkusila jí zavolat a nic ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 14:25
- Nahlásit
birma
lol
Xerxová
nevim, ale uz sem si taky myslela, ze se ukaze...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 14:28
- Nahlásit
to jsou i hlody v neštěstí
Striktně mi zakázali jakýkoliv pobyt mimo hotel. Když jsem nesměle špitla, jak se mám tedy dostavit na převaz, když nesmím ven, bylo mi lakonicky sděleno, že venku je „jen“ -30°C a tolik prý na středisko dojdu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 14:32
- Nahlásit
Xerxová
taky nevím kde je, žádný hlásání už pěkně dlouho
přirazila jsem si malíček ke stolu židlíííí, bolí to jak prase, to mám z toho že si čtu o omrzlinách
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 15:29
- Nahlásit
Xerxová
Já jsem s ní mluvila minulý týden, myslela jsem, že jen nestíhá a tenhle týden už se zjeví.
No, nezjevila se, páč se asi zjevila
cernej caj
proc bys zmrzla?
mám ráda teplo ve sprše, takový to parní teplo, zafuníno.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 16:22
- Nahlásit
tak jsem přihlásila a zaplatila Fryšták. Koukala jsem na fotky z předloňska a už se nemůžu dočkat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 17:30
- Nahlásit
kachna
aha, mate sprchac? my co se sprchujrm ve vane to neznsme
birma
bozi uzijes si to
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 17:52 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
mate sprchac?
jj
Já jsem ale takovej pitomec. Michal si měl vzít na 1.9. volno. NO ale protože maj fakt strašnej frmol, tak jsme se dohodli, že pojede do práce na odpoledne. No ale holky se netvářily, že by nás tam musely mít oba, tak jsme to přeorganizovali, že pojedem k němu do práce na dlouhý oběd. To pak holky odmítly s tím, že chtějí radši doma do bazénu a hrát si s Anetkou.
Tak jako taky byste očekávaly, že se, když má doma dva prvňáčky, vrátí domů aspoň dřív a né až na sedmou? A pak se ještě diví, že jsem naštvaná.
edit. a nejhorší na tom je, že to řešim jenom já
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 19:32
- Nahlásit
Co jsem se právě dozvěděla (jsem zvyklá se s Adamem o ořechy dělit na čundrech)
vlašské ořechy, nebo i pistácie a para ořechy často můžou obsahovat malé množství jedu - Aflatoxinu - pocházejícho z plísně která se na nich ráda vyskytuje. A množství, které člověk bez problémů požije a ani o tom neví může u psa vyvolat zdravotní potíže. Ješte k vlašským ořechúm - mají vysoký obsah fosforu, to by mohlo působit na ledviny a taky ovlivnit tvorbu močových kamenů. Makadamiové ořechy - už malé množství, jako hrst ořechů může spůsobit vážné klinické příznaky jako: zvracení, slabost, deprese, nedostatek energie, "opilou" chůzi , bolesti svalů, kloubů a otoky kloubů, třes, ataxie, hypertermie, bolest břicha.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 20:11
- Nahlásit
birma
to teda slyším prvně, že by ořechy byly pro psa jedovatý, to by za chvíli ten pes nemohl skoro nic
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 20:13
- Nahlásit
Maya
Taky jsem to nevěděla. Naše veterina dala na FB seznam potravin, conby neměli a mezi nima vlašáky, tak jsem se ptala na detaily a tohle je odpověď.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 20:13
- Nahlásit
birma znám hodně psů, co si vlašáky louská samosběrem v dost velkém množství. Myslím, že všechno za určitých podmínek může škodit .... ale že úplně ze všeho nejhorší je smrt z vyděšení...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 20:40
- Nahlásit
Xerxová
pokud je toxická nějaká plíseň, tak bych řekla, že problém bude spíš u vlašáků z krámu, které jsou kdovíjak a bůhvíjak dlouho skladované. Ze samosběru bych měla ten nejmenší strach.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 20:49
- Nahlásit
Hm zvlastni, Bukis si taky jako stene sam louskal vlasaky....ale jen primerene mnozstvi. U mudry okej, se mi ulevilo, ja vedela, ze mam na par let vybrano . Ochladilo se, jupiii a hybaj dnes brzo do pelechu. Dobrou fsem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 20:55
- Nahlásit
denyk
U mudry okej, se mi ulevilo
supeeer!
Ochladilo se
Tady ještě ne, bouřka nás jenom lízla pošli sem taky trochu chladnýho vzduchu prosím.
|