| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 15:53
- Nahlásit
Xerxová
Prostě když se nám chce, tak vyrazíme
tohle mám normálně taky, ale přecijen je pro mě trochu jiný se rozhodnout, jestli platit akci, na který fakt nepomůže ve vedru vyrazit brzo, protože ať vyrazíme sebedřív, tak těch +-90 km prostě neujdem dřív, než vedro začne Mokro v botech bych oproti tomu uvítala
My byli po obědě na hodinu a půl i s dítky na jednom ranči - hřiště, trampolíny, základy golfu a socializace psa ve víkendových davech.
To muselo být fajn
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 16:02
- Nahlásit
birma ... muselo být fajn...
já nerada vedro!! Ale po tom, co předvedl chlapec na klubovce, tak má lidi povinné. Já nemíním celé Španělsko posilovat. Doufám, že ještě než opustí Francii, tak už bude "mít kultury a davů dost" a bude vzorný chlapec.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 16:12
- Nahlásit
Xerxová
kamarádkám dneska přibyla do útulku štěňata - mix NO. Kdyby ta tvoje známá chtěla i něco "většího středního", tak přihodím odkaz až budou na webu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 16:17
- Nahlásit
Xerxová
bude vzorný chlapec
ty ho pomlouváš on je neustále vzorný chlapec
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 16:26 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
edit: ale koukám, že podle ostatních fotek to budou všechno pindíci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 16:46
- Nahlásit
Fifi
to de teda rychle se zubama
Xerxová
jj, taky sme tak jeli na orlik, protoze den predem uz se blbe neco resi, a nejde delat nic s tim, ze sme v lete nechteli ale jeli kvuli tretimu clenovi a kdyz to clen kvuli vedru zrusil, a ja se uz tesila, ze vypadnu z prace, tak by me zruseni dovolene asi rozhodilo psychicky vic, jak fakt, ze sme toho usli pulku
tak snad si na lidi zvykne dobre
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 17:06
- Nahlásit
Fajkooo
pomoc fakt je to chirurgicka ocel? pac mam rudy a svedivy ucho ale muze to byt treba i tim, ze se mi to furt blbe nasazuje a kdyz do toho 5 mint stoucham, tak to muze takhle skoncit... ale kdyz uz nausnice dobry 2h mam sundany, tak me znepokojuje to, ze se to nelepsi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 18:15
- Nahlásit
Brrr, jsem si furt rikala, kde se berou... a ted jsem se docetla, ze radi ohlodavaji kuru seriku a cucaji stavu. Srsen tady, srsen tam, vsude kam se podivam. V serikach to bzuci jak v ule, jsem zvedava, jestli tohle kere vydrzi, se mi zdaly nejak zdechly. Tak uz vim pricinu. + teda nic moc pocit kolem toho prochazet, byt vim, ze nejsou tyhle zluty potvory nebezpecny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 18:30
- Nahlásit
Fifi
tyjo, tak to snad te zadnej nekousne! tak budes rusit seriky?
hele, kdyby nekoho zajimalo mistrovstvi pole art no ale psi tam fakt nejsou, tak asi nee
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 18:39
- Nahlásit
cernej caj
tak budes rusit seriky?
To urcite ne, snad ten okus prezijou. Srsnaci si me nevsimaj, pokud do me nejakej nahodou nevrazi, tak snad neublizej. Jen teda odted probiham kolem pomalu v poklusu, neb se stava, ze se dva "perou" o fleka na vetvi a buchnou na zem. Nechtela bych pod nima zrovna stat.
pac mam rudy a svedivy ucho ale muze to byt treba i tim, ze se mi to furt blbe nasazuje a kdyz do toho 5 mint stoucham, tak to muze takhle skoncit...
To klidne muzes mit z toho dloubani, taky se mi obcas zadari.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 19:23
- Nahlásit
Ahoj, napadají vás nějaké zajímavé doprovodné aktivity na výstavu?
Budeme mít
základ - výstavu, tombolu, občerstvení
malovaná zvířátka - "keramická" (z takové té terracota hmoty), k tomu tavnou pistoli a mašličky. To jsem viděla vloni a holky to bavilo, kofoláčky (ještě budu vymýšlet, jestli by to nemohla být zvířátka)
dojení (umělé vemeno)
mazlící koutek
povídání o králících
historická tabla
Když zvládneme, tak:
Výstavku vajec
ponožkáčky
výstavku plyšových a jiných králíků
nezvládneme:
kaninhop a podobné aktivity
Napadá vás něco, co byste chtěli na výstavě vidět, slyšet, zažít?
(vstupné máme dobrovolné)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 19:29
- Nahlásit
kachna_
Co oslovit někoho, kdo s králíkama kliká, jestli by vám neudělal ukázku?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 19:30
- Nahlásit
Fifi
koukám ještě že máme šeřík až za plotem
ale máme sršní hnízdo asi na půdě, ale oni jsou naštěstí fakt v pohodě, když nám vlítnul jeden večer dovnitr, naháněla ho máma s plácačkou a rozzuřil se snad až po půl hodině
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 19:31
- Nahlásit
tohle je boží
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 19:34
- Nahlásit
kachna_
no pro děti třeba lovení králíů z klobouku prutem, slalom mezi králíkama
tak modifikuju to co bylo pro děti na slavnostech u nás
u psů jsem jednou viděla na fotce z výstavy takový představení plemen, takový plakáty to byly jako s fotkama a popiskama, mě se to líbilo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 19:43
- Nahlásit
kachna_
Napadá vás něco, co byste chtěli na výstavě vidět, slyšet, zažít?
Treba neco o krmeni kraliku, neco, co by si deti mohly osahat a poznat rozdil - treba blbost, ale seno, slama, ruzny druhy obili, vlocky, poznat, co je co. K tomu rict, co je vhodny pro ktery zvire a proc nekrmit timhle a timhle zrovna tohle a tohle. Neco ala osveta, zabavne podana. Figurky ruznych hospodarskych zvirat, ve zmenseny podobe a k nim prirazovat prave to krmivo.
Zvuky zvirat nekde stahnout a poustet je do sluchatek, kdo uhodne nejvic...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 20:03
- Nahlásit
Fifi
ale tak aspon, ze vis co se jim nelibi a ze sou dobra potrava pro srsnaky, no.
Maya
si mas priste vymyslet rovnou svoje heslo a ne opisovat
historku, jak sme sli poprve ukazat svagra babicce uz sem riakla? a on cestou k babi (bydli v takovym domku v obri zahrade) rika "tady to znam, tady sem uz byl", vsichni zmateny, jak by se tam dostal... no asi tak dva roky driv rikal deda histoku, jak mel nad dverma srsne, zavolal deratizery a rekl, ze ma srsne nad dverma a on, ze to je chraneny a nesmi prijet, ale at zavola hasicum, ze ho ohrozuje bodavej hmyz
no takze deme tou zahradou, nikdo nechape a svagr "tady sme byli na ty srsne!"
nebo kralici omalovanky, kdyz sme u toho
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 22:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
když nám vlítnul jeden večer dovnitr, naháněla ho máma s plácačkou a rozzuřil se snad až po půl hodině
Oni jsou hodni a kdyz vlitne nakej dovnitr, tak okna otevrit a jen navigovat. Jit na nej placackou, ne ne ne. Obcas dovnitr se clen srsni zatoula a jen fakt ukazat cestu, nenasirat ho. Ale prasky mam furt po ruce, pro sebe.
cernej caj
no takze deme tou zahradou, nikdo nechape a svagr "tady sme byli na ty srsne!"
Svet je malej.
kralici omalovanky, kdyz sme u toho
To je taky dobrej napad, pro lidi i deti, jak maj kralici plemena vypadat. Sem zvedava, co kachna vybere.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 23:04
- Nahlásit
Abych nezapomněla - dneska jsem učila Adama rozsvěcet. Tohle je třetí trénink, celková doba (za všechny 3 lekce) asi 2,5 minuty
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 23:24
- Nahlásit
a pižla na parkuru - moc se mi líbí, když hladkosrstý pes vypadá jako pomůcka pro hodiny anatomie
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 23:43
- Nahlásit
birma
dneska jsem učila Adama rozsvěcet
Jako sikovnej, moc. Jen ten ucet za elektriku casem...
Protapka nocni splnena, jen sem to musela otocit driv s Kremylem a Baz, neb Kremylek jakysi ucaprcan. Dusno horsi jak vcera i ted, blbe funela a zase nejak hnatek zadni se ji asi ozval. Achjo, duchodkyne rtw nastavajici.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 06:15
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Nechci to zakřiknout, ale už od minulého týdne spíme celou noc Jak psala Čajda - je to ospalec. Jsem zvědavá, jestli i přes den navážeme na úspěchy z minulého týdne a vydrží 4 hodiny dopoledne v klidu, ale to bych se divila. Tím víkendovým režimem jsme to zase asi zhatili.
Fifi
Gratuluju Troldíkovi k bezproblémovému opuštění špičáku. kdyz mu spicak povolil, prisel mi s kosti v hube zalovat, ze mu tam neco prekazi.
- prdelka malá Určitě půjdou pryč v pohodě i ty zbývající.
Když je Adéla na granulích s vývarem a vařeným kuř.masíčkem - co by s ní provedla morková kost? Neposere se? Koupila bych jí je taky. Může to už takhle malej 10 týdenní pinďa?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 06:23
- Nahlásit
birma
Adam je fakt šikovnej, ale napadlo mě to stejný jako Fifi - ten účet za elektriku, až si bude krátit chvíli. A možná i za malování (okolo vypínače)
Ta fotka pižly je povedená.
kachna_
Já jsem nikdy na vstavě králíků nebyla. Dej vědět, co jsi nakonec zvolila a jak se výstava povedla.
Maya
naháněla ho máma s plácačkou a rozzuřil se snad až po půl hodině maminka je neohrožená žena
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 06:28 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Morgen pondělní,
víkendík samo, gut, až na to včerejší vedro, bleeee, seděli jsme
u známého na zahradě asik od 13ti hodin. Do 19ti jsem vypila asik 100 piv, ale nějak mi ani nic nebylo.
Dřeváček se povedl, reportáž od Marka Douši tadyk
http://www.vybezek.eu/aktuality/6502-dřevák-letos -2015-trhal-rekordy.html
Jooo a našla jsem bedle, v pátek, i včera na jiném místě. A kámošky taťka našel u Chřibské 50 hřibů, takže začínají
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 06:33
- Nahlásit
Xerxová
krásné fotky z Jizerek
Fifi
samorosty už jsem ti obdivovala minule krása.
Sršně, pomoct
birma
tóže krásný Adámek na fotos
A pižla nemá chybu, krásný haf
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 06:54
- Nahlásit
Fifi
"utekla" mi jedna stránka gratuluju k druhému špičáku
Xerxová
to jsou luxusní fotky. A Najtík už je pořádnej chlapák
Kachna
Narazili jste na jednoho z nemnoha slušných myslivců. Prochajdu jste si určitě pěkně užili.
Denyk
Pěkný víkend jsi měla. Něco dobrého do žaludku i do sosáčku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 07:54
- Nahlásit
birma
adamek je fakt skvelej! jeste, ze te ma, ze ho to naucis vsechno;)
ja mam teda trochu strach, kdyz sou videt kosti, ze to neni OK, u chlupatyho videt nejsou, i kdyz by je mel uplne stejne byt oholenej a to uz je v klidu
Darenka
tak to je skvely a jak vikend, uzili ste si to poradne?
denyk
supr s drevakem, jo, vcera naprd ale tak zahradka s piviskem urcite byla moc fajn
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 08:07
- Nahlásit
Takhle pěkně za sebou rostou
a díí píí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 08:21
- Nahlásit
denyk
jinak ty houby husty, to jedna staci k obedu pro dva, ne? ;D
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 08:34
- Nahlásit
denyk
ty jo, pěkný houby, u nás pochybuju že jsou, když je sucho a vedro
birma
ještě naučit Adama si otvírat dveře a může se chodit venčit sám a ještě za sebou i zhasne
mě to teda taky přijde trochu nepraktický učit tohleto psa, jestli se mu to zalíbí, budeš mít problém
|