| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2015 21:10
- Nahlásit
kachna_
že kdyby se ti tři - Cir se špatnou koordinací pohybu, Mája co nedošlápne na zadní packu a vařená Batyna vydali po stopě srny, hrozilo by pouze, že jí ze smíchu trefí šlak
Ciraty se teda ale docela drzi, vid? Mily, potkat hodnyho myslivce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2015 21:14
- Nahlásit
kachna
tak to je skvely, a mozna by trefilo I myslivce, kdyby to vidrl smichy
xerxova
krasny ukazky!
trinohy hlasani: na konec gesnice po ctyrech, pak po trech s opskoclvanym zkousenim vsech 4. skace uz z obou do postele, tak to je supr na to, se pred tydnrm zkousrla doma ale venku vubec
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2015 21:15
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky, teda závidím to chladno, tady je teď furt 23, vytáhla jsem psy alespoň s flaškama ke kontejneru, ale moc se jim nechtělo
kachna_
jako že takovej lazaret by ti nezrhnul
ale myslivec teda dobrej, u nás naštěstí taky nic neříkají
cernej caj
no mám to video vlaku, jako z mýho foťáku co myslíš, roztřesený a furt převostřuje, takže napůl rozmazaný, ani nevím, kam bych ho měla dát, aby sem šel hodit odkaz
na fb jsem dala jen fotku z toho videa, upravila jsem jí fest, aby tam nebyl jen černej flek a stejně je blbá, holt ten vlak nezastavil, no
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2015 21:16
- Nahlásit
cernej caj
jo a omalovánky dobrý, už mám jeden vobraz a jsem dobráááá, úplnej pikaso
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2015 21:19
- Nahlásit
Jsem jenom na tabletu, ale už se těším, až si zítra prohlédnu fotky z Jizerek
Fotky od nás jsou tady
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2015 21:21
- Nahlásit
Fifi
Ciraty se teda ale docela drzi, vid?
neuvěřitelně.
Já cíííí Linux, nejde mi jůtrupka ve windousech
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2015 21:25
- Nahlásit
birma
Nebyl problem plavacka priplavat/privolat?
kachna_
neuvěřitelně.
Borec, fakt, at mu to jeste dlouho vydrzi!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2015 21:28
- Nahlásit
kachna_
mě jutrubkia ve win normálně jde
nebude to spíš problém prohlížeče? zkus jinej
birma
Adam vyleze sám na ty balíky? fotky pěkný
četlas to, že ještě koncem září má bejt vedro?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2015 21:28
- Nahlásit
Fifi
Tím, že má letos možnost plavat skoro denně se už problém s přivoláním z vody zmenšuje Na víc mu zlá máma prostě odešla a ještě navíc mobil při focení dost oddaluje, mohl být od břehu tak 15 - 20 m max
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2015 21:31
- Nahlásit
Maya
Adam vyleze sám na ty balíky? fotky pěkný
Jj, ale z boku, kdyby mohl jenom přes "čelo", tak nevim, jestli by se vyhrabal. Dík
četlas to, že ještě koncem září má bejt vedro?
Chceš mě zabít??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2015 21:56
- Nahlásit
Maya
mě jutrubkia ve win normálně jde
mně to funguje, ale je to pooooomáááááálýýýýýýýý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2015 21:59
- Nahlásit
kachna_
pak blbej prohlížeč nebo pomalý připojení asi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 05:48 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
pomalý připojení
bohužel
Ale když jsem měla Linux, tak to prostě "jelo" rychlejc než s win. Mám ff. I třeba na androidu to je rychlejší. Ale tabletu mi zabavily děti . Zkusím operu nebo i "edge".
Ale fakt, zlatej Linux. Na druhou stranu na něm se zase sekal textový editor, a to tak, že jsem nemohla ani pořádně napsat seminárku, to zas radši ten pomalej Internet .
Ale nebejt toho text. editoru, tak vážně přemýšlím nad tím, že "zahodím licenci" a vrátím si tam Ubuntu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 06:36
- Nahlásit
neprepina se ti yt na full hd a pak by to proto bylo pomaly?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 06:53
- Nahlásit
birma krásné fotky - na nich to nevypadá na vedro, ale na krásné babí léto
My měli na cestě dva haťové úseky - a jediné dvě skupinky lidí (když nepočítám poslední kilák u Smědavy - tam to bylo jak na Václaváku) jsme potkali právě na těch hatích. A tam se s dogou vyhýbá špatně - takže jsme vždy počkali, až bude chodníček prázdný... JO a ten psík na předposlední fotce se bál a štěkal a štěkal a povrkával... Pokud Night sedí a je k psovi alespoň metr, tak je vzorný. Za pochodu by to bylo horší...
Ale jak říkám, první hodinu a půl ani noha... tak dvě malé skupinky lidí a "václavák" na úplném konci nám nevadil - je fajn, že lidi do hor chodí. Všichni zdravili, spousta dětí, kočárků. Alespoň jsme pocvičili chůzi na vodítku a zákaz vrhat se nadšeně na každého pocestného
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 07:00
- Nahlásit
Xerxová
naaadherny fotky
me se hrozne libi tyhle
a ten ooooobriiii jazyk
birma
a teda adamek je skvelej na ty slame
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 07:12
- Nahlásit
čaj v jednu chvíli nás mlha dohonila - najednou jsme byli ve vlhkém mraku. No a pak třeba zmizel celý Smrk - pak zase vykoukla jen rozhledna, pak celý kopec... pak vylezlo skalisko Paličníku... Hodně se to střídalo - bylo to krásné přírodní divadlo. Proto tam taky sedíme a kocháme se... Jen stativ spinkal doma...
tohle je z toho mlžného času - ale na fotce ta voda ve vzduchu až tak vidět není
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 08:00
- Nahlásit
Xerxová
jj, taky tyhle mlzny hratky mam moc rada, bohuzel je vidim hodne ojedinele. Je skvely, ze vam to tak vyslo.
ja si budu muset koupit stativ na fotokurz, tak se uz rozhlizim a uvidime, jestli vyberu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 12:42
- Nahlásit
Xerxová
náááádherný fotky! úplně mi přišly jak z nějakého krásného teplého dne na přelomu září a října
krásné fotky - na nich to nevypadá na vedro, ale na krásné babí léto
zdání klame :/
trošku je to vidět na téhle fotce, když ji člověk prozkoumá blíž, možná uvidí, že to černé pod prostředními stromy není stín, ale černé kravky, které si dávaly sakra pozor, aby na slunce nevysrčily ani roh
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 13:59
- Nahlásit
birma
je dneska lip?
ono to zdani dost klame, i jak sme byli na te sazave, tak vsude tolik nezetlelyho listi kvuli mirne zime, ze to proste nevypadalo vubec jako v lete ale jak na podzim
proste to hrozny vedro z tech fotek clovek nepozna...
ja ted dorazila dom a vedro udesny teda, i kdyz festival bezlepku byl fajn, ochutnala sem tunu bezlepkovych chlebu, dobrot, jeden fakt luksusni dynovej muffin a veganskou buchtu s orechovym korpusem, jako krem byl tofu krem a nahore malinove ztuhle cosi. jako kousicek buchty za 50,- trochu moc, takze sem si krome muffinu a buchty takhle uz nekoupila, ale byla naprosto mnamozni a mam "kuskus" na zaliti horkou vodou a nabobtnani pohankovej, tak ho nekdy otestuju proti smrti hladem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 14:18
- Nahlásit
cernej caj
je dneska lip?
teď už jo, ale v 7 ráno chtěl Adam ven a to jsem nevěděla, jestli přežiju. Vstávala jsem pak skoro v poledne a už se mi jenom chvílema motá hlava.
Mám po včerejšku trochu pochyby, jestli se hlásit na Fryšták. Navíc nevim, jestli na něj budu mít auto a koukám, že i kdyby mě Honza hodil do Jihlavy, tak cesta víc než 4 hodiny a to jenom busama (takže riziko, že nás řidič nevezme), vlakama ještě dýl a s víc přestupama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 14:54
- Nahlásit
birma
ja bych se na frystak vybodla, uprimne, spolihat na to, ze padnou teploty bych nechtela, a resit auto a vyhodit spoustu penez za cestu a startovny, kdyz by bylo ve stinu treba 28stupnu, to bych nedala. A pokud i adamek protestoval proti pocasi, tak je jedna vec, kterou ovlivnis - ty se muzes premoct, pokud proste budes fakt chtit a dokud zdravotni stav dovoli, ale kdyz na adamka bude taky hic, tak ?
akorat zas blby, ze vim, ze te zas spis laka ofiko long nez si dat sama neco takovyho... a dycky nekdo nechava startovny, tak si muzes rict, ze kdyby bylo startovny a pocasi vypadalo OK a bylo by to par dni pred akci v souladu, ze bys sehnala neci startovny, muzes pak resit tu dopravu, treba i s autem bys uz vedela
ja vim, jak sme byli s vlastikem vyrizeny na tom orliku a pres 25km denne sme nedavali, v tom vedru to neslo proste.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 15:01 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
cernej caj
Adamovi můžu vždycky vzít obleček, nevím, proč mě to včera nenapadlo. Navíc co jsem koukala na Nory, tak ty viděj začátek září na Zlínsku okolo 20 stupňů, to neni tak hrozný. Já se moc nepřemůžu, včerejšek to dokázal - když se přemáhám ve vedru, tak mi je tak zle, že nevzdat to včera, tak asi dneska ležim někde v nemocnici.
kdyz na adamka bude taky hic, tak ?
tak snad víš, že si ho hejčkám a rozmazluju a když nechce, tak nemusí nic
edit: zatím řešíme s Honzou, jestli to nepojmout jako "rodinnou dovolenou", že by vzal holky, Mia by se trochu otrkávala v kempu nebo by si s nima ušel tu kočárkovou trasu a já bych si dala longa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 15:14
- Nahlásit
birma
tim sem jen chtela rict, ze i kdyby ses premohla ty, neovlinis toho psa a podle me to za to nestoji. Otazka, jak muzes verit norum?
me ten druhej den taky bylo dost zle ze slunka a spis sem se soustredila na chuzi, abych nesla vyhodit obed, ty vedra sou fakt sileny a skoda, ze sme ten termin dali takovej jen kvuli knize, ktera nam nakonec dala kosem
a když nechce, tak nemusí nic no ale tak sem to v podstate myslela, neovlinis predemvsim adamka, i kdybys sebe jakkoli mohla a v tom hicu navic ani to neni moc zdravy. V tomto vazne nechapu fajfku a dalsich nekolik desitek lidi, co dali toho seraka, protoze ja bych tam fakt chcipla.
ale to by bylo zas supr to tak pojmout ;) a kdybys nemohla jit, tak si to tam jeste spolu prochodite
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 15:23
- Nahlásit
cernej caj
neovlinis toho psa a podle me to za to nestoji.
ale tak to nevíš nikdy předem, když to nebude vedro, tak ho může bodnout vosa do nohy, může si zatrhnout dráp, rozříznout tlapku...
Uvidim, jak se domluvíme s tim Honzou. Už moc času na oddalování rozhodnutí neni
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 15:31
- Nahlásit
Fuj vedro, 34. To udelam asi jak vcera, na vychazku jsme vyrazili po pulnoci, krasne bylo pod sajnujicim moonem.
Druhej spicak spodni je venku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 15:31
- Nahlásit
birma
jasny, jen sem myslela kdyby mel byt fakt velkej hic, tak uz sou to podminky, ve kterych muzes cekat, jak se oba zachovate, ale zas bys mela tu odmenu za tu akci
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 15:35
- Nahlásit
Fifi
Druhej spicak spodni je venku.
Gratulujem
cernej caj
kdyby mel byt fakt velkej hic, tak uz sou to podminky, ve kterych muzes cekat, jak se oba zachovate
To jo, to bych asi oželela startovný a prostě se na to vybodla předem. Ale zas kdyby bylo dobře, tak by mě mrzelo, že nejedu. To jsou dilemata
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 15:47
- Nahlásit
ufff - já jsem ráda, že se většinou rozhodujeme bez problémů. Prostě když se nám chce, tak vyrazíme. Když je hic -tak brzičko a vysoko. Když je hnusně - tak klidně taky jdem, neb nám voda v botách až tak nevadí (oba jsme z generace, kdy to bylo normální ) Ale je pravda že máme auto, a máme tak nějak "stejné potřeby"
Jasně že jsou věci, které neovlivníme a neovlivňujeme - třeba práce má vždy přednost... A pak taky veleakce typu dovolená - když mám půl roku zaplacená tři různá navazující ubytování na druhé straně Evropy... tak na předpověď sice koukám, ale nic se nezmění... Musím případně upravit program, ale jede se...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2015 15:50
- Nahlásit
Fifi paráda, tak už jen ty dva nahoře??
My byli po obědě na hodinu a půl i s dítky na jednom ranči - hřiště, trampolíny, základy golfu a socializace psa ve víkendových davech. S ohledem na vedro byl vzorný, neb byl lehce vařený (stín a dvakrát návštěva ledového potoka mu to zpříjemnila) Ale hezky teď spinká
|