| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 12:02 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
Připomnělas mi, včerejší rozhovor s O2 technickou podporou.
Volám tam s tím, že nastavuju SMTP v Mozille thunderbind a neznám heslo a mailovou adresu, že je to takový debilní e-mail, složený z písmen a čísel (už jsem to dělala)
Technik velmi pobaven, že "on přeci nemůže vědět, jakou mám mailovou" adresu (tu adresu přiděluje O2). Pak mi řekl nějakou naprostou hovadinu, co tam mám vložit.
No samozřejmě mi to řekl naprosto špatně a samozřejmě jsem potřebovala ten debilní písmenkočíslovej e-mail a heslo. Abych ale nekřivdila tomu druhému, ten byl slušnej i přesto, že jsem nadávala, že to musím dělat s řvoucím dítětem v náručí, což ještě před deseti minutama nebylo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 12:09
- Nahlásit
Maya
ale tady vidis, jak je ten nechtenej vtip dokonalej
kachna_
to sou fakt pripady. tak hlavne, ze uz to vali... ale my meli kdysi to pripojeni pres usb sim a antenu a je k tomu do jejich softu nutnej nejakej prihlasovaci kod, kterej sme tenkrat slozite zistovali pac k modemu nebyl pribalenej a kdyz sem to vracela kamosce po 2letech co vyprsela smlouva a my uz byli zarizeny jinak a kamoska, ze by to prevzala, tak sme to cislo nemohli najit a z toho softu to vycist uz neslo a na 02 nam rekli, ze oni prece nevi, co si tam my davame za nejaky kody, ze to je nas problem... takze kamoska musela poresit net uplne jinak pritom to je proste jejich kod na prihlaseni k jejich siti...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 12:35
- Nahlásit
cernej caj
ale tady vidis, jak je ten nechtenej vtip dokonalej
no to jo
pravda je, že standrdně se všude uvádí 40m, ale napadlo mě prolejzt diskuze a je jasný, žse to je jen ve volným prostoru
kachna_
máš mít email na seznamu a máš to bez problémů
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 13:22
- Nahlásit
Maya
email na seznamu
já tomu webovýmu rozhraní na chuť prostě nepřišla (nedám na poštovní klienty jako Outlook nebo thunderbind dopustit)
cernej caj
BT je dokonalý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 13:40
- Nahlásit
kachna_
no na webový rozhraní můžeš odkukoliv, pro mě ta největší výhoda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 14:00
- Nahlásit
další čínský vynález, držátko na mobil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 14:32
- Nahlásit
kachna_
Maya
ale postovni klient se da pouzit snadno na jakejkoli mail, klidne od seznamu, navic to muze byt jak na webu tak v klientovi, to se nevylucuje.
klient je v jistym ohledu uzitecnej, ale taky to nepouzivam. ale muzes mit maily na obou mistech v poho.
Maya
k cemu to je?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 14:37
- Nahlásit
zajímavý stránky pro někoho
http://www.antislevy.cz/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 14:38
- Nahlásit
cernej caj
no je to něco jako ucho na mobil
http://www.aliexpress.com/item-img/Universal-mobil e-phone-holder-elastic-ribbon-belt-sling-gadget-st and-by-phone-hand-Anti-slip-for/32333504610.html#
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 14:41
- Nahlásit
cernej caj
ale muzes mit maily na obou mistech v poho
jj, akorát mě to přijde zbytečný, to vyjde na stejno na pc otevřít web a nebo poštovního klienta
mám outlook v práce a není v něm nic, co bych nutně potřebovala a nebylo to na seznamu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 14:53
- Nahlásit
Maya
ale nechapu proc potrebuje nekdo ucho na mobil?
no, jedna vec tam neni stejna... seznam ti obcas proste smaze schranku kdyz se do ni treba 3 mesice nepodivas... kdyz mas klienta, mas vsechno zalohovany na pc. nejses zavisla na tom, kolik ti server nechava mista, muzes mit novy maily na serveru a v pc zalohovany stary, treba.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 15:09
- Nahlásit
cernej caj
tak seznam má neomezený prostor v mailu a protože mám pár mailů, do kterých nelezu, tak vím, že tak jednou za rok pošle upozornění na nevyužívaný mail a stačí se jednou přihlásit a je na rok pokoj, ale bez upozornění teda mě nikdy nic nesmazal, normálka tam mám věci snad 10 let starý, zálohy doma na pc přece závisí spíš na místu na disku než na outlooku ne?
jako asi spíš jde o ten pocit že outlook máš jako doma, kdežto webový mail už není tak úplně tvůj, provozuje ho někdo jinej a kdyby se rozhod to smazat, tak s tím nic nenadělám
ale nechapu proc potrebuje nekdo ucho na mobil?
no řekla bych, že u těch obr pádel se to i hodí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 15:17
- Nahlásit
Maya
tak to me dokonce zmizelo 5let z pouzivanyho mailu
jen proste ti ukazuju, v cem ten klient muze byt dobrej, nenutim ti ho. sama to nepouzivam
jinak muzes mit doma na disku zalohovany (samo podle mista) maily, ale kdyz se stane pruser na serveru a ty maily zmizi, tak co potom?
proste nejaky vyhody to ma, i treba sifrovany pristupy a tak.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 15:23
- Nahlásit
cernej caj
jinak muzes mit doma na disku zalohovany (samo podle mista) maily, ale kdyz se stane pruser na serveru a ty maily zmizi, tak co potom?
tak u webu jseš bez mailů, to je jasný
ale já jim věřím, že oni zálohujou, já bych doma určitě nezálohovala, tudíž u mě je to ve větším bezpečí u cizejch
což mi připomíná, že bych mohla oprášit ten externí disk, jestli ho teda najdu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 15:35
- Nahlásit
Maya
cernej caj
ne, u mě je to čistě o pohodlí, nevyhovuje mi webové rozhraní (ani seznam, ani roundcube). Maily mi teď zachránil naopak plivníček.
Bolí mě malíček, páč mě do něj štípla kráva vosa. bolí bolí bolí a nechci se schodit před dětma, ale uááááá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 15:36
- Nahlásit
Maya
no me ty 4roky zmizelych mailu nasraly fest... ale i tak no, co je dulezity si ulozim.
kachna_
vsak ja nerikam nic proti tomu jak to kdo pouziva, proste kazdymu vyhovuje neco jinyho, jen sem psala maye, jaky i vyhody muze mit klient dalsi.
at brzo preboli!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 18:19
- Nahlásit
Darenka
Když je Adéla na granulích s vývarem a vařeným kuř.masíčkem - co by s ní provedla morková kost? Neposere se? Koupila bych jí je taky. Může to už takhle malej 10 týdenní pinďa?
Gratuluju ke spacimu rezimu.
Co ma Adel za granule? Jinak davat jen libovy kureci maso, jeste vareny - to je tak nejak jednostranny a nic moc dlouhodobe dobry, byt jen coby pridavek do granuli. Ja krmim Troldu masem, syrovym, krome par dni po privozu, kdy mel pro jistotu varenou dietu. Uz s jehlickama si zvejkal kureci zadky, koznaty. Morkovku - klasickou z hovezi hnaty, spalicek, taky bez problemu. Jen ho vzdycky hlidam, nenechavam ho s kostma bez dozoru - musis vybrat uzkej spalicek, aby si do toho nesprajcnul spodni celist. Po morku se mi nikdy neposral, nevim, co by na to Adelka. Klidne ji zarad ruzny druhy masa, od zelenych drstek pres skelety az po hovezi... Treba coby jeden chod za den.
denyk
Pekne ses mela, paninko teda, fotky krasny, jak jinak.
Jooo a našla jsem bedle, v pátek, i včera na jiném místě. A kámošky taťka našel u Chřibské 50 hřibů, takže začínají
Jee, bedly, snad to nejsou ty zahradni. Ze kterych jsem se priotravila. Tak preju dobrou chut. Tady leda prd, sucha pokracujou.
Maya
ještě naučit Adama si otvírat dveře a může se chodit venčit sám a ještě za sebou i zhasne
Co vencit, na wc pekne, zvednout a zaklapnout, splachnout a zhasnout.
Jinak k tem otviracum dveri - to zvladala Ag. Sama se to naucila, odkoukala od lidi. Profi otviracka, dovnitr i ven.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 18:22
- Nahlásit
A musim tady poprat Dydy, prcine zlaty od mathey. Dneska slavi 12. narozky, uzasnice uzasna. At ti zdravi slouzi, babko jedna, dlouho si jeste cinanujes a zuzlas dudu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 18:31
- Nahlásit
Fifi
Co vencit, na wc pekne, zvednout a zaklapnout, splachnout a zhasnout.
tak to by nebyl špatnej fór tohle naučit a ani by to nemělo bejt nějak extra těžký, jen nevim, jak bych mu vysvětlila, že tam má vykonávat potřebu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 18:38
- Nahlásit
birma
jen nevim, jak bych mu vysvětlila, že tam má vykonávat potřebu
Ja si hlavne nedovedu predstavit, jak by se tam Adam nejak vesel.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 18:44
- Nahlásit
Fifi
ty jsi ale nepsala, že by tam měl lézt jenom odklopit, přiklopit, spláchnout a zhasnout
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 18:46
- Nahlásit
birma
ty jsi ale nepsala, že by tam měl lézt
Ale jojo! Misto venceni prece.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 18:49
- Nahlásit
jsem nedůsledná, psa většinou nic neučím - ale že dveře jsou tabu pochopily dogy všechny. Při jejich možnostech by nebyl problém si otevírat - ale jakýkoli náznak hrábnutí po dveřích je od malička zakázaný.
Byli tu od pátku do dnešního odpoledne mládežníci a Night se tváří, že je zcela mrtev... A mám radost - dopoledne jsme byli normálně v práci a mlaďaska hlásila, že bylo psisko zcela vzorné, že ho vůbec neřešila (přeci jen se někdy s dítky navzájem škádlí) - že vzorně poslouchal
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 18:49
- Nahlásit
Fifi
Ale jojo! Misto venceni prece.
A nestačilo by, kdyby si tam stoupnul na zadní a opřel se předníma o zeď za záchodem? přecijen je to chlap, proč by si sedal...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 18:59
- Nahlásit
birma
A nestačilo by,
Ty to nejak vymyslis.
Xerxová
Při jejich možnostech by nebyl problém si otevírat - ale jakýkoli náznak hrábnutí po dveřích je od malička zakázaný.
Tabu, netabu, Agata se nikoho neptala a dvere otevirala i ostatnim, pouze v cloveci nepritomnosti.
Byli tu od pátku do dnešního odpoledne mládežníci a Night se tváří, že je zcela mrtev...
Se prochrupne a bude zase radici monstrum.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 19:09
- Nahlásit
Tak mááám hlídání pro Lucinku. Bude hlídat Anetčina maminka (ideální řešení)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 20:05
- Nahlásit
kachna_
máš mail i hlídání, takže super, až na tu vosu teda
Xerxová
Najtík je teda vzorný psisko
birma
teda záchodovej Adam pobavil
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 22:15
- Nahlásit
snažim se už dvě hodiny vytisknout šablonky. Potřebuju, aby to mělo přesnou velikost. Zatim je to všechno o 1 - 1,5 mm menší než potřebuju. Asi mě trefí.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 22:43
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že jsem již týden zpět z dovči a ještě jsem se nezastavila... Po příjezdu doma bordel, pak hned pohřeb a do toho malý, který se těšil na babi. Dva dny jsem trávila úklidem a zase prcek doma... Takže jedu opět v normálních kolejích.
Všem Vám děkuji za přání k dovče ... byla úžasná a doufám, že se bude příští rok opakovat
kachna
svatba dopadla skvěle, což mám radost !!
Vyřiď Lucince, že jí pozdravuju a držím palce, ať se jí líbí ve škole
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2015 07:15
- Nahlásit
Fifi
nekteri psy sou schopnejsi, nez by nekdy bylo vhodny
historku, jak sme si privezli vokouna a za hodinu uz psa, kterymu sme byli u zadele nahaneli po cele vesnici zna minimalne od spicu kazdej
adamek na zachode by mohl byt nahodou uzitecnej trik
a teda dydy hodne zdravi!
Xerxová
tak to je supr, ze je najtik takovej poslusnej pes i s ditkama
kachna_
tak to je skvely
brut
tak doufam, ze sis poradne odpocala a nabrala dost sil na ten kolotoc
|