| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 08:36
- Nahlásit
jestli ji bude jen blikat v koupelne, tak je to v poho
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 08:46
- Nahlásit
Maya
mně taky příjde, že u nás dost sucho, přestou ale jsou aspoň ty bedly.
Měla bych z nich udělat dršťkovou, mňamky.
cernej caj
největší bedla měla ca 18cm v průměru, v pátek jsem brala
jen ty větší, to byly ty čtyři no a včera asik 8ks, ale bylo nás na té zahradě asi 6 a ono se to dost speče takže tak akorát
Dnes si dojdu pro ty páteční prťavky
a může se chodit venčit sám a ještě za sebou i zhasne
voeee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 08:53
- Nahlásit
denyk
prtavky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 08:53
- Nahlásit
denyk
bedlu jedině smaženou
akorát v lese bych se je bála sbírat, že si je spletu s muchomůrkou, kdysi jeden čas u nás rostly na louce, kde bejvali koně a to jsme je mívali často, stejně tak žampiony, teď je tam prt
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 09:14
- Nahlásit
Ještě něco na pobavení
Jsme byli na tom dřeváku, byla tam jedna známá od mého známého Pavla,je holka u myslivců měla sebou krásného křížence NO s Berňákem a začala Pavlovi vyprávět, že v díí píí
má někdo ČéVéčko fenku a ža mu utekla do lesa a vrátila se březí, no nebudete tomu věřit, prý jí oplodnil vlk no já bych se tlemila jak kráva....kdybych mohla. Kdyby trochu znala život vlků, tak by takovou hovadinu šířit nemohla
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 09:16
- Nahlásit
Maya
ony v lese bedly nerostou, nebo jsem je tam nikdy neviděla...na kraji a na louce a splést, nevím, znám tady místa, kde rostou, takže z toho nějak nemám stracha a vůbec, barva atd....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 09:17
- Nahlásit
Místní šlapky by myslím mohlo zajímat
http://rungo.idnes.cz/nebojte-se-vyrazit-na-vylet- v-bezeckych-botach-poradime-jake-vybrat-1pm-/behan i.aspx?c=A150825_221446_behani_ize
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 09:18
- Nahlásit
denyk
jako teoreticky mozny to je, kdyby ty vlci fakt nemeli zadnou kost, co by jim za to stala ve smecce, ale pravda je, ze je to spis nepravdepodobny, to urcite.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 09:25
- Nahlásit
cernej caj
co jsem měla možnost vidět v dokumentu tak je to nepřípustné.
Mrkni třeba sem http://www.velkeselmy.cz/?page_id=66
určo se to nestane, že jako fena odběhne na dva dny do lesa a
pak se vrátí březí s vlkem
Jinak pod tím článkem o botkách na chození/běhání v diskuzi chválej adidas Kanadia, jsou hodně levné a prý super. Tak je asi prubnu, ty moje zelené žabičky už se pářou po stranách....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 09:37
- Nahlásit
Fifi
Jen ten ucet za elektriku casem...
Maya
přijde trochu nepraktický učit tohleto psa, jestli se mu to zalíbí, budeš mít problém
že musíte ve všem hned hledat problém Pro potřeby triku jsem mu tam přistavila koš na prádlo, aby neškrábal zeď a ten koš tam normálně neni, takže tam Adam nedosáhne.
Navíc Adam se naučil už asi bambilion triků a fakt ani jeden nedělá jen tak z nudy, protože to z toho nic nekápne, tak proč nedělat něco zajímavějšího ¨
Maya
ještě naučit Adama si otvírat dveře a může se chodit venčit sám
zrovna otvírání dveří je něco, co fakt učit nebudu a nechci, když si vzpomenu, jak Wami líčila, že napřed obrátili kliku, pak přidali klíče a nakonec stejně museli dát všude koule. Děkuju nechci
Fifi
Dusno horsi jak vcera i ted, blbe funela a zase nejak hnatek zadni se ji asi ozval. Achjo, duchodkyne rtw nastavajici.
Nediv se, to počasí dává zabrat všem.
denyk
krásný Adámek na fotos
kuju
cernej caj
ja mam teda trochu strach, kdyz sou videt kosti, ze to neni OK, u chlupatyho videt nejsou, i kdyz by je mel uplne stejne byt oholenej a to uz je v klidu
já nemyslela ani tak kosti jako svaly ale právě v tomhle mi přijde krátkosrstej pes praktičtější, že člověk snáz dřív odhalí problém
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 09:45
- Nahlásit
denyk
tak to ne za dva dny, ale kdyby tam byla treba rok, tak se to uz stat muze, ne? kdyby proste z nejakyho duvodu ji vlci nevypudili ale prijali nebo si nasla nejakyho osamelyho vlka.
jinak dobrej clanek, to by byl muj cil mit botasky s hrubsim vzorkem na vyletovani, tzn ty krosovy ale s moji prackou
birma
tak to vokoun zkousi, co kdyby z toho neco kaplo
a dneska uz ses uplne fit?
tak je fakt, ze treba driv odhalis problem, ale jakej by mel mit zas takovej, abys to videla na pohled? a kdyby hubnul/byl tlustej, tak to asi poznas i ohmatem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 09:50
- Nahlásit
cernej caj
ale s moji prackou
ufiknout malikos?
tam byla treba rok, tak se to uz stat muze, ne
nějak se mi to nezdá ani po roce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 10:01 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
denyk
určo se to nestane, že jako fena odběhne na dva dny do lesa a
pak se vrátí březí s vlkem
a zrovna cévéčko, jaká to náhoda
a vůbec, u vás jsou vlci??
birma
když si vzpomenu, jak Wami líčila, že napřed obrátili kliku, pak přidali klíče a nakonec stejně museli dát všude koule. Děkuju nechci
no my skončili naštěstí u tý otočený kliky
a ano, dveře byly na rekonstrukci, protože špice prostě nepřesvědčím, že už to nikdy nepude, když předtím to šlo
cernej caj
ze treba driv odhalis problem, ale jakej by mel mit zas takovej, abys to videla na pohled? a kdyby hubnul/byl tlustej, tak to asi poznas i ohmatem
no asi vidíš na první pohled různý boule, škrábance a tak, u chlupáče na to obvykle přijdeš jen náhodou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 10:03
- Nahlásit
denyk
ale proste - myslis, ze by bylo fakt nerealny, kdyby se cevecko zabehlo v lese a nejakym zpusobem narazilo treba na osamelyho vlka, ze by fakt bylo nemozny aby se z nich stal par a fena zabrezla? po x mesicich souziti? jako me by to zas tak nerealny neprislo, vzhledem k podobnosti druhu, ale zas fakt nejsu zoolog, takze netusim, no. jestli odbornici rikaj, ze neexistuje, tak neexistuje
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 10:09
- Nahlásit
cernej caj
tak to vokoun zkousi, co kdyby z toho neco kaplo
Když Adam ví, že každej den něco kápne za věci, co mu uložim a že když u toho nejsem, tak moc neni poblíž nikdo, od koho by to něco káplo
a dneska uz ses uplne fit?
ještě se pořád nemůžu dopít, ale jinak už dobrý jen se těšim, až skončí ta vedra...
jakej by mel mit zas takovej, abys to videla na pohled?
minimálně všemožný bulky objevíš o dost rychlejc.
Maya
my skončili naštěstí u tý otočený kliky
ona ještě říkala, že Banuška se naučila otevírat i směrem k sobě Fakt doufám, že tohle se žádný můj pes nenaučí.
dveře byly na rekonstrukci, protože špice prostě nepřesvědčím, že už to nikdy nepude, když předtím to šlo
nevim, jestli víc litovat tebe nebo chudinky špice
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 10:11
- Nahlásit
cernej caj
tak teoreticky nereálný asi ne, protože mladí jedinci opouští smečky a zakládají si nové, prakticky při tom počtu vlků u nás tipuju že ne, protože pravděpodobnost, že jí vojede nějakej vesnickej vořech je asi milionkrát větší
navíc to že jde zrovna o cévéčko je už tak podezřelý, že je jasný, že chce akorát někdo rejžovat prachy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 10:13
- Nahlásit
birma
nevim, jestli víc litovat tebe nebo chudinky špice
samozřejmě mě, špic pak ty dveře brousil nemusel
a stejně jsou tam ty rejhy trochu vidět furt
k sobě to teda neuměl, ale to ani nepotřeboval, když se dveře otvírají dovnitř, naučil se to sám, jsem fakt moc ráda, že Kima nikdy nic takového nenapadlo a Dorin je na to moc malej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 10:15
- Nahlásit
Maya
špic pak ty dveře brousil nemusel
no ale chudinka už si pak nemohl otevírat dveře.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 10:17
- Nahlásit
Maya
jí vojede nějakej vesnickej vořech je asi milionkrát větší
blbááááááá
navíc to že jde zrovna o cévéčko je už tak podezřelý, že je jasný, že chce akorát někdo rejžovat prachy
ona to hlavně není pravda, lidi v okolí tu znám, čévéčko m jen můj kámoš Jovan, na Dřeváku byl a fena těhule fakt není
všemožný bulky objevíš
jo to určo. Bukís má tukovou nad pupíkem a je fakt dost vidět.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 10:25
- Nahlásit
birma
nj, s bulkama mas recht, no.
tak supr, ze je to lepsi a snad brzo vedra skonci.taky se na to tesim. A prodam velkej bagl, kdyz sem zjistila, ze mi je moc velkej a mela sem ho 2x tak ho poslu do sveta snad
Maya
prakticky při tom počtu vlků u nás tipuju že ne, protože pravděpodobnost, že jí vojede nějakej vesnickej vořech je asi milionkrát větší
tak to bezdebat. jen proste spekuluju, zda by to bylo obecne v nejake bezne volne prirode fakt tak stoprocentne nerealny, v nejake vic opustene oblasti.
jinak jo, mame vsude otoceny kliky nebo zamykame a odrapanou omitku kolem futer na strane kliky
vokounovi je to jedno na kterou stranu sou dvere, on de po klice a povesi se na ni, takze to sice de hur otevrit ty k sobe, ale ne ze by to neslo vubec
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 10:36
- Nahlásit
cernej caj
Aran ten to dělal tak, že máchal packou po klice, tak xkrát se trefil pod kliku na dveře než se trefil konečně na kliku, proto taky tak zničený dveře
birma
no ale chudinka už si pak nemohl otevírat dveře
ano ano, chudinka, že si nemohl zabahněnej nakráčet na koberec
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 10:39
- Nahlásit
cernej caj
prodam velkej bagl, kdyz sem zjistila, ze mi je moc velkej a mela sem ho 2x tak ho poslu do sveta snad
kterej velkej bágl? znám ho?
Maya
chudinka, že si nemohl zabahněnej nakráčet na koberec
máš štěstí, že na tebe nezavolal kubišovou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 10:55
- Nahlásit
Zážitkový kurz o kojení
http://www.rodina.cz/scripts/servis/akce.asp?id=18 069
živě to vidím
"jsem si koupil zážitkovej let balonem"
"já zážitkovej kurz kojení"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 11:00
- Nahlásit
hm, tak koukám ty náramky k mobilům už jsou u nás kolem tisícovky, za patnáct stovek i s uv alarmem a dalšíma vymoženostma, akorát teda to vyžaduje Android 4.3, takže když mám ve specifikaci mobilu 4.1, tak si budu asi muset počkat až si zakoupím novej model, mezitím inovujou i ty náramky a budu tam kde jsem byla předpokládám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 11:02
- Nahlásit
kachna_
to je síla teda, zážitkový kurz porodu ještě neexistuje?
takový zážitkový kurz oplodnění by měl jistě taky úspěch
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 11:13
- Nahlásit
Maya
zážitkový kurz porodu ještě neexistuje?
ne ale četla jsem, že někdo udělal dítěti zážitkový kurz péče o psa - nutil ho dva týdny vstávat denně o dvacet minut dříve a chodit ven atd. Někdo tam krásně reagoval, že takhle na sucho je to stejný, jako příprava na rodičovství - budit se v noci co 2,5 hodiny a koukat tupě do stropu
zážitkový kurz oplodnění by měl jistě taky úspěch
myslím, že větší, než ten porodu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 11:32
- Nahlásit
kachna_
no jo, bez psa nebo bez dítěte je to nuda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 11:33
- Nahlásit
a tak jsem si konečně dohledala, že ten modrej zub má spolehlivej dosah jen 10m, tak to nechci, ušetřím teda za novej mobil, náramak a tak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 11:47
- Nahlásit
Maya
tak to tim de chapavou tlapou po klice a ferina to okoukala napul, ta skace po celych dverich a ceka co bude
birma
tak uz vis, jak s baglem
kachna_
ale treba pro nejaky uchyli by to bylo zajimavy, ze by si vyzkouseli, jaky to je se nechat kojit
to je potreba jak sou ty rady - zaveste balon na snuru pod strop, vyrezte diru, rozhoupejte balon a snazte se trefit
Maya
najdu ti klasiku z lamera... mmt...
BT klasika
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2015 12:01
- Nahlásit
cernej caj
srandu si dělej
|