Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 08:04
- Nahlásit

Mája začíná být opatrně čtyřnohá
Maya
hrací psi to je pro mě jak zjevení
Dája i Mili si s míčem normálně hrály

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 08:42
- Nahlásit

kachna_
takto je skvely

asi zalezi kus od kusu, no

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 09:42
- Nahlásit

Užijte si krásný víkend, nám začal příjemně - Adélka spala od 21. do 5.30 hodin!!!!!!

Fifi
Držíme palce i tlapky, ať se Troldíkovi pustí ty mléčné špičáky a nové mají dost místa.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 09:53
- Nahlásit

Darenka
to je teda ospalec tak si to moooc uzijte

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 12:05
- Nahlásit

my byli od rána v Jizerkách - a byla úžasná inverze... Jestli vyjdou fotky, tak by se mohly fakt povést - protože příroda kouzlila

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 12:07
- Nahlásit

cernej caj
asi zalezi kus od kusu, no
Dája kradla šutry, takže jsme jí naučili, že se smí jen honit. A protože to byla zábava, učili jsme odmala si hrát s míčem i Mili.
Vlastně všechno špicí hraní máme naučené, bez nějaké aktivní podpory myslím, že by si nebrály.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 12:52
- Nahlásit

vlcoun a eklhund

Xerxová
tak to se mooooc tesim

kachna_
tohle ja asi podcenila, proste sem si myslela, ze si hrat bude, ve stenecim veku jeste trochu zajem mela, ale ted nic. timik aspon ten balonek obcas.

dneska vemu ferinku, furt teda jeste nebeha moc po vsech 4 ale je to lepsi, tak jestli by uz zvladla nas okruh, nebo jen cmuchaci k zatacce, coz je asi 20min dohromady

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 12:58
- Nahlásit

cernej caj
nám si zas nehraje šelťucha
Jo ale na svatbě byla skvělá mamča, jakou měla radost, když se k ní přihrnul špicoborec Baty s tím, že se jde mazlit. Prý jí to špicí
"mazlení" strašně chybí.

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 13:00
- Nahlásit

cernej caj
furt teda jeste nebeha moc po vsech 4
taky jsem chtěla hodit Marťu do krosny a vyrazit, leč Májátko mi to trošku zkomplikovalo. Asi půjdem jen k lesu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 13:08
- Nahlásit

kachna_
a sany se tak nemazli?

uzijte si prochajdu

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 13:25
- Nahlásit

cernej caj
a sany se tak nemazli?
ne, sany je něžná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 13:57
- Nahlásit

kachna_
to timicek taky

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 16:37 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fuj vedro. Birmice se musi roztejkat.
Darenka
Adélka spala od 21. do 5.30 hodin!!!
Teda, pres 8 hodin prvne v kuse, vid. Pasanda.
ať se Troldíkovi pustí ty mléčné špičáky a nové mají dost místa.
Uvidime, zda se mi, ze jeden spodni se zacina viklat, ale je z toho Troldas chudak celej zpruzelej. Asi ho boli tlama. Dostane morkovku zmrazenou na zuzlani.
kachna_
Mája začíná být opatrně čtyřnohá
To je dobre!
Xerxová
estli vyjdou fotky, tak by se mohly fakt povést - protože příroda kouzlila
Urcite se povedly, jako vzdycky. Tak ukaaaz.
Btw, co ta pani, vybrala si nejakou fenku uz?

Edit - zuzlava kost zabrala, prvni spodni spicak je venku!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 17:41
- Nahlásit

fifi
tak skvely

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 19:03
- Nahlásit

Fifi fotky se teprve stahují... V pondělí budu k fence vědět víc, zatím to vypadá, že je vše jinak a bude to nakonec štěník vořech. Aby si lépe zvykla na všechno...

Gratuluji k padání špičáků. Já měla kliku - všichni přezubovali bez jediného problému, ani nevím jak. Jen tedy Xerxes měl jeden řezák křivě narostlý... ale nevadilo to ničemu

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 19:07
- Nahlásit

Jak někdo může v těhle vedrech procházkovat
Já se dohrabala odpolko kousek ke kolejím natočit si parní vlak a myslela jsem, že chcípnu. Ani Kima jsem nebrala, naštěstí spal a tak jsme s Dorinem odešli nepozorováni, zase někdy je ten hluchoň výhoda.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 19:10
- Nahlásit

Fifi
Tak už si vylomil kostí ten zub? Viklající špičák musí bejt otrava.
Já nikdy u psa ani padající zuby neviděla, jen potom tu krev na tlamě.
Darenka
To je moc šikovná Adélka, když už vydrží tak dlouho.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 19:11
- Nahlásit

Xerxová
že je vše jinak a bude to nakonec štěník vořech. Aby si lépe zvykla na všechno...
To celkem chapu. Urcite dobre vybere.
všichni přezubovali bez jediného problému, ani nevím jak.
Bud rada, u Doroty na pul roce narkoza a musely se vytrhnout prvni spicaky, ani se nehnuly. Troldas prezubuje zatim krasne, zbejvaji mu uz jen ty tri spicaky - druhej spodni taky asi pujde brzo. Tak snad vypadnou samy a spodni novy mu nebudou rust do patra. Jinak ocenuji neskromne svou navykaci vychovu s manipulaci, odpoledne krasne drzel, kdyz jsem mu vyndavala ten spicak drzici uz jen na nitce dasne, a ze krve z toho teklo dost. Pindik bolestinkovatej.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 19:14
- Nahlásit

Maya
Tak už si vylomil kostí ten zub? Viklající špičák musí bejt otrava.
Jj, zvejkal morkovku mrazenou a nejak se zadarilo.
Já nikdy u psa ani padající zuby neviděla, jen potom tu krev na tlamě.
Ja u cub snad taky ne, ale on je halt hosicek a kdyz mu spicak povolil, prisel mi s kosti v hube zalovat, ze mu tam neco prekazi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 19:29
- Nahlásit

Maya
a kdy nam ukazes ten vlak?

Fifi
tak to mela teda dost divoky, sem netusila ze se muze stat, ze zub nevypadne...

fuuuj tys vynadavala dalsi zub, nechutna ses teda (a sikovna

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 19:35
- Nahlásit

cernej caj
fuuuj tys vynadavala dalsi zub, nechutna ses teda (a sikovna
Ty sis svoje zuby netrhala? Myslim ty prvni.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 19:36
- Nahlásit

Maya ráno v Jizerkách fakt teplo nebylo... Byli jsme už před osmou na Smědavě - a pak pochodovali kolem 1000 metrů n.m. Mlha pod námi, slůňo nad námi... prostě paráda a velmi příjemné výletní počasí. A sice je vody znatelně méně, ale větší potoky a blata mají vody stále dost - takže miska byla s náma výletit zcela zbytečně a vodu z lahve jsem upíjela jen já.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 19:48
- Nahlásit

Fifi
nevybavuju si, ze bych si cokoli tahala to vypadlo asi samo, ne? a jestli treba ve dvou letech padaj zuby? to bych si pak nepamatovala nejaky dolovani

Xerxová
ani u nas v brne nebylo nejak spatne kolem 6h kdyz sem sla do prace

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 19:56
- Nahlásit

cernej caj
a jestli treba ve dvou letech padaj zuby? to bych si pak nepamatovala nejaky dolovani
Myslis u cloveka? Ne, tomu zacnou prvni vypadavat kolem 6. roku. A vymena trva par let. Ja si pamatuju nit kolem zubu uz skorem vypadlym a uvazat na kliku, cekat, kdo otevre...

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 20:10
- Nahlásit

Tak bych řekla, že tohle se nepovedlo Adam nechtěl chodit, schovával se ve stínu a děsivě se loudal. Navíc se mu ochodil trochu polštářek na noze, co si naříznul nedávno. Vypadalo to už zhojený, ale ta spousta asfaltu tomu dala zabrat. No a mě bylo na zvracení z vedra, uvařil se mi mozek (bála jsem se exploze lebky, krz narůstající tlak kvůli tomu, že tekutina vypařená při vaření neměla kudy unikat) a tak jsem to ve 3 hodiny po usmolených 21 km zabalila. Před půlhodinou jsme dorazili dom.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 20:29
- Nahlásit

Fifi
tak ja sem si stopro nic netrhala, v tomhle veku si uz pamatuju a fakt nee, spis sem myslela, kdyby zacaly fakt v tom nejutlejsim, tak to bych si samo nepamatovala

me to dycky prislo mega nechutny boze sadistko

birma
tak to je blby, ze pocasi zhatilo plany asi bylo lepsi spis se nekde valet u vody. at se brzo zregenerujete. Ja cekam, az to venku opadne, ze vyrazim do poli, ale su tak mrtva po 6ti dennim pracovnim tydnu s ocekavanim dalsiho 6ty denniho tydne, ze premyslim, ze odpadnu bez prochazky...

a v tom hicu ste nahodou dobri, to neni malo

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 20:29
- Nahlásit

birma
tak jsem to ve 3 hodiny po usmolených 21 km zabalila
Usmolenych? V tomhle hicu, kdyz to oba nesnasite? Jste toho teda usli az az.
Adam nechtěl chodit, schovával se ve stínu a děsivě se loudal
Vubec se mu nedivim! Dobre, ze jste doma. A polstarek se mu snad srovna rychle.
No a mě bylo na zvracení z vedra, uvařil se mi mozek (bála jsem se exploze lebky, krz narůstající tlak kvůli tomu, že tekutina vypařená při vaření neměla kudy unikat
Hele, ale cos cekala? Kdyz to vedro hlasili a tentokrat se i trefili. Ses masochistka, vid.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 20:42
- Nahlásit

odkaz na Jizerky: tady jsou

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 20:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
To je krasa! Mlha! V tropickem letu ji bylo sakra pomalu. Nadherny fotos, opravdu.

A tohle by byl krasnej mega samorost nekam na zahradu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2015 21:04
- Nahlásit

Xerxová
jéééééé

Potkali jsme dneska asi myslivce. Byl strašně milej, neřekl ani slovo, že jsou psi na volno, že jsem hlasitá a dokonce na to, že Cirát mi odešel z odložení směrem k autu, řek, že by se vyhnul a poděkoval, že jsme uhli do strany s kočárkem.
On Cir jak už hůř slyší, tak pozapomněl na slušný vychování, že povel se ruší až jinym povelem.
Šli dneska na volno všichni, což normálně nechodí, protože jsem zhodnotila, že kdyby se ti tři - Cir se špatnou koordinací pohybu, Mája co nedošlápne na zadní packu a vařená Batyna vydali po stopě srny, hrozilo by pouze, že jí ze smíchu trefí šlak

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání