Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 10:08
- Nahlásit

Maya
z ceho te boli prst ?

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 10:10
- Nahlásit

Maya
zajímavý fotky
Ty chobotničky!!!

kachna_
Bohužel to slovo je "AU" a používá ho vždy, když někoho něčím majzne

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 10:23
- Nahlásit

cernej caj
z těch debilních pastelek, který maj trojúhelníkovej průřez, takže když je někdy potřebuju natočit tak, že mám na ukazováčku tu hranu, tak to za chvíli fakt bolí,protože já při psaní tím ukazováčkem jako dost mačkám na tužku, nemá se to, ale už se asi nepřeučím
a to prej byly ty nejlepší pastelky co měli, příště si na to musím dát bacha a koupit kulaty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 10:37
- Nahlásit

Maya
to je napad, trouhelnikova pastelka ja mam nejaku sadu 36kusu, mam ji mega dlouho, asi nekdy od 13ti a nektery sou takovy pekne velky ajiny takovy kolky

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 10:55
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Koukám, že se tady vesele vybarvuje a řeší pastelky .. Taky mám doma omalovánky, ale pro malého, až začne pořádně držet tužku a bude vědět, co má dělat. Dokonce i pastelky pro něj mám a to obyčejné kulaté i trojúhelníkové, aby si mohl vybrat, které se mu lépe budou držet. Jinak já a vybarvování či kreslení nejde moc dohromady. Nikdy mě to nebavilo a asi už ani nezačne.

Teď jsem relaxovala u knížek, ale snad se zase brzy pustím do nějakých výrobků ...teda jestli ruka vydrží nápor, což ještě nedávno nedala...

kachna
šikovný Martínek .. učí se rychle

Kristiánek říká neustále "Ham" a musí mít pořád něco v puse, nějak mám pocit že bude nenažranej , jestli mu to vydrží Ale musím říct, že jeho slovník je opravu bohatý na jednoslabičná slova : tam, dej, ham, fuj, Ája, Klo, Ru ( což je Bru, ale on to B polyká) a mnoho dalších. Samozřejmě umí i jiný, ale mimo "bába" a "děda" je moc nepoužívá Divný je, že rodičovstvo jeho výběrem slov není nadšeno

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 11:08
- Nahlásit

brut
to víš, návrat do dětství s pastelkama
skvělý, že se máš dobře, tak snad to vydrží
cernej caj
mě to nenapadlo zkoumat, ani nevím, že takový vymoženosti jako nekulatý pastelky existujou, plrotože když to kupuju dětem, tak to fakt nezkoumám
až pak jsem si všimla, že to je vyznačený z boku na krabičce

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 11:10
- Nahlásit

Mám prosbičku. Sháním knížku "Můj život s Joy" od George Adamson a pak ještě jednu "Život v divočině" Tony Fitzjohn. Pokud by jste na ně někde narazily, tak si na mě vzpomeňte. Beru je hned a všema deseti... Nikde k prodeji totiž nejsou A vzhledem k tomu, že se odehrávají v Keni, tak bych si je ráda přidala do své sbírky a hlavně i přečetla...

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 11:17
- Nahlásit

Maya
to víš, návrat do dětství s pastelkama
tak vzhledem k tomu, že jsem se nikdy nedostala dál než k domečku ze čtverečku a trojúhelníkový střechy, tak mě nebaví ani ty pastelky

skvělý, že se máš dobře, tak snad to vydrží
mno, dobře.. jak se to vezme... Brut je téměř hluchý, Alu má stále potíže a k tou začala i víc čůrat, Clo je hyperaktivní potvůrka, která vymýšlí koniny a vždy se jí povede mě rozesmát; kočka je opět plná blech.. Kikinka hlídám víc, než je zdrávo a musím se přemáhat i přes bolest, mladej je víc v práci jak doma ( navíc ho čeká operace ruky to asi v říjnu) a do toho začíná sezona florbalu.. Pak nějaké práce doma, které si chlapi vymyslí a já pak gruntuju... Ti nevím, jestli bych se raději nevrátila na Krétu....

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 11:25
- Nahlásit

brut
tak zase se nenudíš, ležet s nohama nahoře nějak dlouho se vsadím, že by ti lezlo za chvíli krkem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 11:41
- Nahlásit

brut
doufam, ze ruka napor zvladne

brut
zkousela si bazar knih na fb_

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 11:43
- Nahlásit

brut
muj zivot s joy ke koupi

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 12:44
- Nahlásit

brut
tu druhou knížku mají e-knihu, třeba by ti stačila
http://www.ebux.cz/?bk=3642

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 13:24
- Nahlásit

Zdravím všechny a zároveň se loučím jdu z kolbenky a přeju všem fajn víkendík

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 13:28
- Nahlásit

denyk
tos to vzala rychle
taky hezkej víkend

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 13:30
- Nahlásit

Maya
tak zase se nenudíš, ležet s nohama nahoře nějak dlouho se vsadím, že by ti lezlo za chvíli krkem
co to je ležet s nohama nahoře? To neznám... nevydržím dlouho sedět na tož ležet

cernej caj
doufam, ze ruka napor zvladne
taky doufám už i to chybí ... jen stále nemám nejjemnější úchop, takže musím opatrně. Ale věřím, že to bude čím dál lepší....

zkousela si bazar knih na fb
jj, zkoušela, ale nemají...

ke koupi
díííky moc .. ju jim napsat

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 13:31
- Nahlásit

denyk
zároveň se loučím jdu z kolbenky a přeju všem fajn víkendík
tobě taky přeji , opatrujte se

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 13:35
- Nahlásit

kytka pro ešusovou
to má za to, že tu nejni a ani jí neuvidí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 13:47
- Nahlásit

denyk
uzij si vikend

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 15:07
- Nahlásit

a myšlenka na víkend
jsem t teda nevěděla
LEGO = Leg godt! – dánsky hraj si dobře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 15:10
- Nahlásit

tak to je dobry

rak krasnej vikend! beru moralni online podporu, dalsi vikend v praci misto beskyd...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 15:24
- Nahlásit

cernej caj
o víkendu zas do práce? tak to lity lity, to by se mi fakt nechtělo, zvlášť když má bejt takový normální počasí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 15:37
- Nahlásit

me se extremne nechce, hlavne proto se uz su tuha...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 16:22
- Nahlásit

kachna_
Martínek už umí jedno slovo a umí ho použít ve správné situaci.
Bohužel to slovo je "AU" a používá ho vždy, když někoho něčím majzne

Cikovnej kluk!
brut
Brut je téměř hluchý, Alu má stále potíže a k tou začala i víc čůrat, Clo je hyperaktivní potvůrka, která vymýšlí koniny a vždy se jí povede mě rozesmát; kočka je opět plná blech..
Jejej, zvirectvo teda furt neco vymejsli? Ad kocka s blechama, nedumala si o tech tabletach protiblesich? - byt je svinstvo, ale vy se s tim potykate uz tolik let...
jen stále nemám nejjemnější úchop, takže musím opatrně. Ale věřím, že to bude čím dál lepší....
Opatrne s rukou, at neco neuspechas.
Maya
kytka pro ešusovou
to má za to, že tu nejni a ani jí neuvidí

Cuza je to, vid? Ze na nas prdi. Chybi mi jeji rumicko-blankovaty reporty. Kytku tuto mam na parapetu, jen barevne a celkove vypada drobek jinak.
cernej caj
beru moralni online podporu, dalsi vikend v praci misto beskyd..
Moralne te tedy podporuju a litylity!

Jinak vsem prijemnej vikend, pocasi se snad uz umoudrilo a bude prijemne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 17:56
- Nahlásit

Aaa posledni spicak venku jest. Jsem kravnula s Troldou, mohutne jsme se pretahovali o mekkej pesek ala stary kalhoty. Timto ukoncuji Troldi prezubovaci peripetii, byl jak nacelnik Krvava dasen a budu se tesit na vypraveni z Adelcina prezubovani.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 18:43
- Nahlásit

Fifi
Timto ukoncuji Troldi prezubovaci peripetii
gratulujeme teta

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 18:49
- Nahlásit

birma
gratulujeme teta
Mne ne, jemu. Jiste si rada, ze je to za nama.
Si clovek rika, jestli s tim neni votravnej kolikrat, kdyz furt mele o steneti.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 18:55
- Nahlásit

Fifi
Mne ne, jemu.
já to myslela jako vám oběma
Jiste si rada, ze je to za nama.
No hlavně jsem ráda, že se nemusíš nervovat, že by musel do narkozy třeba
Si clovek rika, jestli s tim neni votravnej kolikrat, kdyz furt mele o steneti.
mně to votravný nepřijde, ale řekla bych, že dáváš málo fotek! (A Darenka taky!!! )

Hrabe mi ze zejtřka. Mám hrůzu z toho, že něco nebude, neklapne a bude průser...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 18:58
- Nahlásit

birma
Zejtra je jump?
mně to votravný nepřijde, ale řekla bych, že dáváš málo fotek! (A Darenka taky!!!
Fotky novy nemam, ale v zari neco zase cvaknu nekvalitniho.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:00
- Nahlásit

Fifi
ne, ten až v pondělí. Zejtra dělám workshop pro asi 100 lidí..

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2015 19:01
- Nahlásit

birma
ne, ten až v pondělí. Zejtra dělám workshop pro asi 100 lidí..
jsem myslela, ze se vic bojis toho seskoku. Workshop das levou zadni, nedostatky se nevyskytnou a kdyby, tak z nich ladne vybruslis! Pevny nerv a nestresuj predem.

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání