| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 06:44
- Nahlásit
birma
tak snad ne, jedna znama, co diky ni chodim tancovat prodava v obchode s bizuterii tak by treba taky vedela
Fifi
to zni dost desive, ono jich asi bude dost, co
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 08:12
- Nahlásit
cernej caj
fakt? pritom pro alergiky je vysokej I tsk a tem ostatnim je to asi jedno, ne?
no asi jde o to, že vysoký obsah vyrobí další alergiky
birma
ale když od někoho kupuješ ty komponenty, tak to prohlášení o shodě by ti měli dodat oni jako výrobci ne? alespoň teda tady v práci to zajišťujem my jako výrobci
já mám alergii ještě na paladium, taky nějaká směrnice?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 08:18
- Nahlásit
Maya
aha, tak to je urcite dobry, no. akorat alergikum je to k prdu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 08:25
- Nahlásit
cernej caj
no alergik holt nenosí bižu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 08:29
- Nahlásit
Maya
ale nosi, polakovanou jenze nausnice se lakujou blbe a ja su nesikovna vymenit hacek
o vikendu jedem s vero na mini vandrik, aby si vyzkousela spani venku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 08:36
- Nahlásit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 08:38
- Nahlásit
cernej caj
jo, to jsem slyšela, že si lidi vyměňujou háčky u náušnic, já mám radši furt jedny náušnice
vero se dá taky na treky? budete mít asi zdarma saunu, poslední zprávy na víkend jsou tropický teploty s deštěm
dneska má bejt teplo, tak se vyletním a tady leje a fouká docela studenej vítr, jsem trochu vymrzla cestou do práce
ale snad odpolko už bude hezky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 08:38 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
vikendu jedem s vero na mini vandrik, aby si vyzkousela spani venku
jako essi usne jo??
jenze nausnice se lakujou blbe a ja su nesikovna vymenit hacek
hele ty jelito a to nemůžeš říct? já nebo birma až se uvidíme by jsme ti to určo vyměnily
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 08:39
- Nahlásit
Maya
budete mít asi zdarma saunu, poslední zprávy na víkend jsou tropický teploty s deštěm
já se jako furt modlim že ty teploty takový nebudou bo jináč shebnem....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 08:41
- Nahlásit
cernej caj
to je pěkný obrázek
to něco chci jako pes leží a kouká? je to trochu blbě vidět, ale bych spíš řekla, že pes v tom případě spíš sedí a zírá
Dorin teda umí perfektně tu první řadu a skoro takhle přesně za sebou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 08:43
- Nahlásit
Fajka
ty jdeš taky někam šlapat?
no zatím to nevypadá, že by mělo být nějak líp, taky nejsem nadšená, minulý víkend nebo jak je teď mi vyhovuje mnohem víc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 08:45
- Nahlásit
Fajka
dkyz na vandr vozit hromadu nausnic je blby a jaka je sance, z ese nekde uvidime tak, abych to do ty doby nevykourila z hlavy
tak to vetsinou delam tak, ze si jednou vemu nausnice, za 14 dni se bolavy krvavy ucho zpravi a pak si zas muzu vzit jednou nausnice (ale je zas tak moc nenosim, mam pocit ze mi to ani neslusi
jedes o vikendu na trek?
Maya
ja nosim triko s dlouhym, pac v buse taky pekne fuci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 08:52
- Nahlásit
jinak musím říct, že Kimovi zabírá Troxocil mnohem líp než Rimadyl, zvedá se mnohem rychlejc a včera dokonce cválal po zahradě, na delší procházky to není, vzala jsem ho o víkendu kousek za ves a bylo to tak na hraně, ale celkově je takovej obživlejší
dokonce natolik, jak jsem se včera dozvěděla, že se včera rozhodl přeskočit zídku k želvám, tam neskáče už tak dva roky, je to zídka vysoká asi jako on, bohužel to nedává furt, takže zůstal viset za břicho s nohama nad zemí, naštěstí ho máma viděla a sundala ho, kdyby to blbec udělal, když není nikdo doma, visel by tam než by někdo přišel, doufám, že se poučil a víckrát už to neudělá
holt ty zadní nohy už to nedávaj, ale alespoň už ho nebolej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 08:55
- Nahlásit
cernej caj
dkyz na vandr vozit hromadu nausnic je blby a jaka je sance, z ese nekde uvidime tak, abych to do ty doby nevykourila z hlavy
no si na nějakým treku bo jináč nevím kdy by jsme se viděly
Maya
ty jdeš taky někam šlapat?
jo jo jedem noo... rači bych snad déšť a zimu než třicítky ... chjo..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 08:55
- Nahlásit
Maya
tak smat bych se chudakovi kimovi asi nemela ale tak to je skvely, ze se citi lip a jeslti se rozhod k takovymu skoku po letech, tak to je supr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 09:01
- Nahlásit
Fajka
a na co jedete? tak at pocasi klapne ale dest nee, pac bysme nemohli my, smysl je jit co nejvic nalehko a v pripade deste se rusi
tak jestli pristi rok pojedu, tak vemu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 09:04
- Nahlásit
cernej caj
a na co jedete?
šeráka...
[i][/ale dest nee, pac bysme nemohli my, smysl je jit co nejvic nalehko a v pripade deste se rusii]
ahááá tak néé tak at neprší at sluní ale at je zima tak max 20 stoupenců....!
tak jestli pristi rok pojedu, tak vemu
no a neby mě je můžeš poslat počtou já ti to přeházim a pošlu zpět
Maya
nedává furt, takže zůstal viset za břicho s nohama nad zemí, naštěstí ho máma viděla a sundala ho, kdyby to blbec udělal, když není nikdo doma, visel by tam než by někdo přišel, doufám, že se poučil a víckrát už to neudělá
to chtělo fotkůůůů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 09:06
- Nahlásit
Fajka
tak to neni spatnej napad ja a posta to je dycky na dlouho, do ty doby dorostou vlasy na nausnice
to chtělo fotkůůůů
tak si seraka mooooc uzijte
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 09:11
- Nahlásit
cernej caj
tak to neni spatnej napad ja a posta to je dycky na dlouho, do ty doby dorostou vlasy na nausnice
je to na tobě, až pošleš tak vyměnim....nepošleš nevyměnim niiic
tak si seraka mooooc uzijte
jo to se obávám, že si jako užijem asi dost, páč je to od nás daleko, trat samotná je dlouhá a šílená, vedro má bejt a ještě jdem až do Polska.. samý lepčí prostě
to si zase budu nadávat co já tu dělám, proč si rači neválím šunky doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 09:20
- Nahlásit
Fajka
je to od vas moc daleko? ale urcite si to uzijes i kdyz budes nadavat, budu na tebe z gauce myslet ;)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 09:30
- Nahlásit
cernej caj
je to od vas moc daleko
noo asi 250 ale po okreskách to to nějakou chvíli dá než se tam doplácáme...
budu na tebe z gauce myslet
no to věřim !
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 09:30
- Nahlásit
cernej caj
jedna znama, co diky ni chodim tancovat prodava v obchode s bizuterii tak by treba taky vedela
Dík, ale řekla bych, že na to 99,9% lidí dlabe (a z větší části proto, že ani nevěděj, že něco takovýho je)
ta psí řeč je hezká, jen některý věci znám teda s jinym významem
Maya
když od někoho kupuješ ty komponenty, tak to prohlášení o shodě by ti měli dodat oni jako výrobci
kupuju mimo EU, takže to leží na mě jako na dovozci. Došla jsem před lety k tomu, že to kupuje a prodává každej, takže v případě, že by po mně někdo šel, by asi šel dohledat někdo v EU, kdo ho má a to stačí. Nenapadlo mě, že to po mě bude chtít zákazník Navíc teda co jsem včera zjistila, tak nepotřebuju prohlášení o shodě od odborníka, protože to nespadá do věcí vyjmenovaných v nějakym zákoně (možná 22/1997??)
Uvidíme, zatim to řešim spíš povšechně, když to nepřinese výsledky, povrtám se v tom hloub
já mám alergii ještě na paladium, taky nějaká směrnice?
když na ni narazím, dám vědět
Kimovi zabírá Troxocil mnohem líp než Rimadyl, zvedá se mnohem rychlejc a včera dokonce cválal po zahradě
to jsou moc dobré zprávy!
zůstal viset za břicho s nohama nad zemí, naštěstí ho máma viděla a sundala ho, kdyby to blbec udělal, když není nikdo doma, visel by tam než by někdo přišel
jsem málem vyprskla
Fajka
to si zase budu nadávat co já tu dělám, proč si rači neválím šunky doma
a já ti z domova budu závidět Je tam nádherně, věřím, že si to užijete
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 09:33
- Nahlásit
Fajka
hm tak to je dost blby, to teda uz zitra rano budete vyrazet?
birma
prave vim, ze vcera mi tay rikala, ze maj treba smernici na obsah niklu kdyz sem rikala, ze tam maj u nich hezky veci ale nic pro me krz alergii
se obavam, ze az bude tech 35, tak bude fajfka zavidet nam
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 09:53
- Nahlásit
cernej caj
vcera mi tay rikala, ze maj treba smernici na obsah niklu
tak to jo to bude jedna a ta samá
se obavam, ze az bude tech 35, tak bude fajfka zavidet nam
no nevim, já už jsem ve stádiu, kdy závidim každýmu, kdo je pěšky dál než 1 km od domova na poslednim vejletě jsme byli v půlce května
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 09:55
- Nahlásit
cernej caj
tak to je dost blby, to teda uz zitra rano budete vyrazet?
no néééráno musím do práce samo tak vyjedu tak nejdřív v pět večer...
birma
a já ti z domova budu závidět Je tam nádherně, věřím, že si to užijete
noo asi jak píše čaj..budu závidět já vááám
sem zvědavá jestli se jednou povede aby bylo počasí tak akorát a bez deště..jináč at naplánuju co naplánuju dycky je nějakej extréém , sníh, déšť nebo zas horko..
ale tak snad v lesích nějakej stín bude a na horách to vedro taky nebejvá tak moc horký...
prohlášení o shodě nezávidím, já s těmadle papírama bojuju furt :-/ a dyž né s tímhle tak s návodama a nebo Dpháčkem pomalu na vlastní práci krz papírování není čas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 09:58
- Nahlásit
birma
nerikej, ze mas prochazky s adamkem do kilaku, sice ted s tou packou asi nic moc, ale jinak?
Fajka
tak snad se aspon bude dobre cestovat, a v tech jesenikach snad nebude takovej hic
taky premyslim, kdy mi vyslo idealne pocasi a budu muset letos koupit nejaky gumaky na brodeni se snehem, pac me taky neba mit neustale procvachtany boty v zime
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 09:59
- Nahlásit
Fajka
snad v lesích nějakej stín bude a na horách to vedro taky nebejvá tak moc horký...
určitě!
s těmadle papírama bojuju furt :-/ a dyž né s tímhle tak s návodama a nebo Dpháčkem pomalu na vlastní práci krz papírování není čas
to znám. Fakt je, že třeba u DPH jsem se uvědoměle rozhodla, že na něj dlabu a kvůli cca 3 USD měsíčně se registrovanou osobou stávat nebudu. Asi bych úředníky dost pobavila částkama, na který bych vystavovala přiznání
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 10:02
- Nahlásit
teda vam tohle nezavidim, vubec...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 10:03
- Nahlásit
Fajka
tak koukám na nory a sobotní déšť už přesunuli na večer, takže je šance, že půjdeš jen ve vedru bez deště
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 10:05
- Nahlásit
cernej caj
tak snad se aspon bude dobre cestovat
jo to jo s klimoškou, rádiem s nějakou pěknou písničkou já cestuju docela ráda jen po treku je to dycky hodně náročný... když bolej nohy a čéky by neraději usnul za volantem ..
birma
Fakt je, že třeba u DPH jsem se uvědoměle rozhodla, že na něj dlabu a kvůli cca 3 USD měsíčně se registrovanou osobou stávat nebudu. Asi bych úředníky dost pobavila částkama, na který bych vystavovala přiznání
no to se máš..my už dávno překročili hranici kdy DPH musíme..a dělala jsem ho roky čtvrdletně.. letos už jsme překročili hranici že musíme dělat měsíčně.. a já mám od začátku roku pocit že nedělám nic jinýho než papíry a DPHáčko..o souhrnejch hlášeních vývozech a dovozech ani nemluvim bo to už je na palici... zjišťuju že na práci je tak 30% času a zbytek mě sežere administrativa
|