Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 21:18
- Nahlásit

birma
a uvědomuješ si, že pro většinu lidí je střeďák kokr nebo bígl a maximální váha tak 18 kg a cokoliv nad je velkej pes, žejo?
Ani ne. Kokr a bigl sou prece mali, ci kokr teda nizsi stredni? Mam zkresleno od rtw asi. Bazusak se svyma 56 cm a 23 kg je stredak a ne velkej pes. Adamit je velkej. Kremyl je velkej. Najt je obr.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 05:49
- Nahlásit

fifi, birma
tak ono I dost zalezi, jak je kdo zvyklej cemu rikat, spic je uz stredak, ale ferina na to nevypada ani vomylem a vokoun uz skoro jo, nekdo ovsem fakt bude rikat stredak biglovi, pac malej je civavs a velkej je ovcak a nic jinyho nikdy nevideli... a taky kde je presne ta hranice? a je vlcak stredak nebo velkej pes? a co je potom bernak? proste teoreticky mame malinku pejsky, obri pejsky a stredak je to mezi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 06:42
- Nahlásit

já si pamatuju členění:
trpajzlíci do 3 kilo, malí do 10 kilo, střední plemena do 25 kilo, velcí do 45 kilo a pak mamuti...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 07:14
- Nahlásit

tak a nakonec si teda koupim destnik, ten starej se po cca 10ti letech uz asi po oprave od muze pred par lety odporoucel... kdyz pominu, ze ma v latce uz diry tam, kde se dotykaji ve slozenym stavu klouby latky, tak mi praskla dalsi nozicka...

ale jak se nam pri slejvaku ve ctvrtek pod tisskejma stenama hodil

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 08:19
- Nahlásit

cernej caj
jo, vždycky když leje jako dneska, tak si říkám, že musím vyhrabat ten můj deštník v neoprenovém pouzdře, který jsem taky po opravě někam zašantročila a nikdy se k tomu nedokopu ho vyhrabat, takže rvu normální deštník do igelitky

Kim teda se svejma 25 kg a nějakýma 53 cm je pro většinu lidí velkej pes
ale voni teda špicové to maj celý jinak, velkej špic je vlastně střední a střední je malej a malej je teda nevím co

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 08:25
- Nahlásit

zajímalo by mě, co je ta způsobilá osoba, která má ukazovat, musí to být teda taky člověk s řidičákem?
fakt čím dál větší masakr v tom soudnictví
http://www.novinky.cz/krimi/374881-couvate-z-parko vaciho-mista-v-obytne-zone-a-okolo-jsou-lide-bez-p omocnika-uz-to-nedelejte.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 08:35
- Nahlásit

Maya
jj, si furt rikam, ze ten neoprenovej byl supr napad ale nakonec vyhral o 5cm vetsi prumer u destniku hlavne ja nemam tasticku ale nosim ho v baglu v jedny ty bocni kapse na lahev, takze v mym pripade bych pouzdro klasika driv ztratila protoze tam me neva ani mokrej

tak ja myslela vlciho, ze je to stredak ale je fakt, ze tohle taky dost lidi mate, kdyz trpaslici pudl ma klido tak 6-8kg tak to je taky tezky, no

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 08:51 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

čaute lidstvo.....

tak jsem to počítala....máme doma cca 180 kilo psistva....co teda máme ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:02
- Nahlásit

vlk
vlkosauraaaa!

zdar vlkuuu, jak se u vas zije?

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:09
- Nahlásit

cernej caj
A tož dobře se u nás žije....počasí slušné, psů ani koček zatím nepřibylo...jen mimi začíná být nějaké uječené...naštěstí přes zeď to zas není až tak moc slyšet.... a když je nejhůř prchám se psy do polí

birma
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:18
- Nahlásit

Honza včera říkal, že si byli s Miou zaběhat. Napřed prej byla nadšená, pak stále míň a nakonec ji musel ukecávat. Prej si dali jen 15 km. Začínám mít strach, že mě tam pak uštve

vlk
máme doma cca 180 kilo psistva....co teda máme ?
velkej problém?

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:22
- Nahlásit

birma
velkej problém

vo*e

stále míň a nakonec ji musel ukecávat. Prej si dali jen 15 km
při běhu umírám na třetím kilometru ...takže bych byla 5X mrtvá!!!

Xerxová
trpajzlíci do 3 kilo, malí do 10 kilo, střední plemena do 25 kilo, velcí do 45 kilo a pak mamuti...

u nás to tak odpovídá..jelito střeďák 22 kilo a Fajfka velkej pes 35 kilo...

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:23
- Nahlásit

birma
velkej problém?
.... zatím jsem žádnej nezaregistrovala....problémy jsou spíš s lidma než s psama

birma
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:25
- Nahlásit

Fajka
při běhu umírám na třetím kilometru
já po sto metrech ale dala jsem si závazek, že s tím něco provedu, tak jsem na sebe fakt zvědavá

vlk
zatím jsem žádnej nezaregistrovala...
však jo, to měl bejt ftip

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:26
- Nahlásit

birma
ale neustve, natrenuje

vlk
tak to je fajn

Fajka
a to ja umiram na 300m kdyz dobiham salinu, ses dobra!

birma
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:35
- Nahlásit

cernej caj
natrenuje
jako že začnu běhat longy nebo tak něco?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:37
- Nahlásit

birma
tak proc ne, kdyz kniga chce zkusit behat midy, tak muzes rovnou s ni

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:40
- Nahlásit

birma
však jo, to měl bejt ftip
no dyk jooo .... ale fakt jsou otravný akorát lidi....jdem po vycházce s psiskama na jedno a vždycky se najde nějakej kretén, co si jde pohladit Ašopsa aniž by se zeptal esli ho nesežere... páč on sedí do té doby klidně a mírumilovně kouká okolo.... než se přihrne napranej týpek s napřaženejma rukama.... Ašopes samozřejmě vyletí, ale za blbce jsme my...lidi jsou prapodivní

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:43
- Nahlásit

vlk
ale fakt jsou otravný akorát lidi....jdem po vycházce s psiskama na jedno a vždycky se najde nějakej kretén, co si jde pohladit Ašopsa aniž by se zeptal esli ho nesežere... páč on sedí do té doby klidně a mírumilovně kouká okolo.... než se přihrne napranej týpek s napřaženejma rukama.... Ašopes samozřejmě vyletí, ale za blbce jsme my...lidi jsou prapodivní

mám to stejný s Faječkou.... a na takovýdle lidi narážím pořád neustále..neuděláš s tím bohužel nic a dycky jsem za vola já noo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:45
- Nahlásit

birma
k zavazku gratuluju, ja bych se do nenavidene cinnosti fakt nerada nutila

vlk
klasika, no...

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:52
- Nahlásit

Fajka
mám to stejný s Faječkou.... a na takovýdle lidi narážím pořád neustále..neuděláš s tím bohužel nic a dycky jsem za vola já

už jsem se lekla, že kretény máme jen u nás....a von to problém fšude....i když Faječku bych si s chutí podrbala i já....

birma
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:54
- Nahlásit

cernej caj
kniga chce zkusit behat midy, tak muzes rovnou s ni
midy mě nelákaj buď longy nebo CC už včera jsem Honzovi vysvětlovala, že Železnýho psa dělá s Adamem on, protože já na to nemám a Mia nerada plave

vlk
vždycky se najde nějakej kretén, co si jde pohladit Ašopsa aniž by se zeptal esli ho nesežere...
lidi jsou blbí, blbí, blbí

birma
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:56
- Nahlásit

cernej caj
ja bych se do nenavidene cinnosti fakt nerada nutila
pro mě to naštěstí není nenáviděná činnost, mě to skoro i baví (teda krom kola, to mě bolej vždycky kolena, záda a ještě se dusim), problém mám jenom s tim, že doma je to prostě pohodlnější a tak se neumim vykopat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 09:58
- Nahlásit

já naštěstí zatím můžu být zcela v klidu - ať už se blíží psisko nebo dítko nebo "statečný" dospělák - Garaboun na všechny nadšeně vrtichvostí a jde se tulit. Jediné nebezpečí jsou flusy... to kupodivu hodně lidí odrazuje a na poslední chvíli si pohlazení i rozmyslí

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 10:10
- Nahlásit

Xerxová

Amira taky vrtichvostí....ale místní gerojové si nutně musí pohladit Ašopsa, páč je o třicet kilo větší....a ani visící slinty je neodrazují.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 10:14
- Nahlásit

vlk ufff - vůbec ti to nezávidím. U nás Aronka kdysi dost hlídala malou (asi desetiletou) mlaďasku. A vím, jak jsem se bála, aby někoho nesmetla...
Night zatím nehlídá ani za plotem - spíš lidi přesvědčuje k pokecu (stojí na zadních, hlavu vysoko nad plotem a vydává velmi zvláštní hauuúúúu). A diví se, že lidi prchají na druhý chodník..
Rozdíl mezi kavkazákem a dogou je holt značný...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 10:15
- Nahlásit

birma
nevim co je cc?

tak to chapu zas, no doma je doma

Xerxová
tak toje taky fajn ja kdyz si vzpomenu jak se zezadu prikradli dve maly decka, max prvni, druha trida, jeden hladil ferinu po hlave, druhej po zadech, ja zrovna jedla tak sem si fakt nevsimla, pak sem se otocila, tak dobry, to uz se ale dite po psu malem veselo tak sem ji chytla a rekla neco deckam, v tu chvili ferina vyjela po tom co ji tahal, ten ucuk, ja ji teda drzela za obojek takze jen vycenila zuby, zakcicela sem neco jako "doprdele" v tom uleku a jeste sem mela problem ja od rodicu tech fakanu, co si je nehlidali, tak sem se omluvila jen za to sprosty slovo

ale jako extrem, kdy se cvici v detech nenavist ke psum "pejsem je zlej, by te pokousal, nebudem hladit" klidne i kdyz des kolem stenene az po naprostou ignoraci jakychkoli zasad slusnyho vychovani a nabehnuti decek k nehlidanymu coklovi, ktery navic zacinaj ublizovat... a kdyz muj, privazanej pes takovy dite, ktery k nemu prijde za myma zadama nedejboze grafl, protoze ho taha za chlupy, tak je to samozrejme moje chyba, i kdyz rodice sedej metr od fakana a divaj se, jak se po psovi vesi... asi jako to dite co potkava birma

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 10:18
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Vařila jsem včera jako blázen, do dvanácti. Páč máma se chystá k návratu. Takže jsem vyrobila obří hrnec se svíčkovou, obří hrnec s klopsama v rajčatové omáčce, obří hrnec s vývarem a základem na kuře na paprice, který budu dodělávat dneska. Kuchyň byla v půl dvanáctý jak po výbuchu, půl hodiny mi trvalo to dát do pořádku. Ráno jsme vstávala brzo, naporcovala to a snažila se přemluvit plnej mrazák, aby to polknul . Jsem totál ká.ó, jsem totál ká.ó. Takže když mi volal milůvanej Brtnik, aby mi pogratuloval. nechápala jsem vůbec k čemu. MÁME DNESKA VÝROČÍ!! Kdo to bude slavit nevim., když jsme oba mrtví krz nedostatek spánku /Brtnik má navíc prima alergii, takže se nevyspíme vůbec. já bych ale moc ráda slavila. Bubina mě dnes honila po louca a laškovně zakousla do předloktí je úpa blbá, chtěla jsem, aby zakousla Rumíčka. Vypadám já snad jako Rumíček?

birma
velkej problém

blbá
blbá
nejvíc blbá

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 10:18
- Nahlásit

Fajka

co klíšťoboule? Sem Ti včera volala.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2015 10:23
- Nahlásit

vlk

už jsem se lekla, že kretény máme jen u nás....a von to problém fšude....i když Faječku bych si s chutí podrbala i já...

ale jo i to by šlo..jen halt musí čéka trošku poznat a párkrát vidět nemůže si čék myslet že se na ní vrhne hned z první

tuhle jsem se musela smát bo třá od Aduše si nechá líbit všecko od česání, krmení strkání ruky do tlamy a když Aduš příjde tak vítačka obrovská a jsou jedna ruka a synovec z ní má obrovskej respekt a bojí se jí..no a tuhle seděla kousek od něj a on na mě jako jestli si jí může pohladit tak řikám že opatrně po zádech joo a on se sotva těch zad dotknul pohladil a dal ruku hned pryč Fajfka se otočila moudře se na něj zadívala natáhla k němu tu svoji palici a tu ruku která jí jemně pohladila celou opatrně volízala a voslintala až k lokti synovec byl blaženej

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání